Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 19:14   #1681
monarika
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no co Ty gadasz - ja od miesiąca polowałam na czarną spódnicę - tulipana. I dzisiaj kupiłam z taką retro falbanką na dole, suuper
I do tego takie peep toes, mrr
Spódnice widziałam ale ja chciałam sukienkę na allegro było kilka, ale albo nie pasowała mi długość, albo cena była kosmiczna...Ale wydrukowałam zdjęcie, kupiłam materiał i poszłam do krawcowej i mam taką jaką chciałam

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-04-26 o 19:26
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:20   #1682
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Spódnice widziałam ale ja chciałam sukienkę na allegro było kilka, ale albo nie pasowała mi długość, albo cena była kosmiczna...Ale wydrukowałam zdjęcie, kupiłam materiał i poszłam do krawcowej i mam taką jak chciałam
ja tak zrobiłam z sukienką na studniówkę
Tak wybrzydzałam, że szyłam u krawcowej i wreszcie byłam zadowolona
Bo wtedy był sezon na gorsety, to się uparłam, że ja muszę mieć suknię a nie gorset
Stary 2010-04-26, 19:27   #1683
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja102 Pokaż wiadomość
ja tak zrobiłam z sukienką na studniówkę :d
tak wybrzydzałam, że szyłam u krawcowej i wreszcie byłam zadowolona
Bo wtedy był sezon na gorsety, to się uparłam, że ja muszę mieć suknię a nie gorset :d
no tak bo jak już zapanuje jakaś moda to jest masakra

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-04-26 o 19:29
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:31   #1684
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
kocham obcsy wszystkie chętnie bym przygarnęła
ja uwielbiam ogladac buty na obcasach ale gorzej z chodzeniem po 10min mam dosc

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:55   #1685
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczyny na allegro znalazłam takie cuda
ale boje sie tak w ciemno kupić
sliczne te sukienki ja musze tez sobie jakąs kupić, bo idziemy na to wesele 30 lipca

Dzis mówie mamie, ze musze sobie cos kupić. na co ona zaprowadziła mnie do garderoby i bach co dostałam
-spódnice do kolan (zielono czekoladową) slicznam, firma solar )jeszcze z metką za 140zl )
- zieloną bluzkę (do spódnicy abym miała co nosic)
- czarne skórzane buciki na obcasie
- czarną skórzaną torebkę (wczoraj mówiłam ze potrzenuje taką)
- zielony (taki pistacjowy) biustonosz (nowy, mama kupiła ale jakos jej nie lezy a ja mam taki sam czarny i dla mnie jest ok)

taaaaak od razu humorek lepszy

a jutro mąż jedzie z tesciem do lublina. wyjazd o 4.30 rano i pewnie gdzies na 20 wróci do domku.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:01   #1686
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Anula, Zielony Motylku, Emila fajnie, że jesteście

Motylku co u Was??
ja się też ciesze no u nas dobrze mieszkamy sobie sami i jest fajowo tylko mamy w pracy tak grafiki, że mało jest takich dni które możemy spędzić razem.. i własnie też przez to tak bardzo irytuje mnie uczelnia, bo jak już w pracy mam wolne i TŻ ma wolne to trzeba iśc na uczelnie..

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
zielony_motylek wpadaj od czasu do czasu do nas, bo niektórzy to pewnie nie wiedzą kim jesteś już hehe
kto to nie wie już ja mu dam

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny, myslicie, ze problemy albo łatwośc zajscia w ciąze są dziedziczne?? Ze jesli matka nie miała problemów i udawało jej sie to pierwszym razem to córka tez tak powinna miec, czy to raczej sie nie ma jedno do drugiego??
no raczej nie ma wogóle związku, moja babcia miała małe problemy z zajsciem w ciąze i z jej donoszeniem, a moja mama zaszła bez problemu 3 razy

Oglądałam dziś "Dorwać byłą" heh nawet śmieszny ten film a po za tym oglądamy z TŻ'tem Dextera i jest świetny narazie jestesmy na koncówce 1 serii.
Stary 2010-04-26, 20:05   #1687
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś "Dorwać byłą" heh nawet śmieszny ten film a po za tym oglądamy z TŻ'tem Dextera i jest świetny narazie jestesmy na koncówce 1 serii.
taaak, Dexter wymiata

Stary 2010-04-26, 20:20   #1688
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Powiem Ci ze ja sie staram tak co miesiac pamietac o 25tym ale nie zawsze mi sie to udaje
My o naszych miesięcznicach zawsze pamiętamy, kupujemy sobie jakieś pierdółki w sensie ja mężowi piwko a on mi czekoladki Pierdoły, ale to miły zwyczaj.

Cytat:
india bardzo podobnie mam łazienkę tak jak Ty to zaprojektowałać, tylko kibelek mam pod kaloryferkiem mamy podobny gust

Corii
przykro mi, że tyle musiałaś się nacierpieć Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze...

A mnie dziś też tż wkurzył i dziś sobie z nim porozmawiam wczoraj odwalił to 'już jadę' w smsie, po którym dzwonię a on jeszcze nie wyjechał a dziś dowiaduje się, że sobie wziął moje ostatnie pieniądze z konta na paliwo!!! stoję w kasie i czekam aż karta się przyjmie bo chciałam iść na przerwę i sobie śniadanie kupiłam, a tam nic!! 2 razy wbijałam pin i odrzucone... więc dzwonię i się pytam czy brał mi pieniądze, a on że tak wczoraj no kurrrrrrrr........!!!!!! nic mi nie powiedział, ani się nie spytał !!! a to było moje ostatnie 25 zł i odłożone na koncie na dentystę jutrzejszego, ale nie mam za co iść... a w domu odłożone tylko 20 zł... a za tyle mi nie zamknie tego zęba na amen.
Dziś zmieniam hasło i nie będzie miał dostępu do mojego konta, bo to nie pierwszy raz kiedy bierze pieniądze bez mojej wiedzy, dowiaduje się dużo po fakcie...
Musiałam pożyczyć na głupie śniadanie a do dziesiątego daleko... dlatego wspólnego konta nie będzie, bo wiem, że on mi rozpieprzy pieniądze. Ja go sobie wychowam
Oj nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Najlepiej jak faktycznie zmienisz hasło do konta.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hejka

a jak tam ta Twoja kolezanka, co Ciue kiedys tak napastowala w sklepie?

Laski mam pytanie: czy Wy wszytskie mialyscie biustonosz na slubie? bo ja mam tyl gorsetu przezroczysty i tak biustonosz nie bardzo bedzie pasowal...no ale chyba to "nie pasuje" isc tak bez stanika
Ja nie miałam biustonosza, tylko tak jak Kliwia miałam wszyte miseczki, ale jakoś nie jestem specjalnie z tego zadowolona, nie wiem, może były za duże W ogóle tak jakoś mam wrażenie, że mogłam mieć ciaśniej dopasowaną suknię, bo jak podpięłam tren to suknia pod jego ciężarem troszkę się poluźniła i dobrze, że miałam ramiączka to je przyczepiłam i juz było ok.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski
w związku z remontem jednego pokoju u teściów jesteśmy odłączeni od neta w naszym pokoju, został tylko net w pokoju teściów,koło telewizora, każdy krzyczy nad głową, telewizor ryczy, zaglądają przez ramię i nie ma jak popisać. A w pracy dużo roboty i tez nie mam jak. tęsknię za wami

o boże co za "koleżanka" ci się trafiła. Dziewczyna faktycznie ma tupet. Przykro mi, ze się tak wam ta zima nie ułożyła, ale najważniejsze, z eteraz jest wszystko w porządku i powoli się zaczyna układać

super, że bank przelał wam pierwszą transzę. To budowa może pełną para iść. Gratulacje

cześć jak tam się czujesz?

ja mam cos takiego, taki silikonowy stanik, trzyma się na piersiach,m ale jakoś ani razu go nie ubrałam, jakoś mi nie pasuje, taki sztuczny jest i zniekształca mi piersi. w bluzce wyglądało jakbym miała takie obwisłe

martucha ślicznie wyglądasz, zdjęcia wyglądają jak zrobione przez profesjonalistę. To twój tz ci robił? Twoje włosy są extra, w ogóle promieniejesz

A u nas jakoś leci. TZ cały czas w pracy, mało się widujemy. Na pewno już będziemy mieli inaczej urlopy letnie, czyli ze wspólnej przeprowadzki nici zła jestem, bo ja mam pierwsza urlop i dużo rzeczy spadnie na mnie, np formalnych.Przeprowadzać też będę nas ja, bo chcę się jak najszybciej przenieść na swoje. tylko jak pomyślę o remoncie to mi się słabo robi, bo teraz na weekend zdzierałam tapety i jak pomyślę o zdzieraniu ich za 2 miesiące to mnie trzepie. ale na swoim to pewnie będzie inaczej.
Przykro mi z powodu tego urlopu. Kurcze mam podobną sytuację, z tym, że nam tydzień urlopu się nałoży, ale też już się cieszyliśmy na 2 tyg razem a teraz się tż dowiedział, że nie moze wziąć urlopu w tym terminie, mimo że już wcześniej to zaklepał

Męczący dzień mam za sobą, ale na szczęście już wieczór. Właśnie gotuję zupę fasolową, nie wiem co mi z tego wyjdzie bo robię na oko
Stary 2010-04-26, 20:22   #1689
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a i wrzucam wam zdjęcia włosków
ale kolor taki dziwny wyszedł niby rudy a rudy nie jest
nie umiem sama sobie zrobić zdjęcia
chyba bym sie zdecydowala na spodnice i marynarke a kolorek piekny
Stary 2010-04-26, 20:46   #1690
india83
Zakorzenienie

Cytat:
mam dwa wybory mała czarna z zamszowymi aplikacjami + marynareczka
lub marynareczka z spódnicą i jakąś bluzką
co byście wybrały an komunię?

wybieram zestaw ze spodnica - choc lepiej byloby to ocenic jakby ubranka były na Tobie

włoski b. ładne

Cytat:
ale sukienka : love: no zakochałam się, gdzieś ją kupiła ????

Ja założyłabym do niej jakieś peep toe na platformie i na wysokim obcasie malinowe, fioletowe, szare albo zielone (takie jak kolorki sukienki) albo nude (chyba postawiłabym na nude)
2 sa piekniste!!!

dobranoc
Stary 2010-04-26, 21:11   #1691
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
My o naszych miesięcznicach zawsze pamiętamy, kupujemy sobie jakieś pierdółki w sensie ja mężowi piwko a on mi czekoladki Pierdoły, ale to miły zwyczaj.

bardzo fajny pomysl

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 21:26   #1692
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dzis mówie mamie, ze musze sobie cos kupić. na co ona zaprowadziła mnie do garderoby i bach co dostałam
-spódnice do kolan (zielono czekoladową) slicznam, firma solar )jeszcze z metką za 140zl )
- zieloną bluzkę (do spódnicy abym miała co nosic)
- czarne skórzane buciki na obcasie
- czarną skórzaną torebkę (wczoraj mówiłam ze potrzenuje taką)
- zielony (taki pistacjowy) biustonosz (nowy, mama kupiła ale jakos jej nie lezy a ja mam taki sam czarny i dla mnie jest ok)
Jak Ci dobrze, jakby moja mama miała rozmiar 32 i ważyła 46 kg to może też by mi skapneły jakieś jej fajne ciuchy, a tak

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:37   #1693
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
super zdjęcia
aż mi się zachciało...
nie, nie, nie ślubu
lata

fajny kolorek Ci wyszedł

aleee... ja teraz poluje na takie, jak te drugie, tylko czarne
hihihi teść robił zdjęcia wtedy to jakoś wyglądałam, a teraz... blada dupa

zielony_motylek tak często tu zaglądasz, że niektórzy zapomnieli a dużo jest nowych dziewuszek i nie wiedzą kim jesteś ale ja tam pamiętam

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 05:06   #1694
india83
Zakorzenienie

a ze mna jest gorzej niz wczoraj przeziebiona na maksa, no ale coz trzeba isc do pracy ;(

milego dnia
Stary 2010-04-27, 06:46   #1695
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a ze mna jest gorzej niz wczoraj przeziebiona na maksa, no ale coz trzeba isc do pracy ;(

milego dnia

czesc

India zdrowiej bidulko

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 07:08   #1696
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam ogladac buty na obcasach ale gorzej z chodzeniem po 10min mam dosc
zależy od kroju butów - w niektórych wymiękam od razu, w innych potrafię całą noc balować
Cytat:

milego dnia

Ale dziś pogoda, blleeh

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-27 o 07:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 07:22   #1697
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Ja wczoraj byłam wreszcie w sądzie odebrać wyrok..i standardowo sie popłakałam jak go sobie czytałam

Na poprawe humoru wpadłam do Złotych Tarasów i wydałam kasę...kupiłam dzinsy alladynki , koszulke z napisem i zegarek

Dzisiaj mam babskie spotkanie. Idziemy z dziewczynami do kina a potem na drineczki :P

A i dorwałam próbke perfum Angel...dzisiaj się wypachniłam...i chyba się . Ech...ewidentnie nie moje klimaty.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2010-04-27 o 07:23
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 07:24   #1698
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dziś pogoda, blleeh
jaka pogoda? u mnie slonce wali w szyby az mnie obudzilo mam nadzieje ze caly dzien tam bedzie, bo zapowiadali deszcz....

motylku jak pizzeria? bo nie wiem kiedy tam sie wybrac
Stary 2010-04-27, 07:48   #1699
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj byłam wreszcie w sądzie odebrać wyrok..i standardowo sie popłakałam jak go sobie czytałam

Cytat:
A i dorwałam próbke perfum Angel...dzisiaj się wypachniłam...i chyba się . Ech...ewidentnie nie moje klimaty.
sorry, ale
Angel jest trudnym zapachem niestety na mnie nie chce pokazać owych osławionych "trupich i piwnicznych" nutek ( ), tylko jest samą słodyczą
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jaka pogoda? u mnie slonce wali w szyby az mnie obudzilo mam nadzieje ze caly dzien tam bedzie, bo zapowiadali deszcz....

motylku jak pizzeria? bo nie wiem kiedy tam sie wybrac
zimno, pada, pi**zi jak w kieleckiem

Co miałaś na myśli wczoraj pisząc, ze nie znosisz takiej muzy, jak u mnie w linku? Metalu w ogóle? Czy takiego konkretnie gatunki - misz-maszu black metalu z folkiem w skandynawskim klimacie?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-27 o 07:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 07:48   #1700
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
jesli Ci bardzo bedzie na nich zalezalo to moge Ci kupic i wyslac
kochana jesteś, ale są troche drogie, no i boje sie kupować buty przez neta bo rozmiar rozmiarowi nie równy. Ale dzieki za propozycje

Cytat:

mona sliczna sukienka, a butki na pewno jakies delikatne, sandalki- moze w kolorze ecru?

ogolnie przeziebienie mnie rozkłada wiec uciekam do lozeczka
W niedziele chodziłam z tż po mieście i sie rozgladałam za sandałkami, problem w tym że na razie wybór marny

Cytat:
ja w sumie chciałam kupić sukienkę na komunię

ale maż kupił w końcu ta maszynę i kasy brak i musze iść w tym co mam

mam dwa wybory mała czarna z zamszowymi aplikacjami + marynareczka
lub marynareczka z spódnicą i jakąś bluzką
co byście wybrały an komunię?

ja też głosuje na spódnice a kolorek fajny wyszedł

Cytat:
ale sukienka : love: no zakochałam się, gdzieś ją kupiła ????

Ja założyłabym do niej jakieś peep toe na platformie i na wysokim obcasie malinowe, fioletowe, szare albo zielone (takie jak kolorki sukienki) albo nude (chyba postawiłabym na nude)
sukienka kupiona w zeszłym roku w orsayu. Wczoraj ją przymierzyłam i nadal w nią wchodze ale już mi zbrzydła. Wogóle to w tym roku idziemy na komunie, 70-tke, i 2 wesela i znów bede miała problem z ubiorem, bo wszystkie imprezy ze strony rodziny tża i głupio tak ciagle w tym samym chodzić.

Cytat:

milego dnia
marsz do lekarza a nie do pracy! Bo powikłania przy takim przechodzonym przeziębieniu mogą byc bardzo poważne.Zdrowiej

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:00   #1701
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

India, chyba najwyższy czas pójść do lekarza...

agatkaL, Angel mnie też osobiście nie bierze, a na Aliena już choruje i zbieram kasę! Dobrze, że już wszystko masz za sobą, a to, że się popłakałaś, to dziwne nie jest...

Anika jestem za spódnicą i marynarką!

Kochane, ja wczoraj miałam ambitny plan pisania pracy i napisałam uwaga!! 1 zdanie. No myślałam, że mnie szczyści z siłą wodospadu! Okazało się, że książki sobie złe wypożyczyłam i dzisiaj oprócz wizyty u endokrynologa (60km od krk) czeka mnie wycieczka do biblioteki. Po prostu SUUUPPER!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:05   #1702
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
sorry, ale
Angel jest trudnym zapachem niestety na mnie nie chce pokazać owych osławionych "trupich i piwnicznych" nutek ( ), tylko jest samą słodyczą
O matko...gdzie Ty masz w nim słodycz!!! Na początku mi się podobał, ale teraz nie wiem jak zidentyfikować jego zapach. Nie to co Alien...miodzio

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-04-27, 08:12   #1703
Ana***
Zakorzenienie

W ogóle mój mężuś wczoraj był taki chory, mdliło Go, biegunkę miał... i temp. 38 ale po tabletkach mu przeszło... pojechał do pracy (w razie czego miał się zwolnić) i właśnie dzwonił, że Jego chrześniak (2-latka) to samo tylko jeszcze wymiotuje i tempka 39, chyba coś jest w powietrzu... a kilka dni wcześniej brat tżta.

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
pomysłowa Bestia z Ciebie

...
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
...
inwencję twórcza uruchomiłaś i brawo takie pomysły są najlepsze
Dziękować

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
po czyim? Twoim czy jego?

mam a4 taka najzwyklejsza tescowa i jest ok.. czasem zaluje ze nie mam a3 bo niektore rzeczy sa wieksze no ale trudno
ale polecam bo to fajna pomoc...
a ta zabawa to w autobisue czy srodlekcyjna bo sie pogubilam?
ale super ci wyszlo

...
Cwiczenia śródlekcyjne a w autobusie jako pierwsza przedstawiałam ale chociaż mam z głowy zamieniłam moją historię na tą historyjkę co Ty znasz, tylko, ze dodałam jeszcze kilka elementów, m.in. wprowadziłam taki element, że szukamy mistrza pamięci i dostałam z tego tak jakby 4, a po skali faceta plusa (bez minusów plusów i znaków zapytania) a dlatego taką ocenkę, gdyż w trakcie gdy zabawa przeszła już przed ósemkę dzieci (tyle było usadzonych, po 4 naprzeciwko siebie jak w pociągu) to przerwałam (bo zmieszałam się z tym, że wykładowca mówił, że ma być taki moment gdzie nauczyciel może wyjść z przedziału i zostawić dzieci bawiące się) no i chciałam tak zrobić, a on później mówi, ze trzeba było pokazać calą ta zabawę i dopiero, żeby później grali od nowa... i dupa no ale tak ma pierwsza osoba... że nie wie co i jak

