|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
gelacquer od Christrio
Witam wszystkie wizazanki.
Pare dni temu bylam na targach Olimpia Beauty i mialam mozliwosc obserwowania Christiny Le (to ona wynalazla zel christrio) przy promowaniu swojego nowego produktu-zelu gelacquer i dziewczyny zakochalam sie w nim )))zalety: - mozna go zdejmowac za pomoca acetonu...tak,tak ![]() - nie trzeba uzywac bonderow,czy tez primerow - nie opracowywuje sie zelu pilnikiem,bo jest on tak dobrze samopoziomujacy sie ,ze przy dobrej technice nakladania po wyjeciu z lampy wystrczy tylko podpilowac,a raczej wyrownac ewentualne nierownosci na bokach i wolnym brzegu.(dziewczyny pracujace na christrio wiedza o co chodzi) wady: - poczatkujace stylistki moga miec problem z aplikacja - nie jest to najtanszy produkt niestety Wczoraj zrobilam probe, na sobie oczywiscie moj komentarz: szybko latwo przyjemnie Dokladnie tak ,jak Christine powiedziala na koniec prezentacji maksymalne skrocenie czasu pracy i dzieki temu zwiekszenie profitow nie wspominajac juz o komforcie klientek. Polecam aaaa i jeszcze sie dowiedzialam ,ze christrio ma xpress gel,ktory doskonale sie nadaje do 3-D nail art |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gelacquer od Christrio
Technika Christrio- czyli nakładanie bez piłowania jest szeroko reklamowane, ale możliwe również na innych produktach
Bo ja np. blushem pb matowie, równam delikatnie boki i tyle mam piłowania.Ale fakt faktem- usuwanie acetonem to ogromny plus
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
.....
ja natomiast od miesięcy usiłuję polubić ten żel....... i nic z tego
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez sasmita Czas edycji: 2011-12-01 o 09:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

)))

Bo ja np. blushem pb matowie, równam delikatnie boki i tyle mam piłowania.