|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
Trzymałaś kciuki i poszło jak spłatka;p ;]
|
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
Alutkaxd3 :
Przypomina mi się tylko jeden opis, kkiedyś też mnie i koleżanke przyjaciółka wystawiała ciągle i zawsze miałam taki opis : Nie trać czasu z kimś, kto nie ma go, aby go spędzać z Tobą Prosiłanym o opisy, że on cały czas mi się śni chociaż nie chcę tego, bo chce o nim zapomnieć, zranił mnie, ma teraz inną. I ja tez chce o nim zapomniec i rozpoczac zycie z kims lepszym
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
SWIR94- no to ciesze się bardzo mam nadzieje, że jeszcze jutro pojutrze tez tak pójdą.
![]() Cytat:
Zraniłeś, masz inną to wychodź do cholery z mojego umysłu. Zadziwiające... im bardziej próbuje o tobie zapomnieć, tym częściej mam twoją twarz przed oczami. Marzy mi się nowe życie z lepszą osobą u boku. Z tym że to niemożliwe z tobą w podświadomości.! Idź ode mnie jak najdalej, najlepiej na koniec świata. A i jeszcze jedno: nigdy nie wracaj!! Wiem ja też tak mam, też ciągle o nim myślę ... Może opisy się chociaż przydadzą Edytowane przez dzudzu Czas edycji: 2010-04-27 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
vicky_
dziękuje ;* bardzo mi pomogłaś biorę wszystkie ! <3 |
|
|
|
|
#545 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oo. I za te kciuki too też bardzoo dziękuję. ; * Przydadzą się. ![]() ![]() Cytat:
Bardzoo dziękuję.! Zapomnieć chcę co łączyło dwa serca, których już nie ma. I o tym chcę zapomnieć.. W sercu rany wbrew naszej woli. Zapominam o Tobie powoli. Zapomnieć.! Tylko po to by znów pokochać.! Bo zapomnieć wcale nie jest tak łatwo jak pokochać. Sam wybrałeś.! Twoja strata.! Weź już odejdź z mego świata.! Odejdź z mojej pamięci, może wtedy będę wolna. Zapominaam.! Może coś z tego.. Nie wiem.
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w nocy w snach nie mogę być sama, bo on jest w moim umyśle 24 na dobę... A ona siedząc nad przepaścią wspomnień, próbowała wyciągnąć te najgorszę wspomnienia ze swojego umysłu, i włożyć do szklanej buteleczki... i raz na zawsze się ich pozbyć- nie potrafiła? czyżby za bardzo kochała...? W nocy gdy śpie- przychodzisz w snach Gdy próbuje zapomnieć-jak na złość przypominasz mi się Zraniłeś mnie- Ja nie chce Cię znać Masz inną- życzę szczęścia Może w końcu i Ja powinnam zacząć nowe pełne miłości i wzajemnego ciepła życie z kimś, na komu będzie na mnie zależeć? Starałam się, ale chyba nie wyszło coś ostatnio wena mnie opuściła |
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
jak patrzyłam w necie, to w miarę łatwe - ale wiadomo, ja to robię na luzie O urodzinach:![]() życzę powodzenia w części matematyczno-przyrodniczej i językowej Słońca bd trzymać kciuki, jak i dziś 'Dziś wyjątkowy dzień. Więc wyjątkowej przyjaciółce życzymy... 'X lat dziś kończysz, więc życzymy Ci:... magda2291 'Wiem, że Ty nie wiesz, że ja wiem. Ale wiedz jedno: ja też...'Nie bój się, nie wstydź się, mówić, że kochasz, nawet gdy czujesz, że tracisz cisze...' /Rubik "Nie wstydź się mówić że kochasz"/ kaaarii 'Bo randka jest fajna. Nawet z przeziębieniem ![]() 'Bo trza sie wykurować, żeby potem być zdrów! I jakieś takie, że płaczę, że mnie to boli i ogólnie, że mam doła
/Drużyna Mistrzów - RDW, RPS, Dobrzan - "Wierz w Siebie"/ Edytowane przez paulina18021995 Czas edycji: 2010-04-27 o 18:39 |
|
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aa.. i piosenka jakby o mnie pisana hehe. :P Może jeszcze coś ktoś?
Edytowane przez magda2291 Czas edycji: 2010-04-27 o 18:42 |
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne są :P1.Gdy nie widzi nikt, płaczę cicho, oczy gasną a mój uśmiech schodzi z twarzy mej... 2.Kiedyś marzyłam,wierzyłam,kochał am teraz po prostu jestem 3.Choć przytłacza mnie świat, będe silna to moje motto. 4.Trzymając w ręku miętową landrynkę, łza za łzą z jej oczu wypływała 5.Dopisując koniec opowiadania, myślała czy zamieścić tam ten słynny "happy end" 6.Umiała się śmiać tylko twarzą, niestety jej serce gorzko płakało 7.Bo była malutką dziewczynką, która musiała sobie dać radę w tym zasranym życiu... 8.Czas stracony, ona oszukana lecz nie głupia, radę da ![]() 9.Bo czasami trzeba nabrać do Siebie dystansu i odnaleźć najlepszy patent by przetrwać dalej... 10.I gdzie jest ten świat, który miał być jak dziecka?-codziennie pytając zwątpiła we wszystko co dawało jej radość życia 11.Zmęczona ciągłą zabawą w chowanego... Chciała w końcu odnaleźć to życie, które ciągle się tak dobrze chowa. 12.Gdy by tylko można było schować się pod łóżko i poczekać, aż to wszystko minie.. 13.Bo między problemami łatwo się jest zgubić... Szybko potrzebuje mapę! 14.Wczoraj życie było takie barwne, pełne k o l o r ó w a dziś... dziś jest tak szaro i buro... 15.Zgłaszam to słynne "np", które każdy uczeń może zgłosić w szkole. Profesorze zwanym "Życie", po proszę nieprzygotowanie do życia. 16. Bo tam na górze, podobno obiecali mi lepszą wersje zdarzeń, ale chyba o mnie zapomnieli ![]() 17.Bez radości, bez uśmiechu krocze przez to ***ane życie... 18.Czy uczucia zawsze muszą boleć? o tym nie mówili w szkole. ; ( Chyba nie o to chodziło |
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
kaaarii
o to, o to Słońce dziękuję ![]() na marginesie - słuchasz Dna&Kasi Wilk? ktoś jeszcze?
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
^Nie dasz mi swej miłości, bo nie wiesz, że tak bardzo jej pragnę ^Czyżby ten uśmiech, to oczko-Ci nic nie mówi? ^-co rysujesz ? -ale gdzie ? -no na niebie . -serce . -a po co ? -żeby Ci je oddać . ^Uskrzydlasz... niewiedzieć jak i dlaczego.. ^kotku, wygraliśmy siebie w totolotku ^Chciała tylko tego, by kochał ją nad życie.. ^I nie chcę żadnego księcia z bajki. Chcę Ciebie. Po prostu ^i nie mogę powiedzieć, że nie chciałabym Cię mieć.. ^wieesz. chcę wiedzieć jak całujesz, bo dostaję świra! ;p ^czekam, kiedy powiesz mi, że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty to coś, co jest na pewno, że jest naprawdę .. ^może czujesz to, co ja i za czymś tęsknisz? ^czuję, że czujesz to, co ja. może się mylę? źle,źle i źle wenyy mi brakuje
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
a gdy księżyc w jej okno zapuka
i kolejna łza wyląduje w herbacie zdaje sobie sprawę jak bardzo go potrzebuje sen w którym byłeś Ty Bo życie jest niczym bez uśmiechu . a czym jest bez łez ? Robię kolejny krok,kolejny ruch, ale tym razem nie zawrócę.Nie zgubię się . ona nocami płakała, on smutek ukrywał naucz się kochać bardziej , za chwilę może mnie nie być przeznaczenie znajdzie drogę Ciągnięta przez wspomnienia Dręczona przez przeszłość Rozchwytywana przez sumienie Dusi się samotnością -zmieniłaś się -nie, to Ty mnie zmieniłeś Wciąż powtarzam sobie, że to ostatnia łza, ostatnia nieprzespana noc.Ostatni raz się zakochałam. "zostańmy przyjaciółmi" - ta jasne przeciez tego właśnie chce.... A dziś wieczorem?Przyjdź do mnie z wiaderkiem popcornu, pocałuj w czoł.Niech będzie jak dawniej. dłużej tak nie mogę żyć jak w love story tu nie ma happy end'u , bo to pie*dolone życie miało być jak w śnie.przypomina koszmar Bo ja miałam plany,marzenia.Była szczęśliwa,wiesz?Schrzani łeś to aby dojść do raju musisz przejść przez piekło nie był to film.To jej ponura rzeczywistość oczy zimne, smutne głos zniechęcony, bez wyrazu
|
|
#553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet jesli jesteś aniołem i tak znajdzie się ktoś, komu przeszkadza szelest Twoich skrzydeł mój Bóg chodzi w dżinsach startych do bieli jaskrawej, Szukam Anioła Stróża... Nie musi mieć czystego sumienia wizaż Cytat:
Ponawiam!
i jeszcze raz dziękuję tym, które odpowiedziały ![]()
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny potrzebuje o laskach które się niepotrzebnie wtrącaj , ale takie ostre bo mam dość jak ktoś wcina się miedzy wódkę a zakąskę !
z góry dziękuje ; ** |
|
|
|
|
#556 |
|
Przyczajenie
|
cześć jestem nowa .. mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona
proszęę ;*miałabym do was prośbę talenciary .. ;D jakiś opis o tym ze sztuczny uśmiech mam wyćwiczony do perfekcji .. : ( bardzo wam dzięękuje ;* A tak ap ropo deszczu .. : ` krople deszczu lustrzanym odbiciem moich łez .. |
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała nadzieję. To jej wystarczyło. Wierzyła, że wystarczy sobie coś wmówić, żeby to się spełniło. Wmawiała sobie, że życie jest piękne. I że jutro będzie lepiej.
`.A ona z rozmazanym tuszem, zagryzionymi wargami i czerwonymi oczami nadal krzyczała, że życie jest piękne Teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej , nie potrafię już tak pięknie żyć , nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . Brakuje mi tej cząstki mnie, która sprawiała, że ze wszystkim sobie radziłam...z problemami, uczuciami, myślami...z sobą. a usta po brzegi miała upchane uśmiechami choć pluła samotnością Nie wiem czy o coś takiego ci chodziło
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
A macie coś w ten deseń?
"Z uniesień zostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń wzruszenie ramion." i w ogóle jakieś smutne, że przykro mi że odszedł bo z nim odeszły mi chęci do życia..;/
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;*
mam prośbę . ; DD Potrzebuje opisów że mnie przyjaciółka ze szkoły olała i że sobie znalazła inną przyjaciółkę .
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Sztuczny uśmiech najlepiej jej wychodził .. Powód do szczęścia ? Nigdy nie miała ,wszyscy się nabierali . Opanowa sztuka pod tytułem : 'Pozory szczescia' Wiesz co się dzieje z tymi, którzy zamykają się w sobie...?! Lepiej udawać szczęśliwą, niż tłumaczyć każdemu co mi jest. 'Przez ten cały czas myślała że udawanie szczęścia wyjdzie na korzyść . 'Codziennie do twarzy przylepiała sobie parodię uśmiechu . nie moje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Próbowała zapomnieć o tym, że jej zależało.. Próbowała zapomnieć, o tym, że był.. Dwa głębokie oddechy i powiem sobie, że już o nim nie myślę, a może od jutra ? Tak, tak od jutra . Przerysowana płyta odtwarzająca wspomnienia... Zbyt mało sił by zapomnieć... Zbyt mało sił by uwierzyć że znów... Zbyt dużo uczuć, by tak po prostu odejść, wrócić do codzienności, w której Ciebie brak... nawet kanapki przypominają mi Ciebie nie moje ![]()
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#562 |
|
Przyczajenie
|
Prosiłanym o opisy, że on cały czas mi się śni chociaż nie chcę tego, bo chce o nim zapomnieć, zranił mnie, ma teraz inną. I ja tez chce o nim zapomniec i rozpoczac zycie z kims lepszym
![]() `pojawiasz się w moich snach mimo tego iż ze wszystkich sił staram się o tobie zapomnieć . `uciekaj z moich snów ! zrozum że dla mnie jesteś nikim .. `nie znaczysz dla mnie już zupełnie nic jednak dręczysz mnie w snach .. `zrozum ze dla mnie jesteś nikim .. i nie nawiedzaj już więcej w snach . ehh .. mam nadzieje ze choć troszkę pomogłam .. : )) ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat: Napisane przez Hooray Ja po prośbie dziewczynki... Potrzebuje optymistycznych opisów, o tym, że mimo że jestem sama to cieszę sie każda chwila i z wiara patrze w przyszlość. ![]() `naładowana pozytywną energiąą xd `zarażam innych optymistycznym myśleniem ![]() ` to co złe na dobre zmieni się .. : )) .od kiedy optymistycznie podchodzę do życia .. wszystko jest takie kolorowe . |
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebuje coś : smutnego, o problemach,łzach,bólu,tęs knocie,wspomnieniach,dołk u,deszczu i w ogóle takie pesymistyczne. smutne.
|
|
#564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a w jej serce nie widzialo juz dobra. do jej zycia zakradl sie smutke i szarym tlem zakryl wszystko to co bylo w niej najpiekniejsze . stoje na krawedzi,balansuje ze swoim bolem,czekam az mnie ktos uratuje ... nadaremnie jak widac . nic juz nie jest takie kolorowe jak kiedys . i ciezko wmowic sobie ze zycie jest proba gdy braknie juz sil nei wiem |
|
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Piękne opisy dziewczyny, jak zawsze . Dziękuje bardzo
Moze jeszcze jakies takie "uniwersalne" że ide spać, śnić czy jakieś takie podobne..
|
|
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
a cos o tym, że zawiodłam się, oczekiwal ze będę zawsze wesola a gdy nieoczekiwanie, bez zapowiedzi go odwiedzialam bo mialam dola to on jakby nie byl zadowolony(musial sie uczyc)
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
kochane ;* a może macie takie jakieś fajne teksty o facetach ?
takie może troszkę feministyczne, ale nie obrażające ich za bardzo typu 'Mężczyźni myślą jedno, mówią drugie, a nie robią nic.' albo ' Facet jest dla ciebie miły gdy jest naprawdę zakochany lub gdy jest pijany...' lub ' Idealny facet nie pije, nie pali, nie robi zakładów i nie istnieje.' ?? tylko nie typu 'facet jest jak...' dzięki z góry ;*
Za dużo myśli, za mało słów... [ z wizażu ] Kamilka jestem. ![]() Edytowane przez myleek Czas edycji: 2010-04-27 o 23:14 |
|
|
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc.
Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. Facet jest jak samochód-zawsze sie przejedziesz. Facet jest jak krawat - wybiera sie go przy kiepskim oswietleniu, a potem okazuje sie, ze do niczego nie pasuje. Facet jest jak torebka zelowych miskow - rozerwac, zjesc, wyrzucic. Facet jest jak spadajaca gwiazda - niech spelni Twoje zyczenie, a potem spada. |
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc pchły na noc. Jak zaczna gryźc to prosze przyjść Koniec pogaduszki.. Poszłam przytulic sie do poduszki =) Spie i snie by zapomniec o tym co zdarzylo sie dzis... ... sen jak mgła otulił mnie... Grzeczne dzieci o tej porze spia... DOBRANOC!!!!!! Nie ma mnie.. | Śpie i rosne ZzZzZz... Dobranocka sie skonczyła! Kolorowych snów Gwiazdy tula mnie do snu... Lulam sobie Wszytskie dzieci poszły spac, ja nie pójde k**wa mac!! Ide do łozeczka i przytule misia, kto wie moze dzis przysnicie mi sie Lubie patrzec na swoje powieki od spodu.. Szlachta spi.... Szef nigdy nie spi! SZef odpoczywa Tylko ja i moja podusia.... Spie! Nie budzic! W razie wojny przeniesc w bezpieczne miejsce.. zamykam oczy i wkraczam w mój swiat marzen... W poszuszke wtulona, we snie bładzac, szukam chwil szczęścia Czarno-białych senków, bo od kolorowych oczka bolą A ja sobie snie... Bo chcesz czy nie-jestem słodka kiedy spie Łóżkowice-> Biała sala -> tanczę-> W objeciach Morfeusza Daleko. tam gdzie nikt nie znajdzie mnie... Pod kołderka.. Dobranoc Słodkich snów Jutro dostepna bede znów Byłam i nie ma.. Wtulona w poduszke błakam sie w krainie snów W objęciach słodkich snów, bujam w chmurkach.. dobrej nocy. śnie o miejscu gdzie możemy spotkać się znów Noc Zapada A Ja Sobie Słodko Śpię I O Kimś Śnie A O Kim Ta Osoba Wie... Słodko śpie ;* bo chcesz czy nie słodka jestem kiedys śpię a On nic nie mówi. tylko mi się śni.! A jak oczy zamkniesz, to niech Ci się zasłodzą sny. Śniąc przenoś się tam, gdzie słodko płynie czas. W mojej celofanowej krainie... W krainie czarów. Z nim... <33 Chodź, zaśpiewaj mi kołysankę. Niebo ma w fartuszku pełno gwiazd. Jak słodko się uśmiechasz kiedy śnisz. śpię przytulona do własnej wyobraźni. sen jak mgła otulił mnie. a gwiazdy tulą mnie do snu. głowa do poduszki i mnie nie ma ;] ' pod ciepłą kołderką myślę co spotka mnie jutro. ' śpie, nie budzić mnie ' no i wszyscy mówią [ Twoje imię] DOBRANOC! Proszę może coś wybierzesz ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Pytanie: Jakie są trzy największe nieszczęścia dla mężczyzny? Odpowiedź: Śmierć żony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE! P: Kiedy facet ma mozg wielkosci orzeszka? O: Kiedy mu spuchnie! P: Jak nazywa sie niewrazliwa podstawa penisa? O: Facet. P: Dlaczego mezczyzni wola blondynki? o: Bo wola kobiety na swoim poziomie intelektualnym! P: Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru? O: A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? P: Dlaczego mężczyźni jeżdżą tak chętnie BMW? O: Bo to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować. P: Kiedy mężczyzna otwiera drzwi samochodu swojej żonie? O: Gdy ma nową żonę. Albo nowy samochód. P: Jaka jest różnica między mężczyzną a jogurtem? O: Jogurt ma kulturę! P: Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? O: Ładnie wyglądam? P: Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? O: Na razie tam nie wchodź. P: Czym się różni mężczyzna od świni? O: Świnia po alkoholu nie zmienia się w mężczyznę. P: Czego żąda w procesie rozwodowym naprawdę okrutna żona? O: Pilota od telewizora. P: Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość? O: Kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej. P: Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? O: Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny. P: Jaka jest różnica miedzy punktem G a pubem? O: Wielu facetów wie, jak znaleźć pub. P: Jak mężczyźni sortują pranie? O: Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć". Mąż: A może dla odmiany szybki numerek? Żona: Odmiany od czego ...? P: Dlaczego psychoterapia mężczyn trwa krócej niż kobiet? O: Oni nie muszą się cofać do dzieciństwa. Już tam są. P: Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę? O: Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy, co jest w łóżku i idzie do lodówki. P: Po czym poznać, że twój facet cię zdradza? O: Zaczyna się myć dwa razy w tygodniu. P: Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramów wstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu? O: Rozwód. P: Co znaczy dla mężczyzny małżeństwo? O: Kosztowny sposób na darmowe pranie. P: Dlaczego mężczynom jest trudno utrzymać z kobietą kontakt wzrokowy? O: Cycki nie mają oczu. P: Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks? O: Kochanie! Wróciłem! P: Jaką najinteligentniejszą rzecz może powiedzieć mężczyzna? O: Tak, kochanie. Mąż: Gdybyś nauczyła się gotować, obylibyśmy się bez kucharki. A gdybyś jeszcze sprzątała, zwolnilibyśmy sprzątaczkę. Żona: Gdybyś umiał mnie zaspakajać, nie potrzebowalibyśmy też ogrodnika. P: Co zrobić, żeby mężczyzna był zawsze zadowolony w łóżku? O: Przenieść telewizor do sypialni. P: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu? O: Opowiadanie o tym kumplom. P: Jaka jest różnica pomiędzy żoną a kochanką? O: Trzydzieści kilo. P: Jaka jest różnica pomiędzy mężem a kochankiem? O: Trzydzieści minut. P: Dlaczego małżeństwo jest jak gorąca kąpiel? O: Kiedy się przyzwyczaisz, nie jest już takie gorące. P: Dlaczego mężczyzna jest najbardziej inteligentny kiedy uprawia seks? O: Bo jest podłączony do kobiety! P: Co powie żonie mężczyzna, który cały dzień przesiedział w wygodnym fotelu, z delikatną muzyką sączącą się w tle i seksowną blondynką podającą mu kawę? O: Miałem ciężki dzień w biurze. P: Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs? O: Spływają przy pierwszych objawach uczuć. P: Dlaczego macho jest jak litera Q? O: Duże zero z małym ogonkiem. P: Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a wielbłądem? O: Wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna może pić 8 dni nie pracując. P: Skąd wiadomo, że facet powie zaraz coś interesującego? O: Zaczyna od: "Moja żona mówi..." P: Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski? O: Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się, że do niczego nie jest ci potrzebny. P: Dlaczego faceci chcą się żenić z dziewicami? O: Bo nie mogą znieść krytyki. P: Co dla mężczyzny znaczy wierność? O: To przerwa między dwoma skokami w bok. P: Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety? O: Trening czyni mistrza. Chyba nie o to chodziło ![]() |
||
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, w piątek jadę do Paryża, mialybyście jakieś opisy z tym związane? bylabym wdzięczna
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Trzymałaś kciuki i poszło jak spłatka;p ;]

coś ostatnio wena mnie opuściła
bd trzymać kciuki, jak i dziś 

i z góry dziękuje słonka