A co laminarki to ja zastanawiałam się na taką z lidla, bo jest w promocji ale właśnie A4 ale tż mnie trochę namawia na A3 no i mikronów ile, bo to chyba później taka gruba folia może być?

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczyny na allegro znalazłam takie cuda
ale boje sie tak w ciemno kupić
Ta czerwona super

Cytat:
masz mnie zapominalska

Dobra Martucha wprowadziłam Cię w błąd, bo mam jedno foto jak klęczę, więc nic nie widać wklejam tutaj

Mam nadzieję, że teraz coś widać
Pięknie wyglądaliście

anika222 Ja bym chyba postawiła na spódniczkę i bluzkę

Madzialenka12344321 ale Ci się udało z tymi ciuszkami... no jakby moja mama miała takie rozmiary jak ja... heh
Chociaż, kilka rzeczy od niej dostałam, bo kupiła sobie za ciasne...

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak Ci dobrze, jakby moja mama miała rozmiar 32 i ważyła 46 kg to może też by mi skapneły jakieś jej fajne ciuchy, a tak
Podobnie...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:12   #1704
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O matko...gdzie Ty masz w nim słodycz!!! Na początku mi się podobał, ale teraz nie wiem jak zidentyfikować jego zapach. Nie to co Alien...miodzio
no sama słodycz - pralinki czekoladowe z dodatkiem miodu i likieru Ale moja skóra ma takie właściwości, że wysładza zapachy - normalnie słodka jestem, że hej!
Alien średnio słodki się robi - raczej zimny i nieprzystępny, czuję się w nim jak Biała Czarownica jest idealny, kiedy mam ochotę poczuć się jak zimna zołza, albo olać cały świat i zatrzasnąć w swoich myślach

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:14
Stary 2010-04-27, 08:14   #1705
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

mąz pojechał do lublina. czekam na smska jak już dojedzie. U nas leje jak nie wiem co a ja dostałam @

Cytat:

milego dnia
zdrówka życze i marsz do lekarza.

Laski pomórzcie moja mama ma urodziny 1 maja i... nie wiem co jej kupic. Od razu powiem, ze korale i branzoletki odpadają, bo ma ich multum a kolczyków nie nosi

Stary 2010-04-27, 08:15   #1706
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
no sama słodycz - pralinki czekoladowe z dodatkiem miodu i likieru Ale moja skóra ma takie właściwości, że wysładza zapachy - normalnie słodka jestem, że hej!
Alien średnio słodki się robi - raczej zimny i nieprzystępny, czuję się w nim jak Biała Czarownica jest idealny, kiedy mam ochotę poczuć się jak zimna zołza, albo olać cały świat i zatrzasnąć w swoich myślach
Maja Twoje opisy, porównania mnie rozbrajają!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:17   #1707
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Maja Twoje opisy, porównania mnie rozbrajają!!!
Hehe...oj tak..Maja ma fantazję, a jeśli chodzi o opisy perfum, to wymiata

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-04-27, 08:18   #1708
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
zimno, pada, pi**zi jak w kieleckiem
wypraszam sobie, u mnie cieplutko i słoneczko świecie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:19   #1709
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

na 18 ide dzis do Koscioła i na cmentarz (bo jest 10 rocznica smierci mojej babci), szkoda że męza ze mną nie będzie

Stary 2010-04-27, 08:27   #1710
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski
cześć jak tam się czujesz?
.
dziękuje, narazie dośc dobrze mdlosci raz po raz mam ale nie wymiotuje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości