|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cześć.
Cytat:
My czekamy na decyzję i nie wiem ile to potrwa, musieliśmy umowę przedwstępną przepisać !!! Już nie mam do tego siły... Cytat:
Ja też jestem dziś smutna ... ![]() Kliwia ja również przyłączam się do gratuluacji
|
||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
oo a to dlaczego?? to wam się chyba za pierwszym razem udało co??
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
madzia, bo najpierw rodzicom chcial powiedziec, a to dopiero w poniedxailek.
Za 1 razem |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stało??
ja się dzis czuje taka do niczego Taka nikomu niepotrzebna (choc wiem, ze tak nie jest). Wie, ze przeze mnie musielismy zrezygnowac z HOlandii, Teraz tez nikomu w niczym nie moge pomóc. A jak sama zaczynam coś robic, to zaraz mnie ręka boli, wiec najlepiej jakbym nic nie robiła, ale ja tak nie potrafię. ech... paskudny dzien ![]() siedze, płaczę i mam nadzieję, ze jak maż wróci wieczorem i mnie przytuli to będzie lepiej. Ale.. to dopiero wieczorem
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
![]() Ja mam dziś to samo, czuje się niepotrzebna, beznadziejna i mam mega doła. Mam ochotę zadzwonić do TZ i kazuć m przyjechać tu do mnie ![]() Już wczoraj wieczorem mi się tak zaczeło... Mam nadzieję, ze do jutra przejdzie.
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że będę miała dużo pracy, a tu szefów nie ma i niby kazali mi coś zrobić, ale bez żadnych szczegółów więc d.pa, ale przynajmniej mogę sobie z Wami posiedzieć![]() A właśnie kobietki, które się spodziewają maleństw, jak powiedziałyście swoim TŻetom, że będziecie mieli dziecko? Strasznie mnie to ciekawi
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy
![]() Już dawno chciałam się zapytać w którym szpitalu będziesz rodzić? |
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana to widzę, ze mamy to samo. Ja rycze jak bóbr. Napisałam do TZ i zaraz zadzwonił do mnie. Zaczał mnie pocieszac ale poskutkowało to tym, że jeszcze bardziej się rozpłakałam. Bo jak tylko jakies miłe słowa usłyszałam to juz łzy w oczach. W ogóle jakas wadliwa jestem chyba, gdzie nie pójde na badania to cos nie tak. I teraz nie wiem co z tymi tabsami i dzieckiem. Niby lekarz zaleca mi jak najszybciej odstawic tabletki i jak najszybciej zachodzic w ciąze (aby to co mam się rozeszło a nie powiększyło) ale z drugiej strony jesli chce isc od wrzesnia do pracy w skzole czy przedszkolu to powinnam poczekac ze staraniami. Mąz mówi, że zdrowie ważniejsze, abym odstawiała nawet już, bo starania się a zajście w ciąze to dwie rózne rzeczy. A co jak będa problemy?? I ja juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, kliwia gratulacje
ja dzis znow dupny humor
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem smutna bo wczoraj pokłóciłam się z Tż a najgorsze jest to, że on teraz będzie mnie tak traktował... olewająco i w ogóle.
Będzie do mnie burczał, prawie wcale nie odzywał i robił łaskę że żyje. Miał iśc do Urzędu Skarbowego, bo mu jakieś pismo do domu przyszło , że ma jakiś błąd w NIPie ... a najlepsze jest to, że te NIPy były nam potrzebne do banku do kredytu. A no i on teraz śpi a budziłam go już z 5 razy. W końcu się wkur...e i zrobię ryknę na niego i znów hrabia będzie obrażony!!! Błędne koło!!! Madzialenka nie martw się najważniejsze jest to , żeby łapka wyzdrowiała. A zaległości nadrobisz jak wyzdrowiejesz ![]() Scio , wiem co czujesz bo jak Tż dużo pracuje czuję to samo... potem on przychodzi, kłócimy się, on ma pretensje , że ja krzyczę a ja już na nic nie mam siły. Czekamy na ten kredyt , teraz historia z tym cholernym NIPem i w ogóle szlag mnie trafia!!! A w ogóle to mam już go dość!!!! Budzę go a on do mnie "dobra weź się nie nakręcaj!" Ryczę teraz bo wszytsko jest na mnie!!! Co ja mam robić, już nie wytrzymuję nerwowo!!! Scio myślałam o Kościuszki. Maaaaaaaaam mega doła!!!!!!!!!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-04-29 o 10:12 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja też uważam, że powinnaś jak najszybciej odłożyć te tabletki, jeśli mają Ci zaszkodzić jeszcze bardziej, to po co ryzykować. Co do starań, to może po prostu się nie starajcie, tylko zdajcie się na los. Róbcie swoje, cieszcie się sobą, a jak akurat zajdziesz w ciążę, to będziecie mieli niespodziankę i najwidoczniej tak miało być. A praca nie zając, nie ucieknie!
Scio
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to podejżewa, że jak tak alej wszytsko będzie szło w tym kierunku w którym idzie to się w końcu depresji nabawię. Maziu z tabletkami nie pomogę, najlepiej usiądz z kartką i rozpisz wszytskie za i przeciw. Idę odwiedzić kolegę na cmentarzu. Wpadnę później. |
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny normalnie dym... Edit: A teraz kobieta....
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-04-29 o 10:17 Powód: Edit |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Noo i super wstał jaśnie hrabia.
Ja ryczę , zanoszę się niemalże ... ale co go to obchodzi nawet się nie zapytał co mi jest, może mnie coś boli. Jaśnie Pan obrażony na cały świat... Teraz powinnam paść do jego stóp i przepraszać, że żyje!!! |
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś to najwyżej przyjadę do Ciebie i razem sobie poryczymy
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy zaufana babke wiec jestem spokojna
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej zapraszam
![]() Tylko idę dziś na 13 do pracy i będę w domu po 20. Jak masz ochotę na gulasz mięsny z makaronem to przyjeżdżaj, bo podejrzewam , że Jaśnie Pan obrażony dziś będzie również na jedzenie. |
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Daysy
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
gulasz z makaronem
daysy!!!!!!!!!!! udusze
|
|
|
|
#2272 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gucia, ja już doszłam do siebie po jego tekście
mam nadzieję, ze nie wyskoczy znowu z czyms takim KLIWIA - gratuluję ![]()
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia wam sie za pierwszym razem udało zajść w ciąże??
Bralas jakies witaminki i czy TZ cos brał?? ![]() aaa i co z pracą?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka kobito a nie daj Bóg mu o coś zwrócić uwagę!
Kaplica... Nie chcę się z nim kłócić itd... ale ja w momencie stresu , czy jak nie umiem jakoś tego wyjaśnić jakiejś sytuacji, po prostu krzyczę. A on oczywiście twierdzi, że to jest awantura... chyba w życiu awantury nie miał z prawdziwego zdarzenia ... Mnie teraz potrzebne jest to, żeby on mnie często przytulał i jakoś tak bardziej okazywał swoje uczucia, on nie zaspokaja tych moich potrzeb ja się wkurzam jestem zła na niego, potem krzyczę, on nie chcę się przytulać bo krzyczę i koło się zamyka. Już nie mam siły. Potem jak się chce przytulić to on robi mi wielką łaskę , zawsze wtedy mówi... jak ja mam się przytulać jak Ty jesteś taka... taka czyli jaka??? Bo teraz szybko się denerwuje, bo działają na mnie hormony, bo potrzebuje 2 razy tyle miłości i czułości.... |
|
|
|
#2275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak to Was pocieszy, to od tygodnia spać nie mogę, chodzę zaspana, struta i w ogóle wkurzona na cały świat. Nie wiadomo czemu ![]() A może taka moja uroda ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-29 o 10:25 |
|||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
madzia, przeczytaj kilka postow wyzej, napisalam Ci juz za ktorym razem.
bralam tylko kwas foliowy, tz nic. A pracy jak nie bedzie to trudno. |
|
|
|
#2277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PM 2009, prosze mi tu nie ryczeć tylko wziąść się w garść i walczyć o swoje!!!
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy
ech najgorsze sa włąsnie takie koła. Ty sie denerwujesz bo on nie daje ci tyle czułosci co chcesz. a on ci nie daje tego, bo sądzi, ze na niego krzyczysz. A gadałas z nim o tym?? Pewnie tak a moze poprostu zapomnij o wszystkim, przytul sie do niego, pocałuj i powiedz, ze nie chcesz sie kłocic |
|
|
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
hahahhaha a aty sie przyznaj klamczucho ze juz od wyjazdu do angli podejrzewalas noo a nie ze od wczoraj
![]() ![]() wczoraj to test byl aleeee... ![]() upssss wydalo sie hahahaha ![]() Cytat:
![]() :LASKI EJJ WPIE RDZIEL BEDZIE przestac sie lamac.. SCIO bedzie dobrze glowa do gory masz cudownego meza ktory cie wspiera.. a fasolka bedzie wszystko sie naprawi nie smuc sie bo z depresja twoje szase spadna do minus 100 ! Daysy jestes w ciazy przestan sie smucic jak mama jest zadowolona to dziecko jest zdrowe patrz jakie zakupy fajne zrobilas.. masz meza a to ze sie klocicie.. pamietaj jestes jednym wielkim hormonem... tak teraz bedzie.. jak sie 2 miechy z mezem scieralam az pseudonim hormonik dostalam a teraz mam faze na jest bosko i tylko przez to ze sie usiecham wsyztko jest prostrze! im wiecej czarnych mysli tym gorzej! MAGDA przestan sie nad soba uzalac... ludzie nie maja jednej reki obu rak i zyja ty masz ja uzieminoa na troche rob wszystko lewa ucz sie bo nikt za ciebie tyego nie zrobi na klawiaturze potrafisz pisac to znaczy ze zle z toba nie jest GLOWA DO GORY jak sie dlugo nie chodzi do lekarza to potem tak jest... ze wsyztko na raz wychodzi odpusc i tyle.. idz na spacer, odkurz (to mozna lewa reka) wyciagnij rzeczy ze zmywarki... im bardziej sie rozczulasz tym gorzej nie rob nic prawa ale pracuj lewa bo ci obie siada... masz meza ktory cie wspiera masz gdzie mieszkac rodzicow ktorzy nieba ci uchyla tesciow tez.. kupiliscie dzialke powinnas byc najszczesliwsza laska na tym watku.. I UCINAM SPEKULACJE POJECHALAM WSZYTKIM UZALAJACYM SIE JEST PIEKNA POGODA A TU JAKS DEPRECHA PANUJE Cytat:
![]() hahahaha hormony
|
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tescia kobieta miła to samo co ja, tylko bardziej zaawansowane (tez z przeciązenia) bo nie mogła nawet herbaty podniesc. I.. miała operację na to ![]() Cytat:
![]() ale chyba juz nie bedziesz szukała pracy co?? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

1 maja mamy 6 lat razem 

Taka nikomu niepotrzebna (choc wiem, ze tak nie jest). Wie, ze przeze mnie musielismy zrezygnowac z HOlandii, Teraz tez nikomu w niczym nie moge pomóc. A jak sama zaczynam coś robic, to zaraz mnie ręka boli, wiec najlepiej jakbym nic nie robiła, ale ja tak nie potrafię. 

Myślałam, że będę miała dużo pracy, a tu szefów nie ma i niby kazali mi coś zrobić, ale bez żadnych szczegółów więc d.pa, ale przynajmniej mogę sobie z Wami posiedzieć

daysy!!!!!!!!!!! udusze