Buciki ślubne - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 21:02   #2161
zxasqw12
Przyczajenie

Dot.: Buciki ślubne

Hej
Dziewczyny mam prośbe...
Pomóżcie mi znaleźć ładne, delikatne sandałki w kolorze zielonym do prostej sukni ślubnej!
Szukam i szukam i nie mogę nic odpowiedniego znaleźć.
Z góry wielkie dzięki
zxasqw12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:49   #2162
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

a co to za butki bardzo ładne jeśli można poproszę namiary na priv nia.r@interia.pl
nia.r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:18   #2163
CZARNA1979
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała buty ślubne w Akces lub Akces2 ???

Szukam opinii bo chcę zamówić

Albo ze strony http://www.butyslubne.com.pl/ ? lub http://www.bialebuty.com.pl/

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez zxasqw12 Pokaż wiadomość
Hej
Dziewczyny mam prośbe...
Pomóżcie mi znaleźć ładne, delikatne sandałki w kolorze zielonym do prostej sukni ślubnej!
Szukam i szukam i nie mogę nic odpowiedniego znaleźć.
Z góry wielkie dzięki

moze takie
http://www.moda.pl/p238560,uwodzicie...aly.html:roza:

http://www.merg.com.pl/obuwie_damski...bcasie-52.html

https://www.cozabuty.pl/go/_info/?id...ff1cb3d238e9b7

Edytowane przez CZARNA1979
Czas edycji: 2010-04-20 o 13:20
CZARNA1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:45   #2164
porcelana01
Raczkowanie

Hej Szukam i szukam butów na ślub i nic nie ma.....a już na pewno nic nie ma w Nowym Sączu:-( Nie lubie tych typowych butów ślubnych...Najchętniej poszłabym w sandałkach, ale nie wiem czy do sandałek pasuje zakładać pończochy, bo na gołe nogi to długo nie potańcze....Sama nie wiem ....Jak myślicie????? I może znacie jakieś sklepy z butami ślubnymi w Nowym Sączu lub w woj. Małopolskim?????

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

A jak nie sandałki to z odkrytymi palcami i czy do odkrytych palców można włożyć pończochy??? Bo ja nie wyobrażam sobie zakładać buty na gołe stopy.....bo obetrą jeszcze bardziej..
porcelana01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:20   #2165
rinco
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny Mam ślub w lipcu i powoli zaczynam się rozglądać za butami. W necie znalazłam jedne (Grazia Alicia), w których się zakochałam... Niestety są z USA i nie można ich zamówić do Polski. Podoba mi się też kilka innych, które załączam - głównie sandałki, ale niekoniecznie. Powiedzcie mi czy widziałyście może tego typu buty gdzieś w Polsce? Nie muszą być identyczne, ale w takim stylu. Ważne, żeby miały na sobie taką aplikację w stylu retro, bo mam też coś takiego na sukience i by się to super zgrało. Kolor najlepiej ivory, ale może być też srebrny. Wybieram się do Krakowa na obchód sklepów, może wiecie gdzie warto zaglądnąć? W których salonach mają tego typu buty?

Edytowane przez rinco
Czas edycji: 2010-12-31 o 15:51
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:26   #2166
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porcelana01 Pokaż wiadomość
Hej Szukam i szukam butów na ślub i nic nie ma.....a już na pewno nic nie ma w Nowym Sączu:-( Nie lubie tych typowych butów ślubnych...Najchętniej poszłabym w sandałkach, ale nie wiem czy do sandałek pasuje zakładać pończochy, bo na gołe nogi to długo nie potańcze....Sama nie wiem ....Jak myślicie????? I może znacie jakieś sklepy z butami ślubnymi w Nowym Sączu lub w woj. Małopolskim?????

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

A jak nie sandałki to z odkrytymi palcami i czy do odkrytych palców można włożyć pończochy??? Bo ja nie wyobrażam sobie zakładać buty na gołe stopy.....bo obetrą jeszcze bardziej..
porcelana01, ja się też przymierzam do sandałek i ostatnio pani w salonie mi powiedziała, że pończochy odpadają, bo sie za bardzo ślizga w nich noga w sandałach, natomiast polecała mi jakies rajstopy kabaretki (?), które mają jakies dziurki czy coś takiego i to sprawia, że sie w nich noga nie ślizga. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale się dowiem No i oczywiście bez patentów. Wtedy ich praktycznie nie widać. Gołe nogi na ślub nie pasują moim zdaniem.
Stary 2010-04-23, 09:43   #2167
porcelana01
Raczkowanie

A buty tylko z odkrytymi palcami...Czy do tego można normalne pończochy????
porcelana01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 10:04   #2168
milka_kamilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mam ślub w lipcu i powoli zaczynam się rozglądać za butami. W necie znalazłam jedne (Grazia Alicia), w których się zakochałam... Niestety są z USA i nie można ich zamówić do Polski. Podoba mi się też kilka innych, które załączam - głównie sandałki, ale niekoniecznie. Powiedzcie mi czy widziałyście może tego typu buty gdzieś w Polsce? Nie muszą być identyczne, ale w takim stylu. Ważne, żeby miały na sobie taką aplikację w stylu retro, bo mam też coś takiego na sukience i by się to super zgrało. Kolor najlepiej ivory, ale może być też srebrny. Wybieram się do Krakowa na obchód sklepów, może wiecie gdzie warto zaglądnąć? W których salonach mają tego typu buty?
piękne są te buciki Ja dokładnie poszukuję czegoś w tym stylu.. Niestety w Polsce bardzo ciężko o takie buty.. baaaardzo...
Ja już jestem zrezygnowana..
Zamówiłam nawet sandałki z USA, ale z racji mojej szerokiej stopy są lekko przyciasne.. więc szukam dalej...

Jest możliwość zakupu takich butków z USA, ale najlepiej mieć kogoś kto je tam dla nas kupi i wyśle do PL.. Bo bezpośrednio ze sklepów internetowych wychodzą bardzo drogo, doliczają podatek i cło, za wysyłkę też dużo kasują...
milka_kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 13:07   #2169
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milka_kamilka Pokaż wiadomość
Jest możliwość zakupu takich butków z USA, ale najlepiej mieć kogoś kto je tam dla nas kupi i wyśle do PL.. Bo bezpośrednio ze sklepów internetowych wychodzą bardzo drogo, doliczają podatek i cło, za wysyłkę też dużo kasują...
A napisz mi jak zamawiałaś te buty z USA - czy wysłałaś kogoś osobiście do konkretnego sklepu, żeby Ci je kupił czy kupowałaś przez internet i podałaś tylko adres kogoś tam w USA, żeby tam wysłali przesyłkę?
Stary 2010-04-23, 13:51   #2170
lejlla
Raczkowanie

Wiatjcie dziewczynki!
Ja chcę się pochwalić, że w środę zakupiłam swoje buciki ślubne. Jestem bardzo szczęśliwa. Myślałam, że kupując wcześniej rozejdę je trochę aby w dzien ślubu mnie nic nie obcierała, a tu zdziwienie, jak założyłam na nogi buty to są bardzo wygodne, mięciutkie. Więc leżą już w szafie i czekają
Jak Wam się podobają???
lejlla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:57   #2171
oliffka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CZARNA1979 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała buty ślubne w Akces lub Akces2 ???

Szukam opinii bo chcę zamówić

Albo ze strony http://www.butyslubne.com.pl/ ? lub http://www.bialebuty.com.pl/

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
Ja zamawialam tam buty (Akces krakow), z tym, ze nie typowo slubne a takie, ktore pelnia funkcje "weselnych" czyt. idealnych do tancowania wysylka ekspresowa buty robione na miare wlasciwie po kilku dniach byly juz u mnie w domku. trzeba tylko uwazasz jesli odbierze telefon starsza kobieta (przy zamowieniu) i wszystko jej dwa razy powtorzyc, bo ona sie raczej nie wypytuje co sie konkretnie chce tylko dziala jak automat ja jestem bardzo zadowolona najwazniejsze ze sa dopasowane do stopki
Stary 2010-04-26, 12:22   #2172
milka_kamilka
Raczkowanie

Cytat:
A napisz mi jak zamawiałaś te buty z USA - czy wysłałaś kogoś osobiście do konkretnego sklepu, żeby Ci je kupił czy kupowałaś przez internet i podałaś tylko adres kogoś tam w USA, żeby tam wysłali przesyłkę?
Zamawiała mi je ciocia z jakiegoś sklepu internetowego (jest ich mnóstwo z butami ślubnymi).. ona wszystko załatwiła, zapłaciła.. Nawet okazało się że rabat na nie był, więc wyszły taniej.. Potem wysłała mi je do PL, a ja jej kasę przez PayPal odesłałam.. Jak osobiście próbowałam je zamówić z wysyłką do PL to wyszłyby ok 180 $, a tak kosztowały mnie ok 60$.. plus wysyłka...
milka_kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:58   #2173
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez porcelana01 Pokaż wiadomość

W sobotę kupiłam rajstopki na ślub w kolorze śmietankowym i jasnego beżu, grubość 8 den - świetne są. Mierzyłam je do sandałów z odkrytymi palcami i jeśli ten szew przy palcach da się pod pace to nie widać że masz rajstopy są tak cieniutkie i mięciutkie. No i nie mają wzmocnień przy palcach.

Co do ślubnych butów to zamówiłam Amelię z Akcesu w kolorze ecru Ciekawe jakie będą na żywo

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:22   #2174
marteczka69
Raczkowanie

a oto moje buciki

Edytowane przez marteczka69
Czas edycji: 2010-11-26 o 16:04
marteczka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:26   #2175
Nisia4
Zadomowienie

Dziewczyny a możecie wyrazić opinię co myślicie o tych?
Stary 2010-04-28, 21:58   #2176
gawronka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marteczka69 Pokaż wiadomość
a oto moje buciki
marteczka69, śliczne buciki. Możesz zdradzić gdzie i za ile kupiłaś?
gawronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:11   #2177
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a możecie wyrazić opinię co myślicie o tych?
mi sie podobaja sa super, tylko obcas nie dla mnie :/
Stary 2010-04-28, 22:44   #2178
Lensss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marteczka69 Pokaż wiadomość
a oto moje buciki
piękne ponawiam pytanie o cenę i miejsce zakupu

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html
Lensss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:09   #2179
marteczka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lensss Pokaż wiadomość
piękne ponawiam pytanie o cenę i miejsce zakupu
buty zostały kupione w krakowie na ul.kasztanowej,natomiast jak ktos nie mieszka w krakowie ,można je zamowic przez internet.oto strona
http://www.butyslubne.com.pl. Koszt to 150zl
marteczka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:09   #2180
AnnaB1987
Przyczajenie

Ja zamawialam z Akces czekam miesiąc już jutro je będe miała i nie mogę się doczekać [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/M/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

http://www.akces.biz/oferta/damskie/2X-DPint.jpg dokladnie takie z tym, że obcas mam 7cm
AnnaB1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:39   #2181
rinco
Wtajemniczenie

AnnaB śliczne te Twoje butki

A powiedzcie mi dziewczyny, które zamawiałyście buty w firmie Akces (te do tańca) - czy przed zamówieniem jedziecie tam osobiście zmierzyć/pooglądać, czy tak w ciemno zamawiacie wg kolorów i wzorników z neta?
Stary 2010-04-29, 20:31   #2182
pati1920
Raczkowanie

Cytat:
AnnaB śliczne te Twoje butki

A powiedzcie mi dziewczyny, które zamawiałyście buty w firmie Akces (te do tańca) - czy przed zamówieniem jedziecie tam osobiście zmierzyć/pooglądać, czy tak w ciemno zamawiacie wg kolorów i wzorników z neta?
ja już wcześniej miałam buty z akces kupowane w sklepie dla tancerzy. ale starł mi się numer i zamówiłam w ciemno... oczywiście o numer za duże Na szczęście bez problemu przerobili odesłane przeze mnie buty na mniejsze. Oni mogą zmniejszyć i powiększyć o jeden rozmiar. Polecam tą firmę, kontakt był świetny a buty najwygodniejsze na świecie!
pati1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:21   #2183
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:

Zamówiłam w ciemno tz. wcześniej poprosiłam o przesłanie próbek materiału co też firma uczyniła i po zakupie materiału na suknię mogłam się spokojnie zdecydować na kolor. Potem zmierzyłam stopę tak jak proszą na stronie "o mnie" no a teraz czekam na przesyłkę. Zamówiłam 2 pary, ok. 6 maja mają być buty wysłane.

M&M

Staś

Stary 2010-04-30, 21:34   #2184
AnnaB1987
Przyczajenie

Ja zamawiałam przez telefon, buty przyszły dzisiaj ale ich jeszcze nie widziałam, bo jestem poza domem! Będę jutro ale mój PM i mama bardzo je pochwalili
AnnaB1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 22:05   #2185
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaB1987 Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam przez telefon, buty przyszły dzisiaj ale ich jeszcze nie widziałam, bo jestem poza domem! Będę jutro ale mój PM i mama bardzo je pochwalili
Koniecznie wklej zdjecia "na żywo"

M&M

Staś

Stary 2010-05-01, 16:32   #2186
Paaula86
Raczkowanie

Hej dziewczyny, co sądzicie o srebrnych szpilkach do ślubu np takich jak poniżej

do gładkiej, skromnej sukienki w kolorze ciepłej (naturalnej, czy jak kto zwał) bieli ??

do sukienki przewidzianą mam srebrną bransoletkę i kolczyki...

Edytowane przez Paaula86
Czas edycji: 2010-05-01 o 16:49 Powód: dopiska
Paaula86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 17:10   #2187
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paaula86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co sądzicie o srebrnych szpilkach do ślubu np takich jak poniżej

do gładkiej, skromnej sukienki w kolorze ciepłej (naturalnej, czy jak kto zwał) bieli ??

do sukienki przewidzianą mam srebrną bransoletkę i kolczyki...
Jak dla mnie rewelacja!!! Sama mam skromną, gładką suknię i ożywiam ją właśnie m.in. srebrnymi butami oraz dość ozdobną srebrną biżuterią. Wczoraj w jednym salonie widziałam na żywo jak ślicznie srebrne buty wyglądają do sukienki, więc nic się nie martw, że nie będą pasować - będą i będzie to super, elegancko i oryginalnie wyglądać
Stary 2010-05-01, 23:00   #2188
Paaula86
Raczkowanie

Rinco bardzo dziekuję za opinię

Edytowane przez Paaula86
Czas edycji: 2010-05-01 o 23:01
Paaula86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:08   #2189
madmuazelle
BAN stały

A moje buciki wyglądają tak:
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 21:37   #2190
elvira44
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny, ja tez sie do was dolacze, slub mam pod koniec lipca. Suknie juz mam koloru ecru i zlote dodatki. Zastanawiam sie nad butkami, doradzcie mi. Ogolnie to nie szukam szpil bo jestem wysoka i bylabym wyzsza od mojego TZ.

http://www.next.co.uk/shopping/women...ding%26quot%3b

lub:

http://cgi.ebay.co.uk/Gold-Satin-Dia...item335ca459ca

lub:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GLITTER-PR...item8e06f1f58b

i mam jeszcze jedne, ktore strasznie mi sie podobaja ale za wysoki obcas wiec nic z tego, ale wysle wam, dla mnie dziela sztuki ale napewno nie wszystkim sie spodobaja bo sa inne niz wszystkie:

http://www.schuh.co.uk/stone-irregul...rt/1106011150/

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości