|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
` No i doigrałam sie..
` -Ej kurde ja nie chce zebys ty był zły ani nic. -czemu? -no bo jestes za***isty i chyba sie od Ciebie uzalezniłam! ` Zrozum ze to co jest beznadziejne dla Ciebie, dla mnie tez jest beznadziejne, ale razem mozemy zrobic tak, ze stanie sie to piękne.. chcesz? ` no bo on powiedział ze mnie bardzo lubi.. ii? ii teraz sie nie odzywa jak tchórz.! ;// ` To przezemnie jest Ci źle. Przepraszam ze niszcze Ci życie. ` no i znowu wszystko zepsulismy. ide na sie zamordowac. idziesz tez?
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 - o matko! wyróżniona przez Ciebie?! dziękuję bardzo i zapomniałaś o sobie. <3
RozowaSkeyterka - dziękuję bardzo słoneczko! <3 Paralogiczna - zachwycasz. ![]() KaMa2704 - mimo wszystko, wszystkiego czego sobie życzysz. ;* powodzenia na egzaminach wszystkim 3gimnazjalistkom. ;***_________________________ ____ 'dziś nie wiem, co się stało. dlaczego wyszło tak. i znów nie mogę zasnąć. bez Ciebie nie chcę spać. 'tak trudno oddychać, gdy jesteś obojętny. 'wierzę, że już ciągle będziesz. 'dzwonię dziś i ciągle nic.. 'ja doceniam każde słowo, każdy Twój szept. 'lecz pierwszą miłość, będę pamiętać zawsze już. 'jeden mały oddech. poczuj przestrzeń, zamknij oczy swe. 'cóż zatem będzie prawdą? może to jedno tylko, że nie ma nic pewnego.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-04-27 o 17:46 |
|
|
|
#2793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
! ! ! ! czarujecie, gwiazdeczki, czarujecie ![]() Cytat:
oh, mamy tu orgię?!
. ohy i ahy ;DD. ;**** i kradnę. xd ;* * * * * * * * * ' 5 przykazań miłośći : Pisz, dzwoń, kochaj, tęsknij i nie zdradzaj . Kapujesz ?. poprostu daj nam szansę, jeszcze raz. nie zniszczmy tego, dajmy sobie szansę. mówisz co innego, a myślisz co innego. skąd wiem? Wyczytuje to z twoich oczu. ja tu, ty tam. myślami razem, jeszcze dalej. jako 14-latkowie rozmawialiśmy o naszym ślubie, dzieciach, wakacjach... o miłości. ODSZEDŁEŚ hrhr <3 koleżanki, szykuję listę moich najulubieńszych! bo na 100 miałam zrobic, ale się zagapiłam i w międzyczasie ban był .:P
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna,RóżowaSkeyte rka.patrysiowa_,
Siatkarka18 i unpredictablegirl dziękuję kochane za pochwały jest mi bardzo miło ! ;* moje cudne perełki <3 W moim umyśle jesteś tylko zwykłym śmiertelnikiem Ucząc się na pamięć umiejętności kochania Paranoją jest fakt że nadał za Tobą tęsknie Z uśmiechem na ryjku przez życie iść A to moje perełki : impresion & Missi_16 & TwojaKokaina & CukrowaPanna & whou & Paralogiczna & patrysiowa_ & Kinderka13 & otojest & Nensie & happyend & poprostuAsiss & czii & xxgroszek07xx & Siatkarka18 & abunee & inquiring & Plotkaraaa & Elizabet0909 & dresowa & myCh & dreams_x33 & xsxs & Extremalna & Kofeina w RedBullach & chciałam byc & RóżowaSkeyterka & Martusssia & unpredictablegirl Nie wiedziałam,że aż tyle jest moich talentów <3 ___________ Zimna kuchenna podłoga i gorący kubek kawy. Dzień się ledwo zaczął, a ja już się nim znudziłam. (Martusssia) Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-04-27 o 17:53 |
|
|
|
#2795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciesze sie bardzo ![]() _______________ moim marzeniem jest związać wczoraj i jutro, sznurowadłem, czymkolwiek- byle trzymało niech jutrzejsze uczucia poczują w bucie zapach wczorajszych skarpet - pokochają je tak jak te dzisiejsze utrzymywanie własnego zdania skutkuje a - zakazem oddychania b - podłoga skrzypi gdy po niej idziesz. krzyk jest pusty zimny i ma w sobie spokój szczyt zuchwalstwa kiedy egoiści biorą się za naprawę świata. chwile w jakich tracę wiarę w to co wcześniej dawało sens - w miłość idealną. a jak wsadze sobie peperoni w tyłek , dalej będe ideałem ?
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2796 |
|
Rozeznanie
|
LoveYourEyes - a najbardziej świecisz TY
Słońce <3RozowaSkeyterka ![]() myszka23101 - pochwały od ciebie są największą motywacją ! ![]() i kiedy najbardziej przeklinałam miłość pojawiłeś się TY miłość jest ślepa.
stałam na środku drogi a ona mnie nie zauważyła i przeszła dalej zabija mnie fakt, że już nigdy nie poczuję twego ciepła Przytulić się do każdego skrawka twojej skóry.
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() dla mnie bądź, z Tobą mi lżej . ej Ty ! to dla Ciebie chce mi się żyć . wyrzuć to z siebie. widzimisię. chce być, chcę dla Ciebie żyć . od dziś jesteś dla mnie bogiem. sama nie dorosnę.. zapragniesz mnie spowrotem. dzisiejszy dzień zdecydowanie nie należy do najlepszych.. KaMa2704 - spełnienia marzeń . ![]() ![]() ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-04-27 o 18:05 |
|
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
bajkowa - ja?! No co Ty?! Naprawdę?! Dziękuje ;*
Kolekcjonuję Twoje zdjęcia. Chciałabym żeby ktoś mnie kochał tak mocno jak ja Ciebie. <3 |
|
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
"I będę silna nawet jeśli wszystko pójdzie źle"
"Nie pozwól by strach przed działaniem wyeliminował cię z dalszej gry " Powodzenia na egzaminach
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Szansa była jedna na tysiąc,a jednak postanowiła się jej trzymać .
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - haha, jasne, to jest TO! :D :*
dziś w pełni świadoma swoich słów mogę stwierdzić;
tak, lepiej mi było bez ciebie i bez obgryzionych paznokci. Edytowane przez czii Czas edycji: 2010-04-27 o 20:55 |
|
|
|
#2802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AśŚ mojaa ;** Toogether93 - _________________________ ________ . To tylko krok, by pomyśleć i się cofnąć zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć .
|
|
#2803 |
|
Przyczajenie
|
Chce przeczytać romans mojego życia<3
Jesteś słodka. Chcesz spróbować?? Kupię dużo balonów. Niech uniosą mnie do nieba.. bo to ja jestem twoim ulubionym kwiatuszkiem
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Jestem przygotowana na żałobę i samotność po Tobie. takdaleko - "Nie pozwól by strach przed działaniem wyeliminował cię z dalszej gry"- ostatnio dodałam taki sam.. myszka23101 - na zdrowie rybko ![]() latin - "nie czekam, żyję. po co czekać? to potworne marnotrawstwo!" - rewelacja! ![]() me9so3horny - trzymam za Ciebie kciuki! MandarynkoweWspomnienia - dziękuję! PS. nie rób offów.patrysiowa_ - "5 przykazań miłośći : Pisz, dzwoń, kochaj, tęsknij i nie zdradzaj . Kapujesz?" Twórczość jednej z wiżanek. " ja tu, ty tam. myślami razem, jeszcze dalej." - Moja twórczość.
![]() |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, przesadzasz
![]() bajkowa dziękuję i również Cię uwielbiam ![]() ***
Nie chcij zmarnować tej nocy. Upojne noce pełne słodkich słów. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze, jego język sprawia, że jęczę. I kochamy się jak każdej nocy. Tylko ja sypiam w jego ramionach. To dla niego zostałam stworzona. Tylko mnie nazywa kochaniem. To mój teren pod jego ubraniem. To moje imię ma na ramieniu. Tylko ze mną na tylnym siedzeniu. |
|
|
|
#2806 |
|
Przyczajenie
|
"Po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą."
MIŁOŚCI NIE PODZIELISZ NA PÓŁ. pokochałam Cię przypadkiem... ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą
|
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
PIER***** TESTY ; <<
![]() dla Ciebie znajdę nawet temperówkę do mazaków . Wybudowaliśmy dla siebie klatkę - cywilizację - gdyż byliśmy zdolni do myślenia, a teraz musimy myśleć, ponieważ jesteśmy zamknięci w klatce. Wiem, że na zewnątrz jest świat prawdziwy; trzeba tylko wydostać się z klatki.
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
i bałam się, że skończy się to tak, jak się właśnie skończyło.
i co? koniec?
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
- wiesz, teraz nawet moje odbicie w lustrze przypomina mi Ciebie, pokazuje jaką byłam, czy nadal jestem egoistką, a co więcej idiotką, która pozwoliła Ci odejść, nie miała na tyle siły by walczyć o nas, o naszą miłość i o przyszłość.
- moje myśli skupione jedynie na Tobie - mój jedyny i najważniejszy powód do uśmiechu - jedyne czego mi dziś potrzeba to ciepło Twoich rąk - w kolorowych barwach czarno-biały świat - nie, nie pytaj mnie, przecież wiesz, że nie znam odpowiedzi jak należy żyć ![]()
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
patrysiowa_ - co tylko chcesz zabieraj .
![]() RozowaSkeyterka- dziękuję, wzajemnie Rybko <3 ![]() LoveYourEyes- Miło mi być czyimś Słońcem. ![]() czeko1395- niemożliwe, bo ja Cie też! ![]() moja latin, której już wielki nie chwaliłam. ______ Nie będę zmuszać Cię do myślenia, skoro są chwile, gdy nie potrafisz nawet niemyśleć. Spośród miliona szans, istniejących w możliwościach, nie dostaniesz nawet jednej. Czasami pada deszcz o jeden dzień za długo. Skończyłeś się. Tak, jak rozpuszczalna kawa, ulubiony serial, ukochane czekoladki. Ubrał się w przeszłość i przeszedł tak obok mnie, kiedy byłam już niemal pewna, że o nim nie pamiętam. Bywa tak, że ulubione rzeczy w końcu nas nudzą. Byłam Twoją rzeczą, znudziłam Ci się. Myślałam o nim tak długo, że wydawało mi się, jakby poza jego imieniem nie istniały już żadne, a jego twarz była wszystkimi dookoła. trzecioklasistko, znam ten stres, przeżywałam to rok temu. ![]() powodzenia
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
aaale pędzicie! nie nadążaaam ![]() KaMa2704 - a powinnaś spełnienia marzeń.impresion - jesteś wspaniała, maleńka ! <3 ten z naiwnością i piersiami, jak o mnie pisany..Siatkarka18 - moje pierwsze wyróżnienie od Ciebie, woow dziękuję serdecznie Słonko RozowaSkeyterka - ja? Twoim 'błyszczącym diamencikiem'? wzruszyłaś mnie! ![]() bajkowa - nie wierzę własnym oczom! pochwała od Ciebie to istny zaszczyt Talencie xsxs - ZAWSZE? nie no to chyba przesadaaa <3 unpredicablegirl - że niby ma mi się to nie podobać? jestem tym zachwycona czii - wzór na szczęście, po prostu cudo! ![]() MandarynkoweWspomnienia - nie mogę Cię po prostu nie wyróżnić, zakochałam się od pierwszego wejrzenia w Twojej twórczości! Paralogiczna - co za głupota! jak takie cuda mogą się nie przydawać? ![]() Nensie - powinnam wyróżniać Cię co każdy post, czy już będziesz wiedziała, że okradam bez mrugnięcia okiem? ![]() zuzka0 - właź tu częściej Panienko! ![]() * podejdź i przytul z siłą wynagradzającą moje czekanie. dobijająca bezsilność, moja wierna towarzyszka. jeśli tak miało być, to nie mam pojęcia, kto wymyślił taką bzdurę. plan na dziś: pozostać w cieniu. wszystko jest tak skomplikowane w swojej prostocie. jeszcze jakieś genialne wyznania? nigdy nie będzie tak PROSTO jak widnieje na koszulkach mijających mnie cwaniaczków. jeśli tonąć to w Twoich oczach. jeśli umrzeć to z miłości do Ciebie. wszystko na świecie ulega zmianom. nasza Miłość? wyjątek potwierdzający regułę. 