|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
spokojnie
no stress.trochę nauki, trochę odpoczynku. bo mi się w końcu wszystko pomyli. Cytat:
i zrób to, jeśli Ci się chce. pomoże. pałuję ![]() (ja zawszę śpię przy otwartym oknie )---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- http://demotywatory.pl/1461140/Weekend-majowy ojj tak
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Bluzkę kupiłam w chińskim centrum handlowym - na długi rękaw, ze stójką pod szyją, żabot do połowy, ale nieprzesadny. Spódnicę w normalnym sklepie, na szelkach (ale można schować jakby co), z wysokim stanem, kilka guziczków, prawie pod sam biust i przed kolano. A buty też u chińczyka, peep toe. nie chciałam bardzo wysokich obcasów, ale niskich też nie, mam taki z 8cm.Ładne wg mnie. ![]() Dbaj o siebie, teraz szczególnie. Ja przeczytałam właśnie Chłopów, teraz Juniora trochę puszczę do kompa, a sama idę do wosu, powtarzać do końca organizacje (co roku są na maturze, muszę umieć na picuś glancuś ). Potem czekają mnie Dziady iCudzoziemka. Miłego. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Usta usta, uwielbiam ten serial! zawsze się na nim śmieję ;D
im bliżej matury, tym gorzej układa się miedzy mną na moim chłopakiem... kiedyś spotykaliśmy się codziennie, a teraz-co 2, 3 dni i mu już za mało ;/ straszny leniuch z niego, chociaż też jest maturzystą! |
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Przeczytałam wszystko, calutkie 3 strony - nie pocytuję, bo jakoś weny do życia dziś nie mam. Mam jakimś cudem wymyślić na jutro podziękowania dla wychowawczyni i babki od niemieckiego, słodko. A ze mnie taka humanistka, że się płakać chce... Idę się pochlastac ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18864925]
pokaaa ![]() a do szkoły chodzę w kratkę.byłam na 2 pierwszych lekcjach i pojechałyśmy na wagary. chyba najlepsze z wszystkich możliwych Ok, tylko Pan Kot z lekka się wepchnął w kadr. ![]() Cytat:
Ja mam właśnie tysiące planów, żeby nie było tak, jak było.
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mowie o sytuacji z chłopakiem. Bo osobiście to mam taki plan jak Ty.
![]() Znalazłam demota o mnie http://demotywatory.pl/1473920/Jesli...a-i-uczy-latac jaaaj ![]() I zjadłam już 3 banany. ![]() Arkusz z matmy chyba zrobię, troszkę mnie zdołuje ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- mama dziś pierogi robiła, z 15 zjadłam |
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
ładne buciki i torebeczka
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
cały dzień czytam te głupie streszczenia, pozostało kilka. Zrobiłam jeszcze arkusz z matmy i wyglądam o tak
Oczy mnie od kompa bolą. Teraz przerwa. skoro była wyżej mowa o pierożkach, to ubóstwiam je ! Weronika torebka śliczna, buty może mniej w moim stylu, ale też ładne ;*
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
a to nygus jeden
![]() ed: no i oczywiście buty i torebka ładna
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-27 o 18:48 |
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam takie pytanie, nie wiecie gdzie mogę znaleźć wiarygodną listę lektur na maturę 2010? Już przekopałam tyle stron... Może któraś z Was ma?
|
#3553 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas wychowawca mówił w piątek, żeby policzyć bo np Tżtowi brakowało do 4,5, do nagrody ![]() A kolega chyba dostanie nagrodę za frekwencję w tamtym roku jakaś dziewczyna dostała za 3 lata za 100% ![]() nie wiem skąd mam 6 spóźnień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) to tak o 10% więcej niż dla siebie samej mi wyszło [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18864925]w ogóle stwierdzam że mam patologiczną klasę.bez kitu. aż śmiać mi się chce .[/QUOTE]Zrobi się Cytat:
I też mnie od tego gardło boli. J. się rozłożyła, ledwo mówi i się w klasie boimy, żeby się nie zarazić. A Tżta dopadł jakiś paskudny katar sienny (ale nie można zlokalizować na co est uczulony, nic mu nie wykazało ), wczoraj tak narzekał, dzisiaj popadało, to już przeszło i od razu dziecko nie takie marudne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tekst, który powtarzam przy każdym dawaniu kwiatów ![]() A później będziesz marudzić, że staników nie ma ![]() ![]() Cytat:
Tłukę angielski ![]() Jeszcze muszę iść jutro do szkoły na jedną fizykę, w czwartek na 5 lekcji, bo matma, fizyka i dwa angielskie, a po drodze głupie PP, ale to może sobie pojadę kupić czarny długopis, jakąś linijkę i cyrkiel ![]() Jednak przeceniłam swoją klasę, że nie będzie imprezy pójdziemy sobie do baru, a na początek czerwca szykujemy ognisko ale to pewnie też nie wszyscy
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-27 o 20:07 |
|||||||
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w klasie szykuje się jakieś ognisko a jak nie to może do baru jakiegoś pójdziemy. Byłam teraz z rodzicami w szpitalu bo mojego brata córeczka leży w izolatce(jakiś wirus) no i spotkałam to ciacho
|
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
mój będzie baaardzo szalony.
w piątek chyba pójdę na imprezę, taki "klasowy melanż". o ile mama mi pozwoli i da mi pieniądze, dzisiaj ją moje przyjaciółki przekonywały. w sobotę świętujemy niedzielne urodziny TŻta. w niedzielę komunia jego siostrzeńca i urodziny mojego M. a w poniedziałek pełne lenistwo
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-27 o 20:28 |
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja w sobotę, niedzielę i poniedziałek będę się uczyć ![]() Może w poniedziałek już trochę mniej, spotkamy się z Tżtem, pojedziemy gdzieś, przed samą maturą już trzeba odpocząć
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też szykuje się impreza w piątek.
ognisko, a jak będzie zimno albo deszczowo, to idziemy do klubu. ![]() A moja koleżanka na majówkę (wyjeżdża w piątek wieczorem, wraca w poniedziałek) jedzie ze swoim tżtem do Wilna. Też fajnie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odreagować to pójdę w piątek po zakończeniu
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
a mi nie wiem, bo moja klasa to raczej niezgrana jest
dobra dziewczyny! za chwilę zaczynam kończyć prezentację z polskiego.. jeszcze tylko 3 punkty z ramowego opisać i KONIEC!
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Bry...
chora jestem jakaś taaaak mnie gardłoooo boliii ![]() rzygać za przeproszeniem mi się chce. i proszę mnie spałować, jak znowu zachce mi się spać przy otwartym oknie ![]() boję się, że jak zwykle zaraz będę miała katar i na maturę zostanie albo nie bede mogla sie łuczyć teraz ![]() aaaa ![]() przeczytalam 1 streszczenie ![]() idę dalej męczyć.[/QUOTE] Ja niedawno tak zrobiłam, mama wieczorem uchyliła okno żeby pokój przewietrzył się a ja jak kładłam się spać zapomniałam zamknąć je obudziłam się z bólem gardła ale poszłam do szkoły nie wytrzymałam nawet dwóch lekcji i tato po mnie przyjechał. |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
wyłączam tą piekielną maszynę
dobranoc Żbiki ;* lowe was.
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc ;**
spałujcie mnie, bacikiem i siekierką poprawcie, bo o 19 arkusz z maty miałam zrobić i 2 zadanka dopiero rozwaliłam, bo ciągle tu zaglądam. |
|
|
|
#3563 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też możecie spałować, miałam czytać dalej streszczenia.
A w piątek jedziemy z koleżankami i jednym kolegą na noc do domku .W niedzielę mam jeszcze korki, a wieczorem może pojadę zobaczyć na koncert Kasi Kowalskiej ,w mojej mieścinie jest. Pouczę się również ,ale nie tak intensywnie.w ogóle dowiedziałam się że kumpel miał wypadek ( Justyna , jeden z tej 2 co mają wybujałą wyobraźnię ). ma złamaną nogę. chyba. auto tak zmasakrowane że szok .edit : zapomniałam dodać. Weronika bardzo ładne buty i torebka
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-04-27 o 20:58 |
|
|
|
#3564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyny, napisałam bibliografie i oddałam ją już jakiś czas temu z tym,że bez planu doszłam do wniosku,że jednak ten plan byłby dobrą pomocą podczas wygłaszania prezentacji czy mogę jutro jeszcze zmienić bibliografię czy już klamka zapadła? Wiem,że w poniedziałek ktoś jeszcze ode mnie z klasy coś zmieniał..
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na komunię nawet chociażby wypada iść, bo to mojego kochanego Piotrusia takie oczko w głowie.my też Cię lowe. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18871362] w ogóle dowiedziałam się że kumpel miał wypadek ( Justyna , jeden z tej 2 co mają wybujałą wyobraźnię ). ma złamaną nogę. chyba. auto tak zmasakrowane że szok .[/QUOTE] dobrze, że tylko ma nogę złamaną.
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wypadków, wczoraj, jakieś dzieciaki (16 czy 17 lat) wzięły auto dziadka, obdarły jakiś samochód przy skręcaniu po czym ten zaczął ich gonić więc uciekali i zatrzymali się na płocie.
Samochód skasowany oni jakimś cudem cali. Najlepsza reakcja matki i babki, raczęły szarpać tych chłopaczków, wyzywać ich, aż je ich policja musiała odciągać. I jeszcze matka z tekstem, szkoda, że nic wam nie jest, mielibyście nauczkę dziecku śmierci życzyć, super matka.
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa mnie cały dzień boli, zrobiłam 3 arkusze z chemii i padam:/ A jutro mam korki z biologii i muszę opanowac bezkręgowce i ewolucjonizm. Ehh... Ja już chce wakacje ;( I co raz mocniej utwierdzam się w tym, że będę tęsknic za moją klasą. Dzisiaj na matmie ( mówiłam Wam o tym nauczycielu, że strasznie nas tępił ;D ) nie było nauczyciela i sami rozwiązywaliśmy zadania z matury na tablicy, no i kolega zaczął się wygłupiac, naśladowac Go i jakieś bzdury wygadywac, ale ogólnie o przedrzeźnianie chodzi, no i nie zauważył jak on wszedł i dalej maluje po tej tablicy z tekstem: a teraz elementarny wzorek: inicjały najlepszego matematyka = wielki k.utas za przeproszeniem. a nauczyciel tak patrzy na niego, odwraca się do nas niby że nic nie widzi i z wielkim usmiechem, że przyniesie nam drugą kartkę bo widzi że tam nam nieźle idzie ) no i okazało się że obejrzał naszą czołówkę ze studniówki która była oparta w większości na matmie i jego tekstach, bo mu sie wyrwało: kolega nie wyciągnął nierówności z mianownika, toż to grzech zaniedbania Dlatego jutro do szkoły idę ( ostatnia informatyka) i w czwartek też (ostatni polski) 'pupilek' naszej polonistki już zapowiedział 'jesień średniowiecza' i w ogóle wystawili nam oceny z zachowania, w klasie jedno poprawne reszta b. dobre i wzorowe z przewagą wzorowych Nie wiem czy isc spac czy sie uczyc, ale chyba wezme tabletkę i poczekam aż zadziała i sie pouczę
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
SZOK !
Widzę cię. Moje lamenty na gg i fejsie spowodowały reakcję przyjaciółki z gimnazjum (teraz w Łodzi się uczy), która ma jechać ze znajomymi. Ma popytać czy ktoś zrezygnował, także jest nadzieja.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

przed maturą??
ale na nudę aktualnie nie narzekam.
taaaak mnie gardłoooo boliii 

), wczoraj tak narzekał, dzisiaj popadało, to już przeszło i od razu dziecko nie takie marudne 
na jedną fizykę, w czwartek na 5 lekcji, bo matma, fizyka i dwa angielskie, a po drodze głupie PP, ale to może sobie pojadę kupić czarny długopis, jakąś linijkę i cyrkiel