Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 18:19   #2161
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:20   #2162
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
od czego?;]

napisalam w K !

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:29   #2163
Daysy85
Zakorzenienie

Neska Czeeeeeeeść
Kliwia nooo nareszcie

Domi a co się stało???Nie smutaj się ... Aha miałam już kiedyś pisać bo zaprosiłyście mnie kiedyś do tego "K" i tam byłam z pół roku temu chyba jak tylko on powstał i ja teraz nie wiem jak ja mam tam wejść no wiem Ciapek ze mnie ...

Odpoczęłam już troszkę.
Chcę Wam napisać , że byłam na ciuchaczu i kupiłam słodkie różowe spodenki bawełniane z kieszonkami a przy nich malutkimi falbankami z Grega, żółtą bluzeczkę z krótkim rękawkiem z kokardą przy dekolcie aaa w białe groszki z Chyba Nexta, biały sweterek z jakiegoś markowego sklepu ale nie pamiętam z jakiego... bluzeczkę w paski granatowo białe czaderska też jakaś firmówka. I super kurteczkę z kapturkiem a na niej uszka w paseczki cienkie na niebieskim tle też firmówka. Już to uprałam i dlatego nie piszę firm bo nie chcę mi się już grzebać w tym co powiesiłam na sznurkach. A nie wiem czy napisałam bo to wsio dla mojego maleństwa i zapłaciłam za to dokładnie 9.60 !!!
Piękne i nie zniszczone !!!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:31
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:34   #2164
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Prawie padłam - tż siadł chwile temu w kuchni obok mnie i pyta nagle "Robimy dzieciaka?"

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:37   #2165
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Prawie padłam - tż siadł chwile temu w kuchni obok mnie i pyta nagle "Robimy dzieciaka?"
Nooo to kobito wykorzystuj chłopa !!!!!
Stary 2010-04-28, 18:40   #2166
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Nooo to kobito wykorzystuj chłopa !!!!!
Kiedy ja właśnie nie chcę
Jadę na tabsach i na razie nie chce tego zmieniać

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-28, 18:40   #2167
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Neska Czeeeeeeeść
Kliwia nooo nareszcie

Domi a co się stało???Nie smutaj się ... Aha miałam już kiedyś pisać bo zaprosiłyście mnie kiedyś do tego "K" i tam byłam z pół roku temu chyba jak tylko on powstał i ja teraz nie wiem jak ja mam tam wejść no wiem Ciapek ze mnie ...

Odpoczęłam już troszkę.
Chcę Wam napisać , że byłam na ciuchaczu i kupiłam słodkie różowe spodenki bawełniane z kieszonkami a przy nich malutkimi falbankami z Grega, żółtą bluzeczkę z krótkim rękawkiem z kokardą przy dekolcie aaa w białe groszki z Chyba Nexta, biały sweterek z jakiegoś markowego sklepu ale nie pamiętam z jakiego... bluzeczkę w paski granatowo białe czaderska też jakaś firmówka. I super kurteczkę z kapturkiem a na niej uszka w paseczki cienkie na niebieskim tle też firmówka. Już to uprałam i dlatego nie piszę firm bo nie chcę mi się już grzebać w tym co powiesiłam na sznurkach. A nie wiem czy napisałam bo to wsio dla mojego maleństwa i zapłaciłam za to dokładnie 9.60 !!!
Piękne i nie zniszczone !!!

no to gratuluje udanych zakupów
ja to kurcze nie umiem w lumpkach kupowac... co tam wleze to nic nie widze ciekawego..... ehhh pierdółka ze mnie i słaby szperacz....
Cytat:
hehe moj TZ tez ma ostatnio takie wjazdy
i wkurzac sie zaczynam bo coraz wiecej osob sie pyta czy juz w ciazy jestem/....... ech wg niektorych to po slubie trzeba od razu byc w ciazy.....

a i chcialam zakomunikowac ze prawdopodobnie w lipcu zaczniemy staranka Na razie jestem na "odwyku hormonalnym"... juz 3 tyg prawie Ciekawe czy @ dostane mniej wiecej w terminie...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:40   #2168
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:45   #2169
Daysy85
Zakorzenienie

Taki ze mnie informatyk jak z koziej pupy rakietnica... wystarczy że Tż jrst informatykiem a ja nawet nie wiem co to znaczy subskrypcja i gdzie są te kluby ??? Gdzie ja mam to znaleźć???

