Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 23:32   #2071
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Oglądnełam sobie pierwszy taniec Pary Młodej,która brała ślub 10.04.2010
http://www.youtube.com/watch?v=k-rVr...eature=related
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 23:36   #2072
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Idę spać dziewczynki, bo padam na pyszczek. Dobranoc
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 23:38   #2073
madmuazelle
BAN stały

marii być może faktycznie p.teściowa cię nie zauważyła.A co do buntowania tż-ta to nie ładnie z ich strony.

Dobranoc Marta.
Stary 2010-04-28, 23:40   #2074
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczynki za gratulacje

właśnie dokonałam kolejnych papierniczych zakupów do moich albumów ślubnych... powinnam dać sobie bana na takie zakupy, bo moja sumka na koncie kurczy się w bardzo szybkim tempie, a przecież nie zarabiam...

idę spać, bo rano musze pojechać z uszatym podciąć ząbki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 23:45   #2075
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dobre

laski, im bliżej ślubu tym czuję, że będę mieć coraz gorsze stosunki z teściową. nie dość, że dziś jechała do domu autem i machnęłam do niej ręką, to nawet się nie zatrzymała ani nic, a wie że ja też o tej godzinie do domu wracam. mam nadzieję że po prostu mnie nie zauważyła poza tym ona i siostra tż buntują go chyba przeciwko mnie..... dziś mi dał do zrozumienia, że zawsze one będą ważniejsze ode mnie. zabolało............. boję się, ze to będzie zawsze wyglądało tak, że jak one coś potrzebują to on rzuca wszystko i leci, a jak ja go potzrebuję to jestem sama..................... ostatnio coraz częściej się to zdarza. co powinnam robić? wprowadzić się do niego i jakoś dać im do zrozumienia, że to JA będę jego żoną i JA z nim spędzę resztę życia. nie wiem............ on się bardzo stara, żeby wszystko bylo ok i stale udowadnia jak mnie kocha i wogóle, ale nie widzi problemu, nie widzi tego jak one go ode mnie odsuwają....

Kochana, ja bym tego nie przezyla, gdyby facet mi dal do zrozumienia, ze ktos tam zawsze bedzie ode mnie wazniejszy Nie ma i nie bylo nikogo kto bylby dla niego wazniejszy, to ja jestem jego druga polowka, przyjaciolka, kochanka, rodzina. Straszne jest to co piszesz, przepraszam, ze tak napisze, ale wydaje mi sie, ze po prostu maminsynek z niego, nie wiem czy da sie to jakos zmienic
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 23:46   #2076
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Efekty poszukiwania piosenki na 1 taniec:
My endless love
http://www.youtube.com/watch?v=acH4cxwsjMQ&translated=1
Your love (the greatest gift of all)
http://www.youtube.com/watch?v=Qy4NDJ0t8ws&translated=1
It is you
http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc&translated=1

I nasz wcześniejszy typ:
Alicia Keys "If I ain't got you"

Zamieniony później na piękną i bestię:
http://www.youtube.com/watch?v=MG4TL...eature=related

I pewnie ta piękna i bestia zostanie, chociaż TŻ jeszcze nie wie, że wypatrzyłam te 3 inne piosenki (a teksty pierwszych dwóch mi się bardzo podobają), więc przesłuchamy cały komplet i zdecydujemy jutro albo w piątek
Martoolka, my też chcieliśmy "your love is the greatest gift", ale się okazało, że to nie jest walc angielski.
I pewnie będzie Shrek, chyba, ze jeszcze coś innego znajdę ....

Mariiasia, rozumiem Cię
Mam czasem wrażenie, że dla mojego TZta najważniejsi są rodzice, ale staram się mu tłumaczyć po ostatnich akcjach, że tak być nie może ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 23:48   #2077
madmuazelle
BAN stały

A tu filmik z pierwszego tańca Młodych z dnia 17.04.2010
http://www.youtube.com/watch?v=KwPBI-c5OHA
Stary 2010-04-28, 23:56   #2078
mariiasia
Zadomowienie

dobrej nocki wszystkim, które zmykają

i dziękuję za odp wszystkim, które napisały
mad, fakt faktem, nie spodziewałam się tego po nich......

