Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby.. - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 14:47   #4801
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

Ja bym chciała życ w państwie zwanym Neverland...każdy robi co chce...a Majkol....

sprząta
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:48   #4802
_dariia
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Dokładnie...że lewica to od razu komuch ( dobrze, że nie kamuh ). Ja troszke w takiej lewicowej poglądowości wyrosłam, bo moja mama przeważnie za SLD była, babcia zresztą też.
Problem jest jedynie taki, że babcia często podkreśla, ze za komuny było lepiej No ale to chyba częsta przypadłośc starszych ludzi ogółem jest. Niby nic nie było, a jednak jak z opowiadań rodziny słyszę niczego nie brakowało...ale zadziwia mnie, że starsi tak za tym systemem tęsknia

Co jak co...komuna już dawno odeszła, a obecna lewica raczej nie zamierza nam jej wprowadzić na nowo

Kamuszko, moja Ty krajanko
Zgadzam się, komuna już nie wróci i o to się bać nie musimy, a poglądy lewicowe to oddzielna bajka i nie ma co tego z sobą łączyć... Nigdy nie bedzie rzeczowej dyskusji o przyszłości, jeśli ciągle będziemy wypominać błędy przeszłości, w których większość nie uczestniczyła...

Cytat:
Napisane przez crystal glove Pokaż wiadomość

Daria, ale PO też nie chce ujawniać teczek i najchętniej by IPN zamknęło też się nie dziwię, a takie poglądy poszczególnych partii utwierdzają mnie jedynie w przekonaniu, co ci ludzie mają na sumieniu
W ogóle zauważyłam, ze takie PO czy SLD boją się po prostu PiSu ze względu na to właśnie, że chce ujawnić wszystko, co prawdopodobnie wielu może zaszkodzić... no ale jakie intencje mogą mieć ci, którzy boją się ujawneinia prawdy o sobie i swych poczynianiach
nie mam nic przeciwko ujawnieniu... niech ujawniają, ale mam taki pogląd, że za czasów tej nieszczęsnej komuny, by cokolwiek osiągnąć musiałeś się podporządkować SB... nie każdy jest takim altruistą, który zrezygnuje ze wszystkiego by walczyć... księży wielu też powinno się wstydzić swoich teczek i nie oznacza to od razu, że kościół jest do kitu i trzeba go zlikwidować, bo istnieli tacy, a nie inni księża... takie były, wtedy czasy... nie każdy musi mieć tyle odwagi by się przeciwstawić...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:49   #4803
anka1709
Zakorzenienie

Witam, zaraz znikam, lecz o zdrowie i tak pytam!
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:51   #4804
crystal glove
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle, że w mojej rodzinie nikt w żadnej partii nie był...daleko nam do tego, a naprawdę odbieram takie głosy od starszego pokolenia Mi sę zaraz nóż w kieszeni otwiera, ale co ja się tam będę z babcią kłócić Już dawno stwierdziłam, że nie warto walczyć ze "starszym" myśleniem
Zresztą my jesteśmy narodem "wszystko mi się od panstwa należy" a skoro ludzie bez większego wysiłku mieli prace, różne socjalki typu wczasy zakładowe...to w sumie życie jak w madrycie co się dziwić, ze takie poglądy jeszcze trwają...
dokładnie tak se myślę, kufa chociaż bym teraz miała robote i pewność, że wczasy pod gruszą wyhaczę no ale cóż
crystal glove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:52   #4805
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pisarka Pokaż wiadomość
Nikt tu przecież niczego nie zabrania. To sprawa sumienia i tyle.
Jestem wierzącą osobą i bynajmniej nie zamierzam się tego wstydzić. A jeśli moja opinia jest niepopularna, to cóż... Jakoś przeżyję. Ważne, że nie kłócę się z własnym sumieniem.

Co do antykoncepcji, to istnieją naturalne metody planowania rodziny. Prezerwatywy nie zawsze są skuteczne, co możemy śmiało potwierdzić na wielu przypadkach. Nie wszyscy ludzie wierzący od razu mają wielodzietne rodziny, nie uogólniajmy.
A wybór, jak już mówiłam, należy do każdego z osobna
Twoja opinia jest popularna wśród osób o podobnych poglądach do Twoich i moja również... Chodzi tylko o to, że każdy powinien móc sam decydować czy chce dokonać aborcji czy nie chce i prawo powinno być tak stanowione by móc samemu zadecydować...
Zgadzamy się w tym, że wybór należy do osoby zainteresowanej, a PiS niestety uważa że ich racja jest najsłuszniejsza... i może stąd moja niechęć...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 14:53   #4806
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

SKONCZYLAM...

65 rysunkow przerobilam

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:55   #4807
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Witam, zaraz znikam, lecz o zdrowie i tak pytam!
Wszyscy zdrowi
A Majkol ryby łowi

<moczy kija w sensie >

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
dokładnie tak se myślę, kufa chociaż bym teraz miała robote i pewność, że wczasy pod gruszą wyhaczę no ale cóż
Krysza

Robimy rewolte

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Albo nie...
ZARY by nie było
Stary 2010-04-28, 14:56   #4808
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle, że w mojej rodzinie nikt w żadnej partii nie był...daleko nam do tego, a naprawdę odbieram takie głosy od starszego pokolenia Mi sę zaraz nóż w kieszeni otwiera, ale co ja się tam będę z babcią kłócić Już dawno stwierdziłam, że nie warto walczyć ze "starszym" myśleniem
Zresztą my jesteśmy narodem "wszystko mi się od panstwa należy" a skoro ludzie bez większego wysiłku mieli prace, różne socjalki typu wczasy zakładowe...to w sumie życie jak w madrycie co się dziwić, ze takie poglądy jeszcze trwają...

starsi ludzie po prostu nie są przygotowani do wyzwań współczesnego świata... było im dobrze, bo nie znali innych potrzeb, niż te które zaspokajało im państwo...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
SKONCZYLAM...

65 rysunkow przerobilam

STOP obgryzaniu paznokci

Edytowane przez _dariia
Czas edycji: 2010-04-28 o 14:58
Stary 2010-04-28, 14:58   #4809
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ejjj
idę sa kawę zrobić...i może zajmę się czymś ciut bardziej konstruktywnym

W Morzu Czerwonym ryby nie biorą, więc mam jeszcze 2-3dni wolnego
Stary 2010-04-28, 15:00   #4810
_dariia
Zakorzenienie

http://wiadomosci.wp.pl/kat,119674,t...wiadomosc.html

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 15:02   #4811
crystal glove
Zakorzenienie

Anisia

Ania

Daria, u mnie w rodzinie nikt nie był zapisany do partii, a jakoś sobie radzili.

Wiecie, zapisywanie się do partii dla czerpania korzysci i tym samym dorzucając swoje 5 groszy do podległości własnego kraju uważam za tchórzostwo i jest to obrzydliwe zwlaszcza mając na uwadze, jak wyglądała historia i losy tych ludzi, którzy za niepodległość oddali swe życie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 15:11   #4812
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Nikt tu przecież niczego nie zabrania. To sprawa sumienia i tyle.
Jestem wierzącą osobą i bynajmniej nie zamierzam się tego wstydzić. A jeśli moja opinia jest niepopularna, to cóż... Jakoś przeżyję. Ważne, że nie kłócę się z własnym sumieniem.

Co do antykoncepcji, to istnieją naturalne metody planowania rodziny. Prezerwatywy nie zawsze są skuteczne, co możemy śmiało potwierdzić na wielu przypadkach. Nie wszyscy ludzie wierzący od razu mają wielodzietne rodziny, nie uogólniajmy.
A wybór, jak już mówiłam, należy do każdego z osobna
bo tu nie chodzi o plemnik czy komorke jajowa, ale o zycie poczete po polaczeniu sie tych dwoch komorek..
takze jestem w stanie zrozumiec, to ze sie buntuja in vitro... ale fakt faktem Pisarko, nie kazda osoba jest chetna przygarnac cudze dziecie.. skoro dwoje ludzi sie pokochalo, a cos przeszkadza im w byciu rodzicem to zrobia wszystko by to dziecko poczac siegajac az po ingerencje Szefa..
Ciaza to cudowny okres i nie ma nic bolesniejszego dla kobiety ktora pragnie byc matka swiadomosc ze jej cialo jest trumna dla ich dzieci... nie mysli sie wtedy o adopcji..
poza tym jaka to radosc wydac na swiat potomstwo ktore przypomina troszke siebie i troszke kochana osobe..
AKurat w tym przypadku in vitro popieram, przeciez sam akt zapladniania to sama przyjemnosc.. wiec nie widzialabym w tym naduzycia, a raczej ostatnia mozliwosc

Choc doskonale rozumiem, ze grzechem nie jest poranny wytrysk czy kobiecy okres, bo zmarnowalam jajeczko..
nie zabezpieczam sie z mezem, bo stosuje kalendarzyk a poki co jest to dla mnie najwygodniejsza metoda,hahaha coz za paradoks

It is what it is

Stary 2010-04-28, 15:12   #4813
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
Anisia

Ania

Daria, u mnie w rodzinie nikt nie był zapisany do partii, a jakoś sobie radzili.

Wiecie, zapisywanie się do partii dla czerpania korzysci i tym samym dorzucając swoje 5 groszy do podległości własnego kraju uważam za tchórzostwo i jest to obrzydliwe zwlaszcza mając na uwadze, jak wyglądała historia i losy tych ludzi, którzy za niepodległość oddali swe życie...
U mnie również nikt nie był i nikt dzisiaj nie twierdzi, że wtedy było lepiej... Ale słyszałam wielokrotnie od starszych ludzi (nie z rodziny), że kiedyś to było lepiej... Że młodzi mieli pracę, że dostawało się mieszkania, że był jakiś start... Nie zgadzam się z tym zupełnie, na wszystko trzeba sobie zapracować...
Ale Ci starsi ludzie po prostu cieszyli się z tego co było i niewielu miało większe ambicję by osiągać wiele ponad to, dlatego współczesny świat ich przygniata i tęsknią za tym, co było...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 15:16   #4814
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

ja jako matka, uwazam ze najwyzsza pora skupic sie na mlodych a nie grzebac wiecznie w przeszlosci -owszem swiadomosc historyczna winna byc w kazdym mlodym pokoleniu, ale jak sie traci czas na jakies afery, a nie skupia sie na tym co wazne to trudno ode mnie wymagac bym glosowala na PiS. Choc nie mowie, ze oni zle rzadza badz maja zle pomysly. Uwazam ze jakby mimo pogladow partie sie nawzajem wspieraly niz podjudzaly badz blokowaly, to mielibysmy wiecej korzysci... Szkoda tylko ze za zle decyzje, cierpi przyszlosc mojego dziecka i moj portfel..
Dlatego wole by bylo mniej grzebania w przeszlosci (owszem mozna to robic, ale niech nie zapominaja o nas) a tak sluzba zdrowia, szkolnictwo, bezrobocie lezy i kwiczy

It is what it is

Stary 2010-04-28, 15:16   #4815
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:

Choc doskonale rozumiem, ze grzechem nie jest poranny wytrysk czy kobiecy okres, bo zmarnowalam jajeczko..
nie zabezpieczam sie z mezem, bo stosuje kalendarzyk a poki co jest to dla mnie najwygodniejsza metoda,hahaha coz za paradoks
Miesiączka grzechem nie jest, bo wpływu na nią nie mamy, ale wielokrotnie spotkałam się z opiniami, że nie wolno się masturbować, bo się zabija plemniki i niszczy możliwość poczęcia małego ludka...

heh, kalendarzyk nie ma żadnych efektów ubocznych, ale też ogranicza, bo nie zawsze możesz...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 15:19   #4816
Pisarka
Zakorzenienie

GG do Pisarka

Cytat:
bo tu nie chodzi o plemnik czy komorke jajowa, ale o zycie poczete po polaczeniu sie tych dwoch komorek..
takze jestem w stanie zrozumiec, to ze sie buntuja in vitro... ale fakt faktem Pisarko, nie kazda osoba jest chetna przygarnac cudze dziecie.. skoro dwoje ludzi sie pokochalo, a cos przeszkadza im w byciu rodzicem to zrobia wszystko by to dziecko poczac siegajac az po ingerencje Szefa..
Ciaza to cudowny okres i nie ma nic bolesniejszego dla kobiety ktora pragnie byc matka swiadomosc ze jej cialo jest trumna dla ich dzieci... nie mysli sie wtedy o adopcji..
poza tym jaka to radosc wydac na swiat potomstwo ktore przypomina troszke siebie i troszke kochana osobe..
AKurat w tym przypadku in vitro popieram, przeciez sam akt zapladniania to sama przyjemnosc.. wiec nie widzialabym w tym naduzycia, a raczej ostatnia mozliwosc

Wyraziłam jedynie swoją opinię.
Szanuję każde zdanie, nawet krańcowo odmienne od mojego

Jak mogą spotkać się z nami twarzą
w twarz, dopóki mamy twarze?"
Pisarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:20   #4817
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
ja jako matka, uwazam ze najwyzsza pora skupic sie na mlodych a nie grzebac wiecznie w przeszlosci -owszem swiadomosc historyczna winna byc w kazdym mlodym pokoleniu, ale jak sie traci czas na jakies afery, a nie skupia sie na tym co wazne to trudno ode mnie wymagac bym glosowala na PiS. Choc nie mowie, ze oni zle rzadza badz maja zle pomysly. Uwazam ze jakby mimo pogladow partie sie nawzajem wspieraly niz podjudzaly badz blokowaly, to mielibysmy wiecej korzysci... Szkoda tylko ze za zle decyzje, cierpi przyszlosc mojego dziecka i moj portfel..
Dlatego wole by bylo mniej grzebania w przeszlosci (owszem mozna to robic, ale niech nie zapominaja o nas) a tak sluzba zdrowia, szkolnictwo, bezrobocie lezy i kwiczy

dokładnie tak...
każdy Polak ma mniej więcej świadomość historii, jedni mniejszą inni większą, ale ogólnie wiemy co się działo... i nie potrzeba nam ciągle o tym przypominać i szukać prawdy, w tym co już za prawdę zostało uznane...
szczerze, to co mnie interesuje czy Ruski uznają Katyń, ja wiem co się wydarzyło i uznaję...

istotnie, najpierw sprawy bieżące, rozwój, dążenie do nowoczesnej Europy, której jeszcze długo nie dogonimy, a dopiero potem jak starczy czasu rozgrzebywanie kart historii... nigdy odwrotnie...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 15:29   #4818
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

mnie oni podpadli, jak robili na zlosc PO i mimo ze nie bylam ani za PO ani za PiS, to jednak wiecej szacunku mam teraz do PO. A J.Kaczyński to dobry polityk, ma facet łeb na karku, ale czasem stosuje metody ponizej pasa...

Mam po prostu nadzieje, ze tragedia w Smolensku zjednoczy nas rzad jakos i pchnie do dzialania... bo to skandal, zeby miliony mlodych osob musialo wyjezdzac za pieniadzem za granice i mimo pelnego wyksztalcenia pakuja tam kurczaki w tesco...
a kraj zajmuje sie teczkami, Bolkami, skandalami, rozporkami itp...

żenada na całego... jak mam byc dumna z tego kraju?

a to ze nie wyjechalam za granice to tylko dlatego, ze kocham swoja rodzine i chce z nimi tutaj byc, a propozycji mialam duzo.. wybralam jednak moj rodzinny kraj.. i marze tylko o lepszym swiecie, ze keidys bedzie po prostu dobrze.. i ze wiecej tolerancji w kraju i mniej klod pod nogi

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Wyraziłam jedynie swoją opinię.
Szanuję każde zdanie, nawet krańcowo odmienne od mojego
ja cie doskonale rozumiem, masz taki charakter dla Ciebie to nie problem zaadoptowac i super ze taka jestes, ale znam wiele zdegustowanych par,ktore mimo wszystko probuja i probuja i probuja.... i czekaja na upragnione potomstwo latami.. ich nic nie przekona, wiec dla nich in vitro to ostatecznosc

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
Miesiączka grzechem nie jest, bo wpływu na nią nie mamy, ale wielokrotnie spotkałam się z opiniami, że nie wolno się masturbować, bo się zabija plemniki i niszczy możliwość poczęcia małego ludka...

heh, kalendarzyk nie ma żadnych efektów ubocznych, ale też ogranicza, bo nie zawsze możesz...
chcialam przypomniec, ze kobiety tez sie masturbuja i ze niby co wtedy marnuja?
plemnik bez komorki nie jest zyciem poczetym, wiec dziwny to grzech

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
dokładnie tak...
każdy Polak ma mniej więcej świadomość historii, jedni mniejszą inni większą, ale ogólnie wiemy co się działo... i nie potrzeba nam ciągle o tym przypominać i szukać prawdy, w tym co już za prawdę zostało uznane...
szczerze, to co mnie interesuje czy Ruski uznają Katyń, ja wiem co się wydarzyło i uznaję...

istotnie, najpierw sprawy bieżące, rozwój, dążenie do nowoczesnej Europy, której jeszcze długo nie dogonimy, a dopiero potem jak starczy czasu rozgrzebywanie kart historii... nigdy odwrotnie...
niech robia te dwie rzeczy rownoczesnie, ale niech popieraja dobre pomysly swoich przeciwnikow, bo skoro cos jest sensowne, to po uj to blokowac?
tez przeciez maja dzieci i zalezy im na dobrej przyszlosci, wiec nie rozumiem takich przepychanek..

Zreszta kto bedzie rzadzil naszym krajem niech rzadzi... byleby robil to z nami, a nie przeciwo nam
poza tym wybierac bedziemy prezydenta a nie partie.. wiec nie wiem o so kaman z tymi pogladami, ze ten nie bo jakieś łupki, drugi tez nie bo wyglada malo reprezentacyjnie itd..

It is what it is

Stary 2010-04-28, 15:29   #4819
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
mnie oni podpadli, jak robili na zlosc PO i mimo ze nie bylam ani za PO ani za PiS, to jednak wiecej szacunku mam teraz do PO. A J.Kaczyński to dobry polityk, ma facet łeb na karku, ale czasem stosuje metody ponizej pasa...

Mam po prostu nadzieje, ze tragedia w Smolensku zjednoczy nas rzad jakos i pchnie do dzialania... bo to skandal, zeby miliony mlodych osob musialo wyjezdzac za pieniadzem za granice i mimo pelnego wyksztalcenia pakuja tam kurczaki w tesco...
a kraj zajmuje sie teczkami, Bolkami, skandalami, rozporkami itp...

żenada na całego... jak mam byc dumna z tego kraju?

a to ze nie wyjechalam za granice to tylko dlatego, ze kocham swoja rodzine i chce z nimi tutaj byc, a propozycji mialam duzo.. wybralam jednak moj rodzinny kraj.. i marze tylko o lepszym swiecie, ze keidys bedzie po prostu dobrze.. i ze wiecej tolerancji w kraju i mniej klod pod nogi

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja cie doskonale rozumiem, masz taki charakter dla Ciebie to nie problem zaadoptowac i super ze taka jestes, ale znam wiele zdegustowanych par,ktore mimo wszystko probuja i probuja i probuja.... i czekaja na upragnione potomstwo latami.. ich nic nie przekona, wiec dla nich in vitro to ostatecznosc

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

chcialam przypomniec, ze kobiety tez sie masturbuja i ze niby co wtedy marnuja?
plemnik bez komorki nie jest zyciem poczetym, wiec dziwny to grzech

baby szczęściary nie marnują nic

STOP obgryzaniu paznokci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 15:33   #4820
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

nic ide do domu, bo sie nagadałam a i tak cisza
zreszta musze za niedlugo gumiaki odziać i na farmę gnac

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
baby szczęściary nie marnują nic
nim zaszlam w ciaze, to miliardy przyszlych pokolen zniszczylismy a ja sama zmarnowalam swiadomie 3 jajeczka ale to juz siła wyzsza

It is what it is

Stary 2010-04-28, 15:39   #4821
_dariia
Zakorzenienie

Cytat:
nic ide do domu, bo sie nagadałam a i tak cisza
zreszta musze za niedlugo gumiaki odziać i na farmę gnac

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

nim zaszlam w ciaze, to miliardy przyszlych pokolen zniszczylismy a ja sama zmarnowalam swiadomie 3 jajeczka ale to juz siła wyzsza
w takim razie bedziesz się smażyć w piekle!!!

przepraszam...

STOP obgryzaniu paznokci

Stary 2010-04-28, 15:52   #4822
agulinda01
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=xSnISzTkNcs

idę się....

zdrzemnąć

agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:29   #4823
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

siemacie żyję

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

moja mama okupuje mi tv

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Moni za tydzień na FB na kampania na żywo będzie debata z Napieralskim, dzisiaj jest z Markiem Jurkiem jakby kogoś interesowało

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

ah zapomnaiałam że wszystkie na farmie siedza dlatego nie mam z kim gadac
Stary 2010-04-28, 16:36   #4824
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
siemacie żyję

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

moja mama okupuje mi tv

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Moni za tydzień na FB na kampania na żywo będzie debata z Napieralskim, dzisiaj jest z Markiem Jurkiem jakby kogoś interesowało

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

ah zapomnaiałam że wszystkie na farmie siedza dlatego nie mam z kim gadac

dziękuję ci bardzo.

słyszalas ze na śląsku był

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:41   #4825
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

kufa nie zacytowały mi się wasze ale nadrabiałam i...

Daria IPN jest ważny właśnie dlatego, żeby nigdy więcej nie było takich wypadków jak ten w Smoleńsku, dlatego Lechowi tak zależało na tym, żeby wszystkie teczki zostały odtajnione, żeby każdy wiedział kto w Polsce robi machloje i ją sprzedaje (to nie konkretna partia, tylko ludzie) i nie można mówić lewuchy to, PO to a Pis co innego bo w każdej partii są oszołomy - przykład np. z PiSu pan Górski, albo z PO pan Sikorski albo pan Komorowski (to czego ostatnio się dowiedziałam od zwolenników tych partii to aż łeb boli - szkoda mi Tuska mam nadzieje ze go nie wy***jaja na amen, chociaz sa juz blisko... robi za chłopca do bicia, ale ktoś musi)

Napieralski dla mnie ma za małe jaja na prezydenta, co on zrobił? zresztą podpisy to jedno głosowanie to drugie, mój tata też kiedyś kandydował, podpisów miał najwiecej a jakoś nie został radnym wiec sorry dla mnie sondaże i zbieranie podpisów to akurat nie przesądza o tym kto wygra...

tak jak mówi Madzia jak wygra Komor - tragedia już nie ma Polski, sprzeda wszystkie zasoby, dodatkowo Komor w akcie rozpaczy już podpisał ta ustawe o IPN ktora trafiła pod trybunał konstytucyjny, to co miał zrobić już zrobił więc na IPN się już nie oglądajcie. Ale Polska ma zasoby, ma szanse, żeby stać się krajem podobnym do Norwegii, oni też kiedyś byli biedni i każdy ich w ch**a robił (jak nas USA i Ruskie) teraz mamy szanse... stać się jednym z bogatszych krajów... ale jeżeli wygra Komor to wzbogaci się na nas USA i Rosja - już Komor ma w planach sprzedać łupków za bezcen...

dodatkowo ktoś powinien się zastanowić nad wojskiem, komu zależy, żeby machloje nie wylazły, tym, którzy chcą zlikwidowania IPNu (czyli także lewica)

jak już mówiłam dla mnie nie partie są ważne a ludzie i nie mogę mówić, że jestem bardziej lewa czy bardziej prawa bo wśród tych ludzi, którzy kandydują to są same... pluskwiaki - i Jaro może być w tym wypadku najlepszą opcją - jako szansa dla Polski a nie dla Rosji czy USA.

koniec polityki (Monia masz racje Napieralski nawet nie umie odp na pytania konkretne, on chyba robi za figuranta tylko, może i ładnie wyglada ale jak już mówiłam jaj to on nie ma)

aby zakończyć en temat

Załącznik 3066696

Załącznik 3066697

Załącznik 3066698

Załącznik 3066699
Stary 2010-04-28, 16:46   #4826
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

buahahaha Kuba mi sie wkleił wybaczcie

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Jezu jaki ładny koment przeczytałam, z ust dość ciętego dziennikarza a propos konferencji Donalda Tuska - nie jestem entuzjastą pana premiera ale muszę stwierdzić, że to jest teraz przywódca mojego państwa. Wiedziałam, że Donek będzie górą... Donek nie daj się! p.s. Kocham pana

wróćcie

Majkol mi się śnił baj de łej
Stary 2010-04-28, 17:21   #4827
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

jooooł

chodzę z Majkelem
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:26   #4828
crystal glove
Zakorzenienie

Lufinek

Kuba jakie ciacho

a co Ci się śniło konkretos porfawor

zgadzam się z Tobą w 100 % no w każdym jednym słowie

tak mądrze mówisz

Lu na prezydenta !

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez bloomeq Pokaż wiadomość
jooooł

chodzę z Majkelem
heloł

chyba pod pachą
Stary 2010-04-28, 17:26   #4829
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
buahahaha Kuba mi sie wkleił wybaczcie
Właśnie się zastanawiałam o co kaman
Stary 2010-04-28, 17:29   #4830
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:

heloł

chyba pod pachą
Genał

skąd wiedziałaś?

Pykłam się na torby z koleżanką i.... mam Majkola
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości