Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 15:18   #1891
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Agatek a ja wiem czy schudłam chyba nie bo czuję się gruba coś mi ta waga nie chce spaść ,ale może więcej ćwiczeń z mężem i może będzie OK
ostatnio zadziała u nas moja bielizna którą dostałam od koleżanek na panieńskim uffff...... było super
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:18   #1892
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja też a tu @ sie przypałetała
ja też właśnie dzisiaj dostałam, ale na szczęście zdążyliśmy wczoraj trochę poszaleć miło było bardzo
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziewuszki

Aguś87 długo nie ma
obżera się pewnie równo
Coś czuje ,że zostaniemy ciotkami

patrzcie niżej POBZYKAMY SOBIE
haha dobre

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
rozmawiałam właśnie z pośredniczką nieruchomości i ją wkurzyłam
nie mamy z nia umowy na posrednictwo... ale TŻ powiedział, że mam załatwić takie pismo od niej ze nie weźmie od nas kasy (bo tak ustaliliśmy). No i ona się zdziwiła i mówi, ze przykro jej słyszeć, że nie ufamy jej, że przeceiz nie ma takiej umowy więc po co zaświadczenia ja spróbowałam załagodzić sytuację i mówię, ze mamy w rodzinie prawnika i on nam tak poradził- zwykłe oświadczenie... aona że moze też musi pogadac z jakimś prawnikiem

no żesz... jest mi normalnie głupio...
pewnie jest Ci głupio, ale z drugiej strony teraz nie można ludzią ufać, niby jest pieknie a oszukują na każdym kroku. Pośredniczka kasy nie bierze od was? to fajnie , my 2% płaciliśmy takiej firmie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
stokrotka24 ehssss cos ci nie poszlo chyba seriooo masz duzoo pracy

...
nie poszło, bo zapomniałam już co pisałam przez te 2 godziny, cały czas mi przeszkadzali w pracy a ja tu się prubowałam na wizazu skupić ale już uzupełniłam braki.

Ale mnie strasznie teściu denerwuje Zaczyna wszystko na raz robić i trzeba za niego lub z nim kończyć. mamy u nich remont pokoju, a wczoraj o 19 patrzę a on zaczyna dłubać przy ścianach w drugim pokoju. Zerwał tynk na całej ścianie i zaczął przywiercać regipsy (na czy sie oczywiście nie zna). Oczywiście sam sobie nie mógł z tym poradzić więc bez przerwy ciągał tz, nie zważając na to, ze mamy inne plany na wieczór. wkuża mnie takie coś, jak robić jedno to jedno a nie wszystko rozwalić i na raz robić nie zwracajac uwagi na innych Głęboki wdech... jeszcze tylko 2 miesiace tam i będzie spokój

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:48   #1893
*Agatek*
Zakorzenienie

zielony motylku ja też 172 cm ale 52 chyba
w ogóle pokazywałaś foto ze ślubu??? bo jakoś sobie nie przypominam weź zarzuć ze 3 albo ze 10
proszę

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Agatek a ja wiem czy schudłam chyba nie bo czuję się gruba coś mi ta waga nie chce spaść ,ale może więcej ćwiczeń z mężem i może będzie OK
ostatnio zadziała u nas moja bielizna którą dostałam od koleżanek na panieńskim uffff...... było super
a ile ważyłaś przed ciążą, a ile teraz? na pewno coś zrzuciłaś!
Cieszę się, że Wasze relacje się poprawiły, oby było tak dalej!

my dom mamy wolny od 13 i tak dziś 2 razy skorzystaliśmy a sorry i w nocy się śmiejemy czy podoła 4 raz
jakoś mnie tak wzięło dziś, chyba wróciło wszystko do normy

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:56   #1894
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

widze, ze sie rozszalas i nadrabiasz za czasow ciazy
tylko, zebysmy znow ciociami nie zostaly...bo wiesz po porodzie to łatwo
i to tak codziennie 3 razy dziennie?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
my dom mamy wolny od 13 i tak dziś 2 razy skorzystaliśmy a sorry i w nocy się śmiejemy czy podoła 4 raz
jakoś mnie tak wzięło dziś, chyba wróciło wszystko do normy

niech no tylko rodzice wroca

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 16:09   #1895
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Ale mnie strasznie teściu denerwuje Zaczyna wszystko na raz robić i trzeba za niego lub z nim kończyć. mamy u nich remont pokoju, a wczoraj o 19 patrzę a on zaczyna dłubać przy ścianach w drugim pokoju. Zerwał tynk na całej ścianie i zaczął przywiercać regipsy (na czy sie oczywiście nie zna). Oczywiście sam sobie nie mógł z tym poradzić więc bez przerwy ciągał tz, nie zważając na to, ze mamy inne plany na wieczór. wkuża mnie takie coś, jak robić jedno to jedno a nie wszystko rozwalić i na raz robić nie zwracajac uwagi na innych Głęboki wdech... jeszcze tylko 2 miesiace tam i będzie spokój
ehssss.... uroki mieszkania z rodzicami... juz nie dlugo dasz rade,....
Stary 2010-04-27, 16:11   #1896
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
widze, ze sie rozszalas i nadrabiasz za czasow ciazy
tylko, zebysmy znow ciociami nie zostaly...bo wiesz po porodzie to łatwo
i to tak codziennie 3 razy dziennie?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

niech no tylko rodzice wroca
rodzice, to fajne mają łóżko takie nie skrzeczące

Stary 2010-04-27, 16:40   #1897
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
rodzice, to fajne mają łóżko takie nie skrzeczące
ale Wy macie podloge no i stolik itp

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 16:43   #1898
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ale Wy macie podloge no i stolik itp
chodziło mi, że mają lepsze od nas bo nie skrzeczy
a u nas to się znudziło w pokoju trzeba wykorzystać wszystko inne, póki chata wolna

Stary 2010-04-27, 16:45   #1899
india83
Zakorzenienie

hej!

nawet dzis nie nadrabiam, bo jestem umierajaca. bylam u lekarza i dostałam L4, ale wziełoam tylko na 3 dni i w sumie waham się czy w ogole wykorzystac
Stary 2010-04-27, 16:52   #1900
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Rybulko oo to czekamy na newsy po wizycie u gina.

Tak, wymiana bardzo mi opłacała teraz jest mi tak słodko, ze padam.

a z czego twój TZ robi doktorat?? wykłada tez na uczelni??
Wizytę mam na 19.00
TŻ robi doktorat z elektrotechniki. Nie ma zajęć ze studentami, bo ten doktorat taki zaoczny Moja siostra robi doktorat dzienny z geografii i ma zajęcia ze studentami

Cytat:
(...)

daj znac co i jak po wizycie.. wojtek dal ciala jego terminy sie nie sprawdzily.. i dobrze bo ja licze na majowe
aaaa co do dziecka.. hahah no to na bank bede robic awans i bedziemy razem za 4 lata z brzuchami
Aaaa, rzeczywiście, Wojtas dał ciała! Nawet nie pomyślałam, że to przecież jego termin nr 2 już też przeleciał. Może cała tajemnica w tym, że nie wzięłam sobie do serca tych terminów
4 lata to fajna różnica między rodzeństwem .
Chyba lepiej też dla rodziców, jak mają dzieci w wieku 0 i 4, niż 0 i 2 .

Sysunia, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę I za pobieranie krwi też

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
(...)

Rybulko maj gat 10 maja już tuz tuż kiedy to zleciało oby rozwiązanie poszło jak z płatka
(...)
Sama nie wiem kiedy to przeleciało

Ty już Przed świtem łykasz? Ja jeszcze 3 części nie dostałam...
A co do Pitów, to ja dziś wysłałam poleconym .

Cytat:
ech . weszłam na wątek dziewczyn co odstawiły, jak tak czytam co sie u nich dzieje po tabsach, to ja nie wiem czy aj swoje odstawie masakra.
Ja odstawiłam po 3 latach i nic się nie działo. Dałaś mi do myślenia- odstawiłam rok i 2 miesiące temu . Jak to zleciało
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 17:19   #1901
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hej!

nawet dzis nie nadrabiam, bo jestem umierajaca. bylam u lekarza i dostałam L4, ale wziełoam tylko na 3 dni i w sumie waham się czy w ogole wykorzystac
jak nie wiesz... bierz bo zdrowie najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wizytę mam na 19.00
TŻ robi doktorat z elektrotechniki. Nie ma zajęć ze studentami, bo ten doktorat taki zaoczny Moja siostra robi doktorat dzienny z geografii i ma zajęcia ze studentami

Aaaa, rzeczywiście, Wojtas dał ciała! Nawet nie pomyślałam, że to przecież jego termin nr 2 już też przeleciał. Może cała tajemnica w tym, że nie wzięłam sobie do serca tych terminów
4 lata to fajna różnica między rodzeństwem .
Chyba lepiej też dla rodziców, jak mają dzieci w wieku 0 i 4, niż 0 i 2 .
napisz nam potem co i jak po wizycie
ja zawsze chcialam 2 lata roznicy tak jak jest miedzy mna a siotra i tak jest tez u wojtka dla mnie to bylo najlepsze... a 2 letnie dziecko to nie takie znowu malenstwo ale w porownaniu do 4 to owszem
hmm jeszcze wie waham

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 17:56   #1902
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czesc
nadrobilam conieco ale wszystkiego to sie nie da...
gadalyscie o rannych pobudkach... ja tez wstaje o 4 czesto - masakra....
ale i tak wole te pierwsze zmiany niz inne...

musze sie pochwalic jechalam dzis z mezulem autkiem i mnie pochwalil ze mi super idzie juz

i jeszcze jedna nowina ale to w k
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:01   #1903
kliwia
Zakorzenienie

martus rozumiem bulwers tej agentki, ale rozumiem tez meza goldi. Takie mamy niestety czasy. I dla tej agentki napisanie takiego oswiadczenia to 5 minut wiec nie wiem po co az taka afere z tego zrobila.

kupilam sobie fajna kurteczke na wiosne z rekawkiem 3/4 zielona

atomufka ten sklep MATALAN o ktorym wczesniej pisalam, to sklep gdzie w wiekszosci maja ciuchy firmy Papaya - bardzo je lubie sa dobrze zrobione, niektore nie az tak tanie i fajne, idace za moda i klasyczne

jutro rano lecimy do polski buuuuuuuuuuuu
a tam zimno jakos
w moim rodzinnym miescie dzis deszcz i zimniica, a my sie tutaj opalalismy
ale sie oplailam jakbym na jakiej riwerze byla
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:11   #1904
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hel laseczki

wróciłam oczywiście bez okularów
ale mam juz wybrane taki hoho jak wiedzmy ze szpiczastym nosem na sabacie nosiły

są takie hm mnie wiem jak wam wytłumaczyć

cos takiego http://images32.fotosik.pl/212/2af57af9a3c8c96f.jpg

ale kolor czerwony nie pomarańczowy cala oprawka jest złota

znaczy to ma uszy i miedzy szkłami
na szkłach od stopdu jest tylko taka cieniutka czerwona oprawka a tak szkła bez oprawy są takie na żyłkę

same szkło ma kształt trapezu z jednej strony wieksze a z drugiej wezsze

no i kosztują 240 zł tylko same szkła u tego faceta są bardzo drogie bo 280 zł

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:24   #1905
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wiem

a własnie bede szła za jakis czas zrobic tokso. Czy tylko to warto zrobic przed ciązą?? czy jeszcze coś??
Gina zaliczyłam (jak widac było warto)
Mam nadzieje, ze inne wyniki wyjdą mi juz lepsze.

nie wiem czy warto robic badanie na obecnosc cytomegalii?? I co z badaniem podstawym moczu?? chyba to mozna sobie darowac i zrob ic dopiero jak sie bedzie w ciąży??
Mnie lekarz oprócz toxo zalecił jeszcze cytomegalię zbadać, a resztę to już w ewentualnej ciąży.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
dobrze, że chociaz się tydzień wam nałoży, zawsze to coś. Jedziecie gdzieś? Nam sie chyba ani jeden dzień nie nałoży, dokładnie się miniemy. Ale co zrobić, jemu przesunęli, a ja nie mam mozliwości zamiany.(...)
Jeszcze nie mamy planów wyjazdowych. Planujemy remonty w domu i nie wiem jak będzie z kasą i czasem. Ja też nie mam możliwości zmiany terminu.

Aniu kolczyki dziś dostałam, są piękne
Te nowe, które wstawiłaś też super!

Domi kliknięte

Rybulko faktycznie sobie też uświadomiłam, że już dwa terminy podane przez Wojtka minęły, ale co tam, do maja już coraz bliżej, więc trzymam kciuki.
A tym co lekarz mówi, że możesz nie dotrwać do terminu to wcale nie powiedziane. Mojej koleżance też tak mówił, a potem przenosiła. A znowu druga pare dni przed porodem nie miała żadnych oznak, że urodzi a tu nagle niespodzianka, więc to chyba nie ma reguły.

Anika świetne te okulary

Kliwia szybko wam ten pobyt zleciał, szkoda co?

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-04-27 o 18:25
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:36   #1906
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a to i tak nie są takie jak moje
moje są takie hmm dyskretne maż powiedział takie kosmiczne całkiem inne niż zwykłe okulary

a uwierz mi namierzyłam się jak głupia chyba z 50 sztuk
a mąż cierpliwie mowił tak nie nie beznadzieja nie za duze za małe za czerwone za zielone

i to i tak zabrałam go ze sobą jak juz wiedziałam ze warto jechac do tych optyków i miałam poodkładane okulary które mi sie podobały

Stary 2010-04-27, 18:38   #1907
ania20m
Wtajemniczenie

Ktosiu

W poście 11 nowy naszyjnik z drewna
W poście 14 nr 4 czerwone grona

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 18:58   #1908
*Agatek*
Zakorzenienie

anika222 w zdjęciu które wstawiłaś mam podobne okularki
tylko brązowe i oprawka jest cieniutka u góry, na dole nie ma nic

Stary 2010-04-27, 19:07   #1909
kliwia
Zakorzenienie

ktosia no szybko i w dodatku o 3 dni obciety przez te zawirowania lotnicze
anika drogie szkla i jeszcze drozsze oprawki, mimo ze fajne. ja mam 0,5 na jednym oku i nie nosze okularow. mam pod kontrola. bo nawet sam okulista stweirdzil ze szkoda kasy na szkla i oprawki do tak malej wady.
kiedys jak bylam mala mialam wieksza wade i jako przekorne dziecko nie nosilam, i sie oko dostosowalo samo i sie wada zmneijszyla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 19:28   #1910
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ktosiu

W poście 11 nowy naszyjnik z drewna
W poście 14 nr 4 czerwone grona
Kochana, szalejesz z produkcją tych śliczności Kolczyki i naszyjnik boskie Chyba niedługo znowu się na coś skuszę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika drogie szkla i jeszcze drozsze oprawki, mimo ze fajne. ja mam 0,5 na jednym oku i nie nosze okularow. mam pod kontrola. bo nawet sam okulista stweirdzil ze szkoda kasy na szkla i oprawki do tak malej wady.
kiedys jak bylam mala mialam wieksza wade i jako przekorne dziecko nie nosilam, i sie oko dostosowalo samo i sie wada zmneijszyla
Z tymi szkłami to prawda. Ja żałuję, że zaczęłam nosić okulary przy wadzie -0,5 bo od tamtej pory jest coraz gorzej. Tzn od jakiegoś czasu wada się nie pogłębia, ale rozleniwiłam swoje oczy i bez okularów widzę kiepsko.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a to i tak nie są takie jak moje
moje są takie hmm dyskretne maż powiedział takie kosmiczne całkiem inne niż zwykłe okulary

a uwierz mi namierzyłam się jak głupia chyba z 50 sztuk
a mąż cierpliwie mowił tak nie nie beznadzieja nie za duze za małe za czerwone za zielone

i to i tak zabrałam go ze sobą jak juz wiedziałam ze warto jechac do tych optyków i miałam poodkładane okulary które mi sie podobały
Też mam ten dylemat jak wybieram oprawki. Od jakiegoś czasu mam takie wyraźne, ciemne i też prostokątne, ale dobrze się w nich czuję.
Stary 2010-04-27, 19:38   #1911
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

dobry wieczór Bzyczki Kochane
Pojawiam się jeszcze raz bo mam takie pytanie. Mój ojciec chce mnie zatrudnić na 1/4 etatu.

Co ja zrobię jak zajdę w ciąży ?
Czy należy mi się jakiś zasiłek?

Pomóżcie

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:48   #1912
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
tak słońce wiem wiem
tyle że ja widze.... podwójnie (z taką poświatą drugiej tej samej rzeczy), wszystko mam zamazane
a juz wieczorem i w nocy nie ma mowy o prowadzeniu auta
bo świateł na skrzyzowaniu nie widze porządnie tylko takie olbrzymia rozmyte gwiazy...

wiec wole nie ryzykować

a w prazy no cóż siedze bite 8 godzin przy komputerze a i w domu tez czasem długo

a i lekarka na razie w pracy nie kazala miec cały czas tylko jak czuje ze oczy są zmeczone,
a jak wychodze z pracy to brelki na nos i do wieczora zeby na razie nei przyzwyczajać do ciągłego noszenia

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-04-27 o 19:50
Stary 2010-04-27, 20:13   #1913
kliwia
Zakorzenienie

emilia jak bedziesz miala umowe o prace to wszytskie swiadczenia Ci przysluguja.
liczony chyba od wynagrodzenia.

anika no chyba ze nie widzisz

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:15
Stary 2010-04-27, 20:17   #1914
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Pojawiam się jeszcze raz bo mam takie pytanie. Mój ojciec chce mnie zatrudnić na 1/4 etatu.
bzyk bzyk
Stary 2010-04-27, 20:19   #1915
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja w gimazjum miałam -0,5 na oba oczka, i przez 8? lat pogorszył mi się do -1 do tv używałam i do tablicy, a teraz noszę przy każdym wyjściu z domu, bo rozmazuje mi się, a w domu do tv czasami

Stary 2010-04-27, 20:28   #1916
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic jechalam dzis z mezulem autkiem i mnie pochwalil ze mi super idzie juz
bosko.. gratuluje

Cytat:
martus rozumiem bulwers tej agentki, ale rozumiem tez meza goldi. Takie mamy niestety czasy. I dla tej agentki napisanie takiego oswiadczenia to 5 minut wiec nie wiem po co az taka afere z tego zrobila.
jakbym byla ta pania i robila to za free z dobrego serca a oni chcieli by odemnie jakies pisma to bym walnela sluchawka... i wcale nie dlatego ze chialabym ich oszukac a dlatego ze robisz co z dobrego serca a tu ci jeszcze potwierdzen zadaja... a na drugi raz nie robilabym nikomu przyslugi,...

Cytat:

Co ja zrobię jak zajdę w ciąży ?
Czy należy mi się jakiś zasiłek?

Pomóżcie
nalezy ci sie zasilek i wsyztko inne, tylko ze jego wysokosc bedzie zalezna od twojej wyplaty
Stary 2010-04-27, 20:30   #1917
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jestem byłam w kosciele, potem na cmentarzu

Cytat:

przytyj dziecino z 5 kilo... albo z 25 i dopiero pomysl o rzucaniu slodyczy.. ja jestem chuda ale ty to przegiecie.. a jeszcze chcesz cos ograniczac.. Magda niska waga mamy tez moze utrudniac zajescie
ja chcę przytyć, ale w bardziej "zdrowy" sposób
Cytat:

NO TO DO BZYKNIĘCIA

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A Madzia, Ty ile ważysz?
ja przytyłam juz kilogram
i teraz aktualnie przy 170cm waże 49kg
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
[I]"

po Twoim ostatnim objadaniu, to śmiem twierdzić, że cięzko będzie po co rzucać, korzystaj z życia póki czas
ale chciałam (i to sie liczy) tylko przez was to teraz juz nie mam motywacji zamiast mnie wesprzec to wy co??
Cytat:
.

Madzialenka to dla Ciebie: http://www.tvn24.pl/-1,1653821,0,1,c...wiadomosc.html
uważaj
jaka depresja?? czekolada przeciez tak bardzo poprawia humorek jedzenie jej to sama radość
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mnie lekarz oprócz toxo zalecił jeszcze cytomegalię zbadać, a resztę to już w ewentualnej ciąży.
dzięki

Jutro jadę do lekarza aby obejrzał moją rękę. o 8 przyjeżdza po mnie tesciowa i tam juz sobie godzinke poczekam na lekarza tak więc trzymajcie kciuki aby to nie było nic powaznego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:41   #1918
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

dziękuję za odpowiedzi Jesteście KOCHANE
powiedzcie tylko po jakim czasie mi się to należy ? muszę ileś przepracować miesięcy?

Bzyk bzyk idę się bzykać tzn. spać

papa

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:43   #1919
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

jaka depresja?? czekolada przeciez tak bardzo poprawia humorek jedzenie jej to sama radość
(...)
hihihi może to było dla ludzi, którzy jedzą z 10 czekolad dziennie
czekoladoholizm

Stary 2010-04-27, 20:50   #1920
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi może to było dla ludzi, którzy jedzą z 10 czekolad dziennie
czekoladoholizm
taaaak, a ja tylko jedną

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości