Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 08:13   #1081
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

LyraBea ja bym Ci odp ale mnie nie pytasz.
oznajmiam, ze prawie mi sie udalo zrobic kanapki therci w mikrofali

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:14   #1082
Olci_a
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
ja kupuje activie - ale tylko dlatego ze jest najlepsza w smaku - jem ją co 2 dni do twarogu, albo jako sos - ze 2 lyzki daje - jeden wegiel w tą czy we w tą nie robi mi roznicy przy takiej ilosci

na pw troche wiecej jej idzie bo i do salatki daje i do zupy
co do smaku to jest wg mnie najlepsza :P
a przy okazji sosy dobre wychodzą :P

Emila3000 tak mi kiedyś nagadałaś o jajkach :P
że teraz wydaje mi się,że to już mania :P jak nie zjem min.4jajek to czuje się zła:P

Edytowane przez Olci_a
Czas edycji: 2010-04-29 o 08:15
Olci_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:15   #1083
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
LyraBea ja bym Ci odp ale mnie nie pytasz.
oznajmiam, ze prawie mi sie udalo zrobic kanapki therci w mikrofali
Powinnam dopisać i wszystkie moje kochane współdukanki, a ja sucho zaznaczyłam dziewczyny, po konkretnych nickach a miałam na myśli Was wszystkie, bo opienię każdej z Was sobie cenię
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:18   #1084
Olci_a
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zedytowałam pierwszy post odnośnie nabiału, dopisałam taką informację:
Stary 2010-04-29, 08:19   #1085
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Kochane, chciałabym się Was poradzić....
Do celu jaki mi obliczył Dukan - 62,6kg zostało mi tylko 0,80 dkg, termin mam wyznaczony na 22-go maja, ale z szacunkowego wykresu i trendu spadkowego wychodzi mi, że metę osiągnę z 2 tygodnie przed czasem.
I w związku z tym zastanawiam się, co zrobić? Wiem, że nie powinnam już chyba bardziej przeginać, ale kusi mnie okrąglutkie 60kg...
Ayu, Wisienka_81, Emila3000, dziewczyny... co radzicie? Ciągnąć fazę II, skoro mi tak świetnie i bez katorg idzie, czy o 2 tyg wcześniej przejść na fazę III? Ja wiem co doktorek mówi o takich nadgorliwych, ale ja zawsze ważyłam 51-53kg, dopiero w ciąży dowaliłam sobie do 79,5 No i przed odchudzaniem same moje cycki z 3 kilo ważyły. A skoro i tak już ich nie mam..to ta 60tka
hmmm kochana fajnie ze juz sie lepiej czujesz i ze waga wrocila do siebie po tych stu litrach glukozy jaka w Ciebie wpakowali (moglas powiedziec zeby Ci proteiny bialkowe rozpuscili w tej wodzie i tym Cie szprycowali )

doktorek moze sie mylic co do wagi, ja sprobowalabym pociagnac tydzien jeszcze, po tym jak osiagniesz cel - jezeli waga przestanie spadac znaczy ze juz nastal koniec odchudzania dla Ciebie
przeciez jeszcze rok temu zadna z nas o zadnym tescie nie wiedziala - w ksiazce pisze, ze jezeli waga przez dlugi czas spadac nie chce to wtedy trzeba zakonczyc diete bo straty przezyzszaja zyski czy jakos tak, nie pamietam dokladnie, przeczytaj co dokorek mowi o koncu 2 fazy - kiedy to ma nastapic, bo ksiazki nie posiadam i chyba musze sie przejsc do bratowej i ja od niej oddzyskac rok juz trzyma
Beti chyba z miesiac ciagnela, bo tez chciala dobic do wlasnego celu, no i dobila, i to dosc szybko
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:21   #1086
loletka1986
Raczkowanie

GG do loletka1986

Cześć kochane Dukanki. Ja przytyłam 0,5kg. Jestem na PW i nie grzeszę. Problem w tym, że ostatnio miałam mało czasu na jedzenie i picie wody
Wczoraj zjadłam:
rano mały jogurt naturalny, potem serek wiejski z pomidorem, potem dwa płaty śledziowe marynowane i na kolację jajecznicę z piersią z kurczaka i pomidorem. Byłam tak zmęczona( bo spałam w nocy tylko 2 godziny), że już nie zjadłam chlebka dukanowskiego zrobionego przez mojego narzeczonego bo zasnęłam. A dziś na wadze po dwóch dniach nieważenia +0,5

Dziś kuzynka mi przywozi córkę do opieki (3 latka) a poza tym muszę skosić 2 duże ogrody :/ znowu czasu nie będę miała na pichcenie.

Było 86,6 kg
Dziś jest 65,1 kg (-21,5kg)
Celem jest 63

18 marca - 86,6 kg
18 kwietnia - 80,2 kg(-6,4kg)
18 maja - 74,3 kg(-5,9kg)
18 czerwca - 70,0 kg(-4,3 kg)
18 lipca - 65,4kg(-4,6kg)

Edytowane przez loletka1986
Czas edycji: 2010-04-29 o 08:23
loletka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:31   #1087
betii5
Rozeznanie

Cytat:
hmmm kochana fajnie ze juz sie lepiej czujesz i ze waga wrocila do siebie po tych stu litrach glukozy jaka w Ciebie wpakowali (moglas powiedziec zeby Ci proteiny bialkowe rozpuscili w tej wodzie i tym Cie szprycowali )

doktorek moze sie mylic co do wagi, ja sprobowalabym pociagnac tydzien jeszcze, po tym jak osiagniesz cel - jezeli waga przestanie spadac znaczy ze juz nastal koniec odchudzania dla Ciebie
przeciez jeszcze rok temu zadna z nas o zadnym tescie nie wiedziala - w ksiazce pisze, ze jezeli waga przez dlugi czas spadac nie chce to wtedy trzeba zakonczyc diete bo straty przezyzszaja zyski czy jakos tak, nie pamietam dokladnie, przeczytaj co dokorek mowi o koncu 2 fazy - kiedy to ma nastapic, bo ksiazki nie posiadam i chyba musze sie przejsc do bratowej i ja od niej oddzyskac rok juz trzyma
Beti chyba z miesiac ciagnela, bo tez chciala dobic do wlasnego celu, no i dobila, i to dosc szybko
Tak kochane moje dobiłam do mety i jestem bardzo szczęśliwa.moja dieta trwała dużo dłużej ,bo cel miąłam osiągnąć w listopadzie ,a osiągnęłam dopiero w lutym.Niestety z mojej winy,po świętach przybyło mi 2 kg i miałam zastój przeszło 2 miesiące.Zaznaczam że to było tylko parę grzeszków a jednak tak mój organizm się wściekł.Ale to wszystko nieważne 3 maja zjem owoc,za którym tęskinię już 9 miesiecy!
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:34   #1088
Olci_a
BAN stały

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
Tak kochane moje dobiłam do mety i jestem bardzo szczęśliwa.moja dieta trwała dużo dłużej ,bo cel miąłam osiągnąć w listopadzie ,a osiągnęłam dopiero w lutym.Niestety z mojej winy,po świętach przybyło mi 2 kg i miałam zastój przeszło 2 miesiące.Zaznaczam że to było tylko parę grzeszków a jednak tak mój organizm się wściekł.Ale to wszystko nieważne 3 maja zjem owoc,za którym tęskinię już 9 miesiecy!
GRATULACJE
MEGA WYCZYN
stracić tyle kg podziwiam teraz pewnie czujesz się o niebo lepiej jak wchodzisz w dużo mniejsze ciuszki!!: cmok:
Stary 2010-04-29, 08:34   #1089
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

witam
ja nareszcie dobiłam do -10kg a nawet troszkę więcej bo -10,2kgah wolniej to szło niz załozyłam ale spoko i tak sie ciesze za oknem piekne słońce mam nadzieje ,że bedzie dzis ciepło.

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Ja się nie cieszę z tego, że wszyscy masowo przechodzą na Dukana. Będzie co raz ciężej z otrębami i serkami itp. Poza tym wielu ludzi pewni nie widziało książki na oczy, swoją wiedzę czerpią z Internetu i potem mogą stosować tą dietę źle. I będzie opinia, że dieta szkodzi, jest nieskuteczna itp.

Adia, gratuluję spadku
ah u mnie to juz trudno dostac otreby . Tylkow jednym kauflandzie zawsze były, ale jak byłam dwa dni temu to tez pustki dwie ostanie paczki wzięłam.
Cytat:
Napisane przez BjutifulGerl Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane. właśnie zeszłam z wagi po porannym ważeniu i oczom nie wierze. minęło dopiero dwa dni czystych protein z grzechami w postaci kawy z mlekiem 1,5 % a ja dziś na wadze zobaczyłam 62,1 schudłam prawie 3 kilo w ciągu 3 dni a jem jak świnka, co prawda regularnie 5 razy dziennie ale duzo.... waga z wtorku wieczorem 65 kilogramów.

jutro wyjezdzam na majowy weekend do zakopanego i na szczescie wtedy zaczne czterodniową faze naprzemienna. juz kupiłam jogurty owocowe 0 % i kole zero... w koncu przede mną 4 dni górskich wedrówek. dlatego zamierzam jesc duzo produktów z listy trzeciej a w wtorek rano znów stanąc na wadze w nadziei ze po tak aktywnym weekendzie majowym bedzie mnie zn ów mniej
pozdrawiam was
hmn.... nie chce cie starczyc ale wieczorna waga nie jest miarodajna bo w ciagu dnai przybieramy nawet 1-2kg
a co do wyjazdu to sprawdź czy te jogurty nie maja cukru w składzie. lae ja bym nie szalała z III lista,po prostu więcej jedz mięska i ryb. moze będziesz miała tam jakis dostęp do takich produktów
Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
przykro mi ale niestety nie udało się zrobić bo mąż wraca późną nocą a dwulatek raczej zdjęcia komórką mi nie zrobi
jest szansa dziś lub w sobotę więc proszę o cierpliwość...
hej Wisienko ja właśnie tez czekam na twoje fotk, a samowyzwalacza nie ma twój aparat? ja strzeliłam sobie fotke samowyzwalaczem.
Emilla ty tez tu obiecywałaś fotki po świętach i co???? czekam i czakam no chyba ,ze były a ja przeoczyłam. a jak nie chceez na forum to wrzuc na Picassa lub Na" nasze śmieci"
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno

Edytowane przez 23blaszka
Czas edycji: 2010-04-29 o 08:48
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:36   #1090
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
mi do owocow jeszcze miesiac zostal, ale od razu wskocze w sezon truskowo-jagodowy : jupi: w zeszlym roku ani jeden nie zjadlam, bo tez bylam na diecie i dwa lata temu tez ani jednej truskawki bo Julka z czerwca jest i ją karmilam
Stary 2010-04-29, 08:38   #1091
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Kochane, chciałabym się Was poradzić....
Do celu jaki mi obliczył Dukan - 62,6kg zostało mi tylko 0,80 dkg, termin mam wyznaczony na 22-go maja, ale z szacunkowego wykresu i trendu spadkowego wychodzi mi, że metę osiągnę z 2 tygodnie przed czasem.
I w związku z tym zastanawiam się, co zrobić? Wiem, że nie powinnam już chyba bardziej przeginać, ale kusi mnie okrąglutkie 60kg...
Ayu, Wisienka_81, Emila3000, dziewczyny... co radzicie? Ciągnąć fazę II, skoro mi tak świetnie i bez katorg idzie, czy o 2 tyg wcześniej przejść na fazę III? Ja wiem co doktorek mówi o takich nadgorliwych, ale ja zawsze ważyłam 51-53kg, dopiero w ciąży dowaliłam sobie do 79,5 No i przed odchudzaniem same moje cycki z 3 kilo ważyły. A skoro i tak już ich nie mam..to ta 60tka okrąglutka tak mi się mami....
Fajni masz Schudłaś wcześniej niż Ci doktorek przewidział, nawt mimo szpitalnych trudności Ja mam podobną opinię jak Emilia Jak chcesz to przedłuż 2 fazę o tydzień-dwa i zobacz czy będzie nadal Ci waga spadała. Jeśli tak, to próbuj osiągnąć swój cel A jak się pojawi długi zastój, to już będziesz musiała sama zadecydować, czy chcesz próbować dalej, czy też to co masz już Ci wystarczy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 08:38   #1092
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
witam
ja nareszcie dobiłam do -10kg a nawet troszkę więcej bo -10,2kgah wolniej to szło niz załozyłam ale spoko i tak sie ciesze za oknem piekne słońce mam nadzieje ,że bedzie dzis ciepło.

Emilla ty tez tu obiecywałaś fotki po świętach i co???? czekam i czakam no chyba ,ze były a ja przeoczyłam. a jak nie chceez na forum to wrzuc na Picassa lub Na" nasze śmieci"
Blaszka gratulacje
fotki dam na nasz smietnik napewno po koncu diety
Stary 2010-04-29, 08:38   #1093
betii5
Rozeznanie

Witam wszystkich w ten piękny dzień,gratuluje oczywiście spadków,a tym wszystkim którym dziś jest smutno mocno przytulam.Ja wczoraj dostałam@ i jestem tak rozdęta że za chwilę chyba eksploduję,na wadze zobaczyłam nie 60kg a prawie 63,ale wcale się tym nie przejmuję,gdybyście widziały mój brzuch,co najmniej 5 miesiąc.Poczułam się jak przyszła mama.
Stary 2010-04-29, 08:40   #1094
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkich w ten piękny dzień,gratuluje oczywiście spadków,a tym wszystkim którym dziś jest smutno mocno przytulam.Ja wczoraj dostałam@ i jestem tak rozdęta że za chwilę chyba eksploduję,na wadze zobaczyłam nie 60kg a prawie 63,ale wcale się tym nie przejmuję,gdybyście widziały mój brzuch,co najmniej 5 miesiąc.Poczułam się jak przyszła mama.
eee w 5 miesiacu to ja bylam plasciutka
Stary 2010-04-29, 08:45   #1095
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olci_a Pokaż wiadomość
GRATULACJE
MEGA WYCZYN
stracić tyle kg podziwiam teraz pewnie czujesz się o niebo lepiej jak wchodzisz w dużo mniejsze ciuszki!!: cmok:
To jest naprawdę super uczucie gdy z rozmiaru 44/46 zmieniasz na 38/40.Tyle że ja mam problem z biustem mimo tego że schudł dużo to i tak czasem nie mogę wejść właśnie w rozmiar 38.I tak górę mam 40 a dól 38.Ale to i tak super.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
witam

ah u mnie to juz trudno dostac otreby . Tylkow jednym kauflandzie zawsze były, ale jak byłam dwa dni temu to tez pustki dwie ostanie paczki wzięłam.

hmn.... nie chce cie starczyc ale wieczorna waga nie jest miarodajna bo w ciagu dnai przybieramy nawet 1-2kg
a co do wyjazdu to sprawdź czy te jogurty nie maja cukru w składzie. lae ja bym nie szalała z III lista,po prostu więcej jedz mięska i ryb. moze będziesz miała tam jakis dostęp do takich produktów
QUOTE=Wisienka_81;1890352 9]przykro mi ale niestety nie udało się zrobić bo mąż wraca późną nocą a dwulatek raczej zdjęcia komórką mi nie zrobi
jest szansa dziś lub w sobotę więc proszę o cierpliwość...
hej Wisienko ja właśnie tez czekam na twoje fotk, a samowyzwalacza nie ma twój aparat? ja strzeliłam sobie fotke samowyzwalaczem.
Emilla ty tez tu obiecywałaś fotki po świętach i co???? czekam i czakam no chyba ,ze były a ja przeoczyłam. a jak nie chceez na forum to wrzuc na Picassa lub Na" nasze śmieci"[/QUOTE]
to sobie wyobrażam jak Ty tęsknisz za owocami ,ja przy Tobie to PIKUŚ.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 08:48   #1096
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
fotki dam na nasz smietnik napewno po koncu diety
Ty sie wyrażaj z szacunkiem o naszym szlachetnym Klubie

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:49   #1097
betii5
Rozeznanie

Cytat:
eee w 5 miesiacu to ja bylam plasciutka
JA NIESTETY NIE ,WŁAŚNIE JAK TAK PATRZĘ TO NIEKTÓRE KOBIETKI PRZED PORODEM MAJĄ MNIEJSZE BRZUSZKI GDY JA BYŁAM W 5 MISIĄCU.MÓJ SYN PIERWSZY URODZIŁ SIĘ Z WAGA 5.400 MOŻE WŁASNIE DLATEGO CHODZIŁAM JAK CZOŁG.
Stary 2010-04-29, 08:50   #1098
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

QUOTE=Emila3000;18904659]Blaszka gratulacje
fotki dam na nasz smietnik napewno po koncu diety[/QUOTE]
to ja mam tyle czekać
Cytat:
To jest naprawdę super uczucie gdy z rozmiaru 44/46 zmieniasz na 38/40.Tyle że ja mam problem z biustem mimo tego że schudł dużo to i tak czasem nie mogę wejść właśnie w rozmiar 38.I tak górę mam 40 a dól 38.Ale to i tak super.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

beti kochanie a co toznaczy kpjujesz mój post
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno

Edytowane przez 23blaszka
Czas edycji: 2010-04-29 o 09:22
Stary 2010-04-29, 08:50   #1099
rutino
Raczkowanie

hej!!

Gratuluję spadeczków!!!

I fakt kochani,dukanomania się szerzy konkretnie-wczoraj na zakupach horror przeżyłam-otrębów brak,wieśniakow i twarogów chudych brak..wędliny zeroMasakraaaaa...drugi tydzień tak już jest i to w wielgaśnym Tesco gdzie niby jakoś powinni na bieżąco dokładać...hmmmm..

U mnie zawrotny spadek o całe 0,1 hehe...małe a cieszy

Pozdrawiam
rutino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:52   #1100
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
Ty sie wyrażaj z szacunkiem o naszym szlachetnym Klubie
tak właśnie Emilko tak zdrobniale Kochana"nasze smieci" np lub klub mądralińskich hehehe
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno
Stary 2010-04-29, 08:55   #1101
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Dodałam znowu 2 informacje do pierwszego postu:
Cytat:
Warto też wspomnieć, że tłuste produkty na tej diecie szkodzą mniej niż węglowodanowe. Więc na przykład podczas jakiejś rodzinnej imprezy lepiej jest zjeść tłuste mięso/wędlinę, niż chleb, ciasto czy wypić alkohol. Najlepiej jest się do takich sytuacji przygotować i wziąć po prostu swoje jedzenie.
oraz zedytowałam jeszcze raz informacje o nabiale:
Cytat:
Kupując nabiał, należy zwracać uwagę na zawartość białka, węglowodanów i tłuszczu, suma węglowodanów i tłuszczy nie powinna być większa niż wartość białka (W+T<B). Jogurty lepiej wybierać te o mniejszej zawartości węglowodanów, a większej tłuszczu (tłuszcz do 3-4%).
Pod względem zawartości białka najlepszy nabiał to (od największej do najmniejszej zawartości białka. Im mniejsza zawartość białka, tym więcej węglowodanów.):
1. chudy twaróg
2. serek wiejski lekki (3% tłuszczu)
3. serek homogenizowany
4. jogurt naturalny i mleko
Stary 2010-04-29, 08:56   #1102
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
JA NIESTETY NIE ,WŁAŚNIE JAK TAK PATRZĘ TO NIEKTÓRE KOBIETKI PRZED PORODEM MAJĄ MNIEJSZE BRZUSZKI GDY JA BYŁAM W 5 MISIĄCU.MÓJ SYN PIERWSZY URODZIŁ SIĘ Z WAGA 5.400 MOŻE WŁASNIE DLATEGO CHODZIŁAM JAK CZOŁG.
Julka 3,5 kg wazyla i mi w "biodra" poszla, ujawnila sie lekko kolo 7 miesiaca i bardzo maly brzuch mialam, nawet mi pepka nie wywalilo na zewnatrz a ilosc wod tez byla w normie, i mam silne miesnie wiec ja trzymaly mocno w srodku
Cytat:
to ja mam tyle czekać
osz ty Passkudo za sekundke koncze diete, a Ty mowisz tak jakbym do usranej smierci miala na niej byc
Stary 2010-04-29, 09:09   #1103
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Julka 3,5 kg wazyla i mi w "biodra" poszla,
pod warunkiem że wtedy wiedziałaś gdzie masz biodra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 09:11   #1104
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Marta dobre
kurde czuje sie jak bomba jakas, a potej pizzy wczoraj na wadze kolejne +0,5 i juz jestem 1kg do przodu znowu, moze znowu spadnie...

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:11   #1105
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
pod warunkiem że wtedy wiedziałaś gdzie masz biodra
Stary 2010-04-29, 09:12   #1106
moose1979
Rozeznanie

Witam moje drogie Panie.
Ja dziś trzeci dzień zastoju, pomimo, że na samych proteinkach. Jakby tego było mało, to chyba mi witaminki B brakuje, bo mam czasami wrażenie, jakby ktoś mi skórę podpalił. i nie mogę chodzić, bo mi się jakieś guzy na piętach porobiły... echhhh... pewnie ostrogi :/ A specjalnie zmieniłem ostatnio buciki na wygodniejsze, które okazało się... są śliczne, ale chyba nie do końca wygodne, bo do cholernego bólu pięt doszły jeszcze spuchnięte i bolące palce. Zawsze, gdy zmieniam obuwie na nowe, to coś jest nie tak z moimi stopami. Ale, my platfusy, chyba już tak mamy. Jedyna pociecha, że dziś mam wolne i pogoda ładna. Więc zaraz aparacik mój kochany w dłoń i idę polować na fajne chwile Pewnie będę się poruszał, jak kaleka, ale trudno.
moose1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:16   #1107
pani_zima82
Raczkowanie

GG do pani_zima82

Witajcie
Tak sie zastanawiam, czy możliwe jest osiągnięcie celu wyznaczonego przez Doktorka w wyznaczonym terminie? Czy którejś się udało schudnąć tyle ile wyznaczył w takim terminie jaki doktorek podał?
"dzień bez diety dniem straconym"
pani_zima82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:16   #1108
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Witam moje drogie Panie.
Ja dziś trzeci dzień zastoju, pomimo, że na samych proteinkach. Jakby tego było mało, to chyba mi witaminki B brakuje, bo mam czasami wrażenie, jakby ktoś mi skórę podpalił. i nie mogę chodzić, bo mi się jakieś guzy na piętach porobiły... echhhh... pewnie ostrogi :/ A specjalnie zmieniłem ostatnio buciki na wygodniejsze, które okazało się... są śliczne, ale chyba nie do końca wygodne, bo do cholernego bólu pięt doszły jeszcze spuchnięte i bolące palce. Zawsze, gdy zmieniam obuwie na nowe, to coś jest nie tak z moimi stopami. Ale, my platfusy, chyba już tak mamy. Jedyna pociecha, że dziś mam wolne i pogoda ładna. Więc zaraz aparacik mój kochany w dłoń i idę polować na fajne chwile Pewnie będę się poruszał, jak kaleka, ale trudno.
wiesz czasem waga codziennie spada o 100 g, a czasem przez tydzien nic i z dnia nadzien od razu o kilogram, 3 dni to nie zastój - 3 miesiace to zastoj
a buty jakie masz - kiedys znajdziesz takie ktore, Ci podpasuja, Na butach nie ma co oszczedzac, bo mozna sobie tylko kuku zrobic
Stary 2010-04-29, 09:17   #1109
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

heja Dziwuszki
u mnie waga stoi i stoi i stoi, ale powiem Wam ze nawet sie nie denerwuje, wiem ze tak musi byc i basta!!!
poza tym ... dzis z rańca doznałam szoku bo ... z zegarkiem w ręku dostalam @ a przeciez ostatnio spoznial mi sie prawie 2 miesiace..... hehehe fajnie
pozdrawiam
ps: robiła ktoras z Was dukanowy pasztet? mam ochote go upichcic na weekendzik

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

DZIEWUSZKI miało byc:P
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:17   #1110
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Witam moje drogie Panie.
Ja dziś trzeci dzień zastoju, pomimo, że na samych proteinkach. (....) Więc zaraz aparacik mój kochany w dłoń i idę polować na fajne chwile Pewnie będę się poruszał, jak kaleka, ale trudno.
a nie jesteś przed @ ?

ooo aparat - ja też robie fotki ... tzn ucze sie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości