Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 18:01   #121
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

lazurowa a lozeczko drewniane z reguly jast na instrukcji napisane ze do trzeciego roku zycia i nie sadze aby sie szybciej rozsypalo a na allegro mozesz sprawdzic bo czesto sa okazje ze za niewielkie pieniadze mozna dorwac lozeczko z cala reszta

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:21
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:01   #122
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
te łóżeczko z ikei ma wiele moich znajomych i chwalą je---i wcale nie malowali bo polecane jest żeby je czymś przeciągnąć...ale to ponoć zbędne
dawaj focie
No właśnie mi się wydaje, że nie jest takie najgorsze. I właśnie takie proste łóżeczka najbardziej mi się podobają.
Z góry przepraszam, że zdjęcia lekko rozmazane ale jakoś dzisiaj ręka mi drży. Zrobiłam jeszcze zdjęcia tego co ostatnio przyniosła moja kuzynka.
Załącznik 3066895

Załącznik 3066896

Załącznik 3066897

Załącznik 3066898

Załącznik 3066899

Załącznik 3066900

Załącznik 3066901
Stary 2010-04-28, 18:06   #123
anoxa
Zakorzenienie

kasienka napisz mi na Pw swoj wiek tp i ewentualna plec jaka obstawiacie skoro nie znacie jej na 100% a i ewentualne imiona jesli macie wybrane

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

lazurowa super ciuszki chyba masz juz spora kolekcje co? cos mi sie kojarz ze sporo kupowalas
Stary 2010-04-28, 18:10   #124
idealnecialo
Zadomowienie

Ja wam pokaze 5 część!
A ledwo moment mnie nie bylo!

Wczorajsza wizyta u gina:
Mały dalej jest chlopcem.
Wazy ok 1200g
Pytalam jaki dlugi to tylko ginek powiedzial ze teraz ma zapewne ok 40cm:/ ale ze zmierzyc sie nie da.
Wszystko pozamykane, rozwarcie tylko na pol palca czy cm czy cóś.
A tak wszystko ok. L4 sobie wzielam, kilka zdjec ale wlasciwie glowka brzuszek kosc udowa. Sprawdzil przeplyw (MA NOWY SPRZET! WOW! nie zapytalam czy ma 4D... moze ma?).
Pokazał stówki, ktore jak czuje są na moich zebrach z prawej str, dlatego tak mnie tam kopie.
Wizyta nastepna 21 maja. I tyle.

Przerazilam sie wagi! Nie wiem moze maja zepsuta, wyszlo ze waze w butach ponad 77 kg!
Pytalam gina o wage, stwierdzil ze jak nie jestem obuchnieta, nogi itp to nie mam sie czym martwic;/

Fryzjerka:
Akurat byla w domu mojej kolezanki wiec obciela mnie- nie stopniowala, tylko koncowki z 2 cm, troche zaokrąglila dól, grzywke podciela, i troche jeszcze jej dodala po bokach, bo jak mialam kucyk to mialam przeswity.
A na dzis sie umowilam na "pasemka" I wczoraj juz doszlysmy do wniosku, ze to maja byc jakies refleksy, mowila ze ton ew, 2 tony jasniejszy kolor itp.
A wyszlo co innego!!!!!! Mam blond pasemka! Nie jest az tak zle, ale jest ich za duzo na grzywce. Nie wiem jak to sie stalo, przeciez umawialysmy sie inaczje. Oczywiscie nic tam jej nie wyrzucalam... trudno sie mowi.
I teraz nie wiem co zrobic.
Z ciocią moja (tez ma zaklad) umowilam sie an jutro, zeby zmienic ich kolor bede musiala miec chyba zafarbowane wlosy (ona sama mi zrobi mieszanke z roznych kolorow wymiesza) wtedy te pasemka zmienia troche kolor. Nie wiem czy isc czy nie isc, czy zostawic sie blad czy nie. Mysle ze chyba mezowi wysle mmsy co on na to. Sadze ze mu sie nie spodobaja. Mi za bardzo nie podeszly do gustu, bo calkowicie co innego chcialam i inaczej sobie to wyobrazalam.
Do jutro mam czas sie zastanowic. Na 14:30 jestem umowiona na "poprawe". Ktora tez nie wiadomo jak wyjdzie...

Na allegro zamowione:
Poducha 190cm do spania/karmienia:
http://allegro.pl/item999956841_podu...0cm_sklep.html

10 pieluch tetrowych

I poduszke 50x60 pod duza do spania by bylo mi wyzej.

Mam nadzieje ze dojdzie jutro lub po jutrze.

Allegro bluzki i spodnie rybaczki 3/4 biale:
Jeszcze nie zakupione ale rybaczki te kupie:
http://www.allegro.pl/item1004974621...ka_gratis.html

Bluzki:

z krótkim : ale nie wiem czy rozwa, czerwona, fioletowa? chyba dwie kupie ale ktore?

http://www.allegro.pl/item1011247162...k_rekawek.html

bez rękawów: czarna i biała - biore jes tez po to by je ubierac po te z krótkim bo maja za duzy dekold.

http://www.allegro.pl/item1011272143_top_podkre slajacy_brzuszek_producen t_wiskoza.html

No a te zakupy to czesciowo do poprawy komfortu (poduchy) , do poprawy nastroju i tez co poczucia sie ladniejsza. No i mam zamiar uslyszec od meza komplement. Mam nadzieje ze doceni starania.
Pewnie nie zrobi tego sam od siebie, ale wycisne to z niego

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:28
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:10   #125
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
kasienka napisz mi na Pw swoj wiek tp i ewentualna plec jaka obstawiacie skoro nie znacie jej na 100% a i ewentualne imiona jesli macie wybrane

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

lazurowa super ciuszki chyba masz juz spora kolekcje co? cos mi sie kojarz ze sporo kupowalas
Wiesz co, czy sporo to nie wiem. Zajmują mi jedną szufladę w komodzie a komoda nie jest duża. Kupowałam po troszku. I mam też takie w rozmiarze 68- kilka sztuk, a nawet jakieś 72 się znajdzie. Mama mi dziś uświadomiła, że jakieś ciuszki na wyjście też muszę mieć i stąd te dwie pary spodni.
Stary 2010-04-28, 18:16   #126
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

powielam moja wiadomosc z cz 4 bo nie miałm pojecia ze juz jest cz.5
"Ojej dziewczyny wiem że długo mnie nie było a to już 5 część, coś niesamowitego.
W skrócie co u mnie: byłam u mojego gina wczoraj powiedział że badania wyszły bardzo dobrze wiec nie bedzie mnie męczył badaniem krzywej cukrowej i zgodził się na zrobienie mi usg aby poznać płeć dzidzi , a tu najlepsze okazało się że nasza dzidzia nie ma ochoty abyśmy ją podglądali i odwróciła się pupcią heheh -niedobre złotko.prosiła żeby sie przekręciło ale ona li myślała. najlepiej zdziwiłam się że jest już ataka duża i kuloskami sięga pod moje żebrami. Moj tz znów sie zawiódł niepoznając napewno płci maleństwa Ale i tak bardzo się cieszę że widziałam moje słodkie maleństwo, ale miała fajne grubiuśkie kulaski
Dzis zapisałam sie prywatnie na 3d troszkę pozno ale wole sie upewnic ze wszystko jest dobrze no i moze tym razem nie odwróci się pupką. hehehhe
humor ma po mamusi ;D
kiedy ja nadrobie cz4, nie mam pojecia

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:19   #127
belunia1985
Raczkowanie

cześć dziewczyny.
a ja dzis po wizycie u gina. i kurcze martwie się. z dzidziem wszystko ok. tylko skraca mi sie szyjka. jak zeszłam z samolotu to gin zapytał czy duzo chodzę, a juz wczesniej zaczęłam cos podejrzewac, bo strasznie dlugo mnie badal. no i wyszlo potem na usg ze szyjka na granicy , ma 25 mm. a ja wlasnie wcale duzo nie chodze, od poczatku na zwolnieniu jestem, tylko dwa razy dziennie wychodzę na powolny spacerek 20 min, z pieskiem. no to od czego ta szyjka sie skraca? za dwa tygodnie mam isc na kontrole, a do tego czasu jak najwiecej leżeć. nie orientujecie się, czy ma tu jakies znaczenie to że np. będe siedzieć przed kompem (musze pisac mgr) a nie tylko leżeć?? i czy 25 mm to bardzo krótka szyjka?

aha, dopisze tylko ze jestem w 31 tyg.

Edytowane przez belunia1985
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:21
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:28   #128
anoxa
Zakorzenienie

belunia z tego co kojarze to chyba tak powazniej z szyjka od 2mm sie zaczyna mlm pisala mam nadzieje ze juz sie nie skruci jak juz pislalam mojej znajomej tez sie skracala straszyli ja ze porod przed terminem bedzie a tu juz w 40tc jest wiec badz dobrej mysli

idealnecialo
ja bym proponowala poczekac sobie jakis czas pochodzic z tymi pasemkami a jak juz sie odrost zrobi to dorobic pasemek w twoim naturalnym kolorze plus odrost blond to taka moja fachowa rada a w klej zdjecia fryzurki pochwal sie
Stary 2010-04-28, 18:30   #129
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

idealnecialo - fajnie, ze wszystko oki

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
a ja dzis po wizycie u gina. i kurcze martwie się. z dzidziem wszystko ok. tylko skraca mi sie szyjka. jak zeszłam z samolotu to gin zapytał czy duzo chodzę, a juz wczesniej zaczęłam cos podejrzewac, bo strasznie dlugo mnie badal. no i wyszlo potem na usg ze szyjka na granicy , ma 25 mm. a ja wlasnie wcale duzo nie chodze, od poczatku na zwolnieniu jestem, tylko dwa razy dziennie wychodzę na powolny spacerek 20 min, z pieskiem. no to od czego ta szyjka sie skraca? za dwa tygodnie mam isc na kontrole, a do tego czasu jak najwiecej leżeć. nie orientujecie się, czy ma tu jakies znaczenie to że np. będe siedzieć przed kompem (musze pisac mgr) a nie tylko leżeć?? i czy 25 mm to bardzo krótka szyjka?

aha, dopisze tylko ze jestem w 31 tyg.
A no widzisz, to uwazajcie na siebie

A ja dosc duzo sie ruszam bo nie moge siedziec bo mnie biodro boli...ale zobaczymy czy nie ma to swoich konsekwencji.
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:32   #130
anoxa
Zakorzenienie

wikimi no faktycznie dawno cie nie bylo a wasz dzidziolek chce byc prawdziwa niespodzianka moze naprawde na 3d sie ukaze
Stary 2010-04-28, 18:33   #131
itakasia
Zakorzenienie

belunia
standardem jest szyjka 30-40mm. ale po 30 tc szyjka moze sie skracac, jednym wczesniej innym pozniej. czasem na samym koncu. no i najwazniejsze to kontrolowac tempo skracania. takze najwazniejsza bedzie kolejna wizyta. wtedy sie dowiesz czy jest powod do zmartwienia. teraz glowa do gory i stosuj sie do zalecen lekarza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:37   #132
idealnecialo
Zadomowienie

Jaszczka to dzidzia fajnie wazy! My tak samo tygodniowo a maly ma 1200. No ale jak zawsze wychodzi młodszy o tydzien co najmniej.

Papeteria, ja tez chce kupic taki komplet szlafroczka z koszulką tylko czekam az beda znow XL i XXL, nie wiem jeszcze ktory wezme. No i nie chcialam brac calkowicie szarego. A sa teraz takie z dwoma misiami, to tez mi az tak sie nie podobaja. Ciekawe czy babka bedzie miala w nastepnej dostawie wiecej wyboru. Teraz nie dostala wiekszych rozmiarow.

Muminek materac dla malucha pol biedy bo ja tez mialam chyba gryka kokos i tez chyba pianka. Ale teraz dla malej na lozko 200X90 to juz nie ma tak wąskiego wyboru.... Sama nie wiem jaki wybrac gdzie kupic. Nawet na samym allegro od 200-1000zł mozna kupic a sama nie wiem czym sie roznia. Napewno cos kolo 300zl sie da,ale ktory wybrac by byl dobry na dosc kawalek czasu ???

Siala_bala gdzie ty chowasz te 20 kg? az nie wierze!!!!! A brzuszek to ja mam wiekszy nie ma co:P

ola_k11 fajne te koszule z muzzy, myslalam o nich,ale jak widze ten dekold to wiem ze nie ma szans bym mogla w nich chodzic, na 100 cycki mi wylezą, nie sa duze, ale takie wiszące, a zawsze kazdy dekold to tragedia, nawet w bluzkach i nawet w biustonoszach.. za duzo widac- te moje ogromne otoczki

.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Muminek musisz tą energie jakos zagłuszyc :P bo sie zajedziesz:P
Stary 2010-04-28, 18:39   #133
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Hej!
Też się melduję w nowej części. POstaram się być pilna w tej części i czytać dokładnie choć to nie jest łatwe wcale.
Czytam, ze dziewczyny znów o jedzeniu piszą i jak tu nie przytyć JA siedzę przy rodzinkach w czekoladzie. Mniam już paczka poszła

Dziewczyny jaki rozmiar pościeli kupiłyście do łóżeczka 120x60?? Już w paru sklepach mi proponowali 100X135 a mnie się wydaje za wielka i nie wiem czy maluchowi będzie wygodnie

Lazurowa każdy chwali swoje a mnie się tylko Taco spodobał i bogu dzieki że akurat był w sklepie bo cieżko by mi było do niego przekonać Tż gdyby nie zobaczył na żywca.
ja mam 120 na 60

lazurowa fajne ciuszki a to body z małpkami to mam i ja zamawiałam kiedyć trzypak za 20 zł z allegro i to właśnie jedne z tych i wiem, że są super jakości

idealnecialo dobrze, że wizyta ok a włoski może pokaz nam to ocenimy czy faktycznie źle czy może poprostu jest to dla ciebie nowość i ci się dziwnie wydaje a naprawde jest fajnie

bluzeczke jak dla mnie czerwoną

belunia ja nie wiem bo wogole ja nie wiem czy na ostatniej wizycie miałam szyjkę badaną ? :/ bo nie miałam usg a to się da tam palcem zbadać ? nic mi gin nie mówił a ja głupia nie spytałam czy wogóle miałam badane i teraz się baniuje bo coraz częsciej mi sie brzuch spina a wizyta dopiero 10 maja i się zastanawiam czy mi się nie skraca a nie wiem nic o tym
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:46   #134
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
lazurowa fajne ciuszki a to body z małpkami to mam i ja zamawiałam kiedyć trzypak za 20 zł z allegro i to właśnie jedne z tych i wiem, że są super jakości
Tak, te body są super jakości, z resztą inne też. Poza tym szkoda nie wziąć jak są po 1zł. Jutro ma być w tym ciucholandzie dostawa ale nie wiem czy się wybiorę.
Stary 2010-04-28, 18:48   #135
Basia84
Rozeznanie

ja juz po pracy na domku dostalam troche rzeczy dla Oscara czesc uzywanych a czesc zupelnie nowych duzo firm takich jak gap i disney!!! spioszkow, spodni,bluz,koszulek, kamizelek kocykow jest....150 sztuk!!!! do tego bujaczek siedzonko i nosidelko na spacery. szkoda ze ktoras nie mieszka blisko bo polowe ,mogla bym ktorejs dac bo my juz wszystko mamy kupione a tu dzis taka niespodzianka a kobieta powiedziala ze to dopiero poczatek i ze ma jeszcze zabawki
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:51   #136
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ja juz po pracy na domku dostalam troche rzeczy dla Oscara czesc uzywanych a czesc zupelnie nowych duzo firm takich jak gap i disney!!! spioszkow, spodni,bluz,koszulek, kamizelek kocykow jest....150 sztuk!!!! do tego bujaczek siedzonko i nosidelko na spacery. szkoda ze ktoras nie mieszka blisko bo polowe ,mogla bym ktorejs dac bo my juz wszystko mamy kupione a tu dzis taka niespodzianka a kobieta powiedziala ze to dopiero poczatek i ze ma jeszcze zabawki
Wow, ale góra ciuszków
Stary 2010-04-28, 18:55   #137
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Basia niezła kolekcja
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:56   #138
belunia1985
Raczkowanie

belunia ja nie wiem bo wogole ja nie wiem czy na ostatniej wizycie miałam szyjkę badaną ? :/ bo nie miałam usg a to się da tam palcem zbadać ? nic mi gin nie mówił a ja głupia nie spytałam czy wogóle miałam badane i teraz się baniuje bo coraz częsciej mi sie brzuch spina a wizyta dopiero 10 maja i się zastanawiam czy mi się nie skraca a nie wiem nic o tym[/QUOTE]

wiolek, da sie zbadac palcami, takze jak Cie gin badal palcami, to najprawdopodobniej badal szyjke, i jak nic nie mowil to jest ok. mozesz tez sprawdzic to sobie w karcie ciąży, powinno byc przez gina odnotowane, mój zapisywal mi zawsze 0/3 - czyli to było wszystko ok z szyjką, a dzis mi już wpisał 0,1.5. mnie ogólnie nic nie kłuło, mało chodzę, siedze w domu i dlatego zachodze w głowę z czego to sie u mnie robi. jedyne co zaobserwowałam to to, że od kilku dni coraz mocniej "czuje" kości spojenia łonowego, szczególnie przy chodzeniu, a dziś to juz mnie tez w pachwinach boli przy chodzeniu. pytalam gina o to, czy to mozliwe żeby sie miednica juz luzowala, powiedział że "być może". powiedzial mi ze jesli tylko bedzie mnie bolal brzuch mam jechac do szpitala.

itakasaia, dzieki za info, nie ma to jak rada od kogos dośwaidczonego dzieki

Edytowane przez belunia1985
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:58
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:01   #139
bassienkaw
Zakorzenienie

Co tu dużo mówić... od wczoraj mnie nie było, a tutaj prócz tego, że nowy wątek to jeszcze w dodatku już 5 stron na nim... nie dam rady nadrobić, oj co to to nie dziewczyny...
Dzisiaj popołudnie spędziłam u moich rodziców... a teraz, zaraz biorę się znowu za pisanie pracy... Łucja mam nadzieję, że niedługo padnie...
Mam dużo zdjęć na telefonie, ale niestety jeszcze mi nie przyszedł czytnik kart... więc pozostaną nadal na telefonie

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 19:03   #140
olayya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Witajcie.
I ja się dopisuję.
Już kiedyś pisałam, ale nie nadążałam za Wami. Może teraz mi się uda.
Jutro zaczynam 24 tydzień ciąży.

Ciuszki już mam chyba wszystkie (teściowa szaleje z zakupami), wanienka, przewijak, foteliczek(leżaczek) też już jest - po szwagierki synku.
Łóżeczko przywiózł kurier w poniedziałek - http://www.allegro.pl/item995061327_..._11czesci.html (takie jak na tej aukcji - pościel zielone miesie w kółeczkach, łóżeczko koloru machoniowego)
Wózek podoba mi sie PEPE. oto link - http://www.allegro.pl/item1009861735...epe_adbor.html

Termin porodu mam na 26 sierpnia więc proszę o dopisanie mnie do listy jeszcze nie wiadomo czy synuś czy córcia - bo maleństwo jest tak zwiniętę że aż dziw że Mu/Jej jest tak wygodnie

Pozdrawiam wszystkich

KOniecznie napisz jaki materiał ma pościel bo ogladałam ją na allegro i się zastanawiam czy bawełna jest miła w dotyku czy taka bardziej szorstka.

Basia niezła kolekcja

Lazurowa ja z ciuchów wygrzebałam również niezła wyprawkę.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:07   #141
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Lazurowa ja z ciuchów wygrzebałam również niezła wyprawkę.
Bo na ciuchach można znaleźć fajne rzeczy, szczególnie dla takich maluszków bo one nawet nie mają kiedy się zniszczyć.
Stary 2010-04-28, 19:11   #142
olayya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Bo na ciuchach można znaleźć fajne rzeczy, szczególnie dla takich maluszków bo one nawet nie mają kiedy się zniszczyć.
Pewno, że tak. Ja i tak takie ciuszki piorę dwa razy i w 60 stopniach i nawet nie płaczę jak mi coś się skurczy bo mi nie szkoda. Choć do tej pory nie miałam takiego przypadku żeby coś się z ciuszkiem stało w 60 0C. Masło maślane troche mi wyszło z pisania

Dzięki dziewczyny za rady chyba się zdecyduję na tą większą pościel jednak

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:11   #143
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja się właśnie wymoczyłam, teraz mala szaleje chyba zjem sobie jabuszko, ale mam ochote na marchewke starta z jabkiem, TZ napewno mi nie zetrze wiec chyba sama to zorbie

W ciuchach kupilam ostanio taki polarkowy pajacyk, sliczny nowy z metka....za 9zł a naprawde super, zreszta jest tego tyle u mnie ze szok...naprawde fajne rzeczy
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:13
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 19:12   #144
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Pewno, że tak. Ja i tak takie ciuszki piorę dwa razy i w 60 stopniach i nawet nie płaczę jak mi coś się skurczy bo mi nie szkoda. Choć do tej pory nie miałam takiego przypadku żeby coś się z ciuszkiem stało w 60 0C

Dzięki dziewczyny za rady chyba się zdecyduję na tą większą pościel jednak
Ja jeszcze nie prałam. Jak już pomaluję pokój to wtedy się za to zabiorę.
Stary 2010-04-28, 19:14   #145
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Basia niezła kupka ciuszków a ten leżaczek jest cudny też poluję na jakiś fajny ale jakoś jeszcze nic nie upolowałam.
Lilka możesz mi przesłać tą listę rzeczy do szpitala do Strzelec bo ostatnio pisałaś że masz? Ja się jakoś dziwnie czuję nonstop mam napięty brzuch a nie chcę mojego męża niepokoić w pracy.....Leże ale jakoś mi nie przechodzi no i boję się że to może być coś złego.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:18   #146
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

No tylko właśnie o to chodzi,że to tylko jeden przedmiot,a czy ta dziekanka nie spowoduje,że będę musiała powtarzać wszystkie? A o kims takim jak rzecznik praw studenta to nie słyszałam Zresztą zgodnie z regulaminem oni mogą mnie tak załatwić,bo u nas student to za wiele praw nie ma...
Jeśli to jest jeden przedmiot, to czytałam w Waszym regulaminie, że mogą Ci go pozwolić zaliczać na następnym roku ( o ile dobrze zrozumiałam).
A jeśli weźmiesz tą dziekankę, to chyba było coś o tym, że na wniosek EWENTUALNIE mogą przepisać oceny z niektórych przedmiotów, pod warunkiem, że nie zmienił się program studiów itd...

Wózek PEPE ma moja przyjaciółka. Jest bardzo zadowolona.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:21
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:22   #147
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

idealnecialo
ja bym proponowala poczekac sobie jakis czas pochodzic z tymi pasemkami a jak juz sie odrost zrobi to dorobic pasemek w twoim naturalnym kolorze plus odrost blond to taka moja fachowa rada a w klej zdjecia fryzurki pochwal sie
Mam zdj na komorce. Dzis chyba bede w domu to aparat dorwe ale nie wiem czy z blyskiem wyjda jakos normalnie czy nie bede musiala w dzien zrobic. Ale moze zrzuce z komorki to cos wstawie..
Juz sama nie wiem... Nawet juz nie ejstem zla ze to jest blond czy nie blond i czy sie go pozbyc czy nie, bo moglby byc, ale efekt nie ten co chcialam osiagnac. Czuje duzy niedosyt. I gdyby w tych blond mi ale spodobalo to spoko-moga byc, ale marzylo mi sie zupelnie cos innego i nie wiem czy z tego co teraz mam an glowie da rade osiagnac efekt na ktorym mi zalezalo...

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
idealnecialo dobrze, że wizyta ok a włoski może pokaz nam to ocenimy czy faktycznie źle czy może poprostu jest to dla ciebie nowość i ci się dziwnie wydaje a naprawde jest fajnie

bluzeczke jak dla mnie czerwoną
Chyba wezme czerwona i rozowa.. Lubie fiolet,ale mam mi mowi bym sobie na lato wziela jasna a nie fioletowa bo za ciemna.. hmm
Stary 2010-04-28, 19:39   #148
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

madziorek to podaj mi maila na priv, a jak byś chciała to 12 maja na 17.30 zaczyna się szkoła rodzenia w szpitalu w Otmęcie

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

madziorek wysłane
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:40   #149
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
madziorek to podaj mi maila na priv, a jak byś chciała to 12 maja na 17.30 zaczyna się szkoła rodzenia w szpitalu w Otmęcie

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

madziorek wysłane
dzięki Lilka

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:49   #150
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja znów piszę z "zakochanym meksykaninem".

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Bassienka zamiast pisać pracę to wystawia rzeczy na allegro- niedobra!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości