|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!!
![]() Chciałabym zdobić zakupy w new looku, ale prosiłabym o pomoc z Waszej strony, ponieważ będzie to mój pierwszy raz ![]() Dokładniej chodzi mi o to, w jaki sposób mogę zapłacić za ciuszki, czy muszę wyrobić sobie specjalnie kartę kredytową na którą wpłacę funty, czy jest może jakiś łatwiejszy sposób zapłaty za produkty. Pozdrawiam |
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
Cytat:
w grupie ponoć raźniej a jeszcze jest kilka dziewczyn, które również chętnie by się przyłączyły do zamówienia
|
|
#4113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Irja no ja w sumie jeszcze nigdy do nikogo nie dołączałam i nie wiem jak to będzie. Czy muszę pieniądze przelać od razu bo zdeklarowaniu się, że będę coś zamawiać czy mogę np. następnego dnia w banku ? I kiedy dostanę nr konta tej osoby i kiedy mam podać jej adres na jaki ma mi wysłać pieniądze ? |
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz tam poczytać i wszystkiego się dowiesz ogólnie jest tak, że po zatwierdzeniu przez organizatorkę, że dostałaś się do zamówienia, podajesz jej linki ze zdjęciami co chcesz a potem czekasz na wiadomość na jakie konto masz wpłacić konkretną sumę pieniędzy
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
mejdinka, to będzie również moje pierwsze zamówienie (jeżeli organizatorki mnie przyjmą
), ale wszystko bardzo sprawnie się odbywa, dziewczyny informują co, jak i kiedy ![]() Ja od jakiegoś czasu codziennie śledzę ten wątek i wiele się dowiedziałam, więc polecam, to naprawdę dobry sposób
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2010-04-27 o 20:25 |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze i drugie mają podobny odcień, z tymże pierwsze są mocniej lakierowane, drugie bardziej matowe. Niemniej obydwa kolory są bardzo ładne, jasne i pudrowe (bardziej wpadające w róż niż w beż). Minusem jest tylko to, że są dosyć mocno wycięte więc trzeba dobrze dobrać rozmiar, żeby nie było niespodzianek przy chodzeniu. Ja chciałam kupić pierwsze (w polskim NW kosztują 69 zł) ale niestety 36/3 już nie było.. Trzecie z paseczkami na żywo rzeczywiście wpadają lekko w jasny fiolet, najmniej mi się podobały
|
|
#4117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co rozumiesz przez niespodzianki przy chodzeniu? że będą spadać? ja nie mam problemu z rozmiarem, zawsze biorę najmniejsze
Edytowane przez simeri Czas edycji: 2010-04-27 o 20:33 |
|
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy bylo juz cos na ten temat (jezeli tak to przepraszam) ale potrzebuje bardzo szybkiej porady
jezeli nosze normalnie rozmiar 34 to ktory rozmiar bedzie dla mnie lepszy? 10-11 lat czy 12-13 ? Z gory dziekuje za odp
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Irja- ja również śledzę ten wątek ostatnimi czasy, ponieważ naprawdę zależy mi na zamówieniu Za czym się oglądasz ? ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Jeśli Ci to pomoże to ubieram się w sklepie h&m w dziale młodzieżowym i też kupuję rzeczy na 12-13 lat
|
||
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś paczkę, rzeczy są super
Dziękuję, Ćwirko ![]() Trochę żałuję, że nie wiedziałam wcześniej o tym, że dział Teens obejmuje też większe rozmiary, bo nawet tam nie patrzyłam wybierając swoje zakupy, a później widziałam sporo fajnych ciuszków! Będę wiedzieć następnym razem
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Warszawie niestety już nie było rozmiaru, który na mnie pasował Pozostał zdecydowanie za duży, albo dobry, ale za krótki Na stronie widzę, że jeszcze dzielnie się trzyma, ale i tak boję się, że nagle zabraknie ![]() Upatrzyłam sobie jeszcze długą bluzkę, ale w rezultacie chyba i tak zrezygnuję. Podoba mi się oczywiście jeszcze kilka innych rzeczy, ale chciałabym ograniczyć się tylko do sukienki ![]() Mam nadzieję, że niedługo któraś organizatorka ulegnie, ale dzielnie czekam (chociaż to trudne dla zakupoholiczki i miłośniczki sukienekA Twoja lista jest długa?
|
|
#4122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głównie chciałabym taki kardigan i okulary. Miały być jeszcze korale, ale z nich zrezygnowałam i sandały, ale nie znalazłam takich jakie mi odpowiadały. A i jeszcze pasiak, ale wykupili
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wykupicie mi?
Zapłaczę się wtedy![]()
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, prędzej czy później będziesz musiała ją ujawnić
póki co nikt nie organizuje zamówienia, więc jak ktoś ci wykupi, to raczej nie my
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że tak pozostanie ![]() Jakby któraś zamawiała, to dajcie znać, dołączę się
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
Martunia dostałam dzis paczuszkę
Dziękuję bardzo !!! Po długim weekendzie wrzucę foto z tym body
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze drugi kolor (w załączniku)
![]() Wczoraj zaczęłam szyć podobną, ale w kolorze ecru, bo choćby nawet zbliżonego koloru koronki do tej powyżej nie znalazłam Ale w dalszym ciągu zależy mi na zamówieniu
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam parę maszyn do szycia w domu ja bym ciut większy dekolt chyba zrobiła w tej sukience
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja maszyna natomiast nie jest już najlepsza, ale jeszcze daje radę
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
ok dostalam dzisiaj paczke
przyszla w dwoch osobnych workach![]() zamawialam 9 rzeczy w tym 3 pary rajstopek- dwie w cetki- duze i male i jedne takie jakby koronkowe- wszystkie cudne z tym, ze te w male cetki nie sa brazowe tylko takie ciemno niebieskie![]() portfelik szary- co to niektorzy mysleli, ze tortebka ![]() tez fajny spodenki z guziczkami w serduszka fajne, wzielam 12 zeby nie byly obcisle i sa luzne, niskie- ale ciut za luzne w tylku jednak ladnie wygladajamarynarka czarna- fajny, przyjemny material, rekawki idealnie dlugie calkiem niezle wygladakurteczke z niby skorki bezowa z krotkim rekawkiem- tez ladna chociaz myslalam, ze jest ciut dluzsza- fajnie wyglada z tylu, ale jak sie ja zapnie to taka z przodu nijaka sie robi ![]() i sukienka biala- mam 10 ( normalnie nosze 36/38) a ta jest dobra, ale za obcisla jak dla mnie:/ nie lubie takich....lekko przeswituje, ale faktycznie wyglada super ![]() no i sweterek z koronkowymi rekawkami- fajny material, ladnie wyglada, ale jest strasznie krotka jak dla mnie:/ nie wiem jeszcze czy ja zostawie do spodnic z wyzszym stanem czy ja posle w swiat tez lekko przeswituje
|
|
#4133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
niestety dopiero w weekend bede miala czas:/
ogolnie fajne rzeczy, ale chyba gdybym miala mozliwosc przymierzenia przed zakupem to z czesci bym zrezygnowala zamowie jeszcze ta rozowa marynarke i jedna spodniczke chociaz zamszowa kurtka mnie tez meczy i zobaczymy co to bedzie
|
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja podejrzewałam,że te rajtki w małe cętki nie są brązowe,ale niebieskie Szkoda,wolałabym szare![]() A wogole to dziękujemy za super relację
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie dobrze bo bede miala rozne cetki a nie brazowe duze i male
|
|
|
#4137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tych małych nie kupiłam ze względu na kolor właśnie, bo na zdjęciu wydawały się szarawe. A jak te duże? Są cienkie czy grube? Możesz zobaczyć czy są takie półprzezroczyste czy może całkowicie kryjące?
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz jak porzadnie sie naciagna to sa polkryjace![]() ubralam je i normalnie lol czulam sie jakby mnie cos oblazlo ale biala sukienka podoba mi sie coraz bardziej tylko jest na mnie mega krotka chyba sobie zamowie rozmiar wieksza
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-04-28 o 13:56 |
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurcze W takim razie nie wiem czy kiedykolwiek wystąpie w tej panterze ![]() A którą sukieneczkę brałaś?masz linka?
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam wziac 12 ale nie dodaje juz do koszyka ![]() ja myslalam, ze one takiej dlugosci beda a mi ona zaraz za tylkiem sie konczy ale moze jakos przezyje bo im wiecej na nia patrze tym bardziej mi sie podoba![]() ale panterka czad za to znalazlam taka sukinke za 5Ł w dziale tall http://www.newlook.com/browse/produc...questid=102544 zastanawiam sie czy brac czy darowac sobie w sumie 5 Ł nie majatk a moze byc fajna jak nie to poleci w swiat ![]() dziewczyny czy ta hit-rozowa marynarka jest jeszcze?? bo jej znalezc nie moge
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-04-28 o 14:28 |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Dziękuję za odpowiedź
a jeszcze jest kilka dziewczyn, które również chętnie by się przyłączyły do zamówienia 
a wg NL nie.. 
co rozumiesz przez niespodzianki przy chodzeniu?
że będą spadać? ja nie mam problemu z rozmiarem, zawsze biorę najmniejsze 

chyba sobie zamowie rozmiar wieksza