KAWArnia na emigracji - parking strzezony - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 13:15   #61
bellebelle
Zadomowienie

Dot.: KAWArnia na emigracji - parking strzezony

Cytat:
Napisane przez upadly aniol Pokaż wiadomość
south beach, polecam
Bylam na south beach dawno daaaawno temu ale nic tam nie wolno Nie bede przeciez jadla kanapek z kapusty
I herbatki i winka nie wolno wiec se dalam spokoj

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
w tym wieku ja juz znowu gubie
No dopiero madrosci mi sie wyzyna nie wiec mam nadzieje ze mi sie zmadrzeje jeszcze
Skoro Tobie wszystkie wypadaja to znaczy ze juz chyba pozdajadas wszystkie rozumy

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
taki dylemat, to nie dylemat, na zakupy oszywiscie
Dokladnie

Ja dzis wyruszam na poszukiwanie - uwaga - lampki. Dalam se spokoj z szukaniem garnka

Poza tym rano miala przyplyw kreatywnosci i zrobilam pelna liste rzeczy ktore musze zalatwic do slubu i wyszlo 80 pozycji... w sam raz jedna na dzien bo dni tez zostala tylko 79 oooops

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:31   #62
anka!
Rozeznanie

ooo widze, ze nowy watek juz sie na dobre rozkrecil

pieknie dzisiaj, a tu trzeba w biurze siedziec chociaz na prace narzekac nie moge, to ten chlopak z ktorym siedze w pokoju nie za bardzo jest pomocny. Gdy pytam co mam robic (nadal wszystkiego sie ucze), to podjezdza do mnie na swoim obrotowym krzesle, bierze do reki jakies papierki i zaczyna przekladac z jednej kupki na druga i mowi: this is this, this is this and that is that. Jak juz mu sie skonczy jedna kupka to bierze sie za druga (ktora sam przed chwila ulozyl) i zaczyna to samo od nowa

a na koniec sie pyta: ok? mam nadzieje, ze szybko zalapie to co robie

i nie chce przynudzac, ale tak mnie ciekawi, bedziecie glosowaly w wyborach prezydenckich?
anka! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:37   #63
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bellebelle Pokaż wiadomość
Bylam na south beach dawno daaaawno temu ale nic tam nie wolno Nie bede przeciez jadla kanapek z kapusty
I herbatki i winka nie wolno wiec se dalam spokoj

No dopiero madrosci mi sie wyzyna nie wiec mam nadzieje ze mi sie zmadrzeje jeszcze
Skoro Tobie wszystkie wypadaja to znaczy ze juz chyba pozdajadas wszystkie rozumy

wyrosly dawno, nic nie zmadzalam co zreszta widac i slychac...

Dokladnie

Ja dzis wyruszam na poszukiwanie - uwaga - lampki. Dalam se spokoj z szukaniem garnka

po kij ci lampka w niej mleka nie ugotujesz?

Poza tym rano miala przyplyw kreatywnosci i zrobilam pelna liste rzeczy ktore musze zalatwic do slubu i wyszlo 80 pozycji... w sam raz jedna na dzien bo dni tez zostala tylko 79 oooops
jak ja za tym nie tesknie stany lekowe w tym czasie mialam
proponuje 2 na dzien a reszta dni na panike przeznaczyc

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
ooo widze, ze nowy watek juz sie na dobre rozkrecil

pieknie dzisiaj, a tu trzeba w biurze siedziec chociaz na prace narzekac nie moge, to ten chlopak z ktorym siedze w pokoju nie za bardzo jest pomocny. Gdy pytam co mam robic (nadal wszystkiego sie ucze), to podjezdza do mnie na swoim obrotowym krzesle, bierze do reki jakies papierki i zaczyna przekladac z jednej kupki na druga i mowi: this is this, this is this and that is that. Jak juz mu sie skonczy jedna kupka to bierze sie za druga (ktora sam przed chwila ulozyl) i zaczyna to samo od nowa

a na koniec sie pyta: ok? mam nadzieje, ze szybko zalapie to co robie

i nie chce przynudzac, ale tak mnie ciekawi, bedziecie glosowaly w wyborach prezydenckich?
od takich specow anglia w kryzysie wszytsko zawsze ok poradzisz sobie, trzymamy kciuki

nie wiem na kogo glosowac
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:53   #64
upadly aniol
Raczkowanie

Cytat:
NIE!!!po co?i tak Kaczynski ma juz wygrana w reku pojedzie na wspolczuciu i litosci, mochrowe bertey to juz pewnie w kolejkach stoja,zeby moc za jakis czas oddac glos (swoja droga pamietacie akcje ,,zabierz babci dowod,,, uwazam, ze powinnismy ja powtorzyc)a nawet jesli ktokowiek inny wygra to i tak sie nie zmieni nic!trzebaby bylo jeszcze ze trzy pokolenia pochowac, zeby do wladzy doszli mlodzi ludzie z zapalem, pomyslami i przede wszystkim myslacy o panstwie a nie o swojej
Stary 2010-04-28, 13:57   #65
olka_222
Zakorzenienie

Aniele lacha, lachon, lachociąg.... Nazewnictwo mało popularne wśród dobrze prowadzących się dziewcząt resztę sobie dopowiedz...

Na połnocnym zachodzie możesz parkować do woli. Wschód zostaw mi

maatra z dojrzałych bananów , jogurtu i brzoskwiń w puszce możesz zrobić świetny świeży jogurt

anka takie rzeczy to tylko w ..... Anglii

Pogoda cudna aż nie mogę uwierzyć że to ta sama Anglia...Nawet sandałki się przydały

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2010-04-28 o 14:00
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:03   #66
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
NIE!!!po co?i tak Kaczynski ma juz wygrana w reku pojedzie na wspolczuciu i litosci, mochrowe bertey to juz pewnie w kolejkach stoja,zeby moc za jakis czas oddac glos (swoja droga pamietacie akcje ,,zabierz babci dowod,,, uwazam, ze powinnismy ja powtorzyc)a nawet jesli ktokowiek inny wygra to i tak sie nie zmieni nic!trzebaby bylo jeszcze ze trzy pokolenia pochowac, zeby do wladzy doszli mlodzi ludzie z zapalem, pomyslami i przede wszystkim myslacy o panstwie a nie o swojej
ales zes sie aniolku zezlila nie wiedzialam ze taka rozpolitykowana jestes myslisz ze KAczynski ma szanse? - jakos ostatnio przestalam sledzic te wiadomosci, a onet to juz mnie irytuje wiec nawet nie wiem (az wstyd )
Stary 2010-04-28, 14:21   #67
upadly aniol
Raczkowanie

Cytat:
Aniele lacha, lachon, lachociąg.... Nazewnictwo mało popularne wśród dobrze prowadzących się dziewcząt resztę sobie dopowiedz...
w ogole mi sie to tak nie skojarzylo, widac kto jakie mysli ma w glowie

Cytat:
ales zes sie aniolku zezlila nie wiedzialam ze taka rozpolitykowana jestes myslisz ze KAczynski ma szanse? - jakos ostatnio przestalam sledzic te wiadomosci, a onet to juz mnie irytuje wiec nawet nie wiem (az wstyd )
Bakteryika on nie ma szans, on juz wygralteraz to dopiero powinnismy wprowadzic zalobe narodowa, tylko czemu ludie sa tacy naiwni i glupi?wszystcy chodzili i narzekali na rzady Lecha Kaczynskiego, wyzywali jego i Jaroslawa od najgorszych, ale teraz jak jeden zginal to robia z nich bohaterow narodowych i ofiary, ktore dzieki wspolczuciu beda robic kariereok. koniec, nie bede sobie psula do kona humoru

Edytowane przez upadly aniol
Czas edycji: 2010-04-28 o 14:59
upadly aniol jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 14:30   #68
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Bakteryika on nie ma szans, on juz wygralteraz to dopiero powinnismy wprowadzic zalobe narodowa, tylko czemu ludie sa tacy naiwni i glupi?wszystcy chodzili i nazekali na rzady Lecha Kaczynskiego, wyzywali jego i Jaroslawa od najgorszych, ale teraz jak jeden zginal to robia z nich bohaterow narodowych i ofiary, ktore dzieki wspolczuciu beda robic kariereok. koniec, nie bede sobie psula do kona humoru
ja w sumie probuje patrzec obiektywnie na kazda sytuacje, ale jak irytowalo mnie to ze oni obydwaj u wladzy byli (jakkolwiek nie byli by dobrzy, nie powinien premier i prezydent byc z jednej partii a co dopiero rodzina - niezdrowa polityka) to rzeczywiscie jesli na fali tej tragedii Jaroslaw wygra (chyba wogole nie powinien startowac) to my zaczniemy gorzej niz rosja z tym calym swoim mobingiem
eh chyba i ja zaczne walic glowa w sciane rzeczywiscie - nie psujmy sobie humorow

ja wrocilam z Zary i kupilam tunike i koszule (trzeba brzuchol na ruskich ukryc bo sie wypial)- i znowu nie moge na internecie znalezc - w koncu przestaniecie wierzyc ze ja wogole jakies zakupy robie
Stary 2010-04-28, 15:06   #69
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
ty to masz dopiero tupet
zywemu nie przepusci ...........
no tak ale coz "krakóski" tak maja - nic za darmo....
To nie tupet tylko unikalne poczucie humoru.
Jak to nie ma nic za darmo? A moja przyjazn?

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość
no moge na te4n tydzien odstapic jeden parking.... tak po znajomosci
Dzieki .

Cytat:
Lori - polpasiec?
Juz go prawie nie ma .

A ja dzis sprawdzalam drzewa, system sie spierniczyl po 3 minutach dzialania . A tak ich wczoraj chwalilam . Teraz bede musiala znowu przycisnac .

A gdzie jest Vedma? Zawsze byla .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:17   #70
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
A ja dzis sprawdzalam drzewa, system sie spierniczyl po 3 minutach dzialania . A tak ich wczoraj chwalilam . Teraz bede musiala znowu przycisnac .

niech tym razem ciastka przyniesie!!!

nie ma vedmy, koculka, pogubily sie?
Stary 2010-04-28, 15:55   #71
maatra
Wtajemniczenie

BB,a Ty kiedy bierzesz slub i gdzie ?
Aniolku ja wierze ,tylko w ta diete. próbowałam na 1 fazie cwiczyc i nie ma szans. mdlejesz.... dlatego podobnie jak Ty dodaje sobie cos z 2 fazy( owsianke i jabłka ) kawe polecam bezkofeinowa !!!
Ola nie mam jog naturalnego i owocow w puszce od pewnego czasu, mam w lodowce, tylko to co na liscie zakupow wczesniej zaplanowane.
teraz mysle co zrobic na weekend,szybko , na 2 dni i jedno garknowo
Bakteryjka, dzieci nie masz, prace chyba masz pewna,wiec co Cie powstrzymuje przed Dominikana ? w uk jest super, bo wycieczke kupujesz rok wczesniej i sobie powoli splacasz,bez żadnych odsetek

Milego dnia
Stary 2010-04-28, 16:03   #72
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Bakteryjka, dzieci nie masz, prace chyba masz pewna,wiec co Cie powstrzymuje przed Dominikana ? w uk jest super, bo wycieczke kupujesz rok wczesniej i sobie powoli splacasz,bez żadnych odsetek

Milego dnia
charakter kochana moja!!! za nic sie jakos nie moge zabrac... TZ sie rozglada za nowym samochodem, depozyt na dom by sie przydal i pieniadze i czas leca mi przez palce....

eeeee ktos inny spod znaku strzelca z takim samym charakterkiem? tak tylko zeby sie lepiej poczuc
Stary 2010-04-28, 16:20   #73
Daenerys
Wtajemniczenie

Tak sie tylko zastanawiam dlaczego stary watek nie jest jeszcze zamkniety i jak ich o tym powiadomic.
Nie lubie balaganu, w watkach tez nie!

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:22   #74
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Tak sie tylko zastanawiam dlaczego stary watek nie jest jeszcze zamkniety i jak ich o tym powiadomic.
Nie lubie balaganu, w watkach tez nie!
Kofika pisala juz do moderatora o zamkniecie starego.
Stary 2010-04-28, 16:56   #75
olka_222
Zakorzenienie

maatra wiem ze teraz jest już za późno ale jogurt możesz wziąć jakikolwiek, powiem więcej- ja nie lubię naturalnych jogurtów więc kupuje activie w promocji i ja mieszam. A owoce w puszcze zawsze mozesz trzymac w szafce na "czarną godzinę" jakby cię głód dopadł o późnej godzinie, do galaretki mozna je dodać

Z jednogarnkowych dań przychodzą mi na myśl łazanki, fasolka po bretońsku, spagetti z maślanego mięsa mielonego (można by niezły biznes zrobić na sprowadzaniu mięsa z Polski )

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2010-04-28 o 16:58
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:58   #76
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
Poproszę o kawę, ale taka naprawdę dobrą.... Na kaca, bo mi się z lekka za dużo wypiło z psiapsiółą

Mam dylemat Kofiki: zostać w domu i poświęcić się pracom porządkowym czy wybrać się na..... zakupy
dobry kac nie jest zły tzn mam na mysli jesli "w przyjemnych okolicznosciach nabyty"

a co do dylematu - to sie mylisz kochana - ja takowych nie mam
zakupy zawsze biora gore nad wszystkim

Cytat:
u mnie goscie do poniedzialku rano - takze mamy 'full house', ale nie umialam sie rano obrocic - tu lazienka zajeta bo moj TZ siedzi, kuchnia z livingiem polaczona a oni spia, ani zebow umyc, ani malnac mordy, zakrecona wkolko chodzilam malo do pracy nie spoznilam sie
eeee bo za delikatna jestes
jak my nocowalismy u mojego brata,to bratowa bez pardonu przechodzac ok 8-9 rano (yyy ja na wakacjach bylam ani mi sie snilo wstawac tak wczesnie) przez salon,
prawie ze zdziwerala a nas koldre krzyczac "wstajemy trzeba lozko zascielic"

Cytat:
kofi - jak gardlo?
a dziekuje troche lepeiej ... ale niestety nadal kaszle
coz mam nadzieje, ze to jakos przejdzie niebawem

Cytat:
Napisane przez anka! Pokaż wiadomość
ja nie wiem :/
a kiedy sa?

Cytat:
a onet to juz mnie irytuje wiec nawet nie wiem (az wstyd )
ja tam zagladam sporadycznie
a nawet jesli cos przeczytam, to potem nie moge wyjsc z podziwu nad glupota ludzi ktorzy tworza te artykuly

Cytat:
ja wrocilam z Zary i kupilam tunike i koszule (trzeba brzuchol na ruskich ukryc bo sie wypial)- i znowu nie moge na internecie znalezc - w koncu przestaniecie wierzyc ze ja wogole jakies zakupy robie
te moze ty te ciuchy w jakichs charity shops kupujesz
bidulko tle lat w UK i nik ci jeszcze nie powiedzial, ze jak chcesz kupic ubrania z nowej kolekcji to powinnas isc do takich miejsc gdzie nad wejsciem napisane jest zazwyczaj duzymi literami np. ZARA albo RIVER ISLAND ?????
no .... nie muszisz mi dziekowac za oswiecenie

Cytat:
Jak to nie ma nic za darmo? A moja przyjazn?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
tzn pal od wine tak ?
tenx doceniam to

Cytat:

Vedma parkingow w stanie blogoslawionym obstawiac nie moze ....
wiec pewnie zaparkowala gdzies w lesie i odoczywa .........
albo tak sie zakrecila po tym weekendzie u maatry, ze jeszcze odnalezc na wizazu sie nie moze

Cytat:
nie ma vedmy, koculka, pogubily sie?
nie wiem czy jestem upowazniona
ale koculek odzywala sie w klubie i do mnie tez .....
i zapewne wrocic do nas po dlugim weekendzie

Cytat:
charakter kochana moja!!! za nic sie jakos nie moge zabrac... TZ sie rozglada za nowym samochodem, depozyt na dom by sie przydal i pieniadze i czas leca mi przez palce....

eeeee ktos inny spod znaku strzelca z takim samym charakterkiem? tak tylko zeby sie lepiej poczuc
ba ja tam strzelecem nie jestem ....
ale charakter podobny ....
zanim sie do czegos zabiore .. to mijaja wieeeekiiiiiiiiii

moje motto to "co masz zrobic dzis najlepiej zrób za tydzien" z reguly sie sprawdza w 100%

Cytat:
Kofika pisala juz do moderatora o zamkniecie starego.

ale poki co ni widu ni slychu

oki ja dzis sobie zupke gotuje warzywna
odpuszczam silownie
bede sie lenic
moze odkurze

poza tym leb mi zaraz peknie chyba bedzie lac

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:06   #77
Bakteryika
Wtajemniczenie

Chyba sobie odetchniecie ode mnie niedlugo,
troszke nadgorliwa jestem w pracy i za moje dokonania - 'uilam sie' i dostalam kolejne projekty
Stary 2010-04-28, 17:22   #78
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
troszke nadgorliwa jestem w pracy i za moje dokonania - 'uilam sie' i dostalam kolejne projekty
nieeeeeeeeeeeeeeeee

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2010-04-28, 17:38   #79
aniaxxxxx
Zadomowienie

i kto bedzie nam tera cisze zaklocal?????????? nie rob nam tego!!!!!!!
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:19   #80
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
Vedma parkingow w stanie blogoslawionym obstawiac nie moze ....
wiec pewnie zaparkowala gdzies w lesie i odoczywa .........
albo tak sie zakrecila po tym weekendzie u maatry, ze jeszcze odnalezc na wizazu sie nie moze
Jestem zdechla, a jak zdycham, to nie mam humoru. Na nic - nawet na Wizaz.
Glowa mi peka. Ide sie polozyc.
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:38   #81
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Mam dylemat Kofiki: zostać w domu i poświęcić się pracom porządkowym czy wybrać się na..... zakupy
Jaki dylemat? Toż zakupu zawsze w hierarchii stoją przed sprzątaniem

Cytat:
Bakteryika on nie ma szans, on juz wygralteraz to dopiero powinnismy wprowadzic zalobe narodowa, tylko czemu ludie sa tacy naiwni i glupi?wszystcy chodzili i narzekali na rzady Lecha Kaczynskiego, wyzywali jego i Jaroslawa od najgorszych, ale teraz jak jeden zginal to robia z nich bohaterow narodowych i ofiary, ktore dzieki wspolczuciu beda robic kariereok. koniec, nie bede sobie psula do kona humoru
Też tak myślę
I nie bede glosowac Tylko prosze nie mowcie mi ze jakby wszyscy ktorzy mysla jak ja zaglosowali to by mogli cos zmienic Nie chce mi sie po prostu w polskiej polityce paprac

Cytat:
To nie tupet tylko unikalne poczucie humoru.
Nie martw sie, ja tam rozumiem jak zartujesz po naszemu

Cytat:
Z jednogarnkowych dań przychodzą mi na myśl łazanki, fasolka po bretońsku, spagetti z maślanego mięsa mielonego (można by niezły biznes zrobić na sprowadzaniu mięsa z Polski )
A ja lazanki gotuje w trzech garach......
w jednym makaron, w drugim kapuche, w trzecim mieso.... i grzyby w misce mocze, wiec jest i czwarte naczynie....

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
Jestem zdechla, a jak zdycham, to nie mam humoru. Na nic - nawet na Wizaz.
Glowa mi peka. Ide sie polozyc.
idz sie poloz kochana i odpoczywaj sobie

u mnie dzis na obiad piers z kurczaka z przyprawa kebab.
scenka rodzajowa: tz kroi kuraka.
ja: - pokroj go w paseczki.
tz: -
ja: - no wiesz, prostokaty takie, nie kostke...
tz <mysli>
po chwili: - aaa, we frytki!
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:50   #82
little_ola
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wyrabiam!!! Wy chyba na winie jechałyście a nie na kawie!
Melduję się na nowym wątku strona 3, dobrze że nie 13! doczytam później, jak już dziecko pójdzie spać, bo co chwila mam "mama, a ...." i nie mogę się skupić na czytaniu...
mam nadzieję, że 255 już do nas nie zajrzy, bo to chyba jej patent na ten parking ;-)
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:02   #83
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wyrabiam!!! Wy chyba na winie jechałyście a nie na kawie!
Melduję się na nowym wątku strona 3, dobrze że nie 13! doczytam później, jak już dziecko pójdzie spać, bo co chwila mam "mama, a ...." i nie mogę się skupić na czytaniu...
mam nadzieję, że 255 już do nas nie zajrzy, bo to chyba jej patent na ten parking ;-)
Oj chyb musisz doczytac- KAWA- Klub Anonimowych Wizazowych Alkoholiczek (raczej od picia kawy to nie jest)

Ja nie glosuje, nigdy nie glosowalam i jakos poki co nie mam zamiaru, ani w polskich ani w angielskich.

Jutro ostatni dzien w pracy a potem 4 dni wolnego.
Wiecie co- znalezli u nas azbest w dachu i scianach- czekamy na rezultaty badan, ale z tego co slyszalam to nie jest za ciekawie.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 19:11   #84
peorth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
nawet dziewczyna pewnie nie wie, jaki ma wkład w nasz wątek
nie tylko dzięki niej zaczęłyśmy wreszcie otwarcie o naszych parkingach mówić, to jeszcze ją cytujemy w tytule nowego wątku hehe

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Jutro ostatni dzien w pracy a potem 4 dni wolnego.
Wiecie co- znalezli u nas azbest w dachu i scianach- czekamy na rezultaty badan, ale z tego co slyszalam to nie jest za ciekawie.
Oj to nie fajnie
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:16   #85
bellebelle
Zadomowienie

[B]
Cytat:
jak ja za tym nie tesknie stany lekowe w tym czasie mialam
proponuje 2 na dzien a reszta dni na panike przeznaczyc [COLOR="Silver"]
Ja tez sie czasem doczekac nie moge az juz bedzie po Jak znam zycie to o 150 rzeczach i tak zapomnialam

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
BB,a Ty kiedy bierzesz slub i gdzie ?
17 lipca w Polsce Dzisiaj przyszedl welon ale nie pasuje kolorem wiec musze wymienic

Kofika o co chodzi z Twoim awatarkiem

Cytat:
nieeeeeeeeeeeeeeeee
Popieram, nieee

Cytat:
Daj znac jak dostaniecie wyniki i trzymam kciuki ze nic zlego z tego nie wyniknie.

To jest jakis sekretny klub

My bylismy na Hot Tub Time Machine i jestem zaskoczona bo byl to bardzo zabawny film Takze polecam!

Potem spacer po plazy i zdycham bo jakos duszno dzisiaj...

Cos jeszcze mialam napisac ale oczywiscie zapomnialam

Stary 2010-04-28, 21:19   #86
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
Kofika o co chodzi z Twoim awatarkiem
a musi o cos chodzic ????
bo nie rozumiem pytania ????
dla mnie jest smieszny/zabawny/glupi/taki wiosenny

Albert Einstein
Stary 2010-04-28, 21:34   #87
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Wcielo mi post, wiec nie bedzie cytowania. O i juz.

Mam nadzieje, ze nas nie zamkna, poki co wszytsko trzymaja w tajemnicy, ja sie dowiedzialam przypadkiem. Mielismy jakies wstepne badania i jakby to bylo cos powaznego, to na moja logike nie pozwolili by nam pracowac. Zreszta fabryka istnieje od 20 paru lat i nigdy nic sie nie dzialo z tego powodu. Zobaczymy w przyszlym tygodniu, bo ktos przyjezdza to sprawdzic w piatek.

Kofika-smieszny i glupi to moze tak, ale wiosenny? No chyba, ze ten zielony kolor
Zreszta takie rzeczy to tylko u Kofiki.

A mi kwitna czeresnie za plotem. Jutro Wam pokaze, o ile nie zapomne wkleic zdjecia. W czerwcu/lipcu bede sobie czeresienki z drzewa wcinala.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:06   #88
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
a musi o cos chodzic ????
bo nie rozumiem pytania ????
dla mnie jest smieszny/zabawny/glupi/taki wiosenny
Juz widze. Ogladalam w innej przegladarce i byl nieruchomy i byl sam kibelek i zastanawialam sie o co chodzi

Stary 2010-04-28, 22:10   #89
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Za twoje dokonania na wizazu?

Cytat:
tzn pal od wine tak ?
tenx doceniam to
No prob .

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
Nie martw sie, ja tam rozumiem jak zartujesz po naszemu
u mnie dzis na obiad piers z kurczaka z przyprawa kebab.
scenka rodzajowa: tz kroi kuraka.
ja: - pokroj go w paseczki.
tz: -
ja: - no wiesz, prostokaty takie, nie kostke...
tz <mysli>
po chwili: - aaa, we frytki!
No przywracasz mi wiare w ludzi .

TZa masz zabawnego . Pewno mial mine jak moj jak go poprosilam zeby cebule w piorka pokroil .

Vedmo - wracaj do nas jak tylko nabierzesz sil .
Stary 2010-04-28, 22:30   #90
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:

Kofika-smieszny i glupi to moze tak, ale wiosenny? No chyba, ze ten zielony kolor
Zreszta takie rzeczy to tylko u Kofiki.

.
dokladnie ziolony = wiosenny
poza tym facet niezle salta robi
Lori podobno probowala u siebie .... ale .... nie przyznala sie do konaca jak jej poszlo (wiem juz nie zyje)

Cytat:
Juz widze. Ogladalam w innej przegladarce i byl nieruchomy i byl sam kibelek i zastanawialam sie o co chodzi

oki zmykam pod prysznica
ale .... moze tu jeszcze zagladne

Albert Einstein
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości