Wątek o sklepie New Look - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 19:30   #4111
jusstek
Przyczajenie

Question Dot.: Wątek o sklepie New Look

Witam wszystkich!!

Chciałabym zdobić zakupy w new looku, ale prosiłabym o pomoc z Waszej strony, ponieważ będzie to mój pierwszy raz
Dokładniej chodzi mi o to, w jaki sposób mogę zapłacić za ciuszki, czy muszę wyrobić sobie specjalnie kartę kredytową na którą wpłacę funty, czy jest może jakiś łatwiejszy sposób zapłaty za produkty.
Pozdrawiam
jusstek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:38   #4112
Irja
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o sklepie New Look

Cytat:
Napisane przez mejdinka Pokaż wiadomość
Bethie szkoda Dziękuję za odpowiedź
Będę czekać dalej, aż ktoś będzie zbierał osoby do zamówienia
mejdinka, ja również czekam w grupie ponoć raźniej a jeszcze jest kilka dziewczyn, które również chętnie by się przyłączyły do zamówienia
Stary 2010-04-27, 19:47   #4113
mejdinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
mejdinka, ja również czekam w grupie ponoć raźniej a jeszcze jest kilka dziewczyn, które również chętnie by się przyłączyły do zamówienia

Irja no ja w sumie jeszcze nigdy do nikogo nie dołączałam i nie wiem jak to będzie. Czy muszę pieniądze przelać od razu bo zdeklarowaniu się, że będę coś zamawiać czy mogę np. następnego dnia w banku ?
I kiedy dostanę nr konta tej osoby i kiedy mam podać jej adres na jaki ma mi wysłać pieniądze ?
mejdinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:15   #4114
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Irja no ja w sumie jeszcze nigdy do nikogo nie dołączałam i nie wiem jak to będzie. Czy muszę pieniądze przelać od razu bo zdeklarowaniu się, że będę coś zamawiać czy mogę np. następnego dnia w banku ?
I kiedy dostanę nr konta tej osoby i kiedy mam podać jej adres na jaki ma mi wysłać pieniądze ?
Wszystko masz na wątku konkretnej organizatorki musisz tam poczytać i wszystkiego się dowiesz ogólnie jest tak, że po zatwierdzeniu przez organizatorkę, że dostałaś się do zamówienia, podajesz jej linki ze zdjęciami co chcesz a potem czekasz na wiadomość na jakie konto masz wpłacić konkretną sumę pieniędzy
Stary 2010-04-27, 20:22   #4115
Irja
Zakorzenienie

mejdinka, to będzie również moje pierwsze zamówienie (jeżeli organizatorki mnie przyjmą ), ale wszystko bardzo sprawnie się odbywa, dziewczyny informują co, jak i kiedy
Ja od jakiegoś czasu codziennie śledzę ten wątek i wiele się dowiedziałam, więc polecam, to naprawdę dobry sposób

Edytowane przez Irja
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:25
Irja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:25   #4116
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
upatrzyłam sobie takie butki widział je ktoś na żywo? jak z rozmiarówką? i jaki mają kolor? bo wg mnie one wszystkie wyglądają tak samo a wg NL nie..
Dzisiaj oglądałam i mierzyłam wszystkie trzy pary w nowym New Looku w GM

Pierwsze i drugie mają podobny odcień, z tymże pierwsze są mocniej lakierowane, drugie bardziej matowe. Niemniej obydwa kolory są bardzo ładne, jasne i pudrowe (bardziej wpadające w róż niż w beż). Minusem jest tylko to, że są dosyć mocno wycięte więc trzeba dobrze dobrać rozmiar, żeby nie było niespodzianek przy chodzeniu. Ja chciałam kupić pierwsze (w polskim NW kosztują 69 zł) ale niestety 36/3 już nie było..
Trzecie z paseczkami na żywo rzeczywiście wpadają lekko w jasny fiolet, najmniej mi się podobały

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:31   #4117
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dzisiaj oglądałam i mierzyłam wszystkie trzy pary w nowym New Looku w GM

Pierwsze i drugie mają podobny odcień, z tymże pierwsze są mocniej lakierowane, drugie bardziej matowe. Niemniej obydwa kolory są bardzo ładne, jasne i pudrowe (bardziej wpadające w róż niż w beż). Minusem jest tylko to, że są dosyć mocno wycięte więc trzeba dobrze dobrać rozmiar, żeby nie było niespodzianek przy chodzeniu. Ja chciałam kupić pierwsze (w polskim NW kosztują 69 zł) ale niestety 36/3 już nie było..
Trzecie z paseczkami na żywo rzeczywiście wpadają lekko w jasny fiolet, najmniej mi się podobały
dziękuję Ci bardzo co rozumiesz przez niespodzianki przy chodzeniu? że będą spadać? ja nie mam problemu z rozmiarem, zawsze biorę najmniejsze więc bardziej boję się, że mogą cisnąć, ale większe już spadają

Edytowane przez simeri
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:33
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:39   #4118
mystery89
Raczkowanie

Hej dziewczyny, nie wiem czy bylo juz cos na ten temat (jezeli tak to przepraszam) ale potrzebuje bardzo szybkiej porady jezeli nosze normalnie rozmiar 34 to ktory rozmiar bedzie dla mnie lepszy? 10-11 lat czy 12-13 ? Z gory dziekuje za odp
mystery89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:48   #4119
mejdinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Wszystko masz na wątku konkretnej organizatorki musisz tam poczytać i wszystkiego się dowiesz ogólnie jest tak, że po zatwierdzeniu przez organizatorkę, że dostałaś się do zamówienia, podajesz jej linki ze zdjęciami co chcesz a potem czekasz na wiadomość na jakie konto masz wpłacić konkretną sumę pieniędzy
Dziękuję za radę. Czytałam właśnie sobie na wątku o zamawianiu, ale nie mam własnego konta i boję się, że spóźnię się z wpłatą, ponieważ jeśli mnie przyjmą będę musiała iść do banku wpłacić.

Irja- ja również śledzę ten wątek ostatnimi czasy, ponieważ naprawdę zależy mi na zamówieniu Za czym się oglądasz ?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mystery89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie wiem czy bylo juz cos na ten temat (jezeli tak to przepraszam) ale potrzebuje bardzo szybkiej porady jezeli nosze normalnie rozmiar 34 to ktory rozmiar bedzie dla mnie lepszy? 10-11 lat czy 12-13 ? Z gory dziekuje za odp
mystery89- ja również noszę rozmiarówkę 34 i też zamówię rzeczy 12-13 lat. Mam nadzieję, że będą pasować Jeśli Ci to pomoże to ubieram się w sklepie h&m w dziale młodzieżowym i też kupuję rzeczy na 12-13 lat
Stary 2010-04-27, 20:59   #4120
ola_gie
Zakorzenienie

Dostałam dziś paczkę, rzeczy są super
Dziękuję, Ćwirko

Trochę żałuję, że nie wiedziałam wcześniej o tym, że dział Teens obejmuje też większe rozmiary, bo nawet tam nie patrzyłam wybierając swoje zakupy, a później widziałam sporo fajnych ciuszków! Będę wiedzieć następnym razem

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 21:18   #4121
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Irja- ja również śledzę ten wątek ostatnimi czasy, ponieważ naprawdę zależy mi na zamówieniu Za czym się oglądasz ?
Przede wszystkim zależy mi na jednej sukience W Warszawie niestety już nie było rozmiaru, który na mnie pasował Pozostał zdecydowanie za duży, albo dobry, ale za krótki Na stronie widzę, że jeszcze dzielnie się trzyma, ale i tak boję się, że nagle zabraknie
Upatrzyłam sobie jeszcze długą bluzkę, ale w rezultacie chyba i tak zrezygnuję. Podoba mi się oczywiście jeszcze kilka innych rzeczy, ale chciałabym ograniczyć się tylko do sukienki
Mam nadzieję, że niedługo któraś organizatorka ulegnie, ale dzielnie czekam (chociaż to trudne dla zakupoholiczki i miłośniczki sukienek)
A Twoja lista jest długa?
Stary 2010-04-27, 21:42   #4122
mejdinka
Raczkowanie

Cytat:
Przede wszystkim zależy mi na jednej sukience W Warszawie niestety już nie było rozmiaru, który na mnie pasował Pozostał zdecydowanie za duży, albo dobry, ale za krótki Na stronie widzę, że jeszcze dzielnie się trzyma, ale i tak boję się, że nagle zabraknie
Upatrzyłam sobie jeszcze długą bluzkę, ale w rezultacie chyba i tak zrezygnuję. Podoba mi się oczywiście jeszcze kilka innych rzeczy, ale chciałabym ograniczyć się tylko do sukienki
Mam nadzieję, że niedługo któraś organizatorka ulegnie, ale dzielnie czekam (chociaż to trudne dla zakupoholiczki i miłośniczki sukienek)

Głównie chciałabym taki kardigan i okulary. Miały być jeszcze korale, ale z nich zrezygnowałam i sandały, ale nie znalazłam takich jakie mi odpowiadały. A i jeszcze pasiak, ale wykupili
Stary 2010-04-27, 21:49   #4123
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się jaką sukienkę upatrzyłaś
Stary 2010-04-27, 22:08   #4124
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się jaką sukienkę upatrzyłaś
A nie wykupicie mi? Zapłaczę się wtedy
Stary 2010-04-27, 22:16   #4125
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wykupicie mi? Zapłaczę się wtedy
hahaha, prędzej czy później będziesz musiała ją ujawnić póki co nikt nie organizuje zamówienia, więc jak ktoś ci wykupi, to raczej nie my
Stary 2010-04-27, 23:00   #4126
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha, prędzej czy później będziesz musiała ją ujawnić póki co nikt nie organizuje zamówienia, więc jak ktoś ci wykupi, to raczej nie my
Swoją drogą to ona nie ma wielkiego wzięcia i całe szczęście
Mam nadzieję, że tak pozostanie
Jakby któraś zamawiała, to dajcie znać, dołączę się
Stary 2010-04-28, 08:36   #4127
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą to ona nie ma wielkiego wzięcia i całe szczęście
Mam nadzieję, że tak pozostanie
Jakby któraś zamawiała, to dajcie znać, dołączę się
Bardzo ładna kiecka
Stary 2010-04-28, 10:17   #4128
carolans
Zadomowienie

Martunia dostałam dzis paczuszkę Dziękuję bardzo !!! Po długim weekendzie wrzucę foto z tym body

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:48   #4129
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna kiecka
Jest jeszcze drugi kolor (w załączniku)
Wczoraj zaczęłam szyć podobną, ale w kolorze ecru, bo choćby nawet zbliżonego koloru koronki do tej powyżej nie znalazłam Ale w dalszym ciągu zależy mi na zamówieniu
Stary 2010-04-28, 11:14   #4130
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Jest jeszcze drugi kolor (w załączniku)
Wczoraj zaczęłam szyć podobną, ale w kolorze ecru, bo choćby nawet zbliżonego koloru koronki do tej powyżej nie znalazłam Ale w dalszym ciągu zależy mi na zamówieniu
też chciałabym umieć szyć mam parę maszyn do szycia w domu ja bym ciut większy dekolt chyba zrobiła w tej sukience
Stary 2010-04-28, 11:41   #4131
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
też chciałabym umieć szyć mam parę maszyn do szycia w domu ja bym ciut większy dekolt chyba zrobiła w tej sukience
Fakt, dekolt powinien być większy, ale ta sukienka z NL i tak lepiej leży na żywo niż na tej modelce W mojej sukience, którą szyje, będzie trochę większy
Moja maszyna natomiast nie jest już najlepsza, ale jeszcze daje radę
Stary 2010-04-28, 13:12   #4132
dimiti
Zakorzenienie

ok dostalam dzisiaj paczke przyszla w dwoch osobnych workach

zamawialam 9 rzeczy
w tym 3 pary rajstopek- dwie w cetki- duze i male i jedne takie jakby koronkowe- wszystkie cudne z tym, ze te w male cetki nie sa brazowe tylko takie ciemno niebieskie
portfelik szary- co to niektorzy mysleli, ze tortebka
tez fajny
spodenki z guziczkami w serduszka fajne, wzielam 12 zeby nie byly obcisle i sa luzne, niskie- ale ciut za luzne w tylku jednak ladnie wygladaja
marynarka czarna- fajny, przyjemny material, rekawki idealnie dlugie calkiem niezle wyglada
kurteczke z niby skorki bezowa z krotkim rekawkiem- tez ladna chociaz myslalam, ze jest ciut dluzsza- fajnie wyglada z tylu, ale jak sie ja zapnie to taka z przodu nijaka sie robi
i sukienka biala- mam 10 ( normalnie nosze 36/38) a ta jest dobra, ale za obcisla jak dla mnie:/ nie lubie takich....lekko przeswituje, ale faktycznie wyglada super w planach mam odchudzanie wiec ja sobie zostawiam
no i sweterek z koronkowymi rekawkami- fajny material, ladnie wyglada, ale jest strasznie krotka jak dla mnie:/ nie wiem jeszcze czy ja zostawie do spodnic z wyzszym stanem czy ja posle w swiat tez lekko przeswituje
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:19   #4133
niikozja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
zamawialam 9 rzeczy
możemy prosić o real zdjęcia?
Stary 2010-04-28, 13:21   #4134
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niikozja Pokaż wiadomość
możemy prosić o real zdjęcia?
niestety dopiero w weekend bede miala czas:/
ogolnie fajne rzeczy, ale chyba gdybym miala mozliwosc przymierzenia przed zakupem to z czesci bym zrezygnowala
zamowie jeszcze ta rozowa marynarke i jedna spodniczke chociaz zamszowa kurtka mnie tez meczy i zobaczymy co to bedzie
Stary 2010-04-28, 13:28   #4135
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:

zamawialam 9 rzeczy
w tym 3 pary rajstopek- dwie w cetki- duze i male i jedne takie jakby koronkowe- wszystkie cudne z tym, ze te w male cetki nie sa brazowe tylko takie ciemno niebieskie
portfelik szary- co to niektorzy mysleli, ze tortebka
tez fajny
spodenki z guziczkami w serduszka fajne, wzielam 12 zeby nie byly obcisle i sa luzne, niskie- ale ciut za luzne w tylku jednak ladnie wygladaja
marynarka czarna- fajny, przyjemny material, rekawki idealnie dlugie calkiem niezle wyglada
kurteczke z niby skorki bezowa z krotkim rekawkiem- tez ladna chociaz myslalam, ze jest ciut dluzsza- fajnie wyglada z tylu, ale jak sie ja zapnie to taka z przodu nijaka sie robi
i sukienka biala- mam 10 ( normalnie nosze 36/38) a ta jest dobra, ale za obcisla jak dla mnie:/ nie lubie takich....lekko przeswituje, ale faktycznie wyglada super w planach mam odchudzanie wiec ja sobie zostawiam
no i sweterek z koronkowymi rekawkami- fajny material, ladnie wyglada, ale jest strasznie krotka jak dla mnie:/ nie wiem jeszcze czy ja zostawie do spodnic z wyzszym stanem czy ja posle w swiat tez lekko przeswituje

Ja podejrzewałam,że te rajtki w małe cętki nie są brązowe,ale niebieskie Szkoda,wolałabym szare
A wogole to dziękujemy za super relację

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:32   #4136
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Ja podejrzewałam,że te rajtki w małe cętki nie są brązowe,ale niebieskie Szkoda,wolałabym szare
A wogole to dziękujemy za super relację
no ja sie im nie przygladalam na zdjeciach, ale myslalam, ze to brazik ale w sumie dobrze bo bede miala rozne cetki a nie brazowe duze i male
Stary 2010-04-28, 13:38   #4137
sapho16
Raczkowanie

GG do sapho16

Cytat:
no ja sie im nie przygladalam na zdjeciach, ale myslalam, ze to brazik ale w sumie dobrze bo bede miala rozne cetki a nie brazowe duze i male

Ja tych małych nie kupiłam ze względu na kolor właśnie, bo na zdjęciu wydawały się szarawe. A jak te duże? Są cienkie czy grube? Możesz zobaczyć czy są takie półprzezroczyste czy może całkowicie kryjące?
sapho16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:45   #4138
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sapho16 Pokaż wiadomość
Ja tych małych nie kupiłam ze względu na kolor właśnie, bo na zdjęciu wydawały się szarawe. A jak te duże? Są cienkie czy grube? Możesz zobaczyć czy są takie półprzezroczyste czy może całkowicie kryjące?
dosc kryjace, ale nie do konca chociaz jak porzadnie sie naciagna to sa polkryjace smieszne takie
ubralam je i normalnie lol
czulam sie jakby mnie cos oblazlo

ale biala sukienka podoba mi sie coraz bardziej tylko jest na mnie mega krotka chyba sobie zamowie rozmiar wieksza

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2010-04-28 o 13:56
Stary 2010-04-28, 14:16   #4139
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
dosc kryjace, ale nie do konca chociaz jak porzadnie sie naciagna to sa polkryjace smieszne takie
ubralam je i normalnie lol
czulam sie jakby mnie cos oblazlo

ale biala sukienka podoba mi sie coraz bardziej tylko jest na mnie mega krotka chyba sobie zamowie rozmiar wieksza

O kurcze
W takim razie nie wiem czy kiedykolwiek wystąpie w tej panterze
A którą sukieneczkę brałaś?masz linka?

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:24   #4140
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
O kurcze
W takim razie nie wiem czy kiedykolwiek wystąpie w tej panterze
A którą sukieneczkę brałaś?masz linka?
http://www.newlook.com/browse/produc...duct=187553710

chcialam wziac 12 ale nie dodaje juz do koszyka
ja myslalam, ze one takiej dlugosci beda a mi ona zaraz za tylkiem sie konczy ani kucna ani nic ale moze jakos przezyje bo im wiecej na nia patrze tym bardziej mi sie podoba

ale panterka czad faktycznie optycznie nogi pogrubia
za to znalazlam taka sukinke za 5Ł w dziale tall
http://www.newlook.com/browse/produc...questid=102544

zastanawiam sie czy brac czy darowac sobie w sumie 5 Ł nie majatk a moze byc fajna jak nie to poleci w swiat

dziewczyny czy ta hit-rozowa marynarka jest jeszcze?? bo jej znalezc nie moge

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2010-04-28 o 14:28

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości