|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Cytat:
. Dlatego walczę, walczę, chociaż właśnie też zwątpiłam :|.
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wolno wam wątpić. Spójrzcie na mnie, jak się chce to się da! Jeszcze 5 kg i będę happy
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Cindy, a na jakiej diecie jesteś?
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyneczki
U mnie dzisiaj wzorowo puki co a wczoraj też było dobrze Tylko chyba stwierdzam że już w tym tygodniu nie opłaca mi się ważyc ponieważ za 3 dni mam dostac @ i czuje sie spuchnięta-wiecie o co chooo I tak powolutku zbliża mi się koniec roku i wakacje i leciiimyyy nad morze początek lipca Teraz w SQL mamy masę popraw i sprawdzianów itd. więc... cały czas w książkachno nic kochane lece i nie dajcie się pokusą trzymam za was kciuki pa
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Która tutaj wątpi?! trzymać się! głowa do góry, damy rade? Tak, damy rade!
![]() a tak w ogóle to dzień dobry ja mam kolejny dzień zaliczony do udanych, nawet dziś koleżanka częstowała mleczną czekoladą z orzechami"Milka" a ja odmówiłam nawet nie chodzi o wagę ale staram się unikać czekolady ze względu na trądzik.ja lecę do książek.... bo kolokwia idą wielkimi krokami ![]() papa
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Martju- dietka 1000kcal czasem więcej
![]() Milusia, nie ma sensu, żebyś się teraz ważyła, przed @ nie ma sensu tylko się zdołujemy U nas tak samo nauka, nauka, nauka olcik_07 no to gratuluję silnej woli ah te głupie kolokwiaA ja dziś zjadłam (napiszę wam, bo wtedy kontroluję co zjadam- dziś trochę za dużo). śniadanie- kromka z salami 150 2 śniadanie- kromka z salami 150 przed-obiad- danio bananowe oraz chipsy lays 300 obiad- pomidorówka i placki z jabłkami 151+ 249 =1000kcal hahaha równo zobaczymy
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
A ile się odchudasz? Tzn przez jaki czas schudłaś te 6kg?
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie od stycznia. Ale wiesz raz się odchudzałam a raz nie, ale teraz przez 3 tygodnie schudłam 3,8kg.
Kochane ja poproszę baty, bo przez te pochwały zaczynam sobie odpuszczać... tak zauważam Pomocy! Dziś oprócz tego co napisałam były jeszcze 2 kromki z masłem, sałatą, pomidorem, szynką, serem i szczypiorkiem... mmmm nie mogłam się opanować (uwielbiam warzywa). A teraz piję drugi kieliszek wina czerwonego...
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-04-27 o 21:21 |
|
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
kurde ja tez tak musze, dzięki wam wierzę w siebie,,,i od maja będe biegac rano z koleżanka...uda powinny poleciec prawda ??
![]() oj oj będę faaaaajna haha
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno "polecą"
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam laski? Już po śniadaniu chudzielce?
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
hejka . Pokazała 52,6 kg ![]() A dzisiejszy dzionek rano spedzilam aktywnie czyli na zakupach reszte dnia w połowie przeleniuchuje w polowie spedzę przed zeszyszytem z fizy
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Hejo!
no ja na śniadanko (godz.6:00) zjadłam kromkę chleba z masłem i miodem, pycha! potem o 9:00 wszamałam kolejną kromkę potem (ok 11:00) dwa paski białej czekolady. Teraz kanapkę z salami. Następny posiłek zjem chyba dopiero o 16 jak wróce z zajęć.... Jest ok póki co
|
|
|
#1094 |
|
BAN stały
|
Hej Wam
Ja wróciłam z basenu Pływałam prawie całe półtorej godziny żabką, masakra, ledwo żyję.Teraz sobie robie danie w 5 minut czyli makaron w sosie smietanowo ziolowym. Niestety nie mam czasu na nic innego. Niedlugo lece na uczelnie. |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia- jeśli nie podjadałaś to na pewno nie jest to chwilowe
![]() Madame- no, nie ładnie takie śmieci jeść ![]() Ja dziś dietkowo przepisowo- same zdrowe rzeczy. Z kolacją to będzie 1000-1100kcal - 360spalone
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Muszę schudnąć ok. 5 kg Chodzi głównie o brzuszek i boczki, reszta jest OK ...Poradzicie jakąś dietę? Nie mam pojęcia co mogę jeść...Moja poprzednia dieta potrwała tydzień, dłużej nie dałam razy. Przez zimę objadałam się pizzą, kebabem i tłustym mięskiem, a wakacje już blisko... POMOCY !!!
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
witaj Asiunia
![]() Twój problem to jak widzę same fast foody. Zamiast nich po prostu jedz coś innego. Nie wiem co Ci moge doradzić... przede wszystkim ćwicz - ruch to podstawa!
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Asiunia- przeczytaj nasz wątek tam jest dużo ważnych rad.
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
Witam
że to jest niemozliwe zebym chudla tak szybko...
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zaczęłam dietę i wieczorem ćwiczyłam. Dzisiaj też wsiadam na rowerek i robię brzuszki ![]() Ktoś mi poradzi co mogę jeść, bo puki co to jem wafle ryżowe z serkiem śmietankowym, jogurty, kefiry i piję dużo wody ![]() Możecie mi doradzić takie jedzenie, abym mogła zabierać je do szkoły?
|
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
hej Asiunia1230 mialam problem z brzuszkiem i boczkami kiedy jadłam same fastfoody, kiedy tylko ograniczylam to do minimum brzuszek sam spadl, bez cwiczen... i mowie to calkiem powaznie... sproboj przezucic sie na bardziej zdrowa zywnosc, jedz mniej ale czesciej i pij wode-minimum litr(nawet slodyczy nie trzeba tak bardzo ograniczac jesli lubisz) i obiecuje ci pomoże i zobaczysz różnice..
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
No nie powiem poleżałabym sobie w domku jeszcze... a tu trzeba ruszyc dupsko ![]() Tak mnie dzisiaj kusiła kusiła ta moja waga zeby na nia wejsc i zeby sprawdzic czy trzymam wage 52,3... byłam pewna ze pokaze wiecej szczegolnie ze wczoraj troszki sobie pofolgowałam A tu proszę jaka niespodzianka 52,2 kg!
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę!
Na komunii na pewno będą jakieś owoce itp. to tym się zajmij . Już Ci tak dobrze idzie, na pewno nie zaprzepaścisz tych efektów .
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Hejo!
![]() ja dziś spaliłam kalorie na areobiku na wfie, masakra jak nas wymęczyła baba ;O no ale spalone! milusia, luzik dasz rade! i gratuluje sukcesów!
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jutro wskakuje na wagę i już nie mogę się doczekać ![]() oby było mniej niż tydzień temu
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
wow Milusia zazdroszczę Ci
![]() powodzenia dziewczynki
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Dziś na śniadanko owsianka na drugie jakaś buła będzie Muszę sobie kupić zieloną i czerwoną herbatkę Jak na razie się nie ważę, bo wiem, że przytyłam ![]() Jak tam u Was? Fajna majówka nie, deszcz, deszcz, deszcz... Ja jutro jadę do Pragi na dwa dni z moim TŻ. W Poniedziałek mamy 4 rocznicę Świetnie
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2010-05-01 o 10:29 |
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie słonko i ciepło a waga pokazała dziś 61,6!!
nie wiem czemu prawie 1,5 kg przytyłam , cały tydzień trzymalam dietkę i ćwiczyłam w czwartek pozwoliłam sobie na piwo ze znajomymi ale bez przesadytyle wyrzeczeń i na nic jestem zła i rozgoryczona, w d.. mam taką diete
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
ja schudłam kilogram, waże 60.3kg ostatnio bylo 61.4 więc sukces....
![]() oby tak dalej ale mam straszny problem, byłam u ginekologa i przepisał mi antykoncepcje na moje problemy ;( musiał niestety tak sie boje ze od tego przytyje i cala moja wytrwalosc szlag trafi i znow przytyje ;(
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

. Dlatego walczę, walczę, chociaż właśnie też zwątpiłam :|.

U mnie dzisiaj wzorowo puki co a wczoraj też było dobrze
Tylko chyba stwierdzam że już w tym tygodniu nie opłaca mi się ważyc ponieważ za 3 dni mam dostac @ i czuje sie spuchnięta-wiecie o co chooo
więc... cały czas w książkach
ja mam kolejny dzień zaliczony do udanych, nawet dziś koleżanka częstowała mleczną czekoladą z orzechami"Milka" a ja odmówiłam
U nas tak samo nauka, nauka, nauka
ah te głupie kolokwia
zobaczymy 

w polowie spedzę przed zeszyszytem z fizy 
Nie mam pojęcia co mogę jeść...
A tu proszę jaka niespodzianka 52,2 kg! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)