woda uwierz, że on nie jest maminsynkiem i nigdy nie był, ale one mu tak mieszają w głowie niestety. dziś powiedział do mnie to co powiedział pierwszy i jedyny raz i na pewno tak tego nie zostawię, bo ja swojemu mężczyźnie daję całą siebie, wsparcie i miłosc i jest dla mnie najważniejszy, ale tego samego czekuję... w ciągu tak krótkiego czasu tak wiele się zmieniło. aż mi głupio on się tak dziwnie zachowuje, jak jest blisko matki i siostry.

agawo dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam taki problem

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 00:07   #2079
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrej nocki wszystkim, które zmykają

i dziękuję za odp wszystkim, które napisały
mad, fakt faktem, nie spodziewałam się tego po nich......

woda uwierz, że on nie jest maminsynkiem i nigdy nie był, ale one mu tak mieszają w głowie niestety. dziś powiedział do mnie to co powiedział pierwszy i jedyny raz i na pewno tak tego nie zostawię, bo ja swojemu mężczyźnie daję całą siebie, wsparcie i miłosc i jest dla mnie najważniejszy, ale tego samego czekuję... w ciągu tak krótkiego czasu tak wiele się zmieniło. aż mi głupio on się tak dziwnie zachowuje, jak jest blisko matki i siostry.

agawo dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam taki problem
Miej nadzieje, ze bedzie dobrze, musi byc dobrze
Musze leciec dziewczyny, bo TZ krzywo na mnie patrzy, kolorowych snow
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 00:09   #2080
madmuazelle
BAN stały

marri,eh aż niewiem co napisać.
Jedyne co mi się ciśnie to,przykro mi

Mam dla Was gre
http://playsushi.com/lps/?lp=138&a=1...7XH6MVro000000

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Tż wody nie patrz krzywo,tylko prosto.
A tak na serio to wodo dobranoc.
Stary 2010-04-29, 00:21   #2081
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
marri,eh aż niewiem co napisać.
Jedyne co mi się ciśnie to,przykro mi

Mam dla Was gre
http://playsushi.com/lps/?lp=138&a=1...7XH6MVro000000

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Tż wody nie patrz krzywo,tylko prosto.
A tak na serio to wodo dobranoc.
dzięki dziewczyny po prostu muszę z nim porozmawiać, w końcu jesteśmy dorośli i powiedzieć co mi na sercu leży "na głos", bo myślę, że on się domyśla tylko nie chce podpaść żadnej "ze stron". inaczej nie umiem tego ująć, ale chyba wiecie o co chodzi.
dzięki wam mi ulżyło troszkę
i też już chyba uciekam, bo muszę wstać o 6
dobrej nocki i jeszcze raz thx

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:51   #2082
gospella
Wtajemniczenie

hej
ja dziś w kiepskim humorze, moja walka z kilogramami narazie przegrana, nie wiem co to będzie...
chyba zaczne szukac krawcowej
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:58   #2083
Ellin_ak
Rozeznanie

Dzień dobry, dziś słonecznie i pięknie
i 100 dni do ślubu
a do cywilnego 63
wspaniale!
eh...tak mi się nie chce pracować.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-29 o 08:01
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:20   #2084
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam w piękny słoneczny dzień
jeszcze jutro i majówka
spędzamy ja z TZ z moimi z tz rodzicami w górach

wczoraj się tak rozpisałam na praca ze zostało mi do napisania 2 pod punkty w ostatni rozdziale ciesze się strasznie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No i superowe te obrączki Mi się bardzo takie podobają, TŻtowi też się podobały jak je w necie widział, ale na żywo na jego ręce mu się nie podobały... ehh...
my mamy takie same tylko ze z Apartu i ja mam z brylancikiem

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
I Ty po takiej rozmowie się do niego zapisałaś????
Ja bym temu panu powiedziała, żeby w takim razie uczesał sobie jakąś pannę młodą, bo będę miała wyrzuty sumienia, że przeze mnie braknie mu 50 zł na waciki
150 zł to dużo za fryzurę (no chyba, że mieszkasz w Wawie albo KRK i ten facet to jakiś super znany stylista).
Zreszta, nawet gdyby był najlepszym fryzjerem na świecie, to z takim podejściem do klienta dziwię się, że jeszcze jakichś klientów w ogóle ma
u mnie za fryzurę próbną płaci się uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:25   #2085
Ellin_ak
Rozeznanie

my 1.05 jedziemy do znajomych na grilla. A 3.05 Tż jedzie do Szwecji na ten nieszczęsny pogrzeb. Do 6.05 będę sama

ja za próbny make up płacę 45 zł, a za normalny 70 ale tylko dlatego, że na Psim Polu czyli daleko od cywilizacji. W centrum 100zł minimum. Za fryzurkę 100-120 zł. Jest dosyć skomplikowana i mam długie włosy więc myślę, że tak będzie i nie jest to bardzo dużo. Za próbną tyle samo co w dniu ślubu bo kosztuje tyle samo pracy. Tak mi powiedziała Pani w salonie. Próbną robię w dniu cywilnego, tak jak próbny make up.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-29 o 08:41
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:14   #2086
83mika
Raczkowanie

Cytat:
dobre

laski, im bliżej ślubu tym czuję, że będę mieć coraz gorsze stosunki z teściową. nie dość, że dziś jechała do domu autem i machnęłam do niej ręką, to nawet się nie zatrzymała ani nic, a wie że ja też o tej godzinie do domu wracam. mam nadzieję że po prostu mnie nie zauważyła poza tym ona i siostra tż buntują go chyba przeciwko mnie..... dziś mi dał do zrozumienia, że zawsze one będą ważniejsze ode mnie. zabolało............. boję się, ze to będzie zawsze wyglądało tak, że jak one coś potrzebują to on rzuca wszystko i leci, a jak ja go potzrebuję to jestem sama..................... ostatnio coraz częściej się to zdarza. co powinnam robić? wprowadzić się do niego i jakoś dać im do zrozumienia, że to JA będę jego żoną i JA z nim spędzę resztę życia. nie wiem............ on się bardzo stara, żeby wszystko bylo ok i stale udowadnia jak mnie kocha i wogóle, ale nie widzi problemu, nie widzi tego jak one go ode mnie odsuwają....
Wspólczuje Ci. Niestety u Nas tez zaczyna sie atmosfera zagęszczać;/Jak mówilam w pracy koleżankom, że mam super teściowa to sie w głowe pukały co ja gadam. Teraz wiem, że miały rację. Teściowa wykazuje taką fałszywą dobroć, tu niby taka dobra a tu z boku falsz sie sączy. Z teściem praktycznie nie rozmawiamy, na temat wesela rozmawialam z nim tylko raz, i tylko ja bez TŻ. A teściówka kombinuje za moimi plecami. Juz miala plany żeby TŻ ją w weekend majowy po rodzinie powoził a tu dupa, ja mam ospę, ciekawe co wymysli. Coraz bardziej tęsknie za rodzicami

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam w piękny słoneczny dzień
jeszcze jutro i majówka
Nie mówcie nic o weekendzie majowym
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:21   #2087
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Wspólczuje Ci. Niestety u Nas tez
Nie mówcie nic o weekendzie majowym
nom.
moj tz 1go pracuje, a potem nie wiem, pewnei w domku posiedzimy
wydrukowąłam listę dla dj dziś- 11 stron i naprawdę musze zając się zakupami, bo czas leci a lista jak była tak i jest
nadal nie wiemy ile osób będzie-nikt nie potwierdza, zaczynam mieć dość, no i humoru nie mam totalnie
Stary 2010-04-29, 09:21   #2088
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Macie już Księgi Gości?
Bo Ja szukam, szukam i nic ciekawego nie znalazłam a pasuje zamówić
Pochwalcie się swoimi plisss
No właśnie nie mamy Szukam, ale jakoś nie mogę znaleźć żadnej, która byłaby za równo ładna jak i niezbyt droga.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, my też chcieliśmy "your love is the greatest gift", ale się okazało, że to nie jest walc angielski.
I pewnie będzie Shrek, chyba, ze jeszcze coś innego znajdę ....
A propos piosenek do walca ang. Wczoraj wysłaliśmy z TŻ zgłoszenie do szkoły tańca na kurs dla narzeczonych (zaczyna się 05 maja, już w przyszłym tyg.) i m.in. walca ang. będziemy się uczyć. W zależności od tego, jak będzie nam szło, możliwe, że wybierzemy ten taniec jako nasz pierwszy. I tu moja prośba, podpowiedzcie jakie piosenki by się nadawały? Wprawdzie już szukałam, ale im więcej propozycji tym lepiej Chcielibyśmy wybrać taki utwór, który do nas pasuje, słowa mają dla nas znaczenie. Ale z tego co się zorientowałam, wśród polskich piosenek nie ma dużego wyboru
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
i 100 dni do ślubu
a do cywilnego 63
wspaniale!
Witaj No no no, już studniówka
Stary 2010-04-29, 09:22   #2089
metkaa
Zakorzenienie

czesc

mariiasia bardzo przykre to co powiedzial tz, ja moze nie bede pisac jakie mam stosunki z tesciowa, powiem tylko tyle ze jest denerwujaca, wszystko wie najlepiej,

Cytat:
i 100 dni do ślubu
a do cywilnego 63
wspaniale!

a jak mi sie nie chce,dopiero na 11 ide do pracy i bede tam siedziec do 19, masakra

83 mika ty to lepiej zdrowiej kobito
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:30   #2090
chilanes
Zakorzenienie

witam w czwartek, trzymajcie kciuki po 10, bo będę dzwonić w sprawie mieszkanka
Stary 2010-04-29, 09:33   #2091
obca7
Wtajemniczenie

Cześć nadal nie ma komputera, jutro dopiero wróci od naprawy więc nadaję z pracy

Ale macie kosmiczne ceny frzyzur i makijaży. ja za próbną płace 30 zł za właściwą nei wiem, kuzynka będzie mnie czesać i tak głupio mi pytać ile kasy weźmie-dowiem się w dniu slubu. a próbna to tyle co mnie czesała na jakies wesele
a makijaz nie wiem, musze się zapisac do kosmetyczki.

Asiulek moja siostra miała walca angielskiego i tanczyła do piosenki when I need you:0 sliczna ta piosenka jest
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:33   #2092
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nom.
moj tz 1go pracuje, a potem nie wiem, pewnei w domku posiedzimy
wydrukowąłam listę dla dj dziś- 11 stron i naprawdę musze zając się zakupami, bo czas leci a lista jak była tak i jest
nadal nie wiemy ile osób będzie-nikt nie potwierdza, zaczynam mieć dość, no i humoru nie mam totalnie
No powiem, ze mnie te potwierdzenia a raczej ich brak denerwuje. Zostal 1 dzień bo czas był do końca kwietnia a tutaj tel. otrzymaliśmy tylko od mojego wujka-prawde mówiąc od niego nie spodziewalam się żadnej informacji, taki wolny ptak a tu proszę
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:39   #2093
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

Asiulek moja siostra miała walca angielskiego i tanczyła do piosenki when I need you:0 sliczna ta piosenka jest
Jak na razie z tych, które wiem, że nadają się do walca, ta podoba mi się najbardziej
Stary 2010-04-29, 09:41   #2094
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądnełam sobie pierwszy taniec Pary Młodej,która brała ślub 10.04.2010
http://www.youtube.com/watch?v=k-rVr...eature=related
Cytat:
A tu filmik z pierwszego tańca Młodych z dnia 17.04.2010
http://www.youtube.com/watch?v=KwPBI-c5OHA
no i nikt mnie nie przekona ze taki drewniany taniec z pierwszego linka jest ładniejszy niż taki freestyle z drugiego
a z ciekawostek: wydaje mi się że babka w pierwszym linku ma sukienkę Black

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

ja chcę majóóóóówkę.... kumpela na aerobiku mi wczoraj mówi: ćwicz ćwicz żebyś miała siłę wlać w siebie tę zastraszającą ilość procentów w weekend
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:42   #2095
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
No powiem, ze mnie te potwierdzenia a raczej ich brak denerwuje. Zostal 1 dzień bo czas był do końca kwietnia a tutaj tel. otrzymaliśmy tylko od mojego wujka-prawde mówiąc od niego nie spodziewalam się żadnej informacji, taki wolny ptak a tu proszę
my z tztem tez sie tego boimi-i jestem pewna ze potwierdza nieliczni. przyklad z rodziny tzta cytuję "oni nie potwierdzili bo nie wiedzieli że trzeba"-a jak byk pisalo na zaproszeniu.
a jeszce bardziej sie obawiamy ze ktos da znac ze przyjdzie a pozniej sie okaze ze go nie było. nie liczac oczywiscie zdarzen losowych bo to zrozumiałe.
Stary 2010-04-29, 09:45   #2096
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
my z tztem tez sie tego boimi-i jestem pewna ze potwierdza nieliczni. przyklad z rodziny tzta cytuję "oni nie potwierdzili bo nie wiedzieli że trzeba"-a jak byk pisalo na zaproszeniu.
a jeszce bardziej sie obawiamy ze ktos da znac ze przyjdzie a pozniej sie okaze ze go nie było. nie liczac oczywiscie zdarzen losowych bo to zrozumiałe.
jak pisalam wczesniej, pol biedy jak ktos powie ze bedzie a nie przyjdzie, gorzej chyba tak jak bylo u nas ze 2 osoby mialy nie przyjsc a przyszły i w panice dostawialismy nakrycia
Stary 2010-04-29, 09:54   #2097
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Jak na razie z tych, które wiem, że nadają się do walca, ta podoba mi się najbardziej
cieszę sie, że ci się podoba tak w ogóle to zespół im podpowiedział tą piosenkę: na kurs chodzili tez ale mieli chyba 2-3 kroki podstawowe wyuczone i w sumie to ladnei sie bujali ale wszytskim sie podobało

Metka niby tak-ale ja wolę dopłacać za te osoby które by przyszły a powiedziały ze nie będa niż płacić za puste talerzyki.
a wstyd by mi nei było, ze miejsca dla nich nie ma-to im powinno być wstyd. chociaż znając zycie miejsca zabrakłoby pewnie dla kogos innego a nie akurat tych co przybyli niespodziewanie-no i tutaj dobry pomysł z winietkami. aczkoleik ja ich nie bede miec i z kolei nie obawiam sie ze ktos powie ze go nie bedzie aprzybedzie bardziej w druga strone sie boje

chili trzymam kciuki
Stary 2010-04-29, 09:56   #2098
certina4
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej
ja dziś w kiepskim humorze, moja walka z kilogramami narazie przegrana, nie wiem co to będzie...
chyba zaczne szukac krawcowej
nie poddawaj się ja też przytyłam jakieś 3 kg odkąd zmiejszył mi się stres w pracy, ale robię mocne postanowienie poprawy i rezygnuję ze słodzonych napoi i słodyczy i mam nadzieję że zmieszczę się w suknie, a przymiarka dopiero pod koniec czerwca i jeszcze zamówiłam pół rozmiaru większą, więc będzie ok, za Ciebie też trzymam kciuki

Cytat:
i 100 dni do ślubu
a do cywilnego 63
wspaniale!
gratuluję

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

wczoraj się tak rozpisałam na praca ze zostało mi do napisania 2 pod punkty w ostatni rozdziale ciesze się strasznie
super, że tak niedużo Ci już zostało

Cytat:

trzymam

Cytat:

ja też się zastanawiałam nad walcem do tej piosenki i jeszcze ostatecznie nie wybrałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:56   #2099
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć nadal nie ma komputera, jutro dopiero wróci od naprawy więc nadaję z pracy

Ale macie kosmiczne ceny frzyzur i makijaży. ja za próbną płace 30 zł za właściwą nei wiem, kuzynka będzie mnie czesać i tak głupio mi pytać ile kasy weźmie-dowiem się w dniu slubu. a próbna to tyle co mnie czesała na jakies wesele
a makijaz nie wiem, musze się zapisac do kosmetyczki.

no my własnie ją mamy- w wyk roda stewarda ale tanczyc będizmey raczej przytulanca, bo z nas tacy tancerze ze szok, dzis własnie mowiłam tztowi, ze musimy cos pocwiczyc
Cytat:
no własnie, dokłądnie, jakies tam 12%potwoierdzen mamy, ale narazie cisza... zobaczymy
Stary 2010-04-29, 09:59   #2100
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Metka niby tak-ale ja wolę dopłacać za te osoby które by przyszły a powiedziały ze nie będa niż płacić za puste talerzyki.
a wstyd by mi nei było, ze miejsca dla nich nie ma-to im powinno być wstyd. chociaż znając zycie miejsca zabrakłoby pewnie dla kogos innego a nie akurat tych co przybyli niespodziewanie-no i tutaj dobry pomysł z winietkami. aczkoleik ja ich nie bede miec i z kolei nie obawiam sie ze ktos powie ze go nie bedzie aprzybedzie bardziej w druga strone sie boje
mi wstyd nie bylo ze musielismy dostawiac talerze tylko zamieszanie sie zrobilo,
ale zrozumiale ze lepiej dopłacic za talerzyk niz placic za pusty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości