|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kto mi zrobi takie kolczyki? :)
Znalazłam w necie absolutnie piękne kolczyki:
http://www.bazaraladyna.pl/wedlug-pr...zyki-bollywood Mają tylko jedną wadę - niebieskie koraliki. Ja chciałabym mieć czerwone. Mam fioła na punkcie czerwonej biżuterii. Dziewczyny, jesteście uzdolnione, a ja mam dwie lewe ręce ![]() Może któraś z Was zrobiłaby coś takiego? Ile mogłyby kosztować z większą średnicą kół, np. 3,5 albo 4 cm? Edytowane przez Szosza Czas edycji: 2010-04-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto mi zrobi takie kolczyki? :)
Cytat:
Wątpię by jakaś dziewczyna zrobiła Ci w tak niskiej cenie takie kolczyki ze srebra... tak mi się przynajmniej wydaje i mogę się mylić ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-04-28 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Faktycznie cena niska. A sprzedawca innych nie zrobi, bo je sprowadza (sądzę po asortymencie sklepu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam czerwone koraliki ale nie mam takiej bazy pod kolczyka jakby mogła być inna ale też z przyczepionymi koralikami to odp w moim wątku wymiankowym
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- a i jeszcze jedno nie będą one srebrne i nie sprzedam tylko mogę wymienić na cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak mi się widzi, że kulki dałoby się w tych kolczykach wymienić - są zawieszone na zwykłych szpilkach z loopami, można by zdjąć i założyć nowe. Na Twoim miejscu kupiłabym te kolczyki, kilka srebrnych szpilek z kulkami na końcu i jakieś czerwone kamyki - np. korale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Lunamin, faktycznie sprowadza, właściwie przywozi. Dzwoniłam i okazało się, że nic z tego, czerwonych nie będzie. Z rozmowy wywnioskowałam, że sprzedawca jest podróżnikiem i sam jeździ po towar. Kupuje pojedyncze sztuki, ew. po kilka i w związku z tym trudno coś kupić w podobnym wzorze i innym kolorze ![]() Asfodelia, pomysł z wymianą koralików jest rewelacyjny!!!!!!!!!!! Skoro uważacie, że cena jest ok (ja się nie znam), to chyba tak właśnie zrobię. Edytowane przez Szosza Czas edycji: 2010-04-29 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.