19.03.2010 - Międzynarodowy Dzień Tracenia Nadziei. położył się obok jak zwykle nocą. zbliżył usta do mojego ucha w identyczny sposób, jak co dzień. jednak zamiast słodkiego dobranoc usłyszałam gorzkie wychodzę. wstał, wyszedł i wrócił.. tyle, że nie do mnie. załzawione oczy, czerwony nos, chrypka. przeziębienie, nic innego. po prostu wróciłeś nie do tej byłej, do której powinieneś.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-04-27 o 19:54 |
|
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
Siatkarka18 <3
unpredictablegirl Myszki, dziękują za wszystkie życzenia powodzenia i kopniaki, jesteście c-u-d-o-w-n-e !! <3 Odważyłam się wyjąć Ciebie z moich myśli i uformować w całkiem realną postać. Nie zamierzała odpowiadać na pytania dotyczące jej samopoczucia. Postanowiła chronić ten skrawek prawdziwego Ja, który jej pozostał.
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Znane uczucie być dla kogoś nikim
mimo wszystko kochasz i łamiesz reguły . Świecił ostatni promyk słońca zgasiłeś go jednym oka mgnieniem . Rozerwał uczucia jak stertę papierowych kartek . Wcale Ciebie nie lubię ,za to kocham całego Ciebie . Nie jest cudownie -westchnęła i zaczęła płakać .
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli myślisz, że nie widzę Cię ja na Ciebie patrzę.
Jeśli znikniesz i wrócisz, wiesz, że znajdziesz tu mnie. Muszę dotrzeć do nieba i odżyć w nim, na przekór wrogom znów nabrać sił. Wokół nienawiść, zazdrość. Wiesz, mam dość obłudy, której sens ciężko ogarnąć.. Obiecuję, że napiszę książkę o moim życiu i kur.wa Tobie ją zadedykuję! Może jeszcze mam się specjalnie odwrócić, abyś wbiła mi nóż w plecy? a ja jestem nikt. mnie się nie czyta, bo to nie są słowa, tylko uczucia - mój język.
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
- co robisz? - idę zrobić sobie herbatę. - a zrobisz mi też? - tak . - z cytryną? - jeśli chcesz, to tak. - chcę. a zamiast cukru chciałabym ciebie. - ale ja nie zmieszczę się w szklance. - on kochał ją, ale nie mógł z nią być. - czemu? - bo bał się. -czego? - tego, co powiedzieliby jego koledzy. choć być może niektóre decyzje w życiu były błędem. kochać to nie znaczy zawsze to samo. nie wszystko złoto co się świeci. to tylko lekki puch delikatnych słów. kiedy widzę ciebie, to jakoś sercu lżej. ona mówi: 'nic się nie stało'. przed znajomymi wiernie gra swą grę. lecz w nocy, gdy światła gasną, nie jedną w poduszkę ukrywa łzę. on gra twardziela, bawi się i pije. koledzy - to teraz jego świat. lecz ciągle nadzieją, nadzieją, że ją spotka żyje. choć tak naprawdę nigdy nie był jej wart.
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
Nawet tak wielka dawka morfiny nie była w stanie ukoić bólu, który wypełniał całe jej ciało.
Czasem mam wrażenie, że moje odbicie w lustrze jest najinteligentniejszą osobą, jaką znam ![]() Myślałam, że już nie będę cierpieć. Jednak po tej krótkotrwałej przerwie ból wrócił ze zdwojoną siłą. Chciałabym poczuć Twój zapach, uścisk Twojej dłoni, ciepło Twojego policzka.
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
czeko1395:Mrs Unfabulous, RozowaSkeyterka, LoveYourEyes, istny_paradoks, Primadonna, latin, Czarny_Aniolek, cornels, ciiri, patrysiowa_, Toogether93, keeendy, kamisha
ubóstwiam was dziewczęta ! ![]() ja Ciebie też perełko moja <3 _________________________ impresion: NieidealnaJa & myCh & inquiring & uwielbiaj & abunee & Margaretta_1 & happyend & Kinderka13 & nienaruszona & xsxs & bajkowa & Malinowa Girl & Zaczarowana xdd & dreams_x33& LoveYourEyes & min4zn_ban & Toogether93 & Abstrakcyjnaa & poprostuAsiss & z innej bajki & keeendy & _ZaagubiOna_ & _Panna_Migotka_ & dontgivemenames. - moje najwspanialsze talenty <3 ![]() dziękuję skarbie <3. dopisz tam siebie! _________________________ ___ myszka23101: LoveYourEyes nakradłam się dzisiaj. ![]() kradnij kochanie. <3 _________________________ ______________ .gdyby był medal za głupotę, to miał by ich już kilka.!
.byłeś pomyłką, teraz to wiem. . zostawiłeś mnie - teraz mam Cię za nic! .jak przestaniesz kochać to zostaw mi przynajmniej przyjaźń. . .Kocham Cię, dziękuję Boże za jego życie. .zawsze z tobą chce być jak Bonnie z Clydem. .powiedz jak można się nie zakochać gdy przechodzisz?.
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
matematyczka00 - staję się twoją nową fanką
_ZaagubiOna_ - a Ty znów mnie zachwycasz ![]() Uspokój się skarbie, wiem, przez co przechodzisz,
bo chwilę przed Twoim przyjściem, też chciałam skakać z okna. Przestałam sprawdzać, czy potwór spod łóżka wciąż tam jest, bo zrozumiałam, że to ja jestem tym potworem. To tak, jakbym brała pierwszy w życiu oddech. Skoro już jesteś ciekawy, to moim ulubionym kolorem jest błękitny i lubię śpiewać pod prysznicem.
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
mam hardcorowy rozpierdool w mojej psychice.
nie widzę, kiedy cię boli i gryzie, kiedy cię zaskakuje życie. już nic nie widzę. jesteśmy na pozycji przegranej. z tego miejsca się nie startuje kochanie pożycz mi serce. moje wciąż bije, ale to kamień . No dalej brnij w swej udawanej histerii, przecież Ty to lubisz te szklane oczka, lejące się łzy w tym jesteś ekspertką. by kiedyś móc stanąć z podniesioną głową, mokrą od kropel deszczu, szczęśliwą krzycząc, że niczego nie żałuję, niczego. Kochaj czynem, a nie w zdaniach. Daj się poznać, a ja będę Cię osłaniać skacząc w ogień. Raz się przejadę - nie zaufam więcej Tobie! nie jeden w nią wierzył i się załamał, bo przeżył dramat. lepiej nie bądź uparty, odpuść, bo nic nie zmienisz. może o nas to jest, może skończy się źle, może będzie trwać Kolejny dzień dobiegł końca. Kolejna kartka pamiętnika została zapisana. Hej kochaniutki! To, że masz zgrabny tyłek wcale nie oznacza, że nie jesteś frajerem! |
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
Pezet. <3 Cytat:
ale mi się spodobał. ![]() 12stonka , latin - miłości me! Toogether93 - lessbijki są słodkie, jak to moja kol. mówi. ![]() Paralogiczna - mi się przydają non stop! bo Cię okradam od dłuższego czasu ![]() __________ będę chyba pierwszym przypadkiem w dziejach ludzkości, który umrze z samotności, a ja przecież nie chcę umierać.. wezmę wszystko, nawet truciznę, byle z twoich rąk. Now dwell in heaven. Please do not disturb. ( ang. aktualnie przebywam w siódmym niebie. proszę nie przeszkadzać. )' powiedzieć kocham i umrzeć. '
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

Damian 

dziękuję
!

dziękuję! PS. nie rób offów.

niemożliwe, bo ja Cie też!