|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
Kupilam dzis pstraga wedzonego, w pieprzu - pysznyyyyyy
Skusilam sie tez na takie portugalskie babeczki zamrozone Przy cenie bylo napisane "nowosc", ale nie wiem czy to tylko promocja zwiazana z ta gazetka srodziemnomorska - wiec mimo, ze jestem na diecie wolalam wziac Kupilam tez be powera w tabletkach, jeszcze nie wiem czy w ogole cos dzialaja, ale w smaku w porzadku
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wielkie dzięki za inspiracje dotyczące pomidorów
![]() Myślicie ze do tostów z mozarellą i bazylią tez będą spokojnie pasować, czy za tłusto będzie??? Co do nowych chipsów kiełbaskowych mnie smakują, jako nieliczne chyba są mało słone, bo w niektórych samą sól czuje i po kilku juz nie daje rady więcej zjeść.
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc pijemy ją z TZ-tem też rano i sennosci nie czujemy![]() polecam pyszna jest co do mięsa mielonego to ja tego najtanszego juz nie kupuję ![]() jak juz to z szynki mielone jest pyszne i prawie 98% miesa
|
|
|
|
|
#4535 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakiej formie??![]() czy te babeczki sa z nadzieniem mrozone?? bo widzialam i nad nimi myslalam, daj znac jak smakują ![]()
|
|
|
|
|
#4537 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- To jest jedynie mięso mielone, jakie jem
|
||
|
|
|
#4538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę?.... O matko, to ta herbatka jest niebezpieczna.. ![]() Ciekawe, czy będzie w mojej Biedronce, bo półki z herbatami zawsze porządnie przeglądam, a nigdy jej nie widziałam :/ Niedawno była (oczywiście jako limitowanka - promocyjka) pyszna herbatka po 20 torebek - piramidek w opakowaniu: czarna z aromatem pomarańczowym i zielona bodajże z opuncją figową. Po wysmakowaniu czarnej zrobilam zapas kilku opakowań (3,99zł albo 4,99) i dobrze, bo już jej niestety nie ma A jest super... i widać, że ma skórki pomarańczy. Uwielbiam ją pić; pięknie pachnie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie czułam po herbatce. Widać na każdego działa inaczej
|
|
#4540 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez nic nie czuje po niej i na mnie tak nie dziala
Ale ze w smaku dobra to piję.---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Popatrz też w koszach z promocyjnymi artykulami, u mnie tam leżą te herbatki cały czas, tzn. od czasu jak się pojawily. |
|
|
|
#4541 | |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie zauważyłam, żeby ta herbata działała nasennie. Ale jest rzeczywiście smaczna, jestem już w trakcie drugiego pudełka
![]() U mnie nie ma nic z nowości, o których piszecie. Nie ma kiełków, nowych smaków bon creme, serka wiejskiego lekkiego i wielu innych... ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2010-04-27 o 22:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
Lody kaktusy kosztują niecałą złotówkę.
Potwierdzam-kosmetyki Bielendy z tej serii mają na wizażu dużo dobrych opiniI
|
|
|
|
#4543 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak się nazywa? mielone z szynki? jak wygląda cenowo? przyjrzę się temu smaczkowi następnym razem ____________ WIOSNA |
||
|
|
|
#4544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I to mnie właśnie denerwuje w Biedronce, że produkty, które są w koszach promocyjnych są już tylko w nich, a nie na działach, gdzie powinny być. Przez to można coś przeoczyć. Pamiętam, że te herbaty o których wcześniej pisałam (czerna i zielona) dwa razy mnieniały swoje miejsce, ale niegdy nie były na dziale z herbatami.... |
|
|
|
|
#4545 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj w sumie trzy razy byłam w biedronce. Jak to dobrze, że biedronka jest tak blisko
.Jadłam te oliwki zielone nadziewane. Mogłyby być odrobinę mniej słone, chociaż do sałatki myślę, że będą w sam raz. Ja jadłam same i jakoś wcale nie czułam tej pasty paprykowej :/ Aż wstyd się przyznać, ale jakoś tak się wsmakowałam, że w ciągu całego dnia zjadłam prawie wszystkie. Zostało zaledwie 6 oliwek. Zawiodłam siętrochę, bo byłam w trzech Biedronkach i w żadnej nie ma jogurtów musline truskawkowych za 89 gr, są tylko śliwkowe i z figami . Bardzo dobre są te powidła śliwkowe, do omletów pycha ![]() Kiedyś była już mowa o tych pasztetowych z Sokołowa, 300g kosztuje 2 z groszami. Która lepsza wieprzowa czy drobiowa ?? Bo chodzą za mną krokiety takie z cebulką i pasztetową do tego barszcz czerwony, ale nie wiem, która będzie lepsza. Tzn w smaku czuć różnicę ? ![]() Tak na marginesie to muszę jakiś odwyk od biedronki zrobić. Dzisiaj śniło mi się, że ukradłam batonika, a później będąc w biedronce ochroniarz się na mnie dziwnie patrzył malwowa mięsko jest w gazetce http://www.biedronka.pl/img/ofespec/...010/big/17.jpg
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2010-04-27 o 22:48 |
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś m.in pizzę z pomidorami i mozzarellą, ciekawe jak będzie smakować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesc mozna w rozny sposob - nawet same sa smaczne. Ja lubilam tez klasc na chleb jako dodatek na kanapke, pasuja do spaghethi i wszelakich salatek. Tak jak klasyczne pomidory dobrze komponuje sie z bazylia. Pasuja tez do pieczeni z miesa podobnie jak sliwki suszone. Ja nie kupie - jestem na diecie. Cytat:
on mnie tez kusi, a widze same pozytywy. Choc tani nie jest. jakie kielki? |
||
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwne, wiem, że tradycyjne ruskie są z serem
aczkolwiek ja lubię pierogi maminej roboty - ziemniaki, cebula, bez sera. :P z serem nie bardzo mi smakują
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Aż sama kupie i przetestuje
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a nie wiecie czy te nowe pizze ( z mozarella i pomidorami, z mielonym mięsem i cebulą i amerykańska na grubym cieśce) to limitowanki czy wchodzą do stałej oferty??
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie ta herbatka na sen zadziałała tak samo jak na karookaroline masakra
![]()
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajsze zakupy:
- jogurt FruVita agrest, czarna porzeczka, jabłko-rabarbar - sos chiński Aspiro - lody bakaliowe Symfonia - słonecznik łuskany - chleb |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
A do mojej kolekcji doszedł jeszcze sok grejpfrutowy Plum
Taki gorzki
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam ten 1 l kaktusowy
|
|
|
|
#4555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą z mięskiem mielonym kupię jeszcze raz dziś bo jest pyszna Cytat:
89gr albo 99gr ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- w Biedronce jest sok kaktusowy? pamiętasz może w jakiej cenie?
|
||
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
jest jeszcze w nim chyba limonka, ale jest boski
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- cena ok. 2 zł, nie pamiętam dokladnie. (cena jak inne 1 l soki ) |
|
|
|
#4557 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubie tego Pluma
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś widziałam, widocznie został wycofany
widziałam dziś pudełka z 5 gorącymi kubkami Knorra -nowy czosnkowy smak ( nie zwróciłam uwagi czy jeszcze jest inny wariant smakowy dostępny w zestawie) w cenie 3,69zł i do tego smycz (taka np. na klucze) gratis
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Skusilam sie tez na takie portugalskie babeczki zamrozone
Kupilam tez be powera w tabletkach, jeszcze nie wiem czy w ogole cos dzialaja, ale w smaku w porzadku

A jest super... i widać, że ma skórki pomarańczy. Uwielbiam ją pić; pięknie pachnie