|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Pierwsza!!!!
![]() witam wszystkie dziewczyny, ale śliczna pogoda ![]() słoneczko świeci za oknem ![]()
#4322 |
Rozeznanie
|
Czyli ja druga
![]() ![]() Ilonka gratuluję pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek no to fajnie, że ci się podoba w nowej pracy
![]() Justys a ja nie widziałam żadnych zdjęć ale zaraz nadrobię ![]() Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
Cześć. A ja mam doła, nic mi się nie chce. Ostatnio to normalnie już z tej nudy dni mi się mylą
![]() Jedziemy dziś do Kielc do USC i przy okazji zaprosimy 23 rodziny. A wiem już ze 2 kolegów mojego Tżta nie będzie bo wyjeżdżają za granicę. Extra się zaczyna ![]() Qdlatek super. Gdzie pracujesz? Justyś fotki fajowe ![]() Aga mam nadzieję, że wszystko dobrze? madziaciu skąd ja to znam...... Ostrowczanka też fajnie. jej,jak ja bym się chciała gdzieś załapać. Masakra.
#4325 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziś od rana naleciało na sprzątanie
![]() Zaraz się na zakupy wybierzemy a potem do nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Ja wstałam,zjadłam śniadanko i biore się za sprzątanie ![]() ![]() Qdlatek super,że znalazłaś prace ![]() ![]() ![]() Justyś ślicznąś miałaś fryzurke na weselu i sukienka bardzo ładny kolor ![]() Waniliaania i Ania22 kiedy się pochwalicie brzuszkami?? ![]() ![]() Azakowana to fajnie,że jest już po zabiegu ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja byłam wczoraj w daichmanie i piękną mają kolekcje butów ślubnych ![]() ![]() Mam na oku 2 pary ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...rytymi,palcami te właśnie mierzyłam,są z satyny i pięknie się błyszczą ![]() ![]() http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...,toe,na,wesele a tych drugich nawet w sklepie nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
Gusiak ale fajnie
![]() ![]() Justys tak, sukienka ma super kolorek, w ogóle fajna jest |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Gusiak gartuluje
![]() Dzieki dziewczyny, to nie moja kiecka, ale tez mi sie podoba. A ja umieram bo mam @ jutro egz. a mam pare rzeczy do nauczenia się, jestem juz po 2 tabletkach i moze w koncu cos mnie pusci ten bol i bede mogła się pouczyc. A tez tak mi się chce jak cholera:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie debatuje z mamą nad menu weselnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazałam takie buty, co prawada takie sobie, ale zastanawiam się nad nimi, oczywsicie wczesniej chciałabym je przymierzyc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005005671
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJĘ!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Justys nie podobają mi się te buty
![]() Igoolek schab z pomarańczami bym zjadła chętnie ale już jaj przepiórczych czy kawioru niekoniecznie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślimy nad kremem borowikowym zamiast rosołu i roladkami drobiowymi w prażonych migdałach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zadomowienie
|
Hej Hej!!!
Cytat:
![]() Justys mnie też się te buty nie podobają, ze względu na czub i jakiś przezroczysty materiał. I nie lubię paska wokół kostki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Rozeznanie
|
Justyś mnie też się wogóle te buty nie podobaja
![]() ![]() Może dlatego,że nie lubię tych długich czubów ![]() A coś najgorszego jak dla mnie w bucie to zapięcie na kostke ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Znalazłam nawet ładne buciki ![]() Mnie się wogóle nie podobają takie zapinane na kostke ale te 2 pary są nawet ładne ![]() ![]() http://moda.allegro.pl/item101765275..._38_szpic.html http://moda.allegro.pl/item101764539..._41_szpic.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie dziewczyny jaką ulotkę pod drzwi dostaliśmy, oferta tylko dla naszego osiedla. Pieczywko pod drzwi!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Pisałam do tej dziewczyny i buty za małe na mnie, nie mój rozmiar. Cena kusiła bardziej niz same buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Już jestem ale muszę nadrobić to coście popisały. Przeczytam sobie wszystko i napisze co u mnie ![]()
#4342 |
Rozeznanie
|
Hej
Gusiak gratuluje, dobre wiadomosci ![]() Qdlatek Tobie tez, fajnie ze ci sie podoba ![]() ![]() No i u mnie z pracą mogłoby coś ruszyć ![]() Agusia te buty z Deichmana ładne, podobaja mi sie, A te co Justyś wstawiła nie w moim typie. Mi już te buty sen z powiek spedzają, ale w maju może pojade do Wawy i tam cos upoluje ![]() Dziewczyny termin na 26 czerwca do Marty na godz 10 jest wolny jakby któras chciała się przepisać ![]() Aha idziemy dzis na kurs tanca, ale Tż jeszcze o tym nie wie, postawie go przed faktem Ooo jest i Aga, czekamy Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-04-28 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie taniocha ale mi się w ogóle nie podobają ![]() Cytat:
![]() To chyba zbyt piekne aby było możliwe, pewnie bochenek chlebka będzie kosztował 5zł wtedy. Kasia skusicie się? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
ania i mehja- dziekuje za adres
![]() justys- rzeczywiscie butki nie za specjalne, napewno jeszcze cos fajniejszego znajdziesz Qudlatek- i jak Ci sie podoba w nowej pracy??? Na poczatku pewnie troszke ciezko. U mnie tez fajna pogoda 20 st, wlasnie bylam na malutkich zakupkach- kupialam sobie dwie bluzeczki- tuniki i spodenki 7/8 na gumce, takze na rosnacy brzuszek beda pasowac ![]() katalinka17- czy to na nk to ks??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Ona inicjały Katalinki to KMT
Azakowana ty już w domku czy w szpitalu jeszcze? Jak sie czujesz? Co lekarze mówią? |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis widziałam w Bacie ładne ale strasznie sie chybotały ![]() Aż zarymowałam ![]() Dziewczynom gratuluje pracy. Kawioru próbowałam i tez mi nie zasmakował... ![]() ![]() Aga wreszcie jesteś... W domu znaczy sie?? Jak to teraz bedzie wszystko wyglądac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Rozeznanie
|
Madziaciu ja też chce kolorowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Wiesz co? Nie nastawiam sie na jakis konkretny kolor... Dzis widziałam w kolorze morelowym, ale dosc intensywnym, bardzo ładne ale tak jak mówiłam niewygodne i fiolecie, ale moze byc też róż w kazdym odcieniu a pozniej dobiore do tego kwiatki i cos we włosy bo zastanawiam sie nad opaska... Ale jeszcze myśle intensywnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ona, ja cię nie mam na NK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Rozeznanie
|
Ja bym najchetniej chciała róż, albo fiolet tylko nie za ciemny, widziałam jeszcze takie ładne w kolorze morskim, ale znowu bukietu w tym kolorze nie chce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.