|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Cytat:
I zimno mi!
|
||
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasach smutnych to była moja najbardziej znienawidzona pora roku. Najwięcej też jest..samobójstw właśnie na wiosnę. Pewnie przez ten kontrast, na wiosnę wszyscy są happy happy, więc wtedy smutek ten własny, osobisty bardziej przygniata, nie ma takiego przyzwolenia" na doła jak na jesień czy w zimie. Ja widzę dużą taką tendencję. Ale to jest też przesilenie, mózg się przestawia, huśtawki i porządki w głowach każdy przechodzi. Przynajmniej ja to tak widzę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja całe życie sama miałam pokój- a bez męża nijak nie idzie zasnąć....a bez męża i nie w swoim łóżku to juz w ogóle koszmar![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() a ja dzisiaj jakaś lewa jestem - na ćwiczeniach nawet brzuszki sprawiały mi trudność ![]() Haniu i Poemi zazdroszczę wyjazdu sama miałam propozycję wyjazdu na majorkę w dobrej cenie no, ale i ta dobra cena jest dla mnie niestety niedostępna Z moim eks Tż miałam 9 miesięczną rozłokę i o ile na początku był płacz i zgrzytanie zębami, tak po pół roku doszłam do wniosku, że chyba lepiej mi samej i zaczęłam dostrzegać, że tak jak było przed wyjazdem w naszym związku być nie może ....
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu zadzwoniłam pod ten numer co mi podałas i juz wszystko wiem
jest tak jak myslałam, to znaczy ze w Pl, jestem ubezpieczona tylko od następstw nieszczęsliwych wypadków a co za tym idzie... musze iść z męzem do PUP i sie zarejestrowac jako bezrobotna aby byc ubezpieczona
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ten wyjazd niby za darmo też jest troche za drogi...bo do Wawy dojechać muszę, kosmetyki kupić i kieszonkowe mieć ze sobą..tym sposobem naruszę kasę uzbieraną na prezent na komunię dla chrześnika ![]() Ale w maju mam zarobić jakąś kasę ekstra więc nie bedzie tak źle ![]() -------- Czyli taka rozłąka czasem otwiera oczy i na dobre wychodzi
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja po prostu nie miałam czegoś takiego ale faktycznie Twoje argumenty do mnie przemówiły ![]() Asiuk to trzymam kciuki za szybkie przegonienie doła
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propo lekarzy - ja ostatnio u gina zostawiłam 250zł na zwykłą wizytę kontrolną z badaniami. Zdzierstwo niemiłosierne |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
chyba na TZ poczekam i razem się w tygodniu przejdziemy.
|
|
|
|
#2862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przez Ciebie cały czas ten magic chodzi mi po głowie! i kminie jakby tu rozegrać, żeby wilk był syty i owca cała Patrzyłam też na kursy tańca w ramach mojej karty i kurcze nie znalazłam niczego ciekawego - w większości są to kursy tańca towarzyskiego a jak już jest coś solo to dojazd totalnie do bani. Ehh... chyba jak narazie musze się zadowolić moim latino aerobikiem - bioderka już mi się trochę rozruszały ![]() Mama kupiła mi buty http://moda.allegro.pl/item101269341...c_37_8599.html i kurcze teraz nie bardzo wiem do czego je założyć
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie ma nigdzie zajęć?..w rozsądnym jeżeli chodzi o dojazd miejscu i w rozsądnej godzinie?. To takie popularne zajęcia że gdzieś powinnaś przecież znaleźć ![]() Niezłe szpile no w takich to chyba na co dzień nie będziesz chodziła - czy będziesz?
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i jak wszystkie wyniki masz dobre ?Cytat:
ineczej tego nie widzę |
||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też twierdzę, że przegięcie, ale to ten lekarz, który mi robił zabieg i zna tło i historię. Mam nadzieję, że ostatni raz tyle kasy. Część wyników, które są od razu - ok. Reszta będzie za tydzień. Także czekam
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeredagowałam referat TŻ-a. Kurczę, kto by pomyślał, że ze mnie taki ekspert od przecinków i stylistyki
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszą akceptować moją kartę, dobra lokalizacja - czyt. mniej więcej po trasie.Dodatkowo mam tylko jeden stały dzień, kiedy pracuję na rano poza tym nigdy nie wiem jak pracuję, więc muszę to tak rozegrać aby dziewczyna, która układa grafik nie była na mnie zła:P poza tym musi być też w takich godzinach abym potem nie musiała czekać np. godzinę na pociąg powrtony. Znalazłam jeden w miare pasujący mi termin, ale tego dnia zazwyczaj pracuję do 14-max 16, a zajęcia są od 19 więc musiałabym się gdzieś tyle szwędać. Njabrdziej pasowałoby mi w sb po zajęciach bo wtedy całą sb wpisałabym poprostu jako niedyspozycyjna, ale kursy są zazwyczaj w godzinach w których jestem na uczelni. O wiele byłoby mi łatwiej znaleźć coś bez mojej karty, ale tak to mnie nie stać ![]() co do butów, to mama mi je kupiła bardziej pod względem komunii kuzyna, tylko nie bardzo wiem co mam do tego dobrać ![]() Cytat:
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego co założyć do nich to moim zdaniem wszystko, spódnicę, kieckę, rurki...
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Już J. Kaczyński zaczyna swoją kampanię prezydencką
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...em_PiS_na.html
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w domu (wraz z babcią i dziadkiem) wszyscy będziemy głosowali na Komorowskiego, mam nadzieje, że on wygra a nie.....
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiadomo na kogo będą głosowały wszystkie mochery
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety...i oczywiście tak jak myślałam będzie wygłaszał ,mowy że 'musi wypełnić testament poległych pod Smoleńskiem'
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu kiedy wylatujesz ? ![]() Jeszcze pół godziny i do domu, jestem taka głodna że szok... Butter jak impreza się udała ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-26 o 15:57 |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dziś trzymajcie kciuki, żeby mojemu tż się nic nie stało. Uparł się, że stary samochód trzeba skasować, bo nie opłaca się już go sprzedawać. No i dziś ten sądny dzień. |
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu, informacja dla Ciebie: nie jadę w tym roku na targi do Kielc Tzn cieszę się, że nie jadę, ale szkoda, że się nie spotkamy...chociaż zawsze można to rozwiązać w inny sposób ![]() Dori, na imprezie było bardzo sympatycznie (o dziwo moi teściowie z niczym dziwnym nie wypalili). Pogadaliśmy, posmialiśmy się no i objedliśmy się. Jedzenia oczywiście narobiłam co nie miara...i nie chwaląc się, wszystko wyszło przepyszne ![]() Zrobiłam rafaello, na co mój szwagier, największy fan mojego gotowania powiedział: 'Wiesz co, firma ferrero powinna się wstydzić, że wypuszcza na rynek taki szmelc' ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Czy to sie opłaca? No wiesz pod względem ubezpieczeniowym? Trzymam kciuki, żeby nic mu sie nie stało |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety się opłaca, chociaż wolałabym jednak dać sobie spokój z tą kasą i nie ryzykować, ale tż się uparł, że kasa się przyda i że on wszystko załatwi.
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Albo nie - zazdroszczę pasji, z jaką gotujesz, bo wszystkiego można się nauczyć, ale trzeba to kochać.Ja chyba nie mam żadnych pasji, tylko zainteresowania. W ogóle mam wrażenie, że przestałam się rozwijać, głównie intelektualnie ![]() T. wrócił o 2:30 w nocy. Miał w planach zatrzymać się gdzieś po drodze na nocleg, ale już się nie mógł doczekać swojego łóżka, z ukochaną zawartością ![]() Reaktywowałam mojego starego bloga, którego zaczęłam pisać 7 lat temu, ale z pewnością trochę czasu zajmie mi rozkręcenie się. |
||
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Misku to trzymam kciuki za twojego TZ. a mój mąż dzis pojechał z tesciem po towar do Lublina. Wyjechali o 4.30 i będa gdzies na 20. a ja dostałam @
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
W czwartek rano...ale już jutro jadę pociągiem do Wawy , przenocuję u kuzyna. bez sensu żeby mnie mąż zawoził i tracił czas i kasę na benzynę. Ale jak wyląduje z powrotem ma po mnie być ![]() Cytat:
Ano można rozwiązać inaczej, a nawet trzeba!! Musimy jakiś wolny weekend wygospodarować- cobyście Kielce odwiedzili ![]() ----------- Powiem Ci że zacny komplement
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

..to istniej coś takiego gdy słońce świeci i wszystko zaczyna pięknie kwitnąć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, i jak wszystkie wyniki masz dobre ?