A co do ciuchaczy... to ja też nie umiałam szukać itd. moja koleżanka , która jest uzależniona od zakupów tam mówi , że trza wsio do rąk brać i rozwijać itd, żeby zobaczyć co to naprawdę jest. I ja właśnie tak robię

Lecę na basen będę później... ale mam zonka bo nie mam soczewek tylko okulary i będę w nich pływać, pewnie będę wyglądać jak czub ale trudno. Wolnę tak niż wcale...
achaaaa i najważniejsze chyba się zapiszę od maja na zajęcia "Aktywne 9 miesięcy " Do klubu fitnes
Stary 2010-04-28, 18:48   #2170
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no to krzyżyk na drogę i powodzenia
Stary 2010-04-28, 18:49   #2171
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Taki ze mnie informatyk jak z koziej pupy rakietnica... wystarczy że Tż jrst informatykiem a ja nawet nie wiem co to znaczy subskrypcja i gdzie są te kluby ??? Gdzie ja mam to znaleźć???

A co do ciuchaczy... to ja też nie umiałam szukać itd. moja koleżanka , która jest uzależniona od zakupów tam mówi , że trza wsio do rąk brać i rozwijać itd, żeby zobaczyć co to naprawdę jest. I ja właśnie tak robię

Lecę na basen będę później... ale mam zonka bo nie mam soczewek tylko okulary i będę w nich pływać, pewnie będę wyglądać jak czub ale trudno. Wolnę tak niż wcale...
achaaaa i najważniejsze chyba się zapiszę od maja na zajęcia "Aktywne 9 miesięcy " Do klubu fitnes
a masz specjalne soczewki w których mozna pływac? czy śmigasz w zwykłych? bo ja od niedawna noszę i się zastanawiam co by się stało jakbym w nich pływała
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:51   #2172
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, so : no ja co chwilę mam prawie tak, że jak mrugnę okiem to potem widzę z boku gdzie soczewka, jakby mi coś weszło w nie, albo przesłaniało widok ... własnie taka mgła. Myślałam, że to może dolna powieka przy ruchu przesuwa soczewkę i dlatego, ale w pierwszy dzień, jak nałożyłam, to nie miałam dyskomfortu. Nie wiem, może ją czymś uszkodziłam.
Mam miękka.
Kolejność zakładania, malowania, zdejmowania i demakijażu jest u mnie przestrzegana, wiec to nie to.
Nie wiem, co jest grane, ale wkurza mnie to
Hm może płyn, a może oko musi się przyzwyczaić albo coś z soczewką nie tak?? może faktycznie uległa uszkodzeniu moja koleżanka miała kiedyś dziurkę w soczewce... ale możesz też mieć choćby rysę... at o się dzieje na jednym oku, czy na dwóch? jak terminowe masz kontakty?

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Martucha84 - w poście 11 zdjęcia 9 i 10 soczyste kolorowe korale wiosenno letnie
Aniu ja też jestem za tamtymi kolczykami wiosennymi są boskie
szkoda, ze nie zrobisz ich do piątku... bo w piątek mam ostatnią możliwość darmowego przelewu , bo to mój ostatni dzień w pracy...
Wiesz ile one mogę kosztować?

Cytat:
Kiedy ja właśnie nie chcę
Jadę na tabsach i na razie nie chce tego zmieniać
A co Ty na tekst tżta?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:53   #2173
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć

No cóż, wiadomości "z frontu" są takie:

Jak było duże prawdopodobieństwo, że urodzę jeszcze w kwietniu, tak ono teraz zniknęło zupełnie... NIC się nie dzieje... Nie wygląda na to, żebym miała urodzić w najbliższych dniach. Jak się nic nie wydarzy do terminu porodu, to 11 maja mam przyjść z walizką do szpitala- mój lekarz mnie przepada i jak dalej nic się nie będzie działo, to odeśle mnie do domu. Zapowiedział mi, że nie chce mnie zamknąć na oddziale, żebym leżała bez sensu i patrzyła jak inne rodzą Także to jest po mojej myśli, bo też by mi się to nie uśmiechało Miłoszek, jak zawsze był 2, 3 tygodnie większy, tak teraz wyrównał się Waży jakieś 3-3,2 kg, także spoko Lekarz powiedział, że najwyżej będzie ważył z 3,5 kilo, ale to zależy kiedy urodzę. No i poza tym, nasz syneczek jest długi i chudy, co, według lekarza, oznacza, że powinien fajnie przejść Podobno ma bardzo długie nóżki po dziadku Tak lekarz powiedział- bo zna moich teściów

(...)
No i Ci wykrakałam
Cieszę się, że z Miłoszkiem ok, no a do maja już coraz bliżej.

Madzialenka ale się porobiło z tą ręką. Ale nic się nie martw, dostaniesz leki, będziesz chodzić na zabiegi i przejdzie.

Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? Bo jest wiele opinii na ten temat - jedni mówią, że można, inni, że po 12 tygodniu, jeszcze inni, że wcale...
Stary 2010-04-28, 18:55   #2174
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to ja poprosze jedne
maz mnie zabijeeee
podobają Ci sie?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:02   #2175
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hehe moj TZ tez ma ostatnio takie wjazdy
i wkurzac sie zaczynam bo coraz wiecej osob sie pyta czy juz w ciazy jestem/....... ech wg niektorych to po slubie trzeba od razu byc w ciazy.....
Tylko, że ty przestalaś brać tabletki i tak staranka masz zamiar zacząć, a ja biorę dalej i nie chcę zachodzić w ciąże - o czym tż dobrze wie, dlatego mnie zatkało to, z czym wyskoczył

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no to krzyżyk na drogę i powodzenia
Nie ma tak dobrze, nie mam takiego zamiaru Kochana

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-28, 19:03   #2176
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Stripii Domiks śliczne dzieciaczki
Domiks kliknięte
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:07   #2177
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Hm może płyn, a może oko musi się przyzwyczaić albo coś z soczewką nie tak?? może faktycznie uległa uszkodzeniu moja koleżanka miała kiedyś dziurkę w soczewce... ale możesz też mieć choćby rysę... at o się dzieje na jednym oku, czy na dwóch? jak terminowe masz kontakty?

A co Ty na tekst tżta?
Ja mam tylko na jedno oko soczewkę, drugie widzi w normie.
Płyn jest ok. Mi się wydaję, ze ją mogłam uszkodzić, tak, że nie widać.
A soczewkę mam miesięczną.

A ja mu na to:"Piłeś coś?, bo chyba oszalałeś"

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-28, 19:11   #2178
atomufka
Zakorzenienie

Rosi Wszystkiego Naj

ania20m
fajne te korale

A my prawie na 99.9% zdecydujemy sie na mieszkanie z rynku pierwotnego.Wiec bedziemy mieli wszystko nowiusienkie.Bylismy obejrzec to osiedle ,okazuje sie ze jest to okolo 8km od centrum Poznania wiec naprawde blisko.Osiedle piekne,wszystkie domki takie same ,wyglada troche jak z bajki pozniej wkleje link.Ale jestem podjaranahehe

kliwia witaj w kraju

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:12   #2179
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Aniu ja też jestem za tamtymi kolczykami wiosennymi są boskie
szkoda, ze nie zrobisz ich do piątku... bo w piątek mam ostatnią możliwość darmowego przelewu , bo to mój ostatni dzień w pracy...
Wiesz ile one mogę kosztować?
Niestety nie uda mi sie ich zrobić do piątku dopiero jutro bede zamawiała te kwiatuszki i listka itp. Także mam nadzieje że w przyszlym tygodniu już coś uda mi sie zrobić z nich a powiedz jakie kolory by cie interesowały?? żebym wiedziała ile czego potrzebuje
Na all są one między 7,50 a 9,90 zl więc myśle że tak kolo 7 zl powinny kosztować, a wy jak myślicie to jest drogo czy tanio??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 19:14   #2180
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

cori łi tam

moze mu sie instynkt ojcowski włączył

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:28   #2181
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Niestety nie uda mi sie ich zrobić do piątku dopiero jutro bede zamawiała te kwiatuszki i listka itp. Także mam nadzieje że w przyszlym tygodniu już coś uda mi sie zrobić z nich a powiedz jakie kolory by cie interesowały?? żebym wiedziała ile czego potrzebuje
Na all są one między 7,50 a 9,90 zl więc myśle że tak kolo 7 zl powinny kosztować, a wy jak myślicie to jest drogo czy tanio??
Te fioletowe kwiatki są super zastanawia mni jeszcze tylko, czy to jest na takich sztywnych drucikach, czy "giętkich"??:rolleyes :
Myślę, że cenka znośna da się przeżyć

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:30
Stary 2010-04-28, 19:31   #2182
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Rosi Wszystkiego Naj

ania20m
fajne te korale

A my prawie na 99.9% zdecydujemy sie na mieszkanie z rynku pierwotnego.Wiec bedziemy mieli wszystko nowiusienkie.Bylismy obejrzec to osiedle ,okazuje sie ze jest to okolo 8km od centrum Poznania wiec naprawde blisko.Osiedle piekne,wszystkie domki takie same ,wyglada troche jak z bajki pozniej wkleje link.Ale jestem podjaranahehe

kliwia witaj w kraju
Super! A to tam wchodzi w grę domek a nie mieszkanie tak? Czekam niecierpliwie na link

Ale ze mnie gapa
Rosette wszystkiego najlepszego - dużo radości, spełnienia marzeń tych dużych i małych, no i kasiorki, bo tego chyba nigdy za mało

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:33
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:40   #2183
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
cori łi tam

moze mu sie instynkt ojcowski włączył
Anika
Nie, on juz dawno się określił, ze chciałby, jeszcze zanim małżeństwem zostaliśmy, ale ja póki co nie chcę i biorę tabsy, więc dlatego mnie zatkało, jak dzisiaj wyleciał z takim tekstem, bo zna moje zdanie na ten temat natenczas

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-28, 19:42   #2184
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Super! A to tam wchodzi w grę domek a nie mieszkanie tak? Czekam niecierpliwie na link

Ale ze mnie gapa
Rosette wszystkiego najlepszego - dużo radości, spełnienia marzeń tych dużych i małych, no i kasiorki, bo tego chyba nigdy za mało
Mieszkanie z ogrodkiem w szeregowcu.nie mam linku do tego akurat projektu(bo jeszcze nie zatwierdzony) ,ale tak wyglada to osiedle:
http://www.familyhouse.pl/osiedle-lesne-3.html

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:46   #2185
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Te fioletowe kwiatki są super zastanawia mni jeszcze tylko, czy to jest na takich sztywnych drucikach, czy "giętkich"??:rolleyes :
Myślę, że cenka znośna da się przeżyć
na drucikach jest ale one nie są aż takie sztywne

Stary 2010-04-28, 19:50   #2186
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

*Agatek* ehs... niezle.. ale z 2 maja.. to przegiecie..

(...)
nie przemówisz im do rozumu w mojej pracy nic tylko lać...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:59   #2187
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie przemówisz im do rozumu w mojej pracy nic tylko lać...
2 maja do pracy idziesz...?
Stary 2010-04-28, 20:03   #2188
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
2 maja do pracy idziesz...?
oczywiście na 12 do 20 ale moje koleżaneczki już wcześniej się wycwaniły i mają wolne w ten dzień, 3x wolne

Ale jestem wkurzona poszłam się położyć po 16, i jak zasnęłam, tak nie miałam siły wstać o 19 i tak spałam do 20.30 wrrrr i jeszcze szwagier mnie obudził, że obiad a ja z pretensjami, że po co mnie budzi i nie jestem głodna i teraz się obudziłam to taka wkurzona na cały świat!!! jeszcze teść schował laptopa do szuflady bo się bał, że ktoś za oknem zobaczy a ja jak wróciłam, szukałam i mówię, tż wziął do pracy a oni se schowali no tak jestem wkurzona, że nie wiem, aż płakać mi się chce

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:06   #2189
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście na 12 do 20 ale moje koleżaneczki już wcześniej się wycwaniły i mają wolne w ten dzień, 3x wolne

Ale jestem wkurzona poszłam się położyć po 16, i jak zasnęłam, tak nie miałam siły wstać o 19 i tak spałam do 20.30 wrrrr i jeszcze szwagier mnie obudził, że obiad a ja z pretensjami, że po co mnie budzi i nie jestem głodna i teraz się obudziłam to taka wkurzona na cały świat!!! jeszcze teść schował laptopa do szuflady bo się bał, że ktoś za oknem zobaczy a ja jak wróciłam, szukałam i mówię, tż wziął do pracy a oni se schowali no tak jestem wkurzona, że nie wiem, aż płakać mi się chce
Nieźle...

A na co tak się tak złościsz?
Może zrób sobie relaksujacą kąpiel w pianie mi pomaga
Stary 2010-04-28, 20:11   #2190
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Agatek, strasznie podminowana jestes

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości