|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
fajnie masz---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- ania moj tez ostatnio inaczej niz wczesniej sie rusza tzn inne mam odczucia jakby rzadziej a mocniej.. ![]() no ale moze przez to ze wiekszy i ma mniej miejsca...i kilka razy juz czulam skurcz ale to co innego niz ruchy...brzuch jak cegla. Na szczescie pojutrze do gina. madziorek slicznie wygladasz, fajna rodzinka |
||
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
No i skończyłam drugi podrozdział! Cieszę się jak głupia, na dzisiaj, przynajmniej narazie sobie daruję... teraz jem w nagrodę arbuza, który na mnie czekał i czekał, jest boski!
I biorę się za wystawianie aukcji na allegro
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wizyte mam 11.05 juz nie moge sie doczekac, jestem po kąpieli, ogladam M jak Miłość...mala juz troszke mniej szaleje...jutro zaczynam 28tc
bardzo sie ciesze co raz blizej konca
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4504 | |
|
Zadomowienie
|
kasandra o matko i kolejna mamuśka w szpitalu no ale dobrze, że sprawdzili i oby jak najdłużej mała posiedziała w brzuszku
a ja podłączam sie do pytania papeterii skąd wiedziałaś, że to wody bo ja od 2 dni mam momentami "mokro" i też nie wiem czy to jakiś śluz poprostu czy coCytat:
a wizyta i od razu usg 3 d dopiero 11 maja ![]() co do spinania brzucha mi od paru dni też czasem się spina tzn częściej niż wcześniej, ale jednak nie przekracza to 10 razy w ciagu dnia więc jeszcze nie panikuje. i u mnie to nie jest kompletnie żaden ból tylko poprostu w pewnym momencie brzuch robi mi się bardzo twardy i po minucie, dwóch przestaje. anoxa mi ta stronka nie wchodzi wogóle ;/ madziorek nie przejmuj sie kuzynką pewnie faktycznie zazdrości tym bardziej że masz śliczny brzuszek i ogólnie bardzo zgrabna jesteś. a twoi faceci super a ja dzis wchodząc do sklepu mijałam 2 kolesi tak koło 23-25 lat i jeden do drugiego " jak się dup...czysz z panienką to też tak będziesz" no matko myślałam, że ludzie w tym wieku ( przynajmniej na tyle wyglądali nie na jakiś gówniarzy) są juz cokolwiek poważniejsi ale widac myliłam się szkoda tylko, że to było w wejściu do sklepu i im nie zdążyłam nic odpowiedzieć. a jednak gówniarze hahaha |
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja tylko się witam i spadam, powiem tylko, że dzień przespałam, bo czuję się jak zdechła ryba i idę dalej spać
Buziaki dziewczyny
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wcinam kolejny kawałek arbuza, aukcji na allegro nie wystawie, bo coś nie mogę zdjęć dodać i nie wiem w czym jest problem ;/ może jeszcze postaram się coś naklepać pracy mgr
|
|
|
|
#4507 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
co z nami dzieje? ... brak słów |
|||||
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... znów mam doła.
Czuję się taka samotna...
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurowa co się dzieje?
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawowe zasady działania w sytuacji kryzysowej (takiej jak chicco) to - wycofać część produktów, przeprosić, powiedzieć ze zrobią testy i takie tam bla bla. Mają PR-owców. Gdzie oni są w tej sytuacji ??? Dali dupy na całej linii. Najgorsze, że w tym programie wypowiadała się kobieta z chicco i powiedziałą, że nie widzi problemu a przez tel. powiedziała, że są to foteliki dla niższej klasy... Masakra Zakładam, że nieźle spadnie im sprzedaż tych fotelików. Zreszta nie tylko fotelików, bo to pokazuje podejście firmy do klientów. Aż porozmawiam z dziewczynami z biura reklamy co się dzieje w tej firmie... Wydaja sporo kasy na reklamę ... ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Lazurowa - ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A co z niezawsze???????????????? ??????????????? Wieczorem miła odebrać powtórne wyniki glukozy
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
hd
a ja podchodze do takich programow z dystansem, to nie jest wiarygodne zrodlo informacji. czesto bywa tak, ze sa to sponsorowane programy niestety. ![]() tez czekam na niezawsze
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niezawsze pewnie nam zaraz napisze bo widze ze jest
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, itakasia ma rację... często różne machlojstwa w takich programach są, ale tak jak dziewczyny zauważyły firma może stracić mimo wszystko trochę klientów...
|
|
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
Tęsknię za Michałem.
Chciałabym żeby mnie przytulił...
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
aniaa
ja ostatnio zauwazylam ze chicco jest bojkotowane, jestem zainteresowana bo sama chce ich wozek
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie jest z żywnością. Inny przykład. Czy wiecie, że za napis " polecany przez instytut matki idziecka" trzeba słono zapłacić? Jakie firmy na to stać? To nie ma nić wspólnego ze zdrowym żywieniem. Przykładem jest woda "polecana dla dzieci i mam" która w niezależych badaniach przeprowadzanych w Niemczech wypadła fatalnie! ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
bo za takie podejście do problemu (to ich nie obchodzi) powinni dostać po dupie |
||
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa
wiem, ze ci ciezko nawet sobie nie potrafie wyobrazic
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak zobaczyłam wyrywające się pasy... dziecko lecące na przednie siedzenie ... |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
nie twierdze ze tym razem tak jest, ale takie programy jak uwaga itp nie sa dla mnie zadnym autorytetem
juz sie nie moge doczekac wizyty jutro o 9.30
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Jej dziewczynki, nie było mnie cały dzień a tu takie wiadomości.
kasandra 3maj sie kochana cieplutko i dbaj o siebie. Musi być dobrze Mi też częściej niż dawnej twardnieje brzuch. Mam nadzieje, że to nic groźnego. |
|
|
|
#4523 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest mi bardzo ciężko. Czasem tak jak dziś po prostu wysiadam i nie daję sobie rady. Wszyscy mówią, że potrzeba czasu, że jeszcze wszystko się może zmienić. Jednak kochającemu i tęskniącemu sercu nie jest łatwo tego przetłumaczyć...
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Ja patrzę ledwo na oczy, kładę się z małżem
![]() Dobranoc kobiety ![]() Martusia (Lazurowa) nie dziwię, że jest ci ciężko i tęsknisz... |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
macie racje. ta stronka co podali nie dziala. to niby jakies niemieckie testy byly tych fotelikow.
uciekam spac bo moj maly wariat znowu zaczyna sie znowu wiercic i chce zasnac zanimzacznie na dobre spokojnej nocy lazurowa moge sie tylko domyslac jak musi byc ci zle oby jutro choc troche humor sie poprawil
|
|
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też powinnam się położyć ale wiem, że jak tylko przyłożę głowę do poduszki to popłyną łzy... Napisałam notkę na blogu, myślałam, że to mi trochę pomoże, że ulży, ale nie pomogło...
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
![]() kurcze co z tą niezawsze ? ania pisała, że widzi, że jest ale to może tak jak ja, jestem niby cały czas bo nie wyłączam forum a komp mi chodzi praktycznie cały dzień i noc ja jutro planuje iść na badania i tą nieszczesną glukozę ( narazie mam 50 ) ale to jeśli uda mi się wstać, bo u nas pobierają tylko do 9 ;/ więc musze najpóźniej o 8 być więc wstać o 7 bleeeeh |
|
|
|
#4529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klipsy z mother care. Teraz mimo, ze chlopca chcialam to sie na dziewcze nastawilam!martysek,zwierciadelko i kasandra!!!! Uwazajcie na siebie, odpoczywajcie i lezcie jak najwiecej, nie zazdroszcze przezyc :/ Cytat:
Cytat:
Nas masz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

...........i oby jak najmniej wstawania w nocy do toalety
fajnie masz

a ja podłączam sie do pytania papeterii skąd wiedziałaś, że to wody bo ja od 2 dni mam momentami "mokro" i też nie wiem czy to jakiś śluz poprostu czy co

zastanawiam sie nad tymi fotelikami... chyba jednak zrezygnujemy z takiego 3w 1 i wybierzemy coś co jest bezpieczne tylko jeszcze nie wiem co... bo szczerze mówiąc poszłam na łatwiznę i nie szukałam wczesniej :/życie dziecka jest najwazniejsze! jedyny minus, to brak możliwości wpięcia w stelarz wózka