Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 08:24   #1981
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
fajnie ze dzidzie wam sie tak ruszaja ja jeszcze nic nie czuje w 17 tyg ale ja ciagle w ruchu jestem wiec mi by bylo nawet ciezko wyczuc jakis ruch dziecka zapewne poczuje juz te takie typowe kopniecie

dobra lece kolacje robic i ogarnac mieszkanie
ja poczułam w19/20tc, od razu kopniaki a nie żadne takie mrowienia. Może dlatego, że ciągle w ruchu jestem i nawet te kopnięcia czuję jak siedzę/leżę albo się mocno wsłucham

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
A mam pytanie, do mam_dzieci_juz_kopiacych, czy Wasze pociechy od kiedy zaczely kopac to robią to codziennie? Bo moje obudzilo mnie z sobote seria 5 kopniakow, ale od soboty znowu poza "mrówkami" nie czuje nic wiecej... i nie działa na Nie żadne pukanie w brzuch ani picie zimnej wody (normalnie zaraz zostane pogromcą mitów! )
u mnie codziennie, ale np wczoraj kopał b. mało, a dziś zobaczymy, ale już od rana intensywnie puka

Cytat:
fotelik za prawie 400zl

http://moto.onet.pl/1609414,1,niebez...ul.html?node=3

jakos nigdy nie lubilam produktów CHICCO...

teraz mam kolejny powód zeby ich nie lubic, bo nie dosc, ze drodzy to jeszcze beznadziejni!
taaa....też wczoraj oglądałam ten program. Przerażające to jest...
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:35   #1982
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Nika, ale o co mam sie obrazac Ja mialam pieski kotre wabiły sie Bruno i Czaruś, a teraz mam kota kotrego nazwalismy Marcel... a sledzac watki mam tuz przed porodem i urodzonych dzieci, widze, ze wszytskie te imiona sie pojawily i na pewno z tego powodu nie jest mi glupio.

A moje dzidzi nadal i znowu tylko łaskocze... teraz juz na pewno wiem, ze wole te kopniaki!

Pomi... ja sobie darowalam pukanie, picie zimnej wody, jedzenie slodkiego (za kotrym odkad jestem w ciazy srednio przepadam) i jakiekolwiek inne sposoby wywolywania ruchow. Moj malec wierci sie jak ma ochote i niech mu/jej tak bedzie... TŻ już nawet zaczął mnie straszyć, teksami "uwazaj czego sobie życzysz"

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:36
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:47   #1983
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Moje szaleje z rańca najbardziej jak leże jeszcze w łożeczku,,już codziennie... bo na początku to co kilka dni tylko.
Niestety tatuś nie czuje jeszcze ruchów.. raz mu się zdawało jak przyłożył ręke.. ale on ma więlka ręke i brak wyczucia ehhewięc pewnie dlatego
spokojnie.. poczuje.. a wiesz jaka wtedy bedzie mial radosc

Cytat:
fotelik za prawie 400zl

http://moto.onet.pl/1609414,1,niebez...ul.html?node=3

jakos nigdy nie lubilam produktów CHICCO...

teraz mam kolejny powód zeby ich nie lubic, bo nie dosc, ze drodzy to jeszcze beznadziejni!
tez to widzialam... ogladam te foteliki.. ale nigdzie nie widze ocen tych z xlandera i tako, bo chce wiedziec czy te foteliku z zestawu 3w1 sa ok czy kupywac osobny.. bo jak widzialam te z chicco... ehss..
oo znalazlam z x landera
http://fotelik.info/pl/testy/maxi-co...aco/index.html

Cytat:
Napisane przez tifio Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie wrześniowo-październikowe mamusie!!
witaj

Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość
No Klusiu super wyglądasz Brzuszek fajny, taki spiczasty, charakterystyczny. Wogóle wyglądasz bardzo radośnie.

MAm w głowie identyczną listę gości, u nas nie robi się hucznych i licznych chrzcin, tylko najbliżsi.

Jeśli chodzi o wychodzenie, to systematycznie wychodzimy osobno, dla mnie to normalne. Nie wyobrażam sobie braku babskich wypadów na piwko (teraz soczek) lub spotkań "domowych". Trzeba umieć spędzać czas osobno.
Klusia dziekuje ;D
bo chrzciny to nie wesele.. nie popadajmy w paranoje
no i widze ze co do wyjsc sie zgadzamy

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-27 o 09:01
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:31   #1984
gabisun
Zakorzenienie

Witam! ja dzisiaj byłam w labku na morfologii, moczu i wreszcie zrobiłam toxo. Kurcze szkoda że na wyniki trzeba tak długo czekać, no trudno.

a u mnie kolejna bezsenna noc

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:34   #1985
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

W kwestii fotelików znalazłam taką stronkę:
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html

Warto poczytać o testach, o bezpieczeństwie itd.
Stary 2010-04-27, 09:50   #1986
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
W kwestii fotelików znalazłam taką stronkę:
http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html

Warto poczytać o testach, o bezpieczeństwie itd.
no to wlasnie na niej przegladalam to jest ta strona ktora wszoraj juz 2 dziewcyzny wrzucily fajne informacje sa na niej... no i wynalazlam ze z xlandera najlepsze foteliki (5 pkt na 5) to Maxi Cosi CABRIO FIX + baza ISOFIX
Stary 2010-04-27, 10:12   #1987
kasienka1701
Zadomowienie

Hej laski

Masakra z tymi fotelikami.Najgorsze jest to,że producenci nic sobie z tego nie robią-widać,że to tylko kasa,nic więcej.Życie i zdrowie dzieci mają w d...
My z mężulem od początku mieliśmy zamiar kupić fotelik Maxi-Cosi Carbio Fix, ale ciągle miałam wątpliwości ze względu na wysoką cenę.Teraz się tylko utwierdziłam w tym,że ten fotelik to dobry wybór i na bank go kupimy.Zadne pieniądze nie są wazne,gdy w grę wchodzi życie dziecka!

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:26   #1988
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Hej laski

Masakra z tymi fotelikami.Najgorsze jest to,że producenci nic sobie z tego nie robią-widać,że to tylko kasa,nic więcej.Życie i zdrowie dzieci mają w d...
My z mężulem od początku mieliśmy zamiar kupić fotelik Maxi-Cosi Carbio Fix, ale ciągle miałam wątpliwości ze względu na wysoką cenę.Teraz się tylko utwierdziłam w tym,że ten fotelik to dobry wybór i na bank go kupimy.Zadne pieniądze nie są wazne,gdy w grę wchodzi życie dziecka!
dokaldnie tak.. mam to samo zdanie, a najgorsze jest toze nie chodzi o predkosci 100km/h, gdzie mozna miec pretensje do siebie ze sie zapie dzielalo.. a o 64km! to jest przegiecie ze przy takiej predkosci... ehsss...
Stary 2010-04-27, 10:34   #1989
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dokaldnie tak.. mam to samo zdanie, a najgorsze jest toze nie chodzi o predkosci 100km/h, gdzie mozna miec pretensje do siebie ze sie zapie dzielalo.. a o 64km! to jest przegiecie ze przy takiej predkosci... ehsss...
To samo sobie pomyślałam. Średnio w trasie jadę od 80 - 100 km/h (na autostradzie ok. 120 km/h). Należę więc do kierowców jeżdżących powoli... A tutaj dowiaduję się, że już 64km/h (gdzie tyle jeździ się po mieście - nie licząc oczywiście korków ) jest niebezpieczne dla mojego maleństwa...
Stary 2010-04-27, 10:49   #1990
martucha84
Zakorzenienie

nawet jak ty jedziesz po miescie 50.. to walnie w ciebie jakis wariat jadacy 80 i tragedia...
a niestety po miescie 64 to nie wiele.. ale za to wieluuu jezdzi wiecej..
Stary 2010-04-27, 11:44   #1991
tifio
Rozeznanie

[QUOTE=Pomidora;18849863] Tifio, witam i gratuluję Podaj proszę swoje dane - imię i wiek - a dopiszę cię do listy.

Marta - lat 23 Bardzo mi miło u Was gościć

Ehh coś mi jeszcze nie idzie z cytowaniem

tifio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:51   #1992
Czekooladowaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
aaneczka1984 - ja też miałam być Adriankiem

Czekooladowaa -ciąża trwa 40 tc, ale licząc od dnia ostatniej miesiączki. Przyjmuje się, że średnio jest to 38 tyg. od dnia zapłodnienia.
być może jednak tylko mówię jak to policzył mi doktor na usg. jak bylam ostatnio to na podstawie wieku plodu jaki okreslil i wyznaczonym terminie porodu. tak wyszlo ze termin potencjalnego zaplodnienia to 24 grudzien i na 40 tyg. pozniej wyznaczyl termin porodu .
wiec juz sama nie wiem

< 3

najszczęśliwsza pod Słońcem!

Czekooladowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:58   #1993
angelikaw
Zakorzenienie

cześć
Mój mąż też wychodzi czasem zupełnie sam - zresztą sama go do tego namawiam. Wtedy i ja mogę z czystym sumieniem spotkac się na babskim wieczorze

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Z jednej pracy mój mąż dziś dostał odpowiedź i niestety, nie udało się Z drugiej dostanie jutro, ale coś nie mam dobrych przeczuć. No nic, walczymy dalej. Oby nie za długo, bo kredyt sam się nie spłaci, niestety Miłego wieczoru życzę
Pomi, trzymam kciuki, aby Twój mąż szybko znalazł pracę. U mnie sytuacja podobna - TŻ dostał wypowiedzenie jeszcze w lutym (cała firma dostała, bo ogłosili upadłość) i pracuje tylko do końca maja. Na szczęście jak już dostał to wypowiedzenie zaczął szukać i ma coś na oku. Mam nadzieję, że nie rozmyślą się i będzie mógł tam zacząć pracę od 1 czerwca.

Ewcia811211 - co się dzieje? skąd ten dołek?

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Hej
Chciałam Wam tylko napisać że dziś zaczynam16tc a od wczoraj jestem pewna że czuję mojego maluszka Takie łaskotanie drżenie niesamowite uczucie Kilka dni temu poczułam coś pierwszy raz ale myślałam że to za wcześnie ale wczoraj było silniejsze i jestem pewna że to mały szkrab
Ilona, ja też pierwsze smyranie poczułam w 16 tc a w 19tc pierwszy kopniak (delikatny, ale to było to).
Wczoraj wieczorem maleństwo mnie kopało i łaskotało, czułam też takie pływanie w brzuszku... Śmieszne uczucie

tifio - jak tniesz cytat, to nie usuwaj tej końcówki [/QUOTE] i zacznij pisać dopiero po nawiasie

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekooladowaa Pokaż wiadomość
być może jednak tylko mówię jak to policzył mi doktor na usg. jak bylam ostatnio to na podstawie wieku plodu jaki okreslil i wyznaczonym terminie porodu. tak wyszlo ze termin potencjalnego zaplodnienia to 24 grudzien i na 40 tyg. pozniej wyznaczyl termin porodu .
wiec juz sama nie wiem
Jak widać każdy lekarz wylicza wg własnego uznania. Więc skoro tak policzył, to tego się trzymaj
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:59   #1994
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny w to cudne jesienne południe. Leje, wieje, aż żyć się chce

Co powiecie na tą reklamę fotelika? Sprzedawali go podobno w TESCO. Podaję link do strony fotelik.info, gdzie ktoś opisywał ten 'Cud Techniki'
: http://fotelik.info/pl/art/fotelik_s...jakosc,26.html

Pozdrawiam Was cieplutko i pędzę robić ogórkową Mam ochotę na coś barrrrdzo kwaśnego

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2010-04-27 o 12:02
Ineczka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 12:02   #1995
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

hej dziewuszki
i ja sie dzis odwaze pokazać mój brzusio
ja nie jestem szczuplusia
kiedyś miałam wciecie w talii - figura gruszeczki -teraz brzusio rolał mi się na bolki, dupka i bioderka nio i cyce mega urosły..
obecnie 74,5kg 170cm na plusie 5,5kg...
brzusio robiony dzis czyli 20tc6d
Stary 2010-04-27, 12:02   #1996
aaww
Raczkowanie

No to i na mnie przyszedł czas, żeby się przywitać i pochwalić!
Agata, 27 lat, przewidywany termin porodu 16.10.2010
Pozdrawiam serdecznie, Mamuśki!
Stary 2010-04-27, 12:04   #1997
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam Was cieplutko i pędzę robić ogórkową Mam ochotę na coś barrrrdzo kwaśnego
ja robiłam wczoraj i dziś jeszcze będziemy jeść, Bo jak gotuje zupke to jakos na 3 dni mi wychodzi :-P
Stary 2010-04-27, 12:09   #1998
majka59
Raczkowanie

Witam dziewczyny

Ja tez slyszalam ze maxi cosi cabrio fix to najbezpieczniejsze foteliki dla maluszka

Lenko-brzuszek sliczniutki,tunika tez bardzo ladna nie dziwie sie ze ulubiona
Gabisun-kolejna szczuplutka mamusia z pieknym brzuszkiem
aaneczka-Dominis uroczy chlopiec
Pomidorko-kciuki mocno zacisniete za prace dla mezusia
majka59 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 12:10   #1999
szokoladka74
Raczkowanie

Cytat:
A mam pytanie, do mam_dzieci_juz_kopiacych, czy Wasze pociechy od kiedy zaczely kopac to robią to codziennie?
Moja Mała kopie o stałych porach- zawsze koło 22.00 do 23.00, koło 8.00 i 17.00. Z tego co wiem i obserwowałam, ten rytm aktywności pozostaje też po urodzeniu.

Lenka-ślicznie wyglądasz z brzusiem , a tuniczka-super

Może wiecie? W jakim programie zrobić zrzut z filmiku na płycie?

Pomi- dopisz proszę u mnie imię Oleńka

.

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png

Edytowane przez szokoladka74
Czas edycji: 2010-04-27 o 12:11
szokoladka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 12:16   #2000
Ray
Zakorzenienie

Mpik ja mam podobna figure fajny masz biustonosz ... ja szukam wlasnie czegos co bedzie tak piersi trzymac ale nigdzie nie moge znalesc brrr

ja kupialm dzis cukinnie i jutro bede robic zupe z cukinni bo na dzis mam jeszcze pomidorowa

pogoda paskudka jak przestanie padac wyjdziemy polaic po kaluzach bo zimno nie jest
Stary 2010-04-27, 12:17   #2001
majka59
Raczkowanie

Mpiczku84-ja tez nie jestem super szczuplutka i mam bardzo podobna budowe ciala jak Ty jestem w 20 tygodniu i juz 4 kg na plusie.Bedziemy zrzucac zbedne kilogramy jak juz maluszki beda z nami,albo same spadna.

Agata-witamy
majka59 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 12:17   #2002
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka59 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Ja tez slyszalam ze maxi cosi cabrio fix to najbezpieczniejsze foteliki dla maluszka

Lenko-brzuszek sliczniutki,tunika tez bardzo ladna nie dziwie sie ze ulubiona
Gabisun-kolejna szczuplutka mamusia z pieknym brzuszkiem
aaneczka-Dominis uroczy chlopiec
Pomidorko-kciuki mocno zacisniete za prace dla mezusia
dziękuję

Mpik widzę, że masz taki sam kształt brzuszka jak ja może faktycznie dziewuszka się tam kryje? jesli wierzyć przesądom fajna kobieca figurka, a góra no imponująca

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 12:54   #2003
Ray
Zakorzenienie

Mpik ja mialam taki brzuch jak bylam z corka w ciazy wlasnie taki typowo na dziewczynke

teraz mam pilke wiec moze mam chlopca?

ja wlasnie przegladam oferty kwater i tego typu rzeczy w czerwcu chcemy na 5-6 dni pojechac
Stary 2010-04-27, 13:06   #2004
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
hej dziewuszki
kiedyś miałam wciecie w talii - figura gruszeczki -teraz brzusio rolał mi się na bolki, dupka i bioderka nio i cyce mega urosły..
Sliczny brzusio, a syski tylko pozazdroscic, ja przy podobnej wadze i wzroscie z miseczki A mam w koncu B

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Witamy nowe mamusie .
Chyba najwiecej na naszym watku, prawdziwy fasolkowy wysyp

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja tez nie czuje laskotania, rybek i motylkow, od razu dostalam kopa, ale sama sie o niego prosilam . Najbardziej odczuwam po 22:00.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:07   #2005
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Mpik ja mam podobna figure fajny masz biustonosz ... ja szukam wlasnie czegos co bedzie tak piersi trzymac ale nigdzie nie moge znalesc brrr
Biustonosz kupiony na targu za cale 14zl, ale jest naprawde rewelacyjny, zwlaszcza teraz jak cycuszki spoooroo urosły
Cytat:
Napisane przez majka59 Pokaż wiadomość
Mpiczku84-ja tez nie jestem super szczuplutka i mam bardzo podobna budowe ciala jak Ty jestem w 20 tygodniu i juz 4 kg na plusie.Bedziemy zrzucac zbedne kilogramy jak juz maluszki beda z nami,albo same spadna.
Po porodzie założymy Kolejny wątek- uroki ciąży były a teraz ze zbędnymi kilosamy walczymy eheh

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Mpik widzę, że masz taki sam kształt brzuszka jak ja może faktycznie dziewuszka się tam kryje? jesli wierzyć przesądom fajna kobieca figurka, a góra no imponująca
byłoby miło- gdyby tam dziewuszka siedziała

Cytat:
Mpik ja mialam taki brzuch jak bylam z corka w ciazy wlasnie taki typowo na dziewczynke

teraz mam pilke wiec moze mam chlopca?
Nio moze wierzyć przesądom.. kształt brzuszk może jednak coś znaczy..oby ja bede miec dziewuszke a ty chłopca do parki
Stary 2010-04-27, 13:12   #2006
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Po porodzie założymy Kolejny wątek- uroki ciąży były a teraz ze zbędnymi kilosamy walczymy eheh
dobre
ja figurę i wymiary mam b. podobne do Ciebie I tc też ten sam (w zasadzie chyba co do dnia nawet- tylko na liście mam troche oszukanę datę)

ja tam po porodzie wracam na moją ulubioną dietę SB. W zasadzie cały czas na niej jestem, bo staram się jeść 3-fazowo, ale wiadomo- teraz różnie mi to wychodzi
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:12   #2007
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki kochane

ale Wy macie piekne brzuszki (Mpik82 mam bardzo podobny brzuszek do Twojego i lekarz ostatnio zasugerowal ze raczej dziewczynka bedzie )

Marta a Ty to wogole jak modeleczka wygladasz i jeszcze ten kolor wlosow

a ja wlasnie wrocilam od lekarza mam uczulenie i niestety nic nie moge brac. Dostalam leki homeopatyczne i jakies kropelki do oczu a w razie goraczki i bolu glowy 3xdziennie apap bosko a glowe mi rozsadza i taki slaby apap nigdy na mnie nie dzialal, do tego katar mam taki ze moj nos przypomina jednego wielkiego strupa, a oczy zapuchniete jakbym tydzien plakala

ide zaparzyc sobie swietlika i zrobie sobi oklady na oczy moze to mi troche pomoze

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:16   #2008
Czekooladowaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Jak widać każdy lekarz wylicza wg własnego uznania. Więc skoro tak policzył, to tego się trzymaj
z tym ze ja sobie sama licze ale takim samym systemem jak on bo doktor powiedzial ze to wtedy najprawdopodobniej zaszlam w ciaze a nie w styczniu co jest totalnie nie mozliwe
w sumie to juz sama nie wiem jak to liczyc, czy wg OM , czy jednak trzymac sie USG czy sama wyliczac wiek plodu na podstawie daty zaplodnienia

a tak apropo dzis z rana czulam tak jakby cos mi sie w brzuszku wiercilo i to dosc intensywnie jednak bez kopniakow i tak mi sie wydaje ze to bobasek sie odezwal do mamusi wkoncu

kurcze wizyte mam dopiero w drugim tygodniu maja ale zastanawiam sie czy isc wczesniej bo dopiero na wizycie dostane skierowanie na usg a pewnie z miesiecznym wyprzedzeniem a chcialabym jak najszybciej poznac kogo tam pod serduszkiem nosze

< 3

najszczęśliwsza pod Słońcem!

Czekooladowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:19   #2009
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekooladowaa Pokaż wiadomość
wiec juz sama nie wiem
mi tez lekarz liczyc z wieku plodu, z usg

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny w to cudne jesienne południe. Leje, wieje, aż żyć się chce

Co powiecie na tą reklamę fotelika? Sprzedawali go podobno w TESCO. Podaję link do strony fotelik.info, gdzie ktoś opisywał ten 'Cud Techniki'
: http://fotelik.info/pl/art/fotelik_s...jakosc,26.html

a u mnie piekne slonce cieplutko cudnie
a te foteliki w realu sprzedawali... porazka...
niestety pewnie gro ludzi polasilo sie na okazje..

Cytat:
hej dziewuszki
ale masz brzuszek taki "na dzwieczynke" a piersi wow az zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez aaww Pokaż wiadomość
No to i na mnie przyszedł czas, żeby się przywitać i pochwalić!
Agata, 27 lat, przewidywany termin porodu 16.10.2010
Pozdrawiam serdecznie, Mamuśki!
witaj z nami

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Marta a Ty to wogole jak modeleczka wygladasz i jeszcze ten kolor wlosow
hahahahaha dziekuje
Stary 2010-04-27, 13:21   #2010
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

U mnie w brzuchu juz od kilku dni cisza Maluszek przestal sie wiercic. Maly leniuszek. Ale moze to przez moj stres zwiazany z samochodem itd.
Juz w tym tygodniu powinnam miec USG polowke, wiec upewnie sie, czy wszystko ok. Staram sie nie dopuszczac czarnych mysli
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości