|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedłużanie włosów za 400 zł
ja bym bra ła 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Cytat:
Dlatego cięzko cos powiedziec ja zawsze jak nie wiem jakie to biore jasniejsze a potem muskam tylko pare minutek farbą.Tobie kazała wziąc ciemniejszy bo moze chce w razie czego twoje zafarbowac;-)
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-04-26 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Wieczne Kutango
|
limetka87 ja bym brala 6 nawet wydaje mi sie ze moze byc ciut jasniejsza od twoich włosow. Ale nie przejmuj sie idzie lato i twoje naturalne troszke sie rozjasnia od slonca, a pozatym włosy przy nasadzie zawsze są jasniejsze a dół ciemniejszy wiec nie bedzie to sztucznie wygladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
BAN stały
|
dzownilam do niej dzisiaj jeszcze raz i powiedziala jasno ze mam wziasc ciemne wiec z 6 rezygnuje pozostaje kwestia 2 czy 4:/ ciekawe co ona kobinuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie 6 ! A włosy z dobrewlosy.pl ja miałam 3 razy dwa razy synt i raz naturalne i POLECAM !! postaram sie zrobic zdjatka , na poprzedniej stronie masz mnie w tych włoskach. juz ich urok minąl,przeszły swoje porozkruszały sie ale cóz .... trzeba nastepne kupic ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1027 |
Wieczne Kutango
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
BAN stały
|
poszlam do innej fryzjerki i mowi ze tamta musiala mnie zle zorzumiec powinnam wybrac jasny kolor clipow taki jak ja mam ,dostalam od dobre wlosy fotki odcieni od lewej 14/6/4/2
to ktory brać>? ![]() mysle ze jednak musi być to 6 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę o radę, gdzie można kupić sprawdzone naturalne włosy (do clip on), te które mam od 3 m-cy na początku były OK a teraz zaczęły strasznie się kołtunić (dobra pielęgnacja, żadnych zabiegów, suszenia suszarką, zakładane tylko na dzień), właściwie już nie mogę ich nosić rozpuszczonych. Dlatego jeżeli ktoś ma takie włoski od kilku miesięcy i dobrze się sprawują, proszę podpowiedzcie gdzie je kupić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi! !
![]() ![]() A czy moglby mi ktos pokazac zdjęcie jak taka szczotka do wlosow powinna wygladac/ Albo linka jakiegos? Bo ta dziewczyna oferuje mi za 20 zlotych szczotke do kupienia.. taka jakby z pentelkami zamiast patyczkow..
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
a ja w koncu zamowilam na allegro elosy na clipach - ,mozna krecic i prostowac do 130 stopni. tyle sie nalatałam i niegdzie nie mieli takich co mozna na lokówkę nawinąć.mam nadzieje ze kolor bedzie dobry...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-04-27 o 00:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co powiecie o tych wloskach? bo najbardziej sie do tych przymierzam. myslicie ze naprawde 100% human? no i 75gram to nie tak malo, teraz tez mam tyle i jak dla mnie jest dobrze. http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any.
![]() |
#1035 |
BAN stały
|
to co dziewczyny brać drugi czy trzeci z lewej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to trzeci, jasniejszy
![]()
#1037 |
Rozeznanie
|
A ja sobie zamówiłam kudełki i w czwartek będe robic.Postanowiłam spróbowac tasmy na kreatyne zobaczyłam metode tasmy na tulejki i stwierdziłam ze spróbuje tasme na kreatyne.Widziałam jak pani robiła ta tasme na tulejki i chyba 4 tulejki trzymały tasme pasemkami wiec reszta włosków była nie tykana.Podoba mi sie metoda tasmowa bo wtedy nie ma efektu takich oddzielnych pasemek.Jak zrobie to wstawie fotki.Pozdrawiam
#1038 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam te włoski, jak dojdą to napisze jakie
![]() http://allegro.pl/item1016373778_oka...na_tasmie.html
#1039 |
BAN stały
|
a do mnie dzisiaj dojda wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
witam ;-)
Moj problem polega na tym ze jestem blondynka farbuje wlosy na blond i kupuje doczepiane z all longhair czy jakos tak ;p ale ostatnio naszlo mnie zebym przefarbowac sie na braz ;p niechcem zadnych odcieni blondu bo wszystkie to takie myszowate;/ zreszta denerwuja mnie odrosty ktore po msc widac;/ z natury mam brazowe wlosy czyli przy odrostach wogole bym mi nie bylo widac;P wstawie swoje zdjecie i powiecie czy bedzie mi pasowal ![]() chodzi mi o braz wloskow takich jak[IMG] https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3062338&d=1272302345[/IMG] drugi kolor od prawej czyli 6 uzyczylam zdjecia od dziewczyny powyzej ;p i teraz jaki proponujecie mi kolor na wlosach aby wyszedl mi podobny ;p oczywiscie udam sie do fryzjera ale chcialabym znac zdanie wasze ![]() ![]() Mam 21 lat nie maluje sie wogole moze od czasu do czasu i chcialam cos zmienic z ciecia zrezygnowalam bo mialam niedawno cieniowane wlosy specjalnie do clip in ![]() zreszta sloneczko wychodzi i mam o tyle dobrze ze opalam sie na braz czy solarium czy sloneczko ![]() jesli chodzi o wloski to od pazdziernika mam clip in z all i do tej pory je nosza ale stracily juz w sobie blask miekkosc i sa o wiele wiele krotkie;/ kazde czesanie prostowanie pozbawia sporo wloskow ;/ zreszta byly farbowane i to tez ma duzy wpyw. Dlatego roznice wloskow clip in z all jesli choodzio kase jest duza dlatego niewiem;/ dodaje zdjecie w blond. licze na szczere odpowiedzi;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Rozeznanie
|
witam ja kupuje włoski tutaj
http://allegro.pl/item1006746350_wlo...na_20pasm.html nie sa drogie ale sa dobre włosy były nominowane do złotego medalu na targach w Poznaniu .Kupuje je bo ja zmieniam dosyc czesto i mi one starczaja ale nie wiem jak nosza sie 6 miesiecy a to kilka moich wersji z włoskami
#1042 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie daj się nabrać na jakieś nie wiadomo skąd szczotki. Część szczotek nie jest do włosów przedłużanych. Najlepiej użyj szczotki do danej firmy włosów i już ![]() Szczotka również ma mega duży wpływ na zachowanie się włosów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Przyczajenie
|
no tak ale ja chcem clip in ;p
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- mam blond czy braz to dobry pomysl?? zdjecie wyzej. PROSZE O RADY |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
BAN stały
|
Cytat:
slicznie ci w tych wloskach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wieczne Kutango
|
nie sandritka ma inne konto http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13245836
A tak w ogole to dzisiaj zamowilam od niej wlosy;d Wiem, że na wizazu bylo sporo negatywnych opinii, ale potrzebuje szybko naturalnych włosow a za ta cene nawet jak beda slabe to nie bedzie szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
nie nie, bo za te cene co u sandritki 45cm ja kupilam 50cm
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
Ha! Ja juz od wczoraj po zabiegu. Dzis po pierwszym myciu włosków. Myło się w porządku, bez żadnych problemów. Moje cieniowane włosy cudownie się wtapiają w te przełuzane, kolor jest identyczny jak mój, nie do odróżnienia ! ! ! Zamieszczam fotki, może sie komuś przydadzą
![]() ps dziś włoski, po myciu ułożyły się jecsze lepiej niz na tym zdjęciu co zamieszczam. Wyglądaja przecudnie!
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1050 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.