|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Cytat:
|
|
#3542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tytuł w końcu nowy, tamten zaćmił nasze głowy => Zdolne PM 2011, cz.16
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas 459 ![]() Cytat:
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero sobie uświadomiłam że w piątek muszę porobić zakupy na 3 dni i obmyślić obiady oraz kolacje, skoro sama zostaję
bo sklepy pozamykane przecież ja czytam dalej "Dzień Szakala" wciąąąąąąąąga
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie moje cytowane wypowiedzi??
trochę mi niedobrze znowu w kilka dni temu miałam dolegliwości jak lasoa dzis, ale wyczytałam, że to skutek uboczny tych tabletek
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja je koko dżambo
![]() trzeba mi sie iśc mytać bo pobudka po piątej jutro wrrrr.... ale cóż ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko z butami to zazwyczaj jest problem, bo takie do 7cm to sa zazwyczaj pokraczne, kolo 7-8.5 cm mozna znalezc fajne peep toe, ale takie, ktore mi sie podobaly kosztowaly 60£ i wiecej, a za te zaplacilam na obnizce 11£, bo wychodze z zalozenia, ze to buty na jedna noc. Powlejam wam te, tore mi sie podobaly
![]() http://www.faith.co.uk/white-ciamant...oe-prod578501/ http://www.dune.co.uk/catalogue/styl...6OCO247H&pc=86 |
|
|
|
#3548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć Ci działo się
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie pierwsze byly moimi faworytami i szlam zeby je kupic, ale po drodze zauwazylam te moje i bardzo sie ciesze, bo to jednak sporo kasy mi zaoszczedzilo, a moje wesele to juz i tak jest straaasznie drogie. Dodam tylko, ze te moje na zywo duzo ladniej wygladaja, no sliczne sa po prostu
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie "papa polo"
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
a jak dla mnie drugie te buciki sa cudne
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny faktycznie często piszecie o jedzeniu a lasoa na diecie przymusowej
![]() Micia niezły lachon jesteś piękne butkija rozpoczęłam atak na przedszkola i podstawówki, wysłałam narazie 22 podania (mam zamiar wysłac 49) do wszystkich możliwych szkół na terenie powiatu przynajmniej będę wiedziec że zrobiłam wszystko co mogłam w tym temacie
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
papa polo to starszawy tekst, lusi wyłuskała go ze swych wspominek
![]() Tż jest dla mnie niedobry, codziennie kupuje sobie 2 eklerki mówię mu żeby żarł suchy chleb, a przynajmniej tych eklerów przy mnie nie wcinał, a on myśli że to zabawne a wcale nie, bo dziś w drodze do drogerii prawie się złamałam czując pączki z piekarni
|
|
|
|
#3555 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() TŻ już pojechał, wbiję jedno zamówienie, a potem zabieram się za nadrabianie
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mu że będzie miał brzucholchociaż na mojego to nie działa i dalej nic nie robi w kierunku zrzucenia kilku kg a przydałoby mu sięobiecaliśmy sobie że do ślubu ładnie będziemy wyglądać ja ćwiczę sama od września, on jeszcze nie zaczął ![]() zmykam dobranoc |
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś już troche urobiłam Tżta pod względem zmiany parafii
![]() zaraz sobie ![]() a tą listę co Martoolka wpisała w nowy wątek o potrzebnych sprawach już wpisuję w kajecik |
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
jezdem juz
wipiłam gulllla za Ciebie elunka coberka thx
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie martwi, a powinno cieszyć ![]() ale on za dużo km w pracy robi, jeszcze czasem zrobi sobie wypad extreme na rowerze. Piwa nie pije, sporadycznie.... a żre jak koń ![]() mi jest czasem głupio przy nim, Wy macie fajnie, że oboje możecie coś robić, a jedyne co mogę, to np dziś mu wypomniałam że wygląda jak kartka (bo ja dzień wcześniej wystawiałam ryło do słońca )on jest zbyt idealny móglby mieć chociaż nogi krzywe to miałabym się z czego ponabijać, a tak to tylko ja taka ułomna ![]() edit: ide do kuchni, a tu teściowa mi zostawiła liścik miłosny cytuję ![]() "chleba nie kupój" wczoraj mi udzielała rad, jak powinna wyglądać moja dieta: "przede wszystkim dużo jarzyn, dużo warzyw, one mają zero kalorii, zero tłuszczy, zero wszystkiego" no i nie pić za duzo wody "bo woda tylko rozpuca i brzuch od niej rośnie" Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-04-27 o 22:02 |
|
|
|
|
#3560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- no nic idę spać jutro z pracy się odezwę.. dobranoc dziewuszki
|
|||
|
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co malo? ![]() o wiewiórach pisalam wczesniej;p bo za wiewiorka tak latal i krzyczal ![]() a i zapomnialam o najwanziejszym: jak przychodzi do nas to puka i krzyczy kto to ![]() ja juz po randce M. mnie dzis wkurzal,ale tak smiesznie bezcenna byla jego mina jak mu dalam "karteczke" do napisania gosci, myslal,ze dam mu jakas zwykla a ja mu dalam ta z organizatora slubnego spojrzal i mowi:daj sciagnac bo obok lezala druga kartka z lista moich gosci wyszlo nam 69 jakis znak hehe?ale tak serio-co chwila to nam wiecej wychodzi jednak![]() pozarlismy grzanki i chipsy a potem zebralo nam sie na czulosci,ale ja w pewnej chwili zadalam mu pytanie T'ai:-czy ty cos wiecej widzisz we mnie niz cycki? on: <smiech>tak Twoja osobowosc,dusze...i pupe ide pohulac i kąpnąć się ![]() w sobote przychodzi do nas moja psiapsiola z mezem ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ojjj biedna niedobry TŻ ja tez bym sie wkurzala szczerze mowiac...
|
||
|
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tesciowej pogratulowac znajomosci zasad ortografii :cojes t:<moje bystre dziennikarskie oko to wypatrzylowoda rozpuca brzuch? :brzydal :
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie T'ai przypomniałaś mi że trzeba zakupy porobic
![]() Sweetie ja cierpie czasem ze moj tz nie ma problemu ze swoja waga i chyba nigdy nie bedie miec bo u nich jest rodzinne to...
|
#3565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jakieś mięcho na grila by pasowało zakupić![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
no tym mnie rozbraja
i lubie jeszcze go wkrecac i jak jest w domu to wychodzic, zadzwonic dzownkiem i czekac az przytupta do drzwi. on krzyczy "kto tooooooo" ja wchodze.a on "ooo ciociaaaaa" <jakby mnie pol roku nie wiedizal>,albo - jak mnie nie lubi;p- "oł noł.ciocia"<z niesmakiem;p> kocham Go ![]() jutro ide do sis po pretekstem zeskanowania zdjec,ale juz mi sie za nim teskni
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
auchan jest 1 maja nieczynny wiec pewnie to dzien ustawowo wolny od pracy czyli wszystko pozamykane...
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez chudzielec...i razem jemy z tym ze ja mam brzucholec wywalony,a on zapadniety ![]() mam mi zajela łaźnię ![]() kur.wa pierwsze egzam mam za 3 tyg - z najgorszego przedmiotu-umre to pewne...tym bardizej,ze nie mam kilku wykladow ale mam motywacje,zeby ten 3 rozdzial szybko skonczyc i prace zalegle oddac-recka z Avatara sie klania,kto mi napisze buuuuuuuuu |
|
|
|
|
#3569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem mi pisze smsy "zrub kotlety" albo myla jej się przyciski w telefonie i pisze potem głupoty, a ona ślepa to nie widzi co napisałą ale to prosta kobita ze wsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy mój tez tak bedzie śmiesznie mówił
|
|||
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzeba będzie w piątek sie gdzieś wybrać wieczorem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

A ja sprzedałam koleżance mojej mamy za 60
jeszcze umowy nie zdążyła podpisać, ciekawe, czy kasę dostanie za to co przepracowała 

znowu
Perfect Housewife 

mówię mu żeby żarł suchy chleb, a przynajmniej tych eklerów przy mnie nie wcinał, a on myśli że to zabawne

:cojes t:<moje bystre dziennikarskie oko to wypatrzylo