|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
a znalazłaś?? ja nie wiem co bym zrobiła szczerze mówiąc...
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
wrociłam, przeczytałam i nie wiem co pisac;D ide do klubu, a potem sie uczyc
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest lekarzem Cytat:
Cytat:
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy jaki to portal randkowy.Bo sa takie niewinne,a są też takie tylko po to,żeby się umawiać na seks...
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym znalazła profil na portalu randkowym to najpierw upewniłabym się że to nie jest ten be2 czy coś, który dawał bonusy finansowe za założenie konta kiedy się pokazało linka na innej stronie. Jakoś na b się nazywał. No a jeśli by się okazało że to nie ten i że założył w trakcie trwania związku to poszłabym się zachlastać :\
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Znalazlam profil tż na takowym portalu.Aktywny w ciagu 24 godzin,fotki z ostatniego sylwestra.I co ja mam myslec???
Rozmawialismy,ze mielismy kiedys tam profile,ale teraz sa nie uzywane.On sie nawet zastanawial czy jeszcze wogole jest,czy nie zostal skasowany. Weszlam z ciekawosci,a teraz zaluje!!!Najgorsze jest to,ze mu powiedzialam o tym!Bedzie mogl ulozyc sobie bajeczke,a spotkamy sie dopiero za tydzien. ![]() ![]() ![]() Jest mi smutno,siedze i placze.Nie wiedzialam,ze czegos mu brakuje w naszym zwiazku,ze tam musi tego szukac.Pewnie mi powie,ze nigdy mnie nie zdradzil etc,ale czy ja bede umiala mu zaufac???Tak mysle na 99% mnie nie zdradzil!!! Czuje sie tak jakby mnie zdradzil. Nie mam glowy do niczego! Madziu zadzwon moze do mamy,zeby szybciej wrocila,niech Cie zobaczy!A poki co to moze posmaruj reke jakis zelem na potluczenia,albo przyloz lod!!!
Edytowane przez malgorzatek85 Czas edycji: 2010-04-26 o 19:51 |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu..jaaak Ty to zrobilas?? obys sobie nic nie polamala
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak średnio . Ogólnie dwa lata będą 3 maja ale z racji , że 4 zaczynam już matury , więc chce jakoś to uczcić 2 maja i powiedziałam Tż aby coś wymyślił ale on pewnie będzie myślał właśnie w ten dzień , jak to on .
A 3 zrobię kolację i na deser może jakieś truskawki z czekoladą szampan nie wiem pomyśle . A bym chciała aby ten dzień był wyjątkowy , cudowny ... ale pomysłu nie mam nie chcę aby to była zwykła kolacja jak każda ...
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
motylku - gratuluje podwyżki
no i trzymam kciuki za rozmowę....mayu - musisz nam koniecznie pokazać obrączki jak już je odbierzecie małgorzatek - odnośnie konta na profilu randkowym.... porozmawiałabym po co mu to? ![]() madzia - jak głowa i ręka? wiesz już coś? mam Cię zbadała? u mnie nic się nie zmienia..... nie opowiem Wam dzisiaj nic ciekawego
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie do du...
czuję się "wypalona" pod każdym względem... nic mi się nie chce, jestem jakaś rozdrażniona... z tego wszystkiego dochodzę do dziwnych wniosków odnośnie mojego związku... czuję, że przez ostatnie tygodnie mega się zmieniłam i to na gorsze... myślałam, że to przejdzie, ale raczej się nasila...
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Małgorzatek ja na pewno nie robiłabym żadnych podchodów-co Ci to da?
Faktem jest,że profil jest jego.Teraz go zapytaj po co ten profil?Może faktycznie źle się czuł w Waszym związku i stąd próbował uciec w takie flirty...
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu zapomniałam napisać,że biedulka jesteś
Ale nie zwlekaj z wizytą u lekarza.Hmm ja nie wiem jaki rozmiar ma M. Ja mam 11/12,a on ma takie paluchy,że jego mały palec jest ja mój kciuk. Więc w sumie też pewnie ma w okolicach tego co Twój M.
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiscie,ze z nim pogadam.Zapytal mni po co tam grzebalam.Odpowiedzialam mu.Zapytal czy chce zakonczyc nasz zwiazek po tym. Jesli zle sie czul to dlaczego mi tego nie powiedzial,przeciez rozmawialismy o wszystkim.Mogl powiedziec,ze mu zle ze mna i moglismy sie rozstac,po co sie meczyc! (![]() Teraz ja cierpie.Moglobyc i tak,ze obejrzal ten profil po naszej rozmowie.To pytanie co tam robia fotki ze sylwestra???
|
|
|
#917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczne, żółte złoto, bez mieszanek, ok 8 g złota na całą parę to koszt u jubilera max 800zł, w tym już jest robocizna 220zł i ewentualny grawer dodatkowo to max 50zł, my przynieśliśmy 8 gram naszego złota więc płacimy 220zł za komplet (plus grawer) ![]() Cytat:
różnica między 4,5 a 4 była minimalna - prawie niewidocznaCytat:
teraz to wogóle ciężko moim zdaniem będzie przeprowadzić szczerą rozmowę po np tygodniu od tego jak mu o tym powiedziałaś - mimo wszystko, raczej każdy próbuje się oczyścić, albo faktycznie będzie chciał pokazać, że jest "czysty" jeżeli jest niewinny. |
|||
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- U mnie w mieście z czego wiem grawer jest gratis . Ale jak się ma własne złoto to już w ogóle taniocha jest Ja też jestem za prostymi obrączkami , strasznie nie podobają mi się te "nowoczesne" wzory . |
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Musze z nim pogadac,szczerze,juz mu to powiedzialam,ale to dopiero w okolicach 6 maja!Do tej pory bedzie mogl ulozyc swoja wersje wydarzen.
Dzwonil do mnie,mowi czule,ja sie rozplakalam,ale nawet mi nie powiedzial,ze mnie kocha.Chyba dni naszego zwiazku sa juz policzone!!! ![]() ![]() ![]() :
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać,że chłopak ma wątpliwości. Nie zastanawiałaś się,że mógł założyć ten profil licząc,że go kiedyś znajdziesz?I w tym przypadku to mogłabyś go rzucić. Nie wiem.Zapytał czy chcesz to skończyć.Czeka na twoją decyzję,żeby on nie musiał jej podejmować? Nie wiem no...tylko Ty wiesz,jak wygląda Wasz związek. Jest tam napisane kiedy założył ten profil?
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ta cala sytuacja u malgorzatki smierdzi po prostu..koles z tego co piszesz co chwile sie Ciebie pyta czy chcesz to zakonczyc zupelnie tak jakby sam nie mial odwagi i czeka na Twoja decyzje..
troche to dziecinne co prawda ale moze faktycznie zbliza sie koniec do ktorego zadne z was nie chce przylozyc reki co by wina nie byla po ktorejs stronie..w tym przypadku po jego.. oby to byl zwykly maly kryzysik aaaaa u mnie postepy ;P Moj Tż wczoraj stwierdzil ze zostaje tu ze mna, bo dowiedzial sie ze w hiszpani zwalnia sie miejsce do pracy ale powiedzial ze to juz nie te czasy zeby sie zarabialo bog wie ile i ze woli zostac tu ze mna ;P chce sobie wziac kredyt na auto...a jak ja o tym uslyszalam to mnie zlosc wziela a on spojrzal i mowi tak " nie martw sie kochanie..pierscionek dla Ciebie tez kupimy " :P
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Maya wybacz ale cytując mojego tatę "co to za facet, kóry ma 17 rozmiar palca?"
przepraszam, ale jak sobie wyobraziłam te jego filigranowe paliszki to...
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeetaaam...Maya też ma filigranowe paluszki,więc się dobrali ![]() Chociaż zauważyłam,że małe dłonie i ciensze palce mają "intelektuaiści",któr zy raczej nie pracują fizycznie ![]() A duże łapy mają Ci,co się ciężkiej pracy nie boją
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 3062572 |
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój ma długie i grube ![]() A powiadają,że nie długość się liczy,a grubość
|
|
#927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o tak mam!
|
||
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
ja strasznie lubię stopy TŻta
mogłabym je tylko masować i ugniatać godzinami gdyby mi pozwalał ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
zawsze przed byciem razem wyobrażałam sobie że jego dłonie to pająki z długimi cienkimi odnóżami |
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Jestesmy razem od roku,znamy sie o jakies 2-3 tyg dluzej. Ja mu mowilam,ze jesli nie chce ze mna byc to zakonczymy to po co sie oklamywac,oszukiwac,ciagn ac cos co nie ma sensu.Ta dziwna sytuacjqa trwa od kilku dni. Jeszcze nie dawno cieszylam sie,ze tak nam sie dobrze uklada,ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Wczoraj siedzielismy na lawce w ch,on pokazywal mi biegajace dzieci.Mowil,zebym znalazlam lepsza prace i tez postaramy sie o takie slodkosci.Ogladalismy pierscionki.Cos mi zasugerowac,ze za kilka tygodni bede miala juz go na paluszku. Nie wiem co myslec,pisze mi,zebym nie plakala,nie martwila sie,ze mnie kocha. Czekam na ta rozmowe,ale boje sie jej,boje!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

jest lekarzem

13.03.2008

no i trzymam kciuki za rozmowę....