![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: KAWArnia na emigracji - parking strzezony
Bylam na south beach dawno daaaawno temu ale nic tam nie wolno
![]() ![]() I herbatki i winka nie wolno wiec se dalam spokoj ![]() No dopiero madrosci mi sie wyzyna nie wiec mam nadzieje ze mi sie zmadrzeje jeszcze ![]() Skoro Tobie wszystkie wypadaja to znaczy ze juz chyba pozdajadas wszystkie rozumy ![]() Dokladnie ![]() Ja dzis wyruszam na poszukiwanie - uwaga - lampki. Dalam se spokoj z szukaniem garnka ![]() Poza tym rano miala przyplyw kreatywnosci i zrobilam pelna liste rzeczy ktore musze zalatwic do slubu i wyszlo 80 pozycji... w sam raz jedna na dzien bo dni tez zostala tylko 79 oooops
#62 |
Rozeznanie
|
ooo widze, ze nowy watek juz sie na dobre rozkrecil
![]() pieknie dzisiaj, a tu trzeba w biurze siedziec ![]() ![]() ![]() a na koniec sie pyta: ok? ![]() ![]() i nie chce przynudzac, ale tak mnie ciekawi, bedziecie glosowaly w wyborach prezydenckich? |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() proponuje 2 na dzien a reszta dni na panike przeznaczyc ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem na kogo glosowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Aniele lacha, lachon, lachociąg.... Nazewnictwo mało popularne wśród dobrze prowadzących się dziewcząt
![]() ![]() ![]() Na połnocnym zachodzie możesz parkować do woli. Wschód zostaw mi ![]() maatra z dojrzałych bananów , jogurtu i brzoskwiń w puszce możesz zrobić świetny świeży jogurt anka takie rzeczy to tylko w ..... Anglii ![]() Pogoda cudna aż nie mogę uwierzyć że to ta sama Anglia...Nawet sandałki się przydały ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-04-28 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"The secret to happiness is not in doing what one likes to do, but in liking what one has to do" Edytowane przez upadly aniol Czas edycji: 2010-04-28 o 14:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh chyba i ja zaczne walic glowa w sciane ![]() ja wrocilam z Zary i kupilam tunike i koszule ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak to nie ma nic za darmo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Juz go prawie nie ma ![]() A ja dzis sprawdzalam drzewa, system sie spierniczyl po 3 minutach dzialania ![]() ![]() ![]() A gdzie jest Vedma? Zawsze byla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
BB,a Ty kiedy bierzesz slub i gdzie ?
Aniolku ja wierze ,tylko w ta diete. próbowałam na 1 fazie cwiczyc i nie ma szans. mdlejesz.... dlatego podobnie jak Ty dodaje sobie cos z 2 fazy( owsianke i jabłka ) kawe polecam bezkofeinowa !!! ![]() Ola nie mam jog naturalnego i owocow w puszce ![]() teraz mysle co zrobic na weekend,szybko , na 2 dni i jedno garknowo ![]() Bakteryjka, dzieci nie masz, prace chyba masz pewna,wiec co Cie powstrzymuje przed Dominikana ? w uk jest super, bo wycieczke kupujesz rok wczesniej i sobie powoli splacasz,bez żadnych odsetek ![]() ****************** Milego dnia ![]()
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() eeeee ktos inny spod znaku strzelca z takim samym charakterkiem? tak tylko zeby sie lepiej poczuc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Tak sie tylko zastanawiam dlaczego stary watek nie jest jeszcze zamkniety i jak ich o tym powiadomic.
![]() Nie lubie balaganu, w watkach tez nie!
#74 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
maatra wiem ze teraz jest już za późno ale jogurt możesz wziąć jakikolwiek, powiem więcej- ja nie lubię naturalnych jogurtów więc kupuje activie w promocji i ja mieszam. A owoce w puszcze zawsze mozesz trzymac w szafce na "czarną godzinę" jakby cię głód dopadł o późnej godzinie, do galaretki mozna je dodać
Z jednogarnkowych dań przychodzą mi na myśl łazanki, fasolka po bretońsku, spagetti z maślanego mięsa mielonego ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-04-28 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dylematu - to sie mylisz kochana - ja takowych nie mam ![]() zakupy zawsze biora gore nad wszystkim ![]() Cytat:
jak my nocowalismy u mojego brata,to bratowa bez pardonu przechodzac ok 8-9 rano (yyy ja na wakacjach bylam ani mi sie snilo wstawac tak wczesnie) przez salon, prawie ze zdziwerala a nas koldre krzyczac "wstajemy trzeba lozko zascielic" ![]() a dziekuje troche lepeiej ... ale niestety nadal kaszle ![]() coz mam nadzieje, ze to jakos przejdzie niebawem ![]() Cytat:
a kiedy sa? ja tam zagladam sporadycznie a nawet jesli cos przeczytam, to potem nie moge wyjsc z podziwu nad glupota ludzi ktorzy tworza te artykuly ![]() Cytat:
bidulko tle lat w UK i nik ci jeszcze nie powiedzial, ze jak chcesz kupic ubrania z nowej kolekcji to powinnas isc do takich miejsc gdzie nad wejsciem napisane jest zazwyczaj duzymi literami np. ZARA albo RIVER ISLAND ????? no .... nie muszisz mi dziekowac za oswiecenie ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa tzn pal od wine tak ? tenx doceniam to ![]() Vedma parkingow w stanie blogoslawionym obstawiac nie moze .... wiec pewnie zaparkowala gdzies w lesie i odoczywa ......... albo tak sie zakrecila po tym weekendzie u maatry, ze jeszcze odnalezc na wizazu sie nie moze ![]() nie wiem czy jestem upowazniona ![]() ale koculek odzywala sie w klubie i do mnie tez ..... i zapewne wrocic do nas po dlugim weekendzie ![]() Cytat:
ale charakter podobny .... zanim sie do czegos zabiore .. to mijaja wieeeekiiiiiiiiii ![]() moje motto to "co masz zrobic dzis najlepiej zrób za tydzien" z reguly sie sprawdza w 100% ![]() ![]() ale poki co ni widu ni slychu ***** oki ja dzis sobie zupke gotuje warzywna odpuszczam silownie bede sie lenic moze odkurze ![]() poza tym leb mi zaraz peknie chyba bedzie lac ![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Chyba sobie odetchniecie ode mnie niedlugo,
troszke nadgorliwa jestem w pracy i za moje dokonania - 'u ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
i kto bedzie nam tera cisze zaklocal?????????? nie rob nam tego!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Glowa mi peka. Ide sie polozyc.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie bede glosowac ![]() ![]() ![]() Nie martw sie, ja tam rozumiem jak zartujesz po naszemu ![]() Cytat:
![]() w jednym makaron, w drugim kapuche, w trzecim mieso.... i grzyby w misce mocze, wiec jest i czwarte naczynie.... ![]() Cytat:
![]() *** u mnie dzis na obiad piers z kurczaka z przyprawa kebab. scenka rodzajowa: tz kroi kuraka. ja: - pokroj go w paseczki. tz: - ![]() ja: - no wiesz, prostokaty takie, nie kostke... tz <mysli> po chwili: - aaa, we frytki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wyrabiam!!! Wy chyba na winie jechałyście a nie na kawie!
Melduję się na nowym wątku strona 3, dobrze że nie 13! doczytam później, jak już dziecko pójdzie spać, bo co chwila mam "mama, a ...." i nie mogę się skupić na czytaniu... mam nadzieję, że 255 już do nas nie zajrzy, bo to chyba jej patent na ten parking ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie glosuje, nigdy nie glosowalam i jakos poki co nie mam zamiaru, ani w polskich ani w angielskich. Jutro ostatni dzien w pracy a potem 4 dni wolnego. Wiecie co- znalezli u nas azbest w dachu i scianach- czekamy na rezultaty badan, ale z tego co slyszalam to nie jest za ciekawie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie tylko dzięki niej zaczęłyśmy wreszcie otwarcie o naszych parkingach mówić, to jeszcze ją cytujemy w tytule nowego wątku hehe ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
[B]
Cytat:
![]() ![]() 17 lipca w Polsce ![]() ![]() Kofika o co chodzi z Twoim awatarkiem ![]() Popieram, nieee ![]() Cytat:
**** To jest jakis sekretny klub ![]() My bylismy na Hot Tub Time Machine i jestem zaskoczona bo byl to bardzo zabawny film ![]() Potem spacer po plazy i zdycham bo jakos duszno dzisiaj... Cos jeszcze mialam napisac ale oczywiscie zapomnialam ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a musi o cos chodzic ????
![]() bo nie rozumiem pytania ???? dla mnie jest smieszny/zabawny/glupi/taki wiosenny ![]()
#87 |
Zadomowienie
|
Wcielo mi post, wiec nie bedzie cytowania. O i juz.
Mam nadzieje, ze nas nie zamkna, poki co wszytsko trzymaja w tajemnicy, ja sie dowiedzialam przypadkiem. Mielismy jakies wstepne badania i jakby to bylo cos powaznego, to na moja logike nie pozwolili by nam pracowac. Zreszta fabryka istnieje od 20 paru lat i nigdy nic sie nie dzialo z tego powodu. Zobaczymy w przyszlym tygodniu, bo ktos przyjezdza to sprawdzic w piatek. Kofika-smieszny i glupi to moze tak, ale wiosenny? No chyba, ze ten zielony kolor Zreszta takie rzeczy to tylko u Kofiki. A mi kwitna czeresnie za plotem. Jutro Wam pokaze, o ile nie zapomne wkleic zdjecia. W czerwcu/lipcu bede sobie czeresienki z drzewa wcinala.
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#89 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No prob ![]() Cytat:
![]() TZa masz zabawnego ![]() ![]() Vedmo - wracaj do nas jak tylko nabierzesz sil ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym facet niezle salta robi ![]() Lori podobno probowala u siebie .... ale .... nie przyznala sie do konaca jak jej poszlo ![]() Cytat:
![]() ***** oki zmykam pod prysznica ale .... moze tu jeszcze zagladne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.