![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Mrs Unfabulous - ojeja. cieszę się bardzo. ![]() Toogether93 - o taaak, niedopieszczasz mnie ostatnio, Oluuuś. ![]() dreams_x33 & patrysiowa_ - mrałłł, dz. <3 tęsknię za Tobą, choć nigdy z Tobą nie byłam wspomnienia, rozlewające się po całym moim życiu brakuje mi Twoich słów,
choć tak niewiele ich było skierowanych do mnie ...
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Martusssia - ale to Ty jesteś tu stałą TALENCIARĄ
![]() ![]() ![]() więc nie wiem czemuż to się tak cieszysz ![]() do reszty - NIE MA ZA CO , WSPANIAŁKI MOJE <3 . ( tworze nowe słowa xD ) * * * * * * *
jak piszesz Ty, to nie liczy się już nic. 'w sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel. 'Nie zapomnij o mnie, mimo, ze cię zawiodłam Zawsze staram się dla ciebie wybrać dobrze Daje lepsze - biorę gorsze, chcę dać ci szczęście (...) Tylko nie zapomnij, co może wydać się łatwiejsze Daje lepsze - biorę gorsze, chcę dać ci szczęście dawałeś mi szczęście, i nagle odszedłeś. 'a do przodu wciąż wyrywa głupie serce! nadal brak weny ;[
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
minimum4znaki - Zakochałam się. Czuj się okradziona.
![]() Jak mam żyć bez czułości Twoich oczu?
Kradniesz każdą cząstkę mojego ciała. Przychodź tylko w snach, bo tak łatwiej jest. Miłość autorem, któremu brakuje słów. Będę dziś niegrzeczna i jak nigdy nikt zabawię się Tobą.
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
dziekuję za pochwały bo mi mignęły <3 ![]() ![]() ----- skromnie: Obsesja. Fantazja. On. Przeciwieństwo. Bo tęsknię. Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. Tak potrafisz tylko Ty kochanie .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() _______________ Pomogłeś mi odnaleźć moje prawdziwe Ja. Jednak zgubiłam je wraz z Twoim odejściem.
Tęsknota za Tobą jest dla mnie czymś równie naturalnym, co oddychanie.
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
Kochać to znaczy z serca tęsknota, przetrwać najcięższe życia godziny
W głowię Ci zawrócę a Potem z Uśmiechem zostawię Cię . ![]() no i kochaj mnie bez granic tak po prostu tylko za nic. ![]() ____ Talenty Moje ![]() ![]() z innej bajki , minimum4znaki , Together93 ,Primadonna , TwojaKokaina , __ZaagubiOna__ , limitowanaa , MamCieGdzies . KOCHAM WAS ! . <3 ![]()
#2857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() _________________________ ___________________ Moje serce jest z papieru, więc uważaj, bo łatwo porwać je na strzępy.
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie komplementy.
![]() ![]() ![]()
....
![]() |
#2859 |
BAN stały
|
dziękuje za pochwały . + latin & Primadonna genialne jesteście . ![]() . nie umiem żyć bez twojej ręki . nie potrafię się normalnie poruszać bez Twojego wzroku na sobie . nie potrafię funkcjonować bez Twojego 'dzień dobry' i 'dobranoc' . nie potrafię od tak wymazać Cię ze swojego życia . tak trudne jest to do zrozumienia . ? porzuciła marzenia i zaczęła żyć od nowa . fenomenalne nie jest to że się kochają . fenomenalne jest to, że pomimo tego, iż za sobą świata nie widzą . nie są razem . ona z telefonem w ręce tu . on z telefonem w ręce tam . obydwoje czekają na jakiś znak . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Raczkowanie
|
,, Zabiłam Cie w sercu , ale olałam żałobę "
Przeszłość nie znaczy nic , zniknij , zapomnij , ja nie chce pamiętać. Bo nic nie zbliża się do tego , co ty mi dajesz Jesteś mną - identycznie zawiedli nas bliscy ludzie . Chcesz trochę szczęścia , świeżego szaleństwa? Sorry, posiadamy tylko wersję demo do wzięcia. -O.s.t.r Ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki. -Pezet Nic nie jest zapisane, o swoje trzeba walczyć . Wytrwale do celu , mam nadzieję , że sił wystarczy <3
#2861 |
Przyczajenie
|
przecież każdy mój dzień zaczynał się od Ciebie..
usiądę na środku ulicy, wyciągnę lizaka i będę czekać aż po mnie przyjdziesz. Wieczorem, w łóżku, wszystko wydaje się takie proste. Myślę: podejdę, zagadam, zaproponuję spacer. Przecież to nic trudnego. Lecz gdy w końcu nadarza się okazja, wycofuję się. Jak tchórz. I znowu nie robię żadnego kroku.Wolę więc noc. Wtedy wszystko układa się po mojej myśli. Jak ja chcę i jak sobie wymarzę. Nie lubię chodzić spać zaraz po kłótni z Tobą. Najpierw przez pierwsze dwie godziny nie mogę zasnąć, bo rozsadza mnie irytacja na Ciebie i cały świat. Potem urządzam sobie zawody na stworzenie łóżka wodnego z potoku moich łez. I dopiero wtedy, gdy mogę już zacząć uczyć pływać się żabką, spoglądam na zegarek i wściekła stwierdzam, że za godzinę znów będę pomykać po ulicach z czerwonymi, zapuchniętymi oczami rodem z horrorów. "Nie umiem i chyba nie umiałbym się w Tobie zakochać." Po takim oświadczeniu każda normalna dziewczyna dałaby sobie spokój. No tak. A ja głupia doczepiłam się do słowa 'chyba'... Spójrz na nas. Obcałowujemy swoje wszystkie miejsca na twarzy, lecz unikamy ust. Łapiemy się za ręce, tłumacząc to zimnem, a maszerując objęci usprawiedliwiamy się wysokim stanem alkoholowym. Nie sądzisz, że to paranoja? Nie rozumiałam dlaczego nikt nie widział w nim tego co ja. Ludzie postrzegali go jako łobuza; nie dostrzegali jego dołeczków w policzkach, jego ciepłego uśmiechu, jego radosnych oczu. Nie dostrzegali w nim miłości.
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Podobno 'co z oczu, to z serca' - nie widzę Cię, lecz to nadal boli..
,,Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach.'' Ambiwalencja uczuć.. ![]() Tylko Ewa w raju mogła być pewna, że Adam przed nią nie miał innej ![]()
#2863 |
Przyczajenie
|
Ta tęsknota jest tak silna ,że nawet moje ulubiole papierosy mi nie smakują a wódka 40% jest za słaba
![]() ![]() ![]() -Co zrobisz gdy mnie zabraknie? -Nic , bo nie bedzię mnie już.. -Jak to? -Powiedz mi jak mogłbym żyć bez serca? "Już dosyć mam czekania i wspomnień, dlaczego nie potrafie zapomnieć ![]() I Miss You 2.02.2010 ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
I kolejna noc kiedy będę sobie wyobrażać , że leżysz obok mnie.
Dlaczego nic nie mówisz? Nie wyobrażam sobie Ciebie z inna dziewczyną , oprócz mnie . |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Rozeznanie
|
"nie chce wiele, chce po prostu Twoją dłoń w mojej ręce."
"wymagam czegoś od innych, a sama nie potrafię im tego dać." "A wiesz kto kształtuje rzeczywistość? My." "rozbierałam go wzrokiem, wodziłam w myślach po Jego ciele" "Gdy tylko pojawiał się na horyzoncie, wszystko wypadało mi z rąk. Czułam, że zaczynam drżeć i nie mogłam się skupić na niczym innym, jak na fizyczności..." "Nie mogę urodzić tęsknoty. Szczęście usiadło mi na piersiach i dusi." "Nie chcę, żeby świat kończył mi się na Twoich oczach. " "I swoją drogą nie lubię czekać. I tęsknić też... I boję się tej cholernej odpowiedzialności za swoje czyny i błędy... I..."
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2010-04-27 o 23:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]() ________________ mimika , gesty wszystko stoi za mną czasem po przebudzeniu widzisz czarne ściany i masz ochote nasikać na listonosza była najpiękniejszą istotą na ziemi i miała najsmutniejszy wyraz twarzy tworzę emocje wpatrując się w swój cień. Z wiekiem przybieram na wadze od wspomnień, plączą się dookoła tworząc pas z czarnych róż który ociera mi się o biodra Ignorancja to szmira, imię Wąż. ulały się z ust słowa, zadziorne. z nich splotłam najcichszą nadzieję, zarzuciłam gdzieś w stronę listopadowego słońca, co na twarzy wypala blade korytarze. Strach jak fale, rozbija się o rzęsy. Ocieka spokojem, tli się coraz mocniej, z czasem rozwkita pod palcami. Odstawiłam do szafy bezradność. sonduje życie, w zlepkach chwili szukając czterolistnej koniczyny na pustyni. __________________ Dziś Matematyka - trzymam kciuki laski . Dacie rade ![]() ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ___ a codzienne przeglądanie Twoich fotografii leżących na biurku, stało się moim nałogiem. - był oryginalny. - a jak kochał? - też oryginalnie, na 2 fronty. przy kumplach wcale, bez nich bezgranicznie. wychodząc późnym wieczorem ode mnie, wyszeptał jeszcze, że bardzo mnie kocha. byłam szczęśliwa, mega szczęśliwa. pocałowałam go najczulej jak potrafiłam, a on, znikając gdzieś za drzewami nigdy więcej się nie pojawił.
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka , LoveYourEyes , patrysiowa_ -
![]() ![]() ![]() istny_paradoks - z każdym postem kocham Cię co raz bardziej ![]() ![]() ![]() KaMa2704 - spóźnione ale szczere STO LAT .! Spełnienia marzeń , dużo zdrowia , miłości i czego sobie tylko życzysz .! ![]() [...] już od dawna nie jestem dzieckiem , nie bawię się zabawkami , nie oglądam bajek , nie krzyczę i nie tupię nogami jak coś mi nie wyjdzie... ale jedna rzecz nadal we mnie tkwi - to ta dziecięca naiwność... nadal wierzę w wzajemną miłość , w szczęście , nadal mam nadzieję że kiedyś zrozumiesz co straciłeś , że wrócisz , że dojdzie to do ciebie ile zadałeś mi bólu... że znowu staniesz się powodem moich uśmiechów...
,,Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie." Kaleczyłeś mnie słowami ,jednak najbardziej raniło twoje milczenie... Stałeś się nieodłącznym elementem każdego mojego snu , marzenia Stałeś się nieodłączną częścią mojego świata...[
#2869 |
Zakorzenienie
|
istny_paradoks - ![]() kamisha - <333 dotykamy się głosem ... jest lżej płynąć w słodkim morzu Jego pocałunków jestem chwilą, która prześcignąć chce czas chcę zasnąć w Twojej pamięci ale powiedz, dlaczego tak bardzo Cię potrzebuję? kim jesteś? dotyk Twój, niczego już nie jestem pewna to czas, kiedy ciśnienie rozrywa klatkę piersiową
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-04-28 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Raczkowanie
|
a kiedy odszedł, świat przybrał różnobarwne kolory szarości,
naucz się ze mną być, nie pożałujesz. a kiedy będziesz mi już całkiem obojętny, wtedy powiem Ci jak bardzo cierpiałam, a kiedy nie mogę już nic zrobić, siadam i płaczę, płaczę z poczucia bezsilności. pomimo wszystko <3 na przekór wszystkiemu <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Rozeznanie
|
Jestem bezradna: nie zmienie tego, co ma się stać, i rozumiem, że na tym polega istota zarówno horroru, jak i tragedii.
Dlatego tak bardzo lubię słowa. Potrafią być jak brzytwy, jak szpile, jak siekiery, jak obuchy, jak gromy z jasnego nieba. Można wymieniać w nieskończoność. I tylko trzeba umieć zadać cios. To sztuka jak każda inna. Niektórym kobietom nie wystarcza bukiet róż, chcą, żeby mężczyzna tym różom zmieniali jeszcze wodę. Nie ma lepszych miejsc. Są tylko lepsi ludzie. Może kiedyś na nich trafię. No i nauczyło mnie to czegoś, co pamiętam na zawsze: że jeśli spotka się coś ważnego w życiu, to nie oznacza, że musisz odrzucić wszystko inne.
#2872 |
Rozeznanie
|
-Kocham Cię...
-Ty też pozdrów mamę ![]() Chodź ze mną, a nie pożałujesz ;] Zdeptałeś dawno całe zaufanie Ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz. Chciałabym móc Cię tulić, wysłuchać i przeprosić... Tyle razy myślałem że to koniec, wiesz ? Ta iskra płonie gdzieś Może Ty ze mną razem znikniesz? I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu ... Już wiem, tamten czas minął bezpowrotnie Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem Znika cały gniew
#2873 |
Przyczajenie
|
A jak kiedyś zamknę przed Tobą drzwi to obiecaj, że i tak je wyważysz
Czasem najlepszą drogą, jaką powinien wybrać człowiek jest jego własna droga Jeśli życie jest jak samochód to mam nadzieję, że moje zderzaki są wytrzymałe. 'Ludzie, których kocham i kłamstwa, które mówię, aby ich uszczęśliwić' Miałeś być inny, miałeś być tym, któremu zawszę będę wierzyć. Miałaś tak, żeby lubić kogoś tak mocno, że przestawałaś lubić siebie?
Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
"Nie mogłam nikomu zaufać"
"Gdzie my właściwie żyjemy ? " "Ej ptaki powiedzcie; jakie to uczucie gdy się komuś kolana zginają w drugą stronę ![]() ![]()
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że wszystko co mogło wraz ze mną runęło.
znalazłam się na dnie lecz teraz słyszę pukanie od spodu. trafiło się miejsce dla chwili, w której po cichu mogę wstać i otrzepać się z kurzu. kolej na pomysł, dzięki któremu z powrotem wdrapię się na górę wyprzedzisz mnie, czy będziesz jechać ze mną ? do tyłu i do przodu, w górę i w dół jak kolejka w wesołym miasteczku mogę odmienić ten świat który trzyma nas osobno.... mam świadomość, że zawsze będziesz wracał do niej, ale wiem też, że gdybyś wiedział, że to twoja ostatnia chwila życia zadzwoniłbyś właśnie do mnie. Zaczarowana xdd - o kurdę . to chyba pierwsza pochwała od Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-28 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały. ;*
___ ludzie patrzą w chmury chociaż trawa nadzieją się zieleni. dzieci szczęścia zazwyczaj szczęścia nie mają. ogarnij... głowę wkładam między żeberka kaloryfera, grzeje mi. widzisz te chmury ? są złe; zasłaniają nasze niebo.
#2877 |
Raczkowanie
|
I Love Myself- okradziona perełka ;* .pożycz dystans, ja często tracę nerwy. .impresion- masz ty łeb ;d zaje**ste opisy królewno <3 _____________________ .daleko za mną.. nie pozwolę temu wrócić . .mimo ze odszedłeś, jesteś non stop. .będę uważać bardziej na ciepłe dłonie, rozpalone usta, na głębokie spojrzenia i czułe słówka..;(. .wszystkie smsy do ciebie już wysłane. .czekam na Ciebie i będę czekać, bo człowiek jest po to, by kochał człowieka! ![]() .to nie jest takie proste, by zapomnieć w kilka godzin. .przybliżyć słońce w odległości dwóch kroków. dla Ciebie. <3
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-04-28 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Rozeznanie
|
Może to trochę banalne, ale ona Cię kocha. Przestałam wierzyć w to, że to ma jakikolwiek sens, przestałam udawać, że jest mi dobrze, ewidentnie zaczęłam szlochać w poduszkę. Jest na tym świecie ktoś, kto jest zawsze. Kto przytuli, ukołysze do snu, otrze łzy przegranej i cierpliwie wysłucha, nie skrytykuje, nie odezwie się ani jednym słowem. Nie powie " a nie mówiłem", nie wyjawi tajemnic. Wiesz co? Mój pluszowy miś tu ewidentnie wygrywa. Na każde pytanie jest sensowna odpowiedź, tylko trzeba dobrze szukać. Róże i słał jej róże porankami i wieczorami przed snem. Bo nie każdy człowiek sprawia, że czuję się bezpiecznie Zamknę ten szczęśliwie pogodny etap w życiu, który usłany był miłością, a równocześnie czereśniowym odcieniem zdrady. Zapomnę o tym, że opuściło mnie szczęście i na nowo zacznę odwiedzać portale i użalać się nad sobą, chociaż i tak tego nikt nie będzie czytał. Ostatnio otacza mnie wielu mężczyzn, którzy panują na samouwielbienie i samo zachwyt, czyżby to jakiś czas zakwitania narcyzów? Narcyzie uważaj by nie zwiędły Ci te słodkie listki męskiego ego. a żałobne serduszko nadal pika <3 Diamenciki <3 dziś zachwyciłyście po prostu, talenciary moje ;*** Missi_16 < 3 , _ZaagubiOna < 3 , dontgivemenames <3 _________________________ _ Gdy powiem Ci co u mnie przybiegniesz w ciągu minuty ? <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
pewnie robię to źle
Próbuję myśleć którą drogę wybrać Wywróciłeś moje życie do góry nogami I teraz nie mogę się pozbierać Wstrzymuję oddech byłeś idealny Tracę powietrze |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Raczkowanie
|
Dżizas, ten egzamin był okropny. Nawet nie wiem czy połowę punktów zdobędę ;o Porażka.
Cichutko. Już śpij aniołku. Wszystko będzie dobrze. przecież miało być inaczej, modliłam się o to nie raz.. pozdrawiam egzaminatorów i gratuluje świetnego poczucia humoru ![]()
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-28 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.