| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-28, 13:33 | #4711 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-04-28, 13:42 | #4712 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

zrobilam to sprawozdanie i wcale nie ucklo, jak weszlam od nowa to byly te dane , uff   ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- ja tez mam rosol na skrzydelkach  z e swoim makaronem razowym, ale dzis P. mial zrobic, bo w domu, a wrocimy poźniej, to zeby bylo gotowe. tylko my sam rosol i sie najadamy  nie to co wielki zoladek Anisi  ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- zrob wlasnie z miesem takie warzywa na patelnie, ja wczoraj robilam chinskie, pyszne mi wyszlo z miesem z uda kurczaka i kawalkiem piersi   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-04-28, 13:44 | #4713 | 
| PIP. | 

Anisia, no on jest miszczem wymyslania takich rzeczy z zaskoczenia       sie budzi i mnie pyta jakie mam plany na dzisiaj. ja tam mowie, ze posiedze w domu chyba, bo kaszle, a on "no.. a ja wstane, wykapie sie, zjem kurczaka [  ] i przyjezdzam do poznania"   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-04-28, 13:47 | #4714 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ja to muszę mieć woła albo co najmniej wieprza  I samą zupkę to bym nie pojadła w życiu  Chyba, że byłaby to meksykańska z mielonym, fasolą itd.   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-28, 13:53 | #4715 | |
| Zakorzenienie | 

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat: 
  i siebie   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-04-28, 13:53 | #4716 | 
| PIP. | 

Anisiu    
|     | 
|  2010-04-28, 14:01 | #4717 | 
| Zakorzenienie | 

Grosiu, tam na dole, po prawej, masz takie kółeczko z napisem "Free Pet" - ja za dwa tygodnie codziennego logowania dostałam króliczka z rogami, a teraz zarabiam na świnkę.

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" Edytowane przez Pisarka Czas edycji: 2010-04-28 o 14:02 | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:04 | #4718 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- nam starcza, w rosole mamy zawsze wiecej warzyw niz wszyscy widocznie mamy male zoladeczki  w sumie duze mamy porcje, a rosol wiadomo przeleci, ale ja lubie tak zjesc i np. miec ochote na kawe , a nie byc nababana  a i miesa ostatnio malo jemy   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:05 | #4719 | 
| Zakorzenienie | 

Powinnaś mieć. Skoro u mnie było... Jakbyś miała, to kliknij na to okienko - pojawi się napis "Adopt"   
				__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:09 | #4720 | 
| PIP. | 

ja mialam dostac w happy aquarium darmowa zabe, ale zapomnialam sie zalogowac juz drugiego dnia    
|     | 
|  2010-04-28, 14:09 | #4721 | 
| Zakorzenienie | 

Daria jest?  Bo ją musze pilnować?

__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:13 | #4722 | 
| Zakorzenienie | 

hahaha to witaj w klubie   ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- a skad  dalej zbiera podpisy   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:14 | #4723 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Dalej?   
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:15 | #4724 | 
| Zakorzenienie | 

Zjadłam, wróciłam, napisałam ostatniego arta z partii...i mam wolne   Ide poczytać Piaskarkę   | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:16 | #4725 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale te kroliki z rogami mnie zastanawialy, bo tak naprawde sa nie ladne . a teraz jak klikam w to to swinke mam, ale chyba znow musie przejsc do 14 dni tak? ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-04-28, 14:17 | #4726 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:17 | #4727 | 
| Zakorzenienie | 

Groniek   
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:20 | #4728 | |
| Zakorzenienie | 

ach dzis chyba znow se wezme mrozona kawke i ja jak zwykle dziwny klient, bo chce malo mrozona to juz pani wie, ze z wystawy   a chodzi o to, ze nie wiem jak oni ja robia, czuc ze jest z sypanej robiona z mlekiem i jak mocno mropzona to ma duzo lodu w sobie, a tak jest ok z lodowki i na tym jest bita smietana  ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Monisia  musze cos w koncu o Marcie napisac, ale szukam pomyslu na pewien projekt  szkoda, ze blisko nie mieszkamy siebie, bym z P. po Ciebie przyjezdzala i bys se siedziala u nas na ogrodzie i bysmy chodzily  ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:20 | #4729 | 
| PIP. | 

|     | 
|  2010-04-28, 14:22 | #4730 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 no to by było super. Ja po mieszkaniu chodze ale o kuli bez sie boje jeszcze 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:27 | #4731 | |
| Zakorzenienie | 

http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson a co MJ ma, gruszke nadgryziona  ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson i tu macie slodziaka  ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- o kamusia ma wolne to moze nam sypnie komedia   
|     | 
|  2010-04-28, 14:27 | #4732 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

chciałam coś sprostować  w nikim się nie zakochałam  udzielam sie po prostu, wstąpiłam do sld i wspieram naszego kandydata  , bo Ci dwaj pozostali, to ciołki jakich mało... muszę chronić nasz kraj przed Kaczyńskim  , a i Komorowski mi nie leży zupełnie... powiedziała, co wiedziała...  i się chwalę, że mam już prawie 100 podpisów, a jeszcze mama w pracy mi zbiera  Hisiu, nie musisz mnie pilnować  Ja to wszystko dla Ojczyzny... no dobra, trochę dla kariery też  poza tym GN to najrozdąniejszy wybór, no i Lewica  ps. na obiad robię kotlety mielone | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:31 | #4733 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:36 | #4734 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Mam nadzieje, ze to ta swinka bedzie  raz chyba kota tak dostalam zoltego, bo w sumie nie wiem na co kliknelam i przybyl  ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- zmienilam wyglad tej dziewczynki na TI, bo mnie kokardka wkurzala, ale sie nasmialam z tych propozycji, irokez byl najlepszy   
|     | 
|  2010-04-28, 14:36 | #4735 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

co za polityczny wątek się zrobił     ja na Jarka ędę głosowć  na Komora nie mogę patrzeć, a Napieralski nie leży mi wcale   
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:39 | #4736 | 
| Zakorzenienie | 

Daria naprawde sie zapisalas do SLD? ja myslalam ze Ty za Komorowskim, bo tak pisalas pewnie, ze on wygra  ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- w Na wspolnej tez wlodek do samorzadu kandyduje  ale ten watek ze zboczonym malzenstwem mnie rozwala  a w czoraj mieli zabawe w szerosc i pytania o partnerow, padlam z nich normalnie, jak ona mowi, ze 5 , ten jej maz na nia, jak 5  , ona no tych 2 to pomylka, a on, a tych 3 to nie  a ona znow to ile Ty miales?, on mysli , wycedzil 12  , a ona, i moich 5 sie czepiasz   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-04-28, 14:41 | #4737 | 
				 | 

oglądałam to Grosiaku   no ciekawa jestem do czego to malżeństwo zmierza   
|     | 
|  2010-04-28, 14:45 | #4738 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Tzn. na razie nie mam prawa decydowania, bo muszę zostać wprowadzona. Moje poglądy sa najbardziej zbliżone do lewicowych. PO też jest dla mnie ok, ale Komorowski mi nie leży, co jednak nie zmienia faktu, że mam pewność iż to właśnie on zwycięży... GN ma marne szanse, więc w II turze oddam na Komora, bo to mniejsze zło... Co do "Na wspólnej" to mnie dziwi że oni tam taki hardcorowy wątek wprowadzili...  I widziałam wczoraj, że Weronika zawołała Adama i pewnie Adama niefortunnie zabije tego gostka... | |
|     | 
|  2010-04-28, 14:47 | #4739 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Sypnę, sypnę...może jutro    Musze się postarać  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2010-04-28, 14:50 | #4740 | 
				 | 

PO nie ufam   a SLD by sprzedało Polske Ruskim gdyby tylko mogło  w zasadzie, to wybór mamy kiepski (jak zawsze), ale jeśli trzeba wybierać, a wychodzę z założenia, że trzeba głosoać, to wybieram prawice   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.