Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 11:23   #1771
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18881891]mam informację dla Klubowiczek;

spotkania kwartalne organizują w kwietniu OMS a nie DMS, mają taki obowiązek, więc czekajcie na zaproszenia, lub zgłaszajcie do WA-WY

Taką info dostałam od znajomej OMS[/QUOTE]
Coś mi się wydaje że kwietnia to nam zostało 3 dni łącznie z dzisiaj

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:25   #1772
krystell
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18881891]mam informację dla Klubowiczek;

spotkania kwartalne organizują w kwietniu OMS a nie DMS, mają taki obowiązek, więc czekajcie na zaproszenia, lub zgłaszajcie do WA-WY

Taką info dostałam od znajomej OMS[/QUOTE]

Według zasad Avon Club to są spotkania dywizyjne, czyli powinna DMS, chyba, że tak umówiły się z OMS, że to one robią, ale na pewno za to odpowiedzialne są DMS.

W sumie to tego kwietnia za wiele nie zostało
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:29   #1773
lalaith
Zakorzenienie

Oj, to sobie narobiłam zaległości, nie dam rady już ich nadrobić

A więc byłam na konferencji podsumowującej kwartał pracy naszej dywizji w Tomaszowicach k.Krakowa. Było pierońsko nudno, ale dostaliśmy te różowe torebeczki Batyckiego za mianowanie 4 konsultantek, wody Bali Bliss i 9 katalog, więc można było się poświęcić Dopiero wieczorem była zabawa taneczna i było świetnie, szkoda tylko że bez facetów (ci co pracują w Avonie są jacyś tacy zniewieściali :/)
Stary 2010-04-28, 11:42   #1774
anulkaandzia
Raczkowanie

witajcie dziewczynki ja po usunięci ząbka więc niedomagam i mam spore braki na forum. widziałyście na zywo bransoletkę ellie? jak z jej wykonaniem? jak zapięcie? warto kupić?
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:00   #1775
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18882253]JA mam fair i jestem zadowolona, cerę mam raczej jasną po zimie.[/QUOTE]

A dla mnie fair był za ciemny... Szkoda, bo w 7 katalogu puder ma fajną cenę i bym sobie zamówiła.

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:31   #1776
asia2285
Zakorzenienie

W katalogu fair wyglada ze jest jasny no ale skoro dla niektórych jest ciemny to jestem raczej za tym by wziasc fair . drugi odcień jest o wiele ciemiejszy nie bede ryzykowac ze nie bedzie pasował do mojej karnacji.
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:02   #1777
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Nieprawda, ta zewnętrzna kieszonka na zamek, która widać w katalogu nie jest na drobne. To taka atrapa (albo ozdoba, jak zwał tak zwał ) Wg mnie tam się drobne nie mieszczą, chyba, że jakieś jednogroszówki.
Kieszonka na drobne znajduje sie w środku portfela i jest zapinana na zamek.
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale trzymałam portfel w ręku i otwierałam tą kieszonkę na zamek, więc myślałam, że ona jest właśnie na drobne.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:36   #1778
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Koleżanka uratowała mi zamówienie Nie składałam na I termin, bo miałam na jedyne 90 zł. Nie sądziłam, ze jednak sie uda złożyć
Ehhh i jednak lipa Mam czerwone światełko przy:
- sprayach różowych SSS (mam zamówienie na 3)
- podkładach mini Anew z netto (2 szt.)

I znowu mi brakuje do złożenia zamówienia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:59   #1779
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

ciekawe czy na trzeci termin kat 06 dostane moja maje
Stary 2010-04-28, 16:20   #1780
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
A ja nie W starej stronie nie działa mi zakładka OFERTA SPECJALNA. Wczoraj im to napisąłam, zjechałam trochę, a oni zaczęli mi wmawiać że to wina przeglądarki, itp. Lecz to nie działa mi na żadnym kompie, i na żadnej przeglądarce, ani u mnie ani u TŻ, ani nawet w szkole. i w sumie czuję się tym trochę pokrzywdzona, bo czasem jest tam naprawdę fajna oferta

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

i w efekcie wysłałam im skany co mi się dzieje gdy próbuje włączyć tą zakładkę.
Oj a mi wszystko śmiga elegancko, tylko mam problem z Falą bo loguję się a póżniej nie chcą mi się strony przerzucać :/

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-04-28 o 16:23
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:39   #1781
elka100
Raczkowanie

GG do elka100

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
A ja nie W starej stronie nie działa mi zakładka OFERTA SPECJALNA. Wczoraj im to napisąłam, zjechałam trochę, a oni zaczęli mi wmawiać że to wina przeglądarki, itp. Lecz to nie działa mi na żadnym kompie, i na żadnej przeglądarce, ani u mnie ani u TŻ, ani nawet w szkole. i w sumie czuję się tym trochę pokrzywdzona, bo czasem jest tam naprawdę fajna oferta

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

i w efekcie wysłałam im skany co mi się dzieje gdy próbuje włączyć tą zakładkę.
u mnie ta zakładka działa poprawnie

Dziewczynki, proszę uświadomcie mnie który atomizer wód toaletowych lub perfumowanych Avonowych jest wielokrotnego użytku? - chodzi mi o te flakony ze szkła . Takie pytanie dostałam od klientki i szczerze powiem zrobiły mi się wielkie oczy bo zawsze myślałam że tylko mgiełki i odżywki mają takie atomizery
elka100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 16:39   #1782
klekotka10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia2285 Pokaż wiadomość
Która z was miała puder prasowany idealny kolor i może mi napsac cz odcień fair jest bardzo jasny a czy light medium jest ciemny wogóle jakie są te odcienie bo nie mogę sie zdecydowac.
Ja mam light medium i moim zdaniem wcale nie jest ciemny. Nie mam jasnej buzi, ani też ciemnej, raczej taką pośrednia i dla mnie ten odcień jest odpowiedni. Ma taki naturalny odcień, a nie jak niektóre pomaranczowy albo znowu biały jak mąka

http://www.suwaczek.pl/cache/b194546531.png?html
klekotka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:17   #1783
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Dziewczyny mam prośbę:
mam zamówienia na takie produkty ze stron objętych programem (zbiera się na torbę zebrę), są to:
1.zmywacz do paznokci we flamastrze, str, 66
2. lakier do paznkoci decadence s.66
3.poczwórne cienie do powiek, s.11
4.Preparat do demakijażu oczu, s.71
5.Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie, s.62
6. Bezbarwny lakier do paznkoci łamliwych i rozdwajających się, s.68

razem na kwotę: 101,40 zł

nie mam pewności co do tych produktów podkreślonych na niebiesko, czy na pewno wliczą się jako avon kolor jeśli ktoś wie to napiszcie bo nie wiem czy się załapię

I jeszcze małe pytanko: ma ktoś lub widział te ceramiczne masażery z planet spa? duże są? jeśli ktoś używał to czy rzeczywiście fajnie masują? czy się opłaca?
z góry dzięki wielkie za pomoc
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/

Edytowane przez Smynio
Czas edycji: 2010-04-28 o 17:19
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:47   #1784
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę:
mam zamówienia na takie produkty ze stron objętych programem (zbiera się na torbę zebrę), są to:

nie mam pewności co do tych produktów podkreślonych na niebiesko, czy na pewno wliczą się jako avon kolor jeśli ktoś wie to napiszcie bo nie wiem czy się załapię
Wg mnie wliczają się.
Stary 2010-04-28, 18:16   #1785
Oja 84
Zadomowienie

dziś po raz drugi przyszła mi paczka dzień wczesniej niż zwykle kuferek na biżuterię jest naprawdę prześliczny- dam go teściowej na Dzień Matki zamówiłam sobie szminkę z anew kolor lily patrzę na datę produkcji a tam wrzesień 2008roku! trochę przeleżała a nie zamawiałam z netto tylko z katalogu zamówiłam też odżywkę do ust a anew ( bo chciałam sie załapać na ten program lift. oczy z anew clinical za 0,50zl) i ona ma "normalną" datę tzn marzec 2010r. A tak w ogóle to niewidzę jakoś żeby powiększała usta nadaje taki lekki jasny kolor i to wszystko- tak jak odżywki (balsamy do ust) np z serii avon care za 6zl a ta az 30zl-nie jest warta tych pieniędzy!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:27   #1786
mode24
Raczkowanie

zamówiłam na siostrę trzy Majki z kat. 5, te drozsze wersje z zamiarem odesłania ich jak w końcu przyjdą moje, zamówione w 4. Przyszły dzis, w drugim terminie 6 katalogu i niestety znow porażka- mam w tej chwili w domu 4 Majki i tylko jedna pasuje do dopinek, w pozostałych odstaje kilka cm zamka, co wiecej jedna z majek ma tak bardzo wszyty zamek, że nie jestem w stanie nawet przypiąc dopinki, zeby zobaczyc czy pasuje

jestem tak wkurzona, ze szok, tym bardziej, że 3 z tych Majek liczyli już po 49,90... jakbym była klientką i dostała taką torbę, w takiej cenie, to by była ostatnia rzecz z avonu jaką bym zamówiła- normalnie odsyłam cały komplet
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:42   #1787
agnieszka87221
Przyczajenie

[QUOTE=malka;18862026]Tzn. jeśli nie opłacisz faktury w podanym terminie, tak? Po 7 dniach spóźnienia (czyli 28dniach od daty wystawienia faktury) naliczą Ci 5zł, potem po kolejnych 14dniach następne 5zł. Dalej nie wiem jak to dokładnie jest, ale kończy się wszczęciem postępowania przez firmę windykacyjną

własnie o to mi chodziło, dziękuję za szybka odpowiedz:roz a:
agnieszka87221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:42   #1788
agulaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę:

I jeszcze małe pytanko: ma ktoś lub widział te ceramiczne masażery z planet spa? duże są? jeśli ktoś używał to czy rzeczywiście fajnie masują? czy się opłaca?
z góry dzięki wielkie za pomoc
Ja zamówiłam sobie te masażery ceramiczne i są naprawdę fajne. Zrobiłam nimi masaż mojej mamie to też kazała sobie zamówić, zrobiłam masaż teściowej też kazała sobie zamówić Więc się podobają, a wielkość to taka ze do ręki się mieści jak połówka pomarańczy
agulaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:45   #1789
ololufe
Zakorzenienie

@Smynio
Zmywacz i odzywka do paznokci wliczaja sie na pewno - pytalam sie Avonu dla siebie. Preparat do demakijazu tez w takim razie bedzie sie wliczal

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:49
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:49   #1790
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elka100 Pokaż wiadomość
u mnie ta zakładka działa poprawnie

Dziewczynki, proszę uświadomcie mnie który atomizer wód toaletowych lub perfumowanych Avonowych jest wielokrotnego użytku? - chodzi mi o te flakony ze szkła . Takie pytanie dostałam od klientki i szczerze powiem zrobiły mi się wielkie oczy bo zawsze myślałam że tylko mgiełki i odżywki mają takie atomizery

nie spotkałam się z tym jeszcze by którykolwiek można być ponownie napełnić
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:51   #1791
ololufe
Zakorzenienie

@elka100
Dawniej byl dostepny ale chyba w logo czy przy wodach TTA. Ale nie widze go juz w ofercie
Stary 2010-04-28, 18:52   #1792
Oja 84
Zadomowienie

co do tej szminki anew z data 2008 roku to ona mnie trochę szczypie w usta! z próbką nie było czegos takiego! teraz nie wiem jak ją reklamować bo bardzo podoba mi się ten odcień więc bym go zwrocila i zamowila sobie nową może przyslaliby świezsza ale w następnych kat już jej nie bedzie (tego odcienia) a tak to co mam wpisac ze uczula albo nie podoba sie ale chcę zamianę na to samo? ponadto nie wiem czy bede musiala oddac ten krem pod oczy? bo zeby go otrzymac trzeba bylo zamowic za 60zl z kolorowki anew ajak oddam szminkę to jak to bedzie?

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2010-04-28, 19:16   #1793
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
co do tej szminki anew z data 2008 roku to ona mnie trochę szczypie w usta! z próbką nie było czegos takiego! teraz nie wiem jak ją reklamować bo bardzo podoba mi się ten odcień więc bym go zwrocila i zamowila sobie nową może przyslaliby świezsza ale w następnych kat już jej nie bedzie (tego odcienia) a tak to co mam wpisac ze uczula albo nie podoba sie ale chcę zamianę na to samo? ponadto nie wiem czy bede musiala oddac ten krem pod oczy? bo zeby go otrzymac trzeba bylo zamowic za 60zl z kolorowki anew ajak oddam szminkę to jak to bedzie?
ja bym na formularzu zwrotu jako powód zaznaczyła "kwestionowanie jakości" i że wymienić chcę. Jak coś im się nie spodoba i zadzwonią czy coś to o tej dacie powiedzieć
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:27   #1794
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Kobietki przeglądałam poprzedni watek i nie znalazłam jednak. Wiem, że się będę powtarzać.
Chciałam zareklamować okulary ponieważ jedne ze szkieł wypadło, ale nic nie pękło. Proszę was gdzie je wysłać, czy coś się płaci za przesyłkę i co trzeba napisać w reklamacji?
Proszę o pomoc bo to moja pierwsza reklamacja
Stary 2010-04-28, 19:30   #1795
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@Smynio
Zmywacz i odzywka do paznokci wliczaja sie na pewno - pytalam sie Avonu dla siebie. Preparat do demakijazu tez w takim razie bedzie sie wliczal

wliczają się produkty tak ze stron takich jak potrzebne do zakupu ksometcyczki, w HT pisze. Tylko nie produkty niekosmetyzne, a te powinny się wliczyć które wymieniałas.
Stary 2010-04-28, 19:33   #1796
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez agulaa87 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam sobie te masażery ceramiczne i są naprawdę fajne. Zrobiłam nimi masaż mojej mamie to też kazała sobie zamówić, zrobiłam masaż teściowej też kazała sobie zamówić Więc się podobają, a wielkość to taka ze do ręki się mieści jak połówka pomarańczy
Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@Smynio
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Wg mnie wliczają się.
Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
wliczają się produkty tak ze stron takich jak potrzebne do zakupu ksometcyczki, w HT pisze. Tylko nie produkty niekosmetyzne, a te powinny się wliczyć które wymieniałas.
dziękuje za odpowiedzi
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:39   #1797
ololufe
Zakorzenienie

@Oja 84
Zaznacz, ze uczula (albo nawet, ze szczypie w usta) i ze chcesz wymienic. A kremu nie odsylaj, gdyz robisz wymaine a nie zwrot

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

@emocjonalna_maskochistka
Przeciez juz Ci wczesniej pisalysmy jak postapic Wszelkie informacje dotyczace zwrotow byly wielokrotnie poruszane na forum (przeszukaj ten watek) a poza tym wszystko dokladnie jest opisane w strefie konsultantki
Stary 2010-04-28, 19:46   #1798
kitka90
Raczkowanie

dziewczyny wiecie może do której jest otwarty COK?
kitka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:57   #1799
Oja 84
Zadomowienie

Ololufe dzięki za radę
napisałam do nich ze strefy co mam z tym fantem zrobić- ciekawe co mi odpiszą

Stary 2010-04-28, 20:01   #1800
ololufe
Zakorzenienie

@kitka90
To chyba zalezy ktory i kiedy...

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Ja jak cos widze, ze jest "slabszej" jakosci to wlasnie tak robie, tzn. dopisuje co mi w produkcie nie odpowiada. Najczesciej wtedy do mnie dzwonia, dopytaja sie co i jak, co chce z tym fantem zrobic czy zwrocic czy wymienic. A pozniej jak juz rolicza mi zwrot to dzwonia ponownie by mnie poinformowac, ze tego it tego dnia zwrot zostal rozliczonyn na moim koncie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości