|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18881891]mam informację dla Klubowiczek;
spotkania kwartalne organizują w kwietniu OMS a nie DMS, mają taki obowiązek, więc czekajcie na zaproszenia, lub zgłaszajcie do WA-WY ![]() Taką info dostałam od znajomej OMS ![]() Coś mi się wydaje że kwietnia to nam zostało 3 dni łącznie z dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18881891]mam informację dla Klubowiczek;
spotkania kwartalne organizują w kwietniu OMS a nie DMS, mają taki obowiązek, więc czekajcie na zaproszenia, lub zgłaszajcie do WA-WY ![]() Taką info dostałam od znajomej OMS ![]() Według zasad Avon Club to są spotkania dywizyjne, czyli powinna DMS, chyba, że tak umówiły się z OMS, że to one robią, ale na pewno za to odpowiedzialne są DMS. W sumie to tego kwietnia za wiele nie zostało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Oj, to sobie narobiłam zaległości, nie dam rady już ich nadrobić
![]() A więc byłam na konferencji podsumowującej kwartał pracy naszej dywizji w Tomaszowicach k.Krakowa. Było pierońsko nudno, ale dostaliśmy te różowe torebeczki Batyckiego za mianowanie 4 konsultantek, wody Bali Bliss i 9 katalog, więc można było się poświęcić ![]() ![]()
#1774 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki ja po usunięci ząbka więc niedomagam i mam spore braki na forum. widziałyście na zywo bransoletkę ellie? jak z jej wykonaniem? jak zapięcie? warto kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18882253]JA mam fair i jestem zadowolona, cerę mam raczej jasną po zimie.[/QUOTE]
A dla mnie fair był za ciemny... Szkoda, bo w 7 katalogu puder ma fajną cenę i bym sobie zamówiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
W katalogu fair wyglada ze jest jasny no ale skoro dla niektórych jest ciemny to jestem raczej za tym by wziasc fair . drugi odcień jest o wiele ciemiejszy nie bede ryzykowac ze nie bedzie pasował do mojej karnacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - sprayach różowych SSS (mam zamówienie na 3) - podkładach mini Anew z netto (2 szt.) ![]() I znowu mi brakuje do złożenia zamówienia ![]()
![]() |
#1779 |
Rozeznanie
|
ciekawe czy na trzeci termin kat 06 dostane moja maje
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-04-28 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki, proszę uświadomcie mnie który atomizer wód toaletowych lub perfumowanych Avonowych jest wielokrotnego użytku? - chodzi mi o te flakony ze szkła . Takie pytanie dostałam od klientki i szczerze powiem zrobiły mi się wielkie oczy bo zawsze myślałam że tylko mgiełki i odżywki mają takie atomizery |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę:
mam zamówienia na takie produkty ze stron objętych programem (zbiera się na torbę zebrę), są to: 1.zmywacz do paznokci we flamastrze, str, 66 2. lakier do paznkoci decadence s.66 3.poczwórne cienie do powiek, s.11 4.Preparat do demakijażu oczu, s.71 5.Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie, s.62 6. Bezbarwny lakier do paznkoci łamliwych i rozdwajających się, s.68 razem na kwotę: 101,40 zł nie mam pewności co do tych produktów podkreślonych na niebiesko, czy na pewno wliczą się jako avon kolor ![]() ![]() I jeszcze małe pytanko: ma ktoś lub widział te ceramiczne masażery z planet spa? duże są? jeśli ktoś używał to czy rzeczywiście fajnie masują? czy się opłaca? z góry dzięki wielkie za pomoc ![]() ![]() ![]()
And You see I cannot be forsaken... ![]() Klikaj codziennie: http://www.polskieserce.pl/ http://www.pustamiska.pl/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ Edytowane przez Smynio Czas edycji: 2010-04-28 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
dziś po raz drugi przyszła mi paczka dzień wczesniej niż zwykle
![]() ![]() ![]()
#1786 |
Raczkowanie
|
zamówiłam na siostrę trzy Majki z kat. 5, te drozsze wersje z zamiarem odesłania ich jak w końcu przyjdą moje, zamówione w 4. Przyszły dzis, w drugim terminie 6 katalogu i niestety znow porażka- mam w tej chwili w domu 4 Majki i tylko jedna pasuje do dopinek, w pozostałych odstaje kilka cm zamka, co wiecej jedna z majek ma tak bardzo wszyty zamek, że nie jestem w stanie nawet przypiąc dopinki, zeby zobaczyc czy pasuje
jestem tak wkurzona, ze szok, tym bardziej, że 3 z tych Majek liczyli już po 49,90... jakbym była klientką i dostała taką torbę, w takiej cenie, to by była ostatnia rzecz z avonu jaką bym zamówiła- normalnie odsyłam cały komplet |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=malka;18862026]Tzn. jeśli nie opłacisz faktury w podanym terminie, tak? Po 7 dniach spóźnienia (czyli 28dniach od daty wystawienia faktury) naliczą Ci 5zł, potem po kolejnych 14dniach następne 5zł. Dalej nie wiem jak to dokładnie jest, ale kończy się wszczęciem postępowania przez firmę windykacyjną
własnie o to mi chodziło, dziękuję za szybka odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
@Smynio
Zmywacz i odzywka do paznokci wliczaja sie na pewno - pytalam sie Avonu dla siebie. Preparat do demakijazu tez w takim razie bedzie sie wliczal ![]() Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-04-28 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie spotkałam się z tym jeszcze by którykolwiek można być ponownie napełnić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
@elka100
Dawniej byl dostepny ale chyba w logo czy przy wodach TTA. Ale nie widze go juz w ofercie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
co do tej szminki anew z data 2008 roku to ona mnie trochę szczypie w usta! z próbką nie było czegos takiego! teraz nie wiem jak ją reklamować bo bardzo podoba mi się ten odcień więc bym go zwrocila i zamowila sobie nową może przyslaliby świezsza ale w następnych kat już jej nie bedzie (tego odcienia) a tak to co mam wpisac ze uczula albo nie podoba sie ale chcę zamianę na to samo? ponadto nie wiem czy bede musiala oddac ten krem pod oczy? bo zeby go otrzymac trzeba bylo zamowic za 60zl z kolorowki anew ajak oddam szminkę to jak to bedzie?
#1793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Kobietki przeglądałam poprzedni watek i nie znalazłam jednak. Wiem, że się będę powtarzać.
![]() Chciałam zareklamować okulary ponieważ jedne ze szkieł wypadło, ale nic nie pękło. Proszę was gdzie je wysłać, czy coś się płaci za przesyłkę i co trzeba napisać w reklamacji? Proszę o pomoc bo to moja pierwsza reklamacja ![]()
#1795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wliczają się produkty tak ze stron takich jak potrzebne do zakupu ksometcyczki, w HT pisze. Tylko nie produkty niekosmetyzne, a te powinny się wliczyć które wymieniałas.
![]() |
#1796 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
@Oja 84
Zaznacz, ze uczula (albo nawet, ze szczypie w usta) i ze chcesz wymienic. A kremu nie odsylaj, gdyz robisz wymaine a nie zwrot ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- @emocjonalna_maskochistka Przeciez juz Ci wczesniej pisalysmy jak postapic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Raczkowanie
|
dziewczyny wiecie może do której jest otwarty COK?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Ololufe dzięki za radę
![]() napisałam do nich ze strefy co mam z tym fantem zrobić- ciekawe co mi odpiszą
#1800 |
Zakorzenienie
|
@kitka90
To chyba zalezy ktory i kiedy... ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ja jak cos widze, ze jest "slabszej" jakosci to wlasnie tak robie, tzn. dopisuje co mi w produkcie nie odpowiada. Najczesciej wtedy do mnie dzwonia, dopytaja sie co i jak, co chce z tym fantem zrobic czy zwrocic czy wymienic. A pozniej jak juz rolicza mi zwrot to dzwonia ponownie by mnie poinformowac, ze tego it tego dnia zwrot zostal rozliczonyn na moim koncie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.