|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Cześć Wam świeżo powstałym z wyr
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
ja to nie tak swiezo bo o 7 juz wstalam;/
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też o 7
![]() Hej, haj, heloł
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ale co Ty robiłaś tyle czasu, najpierw otwierasz oczy i piszesz czesc na wizażu koleżankom ![]() cześć Eluu ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=YsBJIuCgFsA |
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musialam wstac cala roztrzepana dobrze ze si emnie nei wystarszyla:P a niedlugo musze sie zbierac bo jade odebrac ta prace no i jakies zakupy moze:P:P no i muszse sobie kupic wosk bo mi sie skonczyl i paski tez;/ wszystko mi sie pokonczylo;/---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- ale sobie zrobilam pozywne i zdrowe sniadanie:P:P zupke chinska |
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
nadrobiłam
dołącze sie do rozmowy o kredycie- bo my tez planujemy mam nadzieje ze za rok bedzie jeszcze "rodzina na swoim" bo narazie ma najciekawsze warunki. i juz nie moge sie doczekac budowania własnego wymarzonego domku oboje o tym marzymy a my chodzimy na kurs tańca towarzyskiego juz od roku, coprawda nie mozna powiedziec ze duuuuzo umiemy ale jakos napewno lepiej nam to wychodzi niz wczesniej- o pierwszym tańcu jeszcze nie myslelismy. od 2 tyg. chodzimy na nauki przed małżeńskie, wczoraj bylismy na 2 spotkaniu- Ksiadz powiedział ze ludzie powinni sie "naturalnie łączyc" w rozumieniu sex hihih tak mnie to rozbawiło pozatym moj TZ wzioł sobie te nauki bardzo do serduszka uwaznie słuchał ksiedza a jak wracalismy to głęboko do mnie mówił jakie to wazne co tam usłyszal hihih to w sumie bardzo miłe - nie spodziewałam sie po nim. Mielismy temat o tym by miłosc pielęgnowac cały czas napet wiele lat po ślubiea wiecie ze tutaj chca za te nauki 80 zł od osoby??? wszyscy moi znajomi mieli za darmo my teraz w weekend jedziemy rezerwowac termin w kosciele i tez mysle ze bedzie to 16 moze 17 chcialibysmy miec zyczenia pod kosciołem wiec fajnie jak bysmy byli ostatni ![]() dziewczyny czy wy tez macie taki poblem z fotografem?? bo my nie mozemy znalesc dobrego ale i nie zbyt drogiego . ten strasznie mi sie podoba http://www.handlerfotografia.pl/ ale tani to on nie jest acha ktos tu szukał sukienki na wesele- jako gość mam ten sam problem bo teraz w czerwcu ide na wesele i przegladam co to teraz modne ide na kawke bo juz kolezanki po mnie dzwonia Edytowane przez 31_lip_2011_iwonka Czas edycji: 2010-04-27 o 08:31 |
|
|
|
#3009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- dzień dobry właśnie wstałam i od razu przyszłam się przywitać ![]() piję sobie herbatkę, ale idę się ubierać, robić śniadanko i pakować na uczelnię, bo wam nie mówiłam, ale dziś wrócę pewnie ok. 20:00
|
|||
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-04-27 o 08:40 |
||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie robic na czlowieka:P:P
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
a to ile bierze? zdjecia super
lula za pożywne śniadanko |
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
no dzieki dzieki
ja to jednak przestrzegam zdrowej dietyjestem juz:P i wygladam prawie jak czloweik ![]()
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
e ja też Śląsk
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym 16 brała, ale to normalna godzina w moich okolicach ___________ swoją drogą moja mama się krzywi trochę na myśl o 18 ale mam to w ![]() troszkę u mnie pochmurno i kolejną noc z rzędu nie spałam, wykończę się niedługo ![]() Jenny pisałaś o kredycie "rodzina na swoim", też o tym myśleliśmy ale jak nam pani zrobiła symulację to po 8 latach (kiedy państwo przestaje dokładać do odsetek) rata jest jeszcze wyższa niż przy normalnym kredycie ![]() dlatego weźmiemy normalny i chociaż rata na takim samym poziomie, a nie 8 lat - 800 zł a kolejne - 1100 zł (u nas tak by było)dzień dobry wam p.s. ja mam @ dopiero jutro a już mi głowa od wiedzy puchnie
|
|||
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
tel. mi się.. zje... zepsuł
![]() :at yaty:![]() ![]()
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
czesc T'ai mi sie juz powloi @ konczy tak ze glowa i mozg wracaja do normalnosci
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Żabki
zaraz przyjeżdża do mnie koleżanka na korki, więc mykam, ale będę potem
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
ja was laski z tego Śląska podziwiam śluby na 11-13
![]() jakbym miała wstawać o 6 na własne wesele to bym oszalała chyba podziwiam
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
moj brat wczoraj zgubil na szczescie jakies dzieciaki znalazly i mu przyniosly.,...a mowil ze w sumie wali go telefon tylko ze karty mu szkoda bo tyle bnr i wogole;/ tez tak mialam jak zgubilam telefon to mi bylo szkoda karty..ale tez sie odnalazl na szczescie...\Tzcik do mnie dzwonil powiedziec ze mnie kocha ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
lece dziewczyny...odbiore ta prace a pozniej zakupki:
o ile mi sie nei odechce:P:Paaaaaaa i tabsy musze kupic...dobrze ze sobei przypomnialam... to pa laleczki do pzoniej
|
|
|
|
#3023 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o prosze, jak miło, że ktoś z okolicy Cytat:
Moja kolezanka przetapiala obraczki dziadkow i policzyli im 45zl/gram wiec musieli doplacic do swoich jakos niewiele. My niestety nie mamy złota z duszą, będą nowe kurcze nie jest latwo tutaj pisać bo Wy tyle machacie stron!! Ale postaram sie, na prawdę ![]() Cytat:
Nam sie podoba sporo obraczek od Stelmacha: http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=105 http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=53 http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=202 http://jubiler.opole.pl/page/produkt.php?p=20 a powiedzcie mi Dziewczyny, co Wy macie juz zalatwione? Widze, ze nasze wesele drogie bedzie, 190zl/os bez alkoholu. Plus 450zl dla barmana i jakis alkohol na drinki. Jesli chodzi o studia, to ja z jednej strony nie moge sie doczekac obrony (22 czerwca) i miec to z glowy, a z 2 strony juz sie zapisalam na podyplomowa neurologopedie ide na sniadanie, pozniej bede nadrabiac Was dalej...
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie mam zamiaru zostawiać gości
|
||
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
O TYLE BIERZE http://www.handlerfotografia.pl/2010...Oferta2010.pdf
jak dla mnie to narazie jakis kosmos |
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi znajomi tez chcieli ten kredyt i tak samo stwierdzili ze sie im nie oplaca... Cytat:
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-04-27 o 09:28 |
||
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
fruzienka niektóre dziewczyny więcej płacą
to wszystko od regionu zależyzmykam na zajęcia, do zobaczenia wieczorem nie piszcie dużo
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
salę
orkiestrę foto kamerę godzinę w kościele Cytat:
przy większych kwotach niestety nie a ja wierzę P bo on w banku pracuje
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę zdjęcia przed uroczystością w urzędzie dlatego szukam takiego USC gdzie są późno śluby a na razie wszędzie do 13
toż to dzień wcześniej musiałabym się szykować żeby zdążyć ze zdjęciami ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i musialam wstac cala roztrzepana dobrze ze si emnie nei wystarszyla:P a niedlugo musze sie zbierac bo jade odebrac ta prace no i jakies zakupy moze:P:P no i muszse sobie kupic wosk bo mi sie skonczyl i paski tez;/ wszystko mi sie pokonczylo;/

stałam w autobusie i wszedł jakiś chłopak, ja mało myśląc pociągnęłma go za włosy ktore były odciete razem ze skórą i zaczełam kroić tego skalpa, twierdząc że to dla małego na obiad 
wezme 16 to mnie rodzinka zamorduje 

moj brat wczoraj zgubil na szczescie jakies dzieciaki znalazly i mu przyniosly.,...a mowil ze w sumie wali go telefon tylko ze karty mu szkoda bo tyle bnr i wogole;/ tez tak mialam jak zgubilam telefon to mi bylo szkoda karty..ale tez sie odnalazl na szczescie...\