|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
o czym Wy tu piszecie ![]() dziewczyny czy wiadomo coś, co ze spotkaniem? przekładamy tak? (bo nie wiem jak planować weekend )
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
![]() Jak on będzie u kolegi to Ty dzwoń jak baaardzo go potrzebujesz i niech przyjeżdża.
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście, że będę miała takie rękawiczunie chcę mój ślubik!!!!!!!! ![]() taaak, już jestem brajdzilla carmi, myslałam, że dobrze Ci w tej Twojej pracy. motyl, no to kciukam jeszcze mocniej, skoro dobrze Ci poszło aleks, no jasne, taksa to zawsze wydatek. tak to napisałaś, jakbyś miała zamiar z Wawy jechać taksówką
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Naj pamiętaj o brudnych majtkach, pożyczonych rajtkach, niebieskim staniku, i starym kwiatkach
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Już się zarejestrowałam na bezrobotnym ![]() Rozniosłam kilka Cv ale wiadomo ludzie patrzą na nie i "oj ale puściutkie " No co ja mogę napisać jak dopiero szkołę skończyłam W ogóle mam mały problem . Sprawa wygląda tak jak wiecie TŻ dostał pracę od mojego domu to jakieś 7 km od niego ponad 30km plusk straszne korki ponieważ w mieście jest remont dróg. Wiadomo lepiej opłaca mu się mieszkać ze mną , ale ....No właśnie jest to ale .... ![]() Mieszkam z rodzicami u jestem na ich utrzymaniu , każdy rodzic ma inne podejście do życia i moi , nie widzą nic przeciwko ale , nie jesteśmy po zaręczynach więc nie są pewni TŻ , mimo , że wiedzą ze mamy plany na życie i chcemy być razem . Więc mama powiedziała , że nie będzie go utrzymywać .... Więc jakbyśmy mieli rozwiązać taką sytuacje ? Przecież płacić nie będzie , albo oddzielna półka w lodówce ....to też głupota . Macie może jakiś pomysł by to sensownie rozwiązać ? Wiem pierwsza myśl niech się oświadczy Ale niestety to nie przejdzie w przeciągu 3 miesięcy
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale moim zdaniem musisz pogadać o tym, bo to trochę dyskusyjne jest - on może się oburzyć, że mu nie pozwalasz na kontakty z innymi, że chcesz go odciąć od świata itp Ale na pewno jakaś agresywna reakcja nie jest dobra :/ Ja byłabym złośliwa na Twoim miejscu, próbowała go przekonać innymi środkami że mu się do kolegi iść nie opłaca
|
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1388 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Kawka jak dobrze, że Patriszia ma takie psiapsiółeczki jak my
![]() Cytat:
![]() Ad moja praca: jest mi nawet dobrze (po podwyżce), ale mam już 25 lat a dalej jestem asystentką Wiceprezesa. To, że zajmuję się raportami, zestawieniami itp. to niewiele znaczy, bo inne asystentki tylko parzą kawę i bookują hotele, a nazwa w CV ta sama. |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
Naj i pamiętaj w żdnym wypadku nie wolno Ci sie golić bo to przynosi pecha, więc słoneczniki pod pachami obowiazkowe
![]() |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
igzekli? Czemu nie? Przecież będzie mieszkał u Ciebie ze względu na pracę, więc kasę będzie miał.
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że ja bym nie chciała jakby moi rodzice musieli płacić za mojego Tżta.
Abstrahując od tego, że to dla nich jest jednak obcy człowiek, to jak on by się czuł z czymś takim? Mój Ex dostawał jedzenie z domu, no a że wszystko przygotowywałam ja (podgrzewałam itd) to też jadłam z nim - ale mi było głupio i kupowałam też dużo jedzenia sama - a on był zły, że marnuję jego jedzenie :/ Jakoś ja nie umiałam się z tym pogodzić, no ale jak już uważacie.
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie różnica jest jak TŻ przyjeżdża w weekend a jak będzie tu cały tydzień . A co sądzicie gdyby TŻ robiła raz w tygodniu większe zakupy do domu ? Ponieważ tu raczej chodzi o wyżywienie , niż rachunki . |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A on co myśli o mieszkaniu z Tobą i Twoimi rodzicami?? jak to sobie wyobraża?? bo może jemu też być głupio na utrzymaniu Twoich rodziców |
|
|
|
|
#1398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja się zaraz będę zbierać fajnie było, byłam strasznie zaskoczona bo kupił sushi i rogale marcińskie (taki poznański specjał, rogale z mielonym makiem i bakaliami i polane lukrem) i maczaliśmy sobie to wszystko w sosiku sojowym (to znaczy tylko sushi ) i pamiętał którą rybkę lubię mówiliśmy sobie komplementy i byliśmy odrobinę wstawieni po szampanie i w dodatku troszeczkę mnie oszukał że nie zrobi nawet bileciku (tylko jakiś niepodobny jest resztę zdjęć zaraz wrzucę na fejsa)Załącznik 3066948 Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-04-28 o 19:21 |
|||
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jak miałam problemy zdrowotne to TŻ mi płacił za lekarzy więc rodzice o tym wiedzą . I w domu oczywiście u mnie TŻ też pomaga . Więc to nie jest tak , że on tu jest tylko gościem . Ten dom ma być szykowany dla nas po ślubie . Więc niestety /stety to i tak będziemy tu mieszkać . |
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mam szczęście, że mam Was, jestescie nieocenione, Ty też, Rosie i w sumie co do pracy, to masz rację... pytanie tylko, ile w banku zarobisz. no i wiesz, zawsze możesz w motywacyjnym napisać, jakie miałaś obowiązki w poprzedniej pracy. nicol, no co Ty - właśnie musze być wylaszczona na maksa, a nie kudły pod pachami, phi najlepiej by było, jakbym miała widoczne zaczerwienienie po pensecie anioł, moim zdaniem jako głowa przyszłej rodziny i współlokator powinien się normalnie do wszystkiego dorzucać - do wody, do czynszu, do jedzenia. nie dzierżę niedomówień w kwestii finansów zwłaszcza, więc ja bym pogadała z rodzicami konkretnie: ile wydają na żarełko, podzieliła na liczbę osób i tyle tez dodała. i tak ze wszystkim. |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tam sobie powiedziałam .... a nie , że on . Ogólnie jeszcze nie poruszaliśmy dobrze tego tematu .
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa uroczy ten karnet od tż-ta. Postarał sie chłopak. A swoją drogą to ja też jestem wsiurem bo nigdy sushi nie jadłam.
|
|
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
Naj z tymi włosami taki fetysz ;P
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na sushi możesz iśc do Tokio Express do Złotych - tanio i jeszcze żyję :P
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
aleksandrettaa ze mnie tez jest wsiur bo tez nie jadłam i nie odróżniam diamentu od brylantu
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, kochaniutkie
![]() Ilsa, wszystkiego najlepszego! Fajnie, że Tż się postarał i spędziliście miło ten dzień ![]() Choji, gratuluję ![]() Wczoraj był super dzionek, brat Tż z żoną, w ramach rekompensaty za pewną przysługę zaproponowali nam wybranie sobie ciuszków i dodatków w ich sklepach za 5 tys ![]() w życiu nie wydałam tyle jednorazowo na ciuchyW ogóle dzisiaj stoję na peronie skm, patrzę, a tam jakaś parka się zaręcza (tzn tak wywnioskowałam, bo dziewczyna dostała pierdzionek i kwiatki, a pierdzionek włożyła na "zaręczynowy" paluszek no i ogólnie sweet, tyle że potem wsiedli ze mną w skm i ta dziewczyna do niego coś w stylu: i co, udało ci się zmieścić w 1000zł? dziwne...A wczoraj się dowiedziałam, że moja znajoma z angola, która teraz ma maturę, niedawno się zaręczyła co jest dziwne dla mnie, bo to związek na odległość![]() W każdym razie muszę napomknąć o tym mojemu konkubentowi trzeba kuć żelazo, póki gorące![]() Aaa i zrobiłam zupkę ogórkową, chcecie? bo strasznie duży garnek mam
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardzo lubię z rybą maślaną a dzisiaj było przepyszne i też mi się podoba karnet a zwłaszcza propozycja korzystania z usług mojego chłopaka ![]() Cytat:
małe porcje i niesmacznedaj Ty się swojemu oświadczyć tak jak chce ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- to jest to co miałaś być modelką ? |
||
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle mam pewne obawy
Ostatnio bardzo źle się czuje , strasznie mnie trzęsie , mam ochotę na słodkie , jak nigdy nie jadłam rzeczy typu bułki słodkie czy jakieś takie ciasta , to teraz bardzo i lepiej się czuje po . A właśnie w moim wieku brat zachorował na cukrzyce .... I bardzo się boje , że i mnie też dopadnie ![]() mierzę cukier co kilka miesięcy , ale teraz się boje zmierzyć
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
A co do mojego Tż w niedziele po 14 przyjechał do mnie poszliśmy na spacer, jak wróciliśmy to mi powiedział że na 17 umówił się z kolegą (a nie widzieliśmy się tydzień) bo robi parapetówkę. A jak sie okazało pojechali sobie do baru i wrócił przed 3. Chciałam zauważyć że koledzy Tżta nie mają dziewczyn. I wkurzyłam się bo skoro się tyle nie widzieliśmy to mógł mnie chociaż zabrać. I co Wy o tym myślicie???
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, to nie to
Tamto nie wiadomo w końcu, czy wypali, ale nie naciskam, bo co mi do tego:P
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

o czym Wy tu piszecie 
)

Wzruszyłam się 

(tylko jakiś niepodobny jest
13.03.2008
najlepiej by było, jakbym miała widoczne zaczerwienienie po pensecie