|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
Cytat:
![]() ad drugiego: Olka mi zżarła wieśniaka
|
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
W powietrzu zdecydowanie latają pyłki. Jak umyłam samochód w sobotę to po chwili było widać jak pyłki siadają. Wyszłam na podwórko na 5 minut, a jak wróciłam to była akcja szukania jakiejkolwiek chusteczki bo z nosa ciekło i to strasznie.
Wiadomość dla alergików, podobno jakieś drzewo pylące wchodzi w alergię krzyżową z jabłkami (chyba poza szarą renetą)
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
no co WY-Żanety też nie lubicie?
![]() a nie wolno? ![]() ZU od kilku dni dosiada się wieczorem do mnie i wyjada twaróg ![]() Rzabbko,Itakasiu-zdrówka! Itakasiu-dzisiaj rano się chichrałam ,bo stanęłam na wadze i ujrzałam 8,5kg więcej ![]() normalnie będę się chyba Ciebie pytać ile ważysz to będę wiedziała ile ja
Edytowane przez annLee Czas edycji: 2010-04-26 o 20:58 |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciom żałujecie ?
![]()
|
|
#4535 |
|
sophisticated
|
mnie tam nic od Lactacydu nie odstraszy, choćby i dwie żanety
![]() Iwonko nie ma jeszcze filtrów u mnie |
|
|
|
|
#4536 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyslę Wam kiedyś zdjęcie to same zobaczycie, wiec kojarzy mi sie to imię z nia, ale w postaci Żanetki ![]() A połączenie "Żanet Kaleta" wywołuje u mnie nerwowe drgawki ![]() Cytat:
![]() I nie tylko ja : http://www.wykop.pl/link/212295/nazy...ia-pol-polski/Cytat:
Cytat:
Cytat:
sa super! ![]() Dziękuję za info Brewuś
|
|
|
#4537 |
|
Rzabbocop
|
Ja z braku laku kupowalam tutaj ale jesli mam mozliwosc to wole Ziaje
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Jakze bym mogla zapomniec taka postac ![]() w jednej scenie w ksiazce (rozgrywala sie w kawiarni), nie mogac zdzierzyc, ze lachon uwodzi takiego jednego bruneta potknelam sie a ''reklamowka* ktora trzymalam w reku niczym Concorde przeleciala lotem koszacym, niszczac gruntownie fryzure mlodej damy''* ksiazke pisalam w latach 80-tych i wtedy reklamowki byly powszechne
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio tez preferuję Ziaję
Cytat:
jakie Ty masz talenty pisarskie
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pożalić. Lirenka mnie nie chroni przed słońcem chyba
Posterydowo mam strasznie wrażliwą na słońce skórę, od razu brązowieje i się plamki pojawiają... a wczoraj wróciłam do domu opalona poza okolicami oczu, bo miałam wielgachne okulary na twarzy...Wydębiłam próbki vichy i antka creme fondante. Zobaczymy jak się będą zachowywać... tylko na antka to raczej podkładów nie zaaplikuję... Rzabba powiesci powinnaś pisać
|
|
#4540 |
|
sophisticated
|
cześć
oj hihi, szkoda ale z lirenkątak jest niestety, dużo osób narzeka, nie wiem od czego to zależy, bo mnie chroni wystarczającopowodzenia w testach, ale z vichy ostrożnie, bo lubi robić kuku |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, podejrzewam, że normalnie, za czasów zdrowej skóry, to pewnie bym się nie opaliła, ale po sterydach, maściach immunopresyjnych, mam tak reaktywną, nadwrażliwą skórę, że bardziej to słońce łapie, tak mi się zdaje. Antka mam teraz na paszczy (od niego zaczęłam, bo vichy się bałam...), niby dobry, ale tłuścioch straszny, a do tego śmierdziuch
Wiem, że jest też ten sam filtr w wersji do skóry normalnej/tłustej, bo mi babeczka z testowego opakowania na dłoń kropelke dała, ale jak mi zrobił wiórka z dłoni, to co zrobi z twarzy ?
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja lirenkę lubię bardzo, ale tez się w niej opaliłam Tyle, że ja położyłam to na karb bardziej ekstremalnych warunków ![]() Hihi jeszcze Klorane ma fajne filtry - bardzo przyjemne w użytkowaniu
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko ja się przyznam szczerze, że BARDZO, BARDZO chciałabym wypróbować Klorane, bo mają dobre opinie, ale dla mnie to filtry yeti
Każdy o tym słyszał, nikt nie widział Byłam już gotowa kupić pełnowymiarowe opakowanie tego filtra bez testowania, ale nigdzie nie znalazłam go w mleczku. A ja chcę w mleczku, nie w spraju ![]() edit: Słuchajcie, właśnie dowiedziałam się (wizażowa mądrość, a jakże!), że od picia dużych ilości herbaty z mlekiem rosna piersi
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-04-27 o 08:21 |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam i stosowałam
Kupiłam go o ile dobrze pamietam w superpharmie ale to było ze 2-3 lata temu Jak będę to popytam czy mają ![]() A od kawy nie ???? Bo ja wolę kawe z mlekiem a cycki mi schudły, więc trzeba by podjąc jakieś działania w tym kierunku
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznotki.
Mogę prosić o telegraficzny skrót co się u Was dzieje? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
Hehe Rzabko ja też kiedyś w dzieciństwie i burzliwej młodości pisałam książki.Były nawet ilustrowane,sama je zszywałam nicią,robiłam okładki...
Szkoda że poginęły wszystkie podczas przeprowadzki,niewiadomo ,co się z nimi stało ![]() Ma się te talenciki literackie ..... teraz realizuję się oczywiście jako hobby w radiowym studio ,to nie to samo ale gadane mam ....
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A propos imienia nie cierpię go nie wiem czemu brrr
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi to popytam u mnie i poproszę o próbki jak będą mieli i ci wyślę
A kto ma masować ? Można samodzielnie czy trzeba Radka Majdana zatrudnić ![]() Maddaleno stronę wczesniej pisałyśmy kto to Zanet
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2010-04-27 o 08:34 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W instrukcji było napisane "masuj", więc wychodzi, że sama masz masować
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
To można połączyć masowanie z myciem kabiny albo płytek
![]() Duże cycki i ekologia hmmm Hihi jak będę to sie popytam ![]() Byłam wczoraj i u nich już filtry były wystawione ale nie przyglądałam się.
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2010-04-27 o 08:59 |
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie znam, ale mam wrażenie, że od tego masowania cycków octem to co najwyżej można osiągnąć czyste płytki i wysuszone cycki
Faktem jest, że... nie testowałam tego sposobu, bo mi tych cycków co je mam, to wystarczy, więc nie powinnam negować tego, jakże nowatorskiego rozwiązania
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Te mleko w herbacie to jeszcze potrafię pojąć - no bo jak duzo pije i jeszcze słodzi to przytyje może a tym samym cycki urosną
Ale ocet mnie powalił
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, tu się taka nowatorska myśl szerzy, a Ty tak gasisz
Może to w przyszłości zastąpi chirugię plastyczną
|
|
#4555 |
|
Rzabbocop
|
Czesc
nie caluje bo mozemy zarazic
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
cześć
też nie lubię reklamy pani Żanety u mnie dzisiaj zimno i deszczowo - nie lubię takiej pogody. Rzabka - kto choruje?
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Rzabbocop
|
Na szczescie nei mialam kontaktu, bo na Island FM nie leci
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny musze sie Wam pochwalić że wczoraj zrobiłam fajne zakupy.Mam kumpelę ,co to ma różne fajne dojścia i tak oto nabyłam mnóstwo bielizny po atrakcyjnych cenach, buty 3 pary i torebkę Prady
Teraz muszę trochę zacisnąć pasa bo planuję niedługo wypadzik do Marsylii i nie mogę szaleć,bo inaczej cieniutko
|
|
#4559 |
|
Rzabbocop
|
Maddalena fotki dawaj
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2010-04-27 o 11:55 |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Rzabbko no to zdrowka dla Was po wizycie: Zosia wazy prawie 1kg, wszystko w porzadku, przeplyw pepowinowy ok, serduszko super, ladna kosc nosowa, ilosc wod w normie
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

choć to wdzięczny temat
pewnie na solarke teraz lata, żeby ładnie wyglądać 

:
Posterydowo mam strasznie wrażliwą na słońce skórę, od razu brązowieje i się plamki pojawiają... a wczoraj wróciłam do domu opalona
poza okolicami oczu, bo miałam wielgachne okulary na twarzy...