Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 11:33   #2131
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cześć

Przywitalam się i zaraz Was nadrobie.
Wiecie co i nadal nie zamówiłam zaproszeń,bo wyszły z 3 sprawy do uzgodnienia jeszcze,tzn musimy się upewnić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:40   #2132
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość

To fakt, PM jest nieco łatwiej ukryć stopy pod suknią. Ale jeśli TŻ czuje się na tyle swobodnie i pewnie aby pokusić się o bardziej profesjonalny taniec to czemu nie
Ja swojemu Tż-towi też stopy ukryję
Zamówiliśmy ciężki dym i mam nadzieję, że jakieś ewentualne potknięcia w tańcu przysłoni
A na taki intensywny kurs idziemy w maju - bardziej dla siebie i lepszego samopoczucia na parkiecie niż dla jakiegoś układu
Stary 2010-04-29, 11:40   #2133
Ellin_ak
Rozeznanie

Dziewczyny, czy któraś z Was będzie miała welon zakrywający twarz?
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:42   #2134
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
nie
takie to amerykańskie i tandetne

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:44   #2135
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ojoj ale sie namieszalo, zasnelam na chwile, czytam komentarze i se mysle co ja napisalamnie wiem jak to sie stało ale najwazniejszego zapbraklo, chyba zamiast zrobic niewidoczne-wykasowałammiallo byc tam, że mówilam o tym teściówce, konkretnie chodziło o kuzyna tż ktory dzwonił ze bardzo chce przyjść ale na chwile obecna sam, a ten komentarz odn. picia, jedzenia był jej. Ja nic nie mam co do samotnych, mój brat też będzie sam a nie wyobrażam sobie żeby go nie było. Ona ma duzo takich smiesznych uwag, jeda z wielu to "czy musi być rosół?najważniejsze żeby było dużo miesa" a dla mnie rosół to prawie tradycja.
Wybaczcie gorączka
to dobrze że to nie Ty
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:44   #2136
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Cały czas się zastanawiam czy wogóle mieć welon
Stary 2010-04-29, 11:45   #2137
madmuazelle
BAN stały

Elli,za 100 dni
Ja chyba w ogóle nie będe mieć welonu.

Remmi,zdrówka życze.

chilanes,no to szkoda że z mieszkankiem nie wyszło. :/ No,ale może znajdzie się inne,tez fajne.
Stary 2010-04-29, 11:51   #2138
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
to dobrze że to nie Ty
Aż mi sie podwójnie gorąco zrobiło, nie lubie się tłumaczyć, na potworka wyszlam
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:55   #2139
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż mi sie podwójnie gorąco zrobiło, nie lubie się tłumaczyć, na potworka wyszlam
no, na szczęscie nie ty wysżła na potworka tylko kto inny

moja koleżanka w tamtym roku załatwiła swoją kolezankę, że do końca jej nie powiedziała czy będzie na weslelu czy nie i wymówiła się w ostaniej chwili chorobą, teraz zastanwiam sie czy i mi tak nie zrobi...
i myśle sobie, że poczekam na potwierdzenie, ale jak nie da znaku życia to nie zaklepie jej miejsca, jak przyjdzie to sie najwyzej dopłaci... mi to slow brak na takie coś.....
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:10   #2140
83mika
Raczkowanie

U nas na chwilę obecną tak ok 15 osób sie waha, lub ma przyjść bez osoby towarzyszącej. Duzo osób przy przyjęciu zaproszenia zapowiadało, że będzie, więc tak zaznaczaliśmy na liście ale oficjalnie tylko 1-2 osoby potwierdził. Jedzenie i tak będziemy przygotowywac na 100 osób i tyle jest miejscca na sali. Ale trzeba pomyslec jak ustawic stoly, ile dodatków wazonów i takich tam trzeba kupić dlatego orientacyjnie chcialabym wiedzieć a teściówka wtrąca się do wszystkiego, boje sie tego, że powie jakiejś ciotce, że to co mysli na temat przychodzenia samemu bo wyjdzie, że to my nie chcemyNapewno 3 osoby będą same i to sa takie osoby, ktore nie będą napewno siedziały he he, mi też nie dadzą posiedzieć
Stary 2010-04-29, 12:17   #2141
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja swojemu Tż-towi też stopy ukryję
Zamówiliśmy ciężki dym i mam nadzieję, że jakieś ewentualne potknięcia w tańcu przysłoni
A na taki intensywny kurs idziemy w maju - bardziej dla siebie i lepszego samopoczucia na parkiecie niż dla jakiegoś układu
O proszę jak sprytnie
Stary 2010-04-29, 12:24   #2142
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Wspólczuje Ci. Niestety u Nas tez zaczyna sie atmosfera zagęszczać;/Jak mówilam w pracy koleżankom, że mam super teściowa to sie w głowe pukały co ja gadam. Teraz wiem, że miały rację. Teściowa wykazuje taką fałszywą dobroć, tu niby taka dobra a tu z boku falsz sie sączy. Z teściem praktycznie nie rozmawiamy, na temat wesela rozmawialam z nim tylko raz, i tylko ja bez TŻ. A teściówka kombinuje za moimi plecami. Juz miala plany żeby TŻ ją w weekend majowy po rodzinie powoził a tu dupa, ja mam ospę, ciekawe co wymysli. Coraz bardziej tęsknie za rodzicami

Nie mówcie nic o weekendzie majowym
te teściowe to inny gatunek normalnie jest każda ma coś z myślicie, że my też kiedyś takie będziemy??
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

mariiasia bardzo przykre to co powiedzial tz, ja moze nie bede pisac jakie mam stosunki z tesciowa, powiem tylko tyle ze jest denerwujaca, wszystko wie najlepiej,

a jak mi sie nie chce,dopiero na 11 ide do pracy i bede tam siedziec do 19, masakra

83 mika ty to lepiej zdrowiej kobito
kolejna super teściowa
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
witam w czwartek, trzymajcie kciuki po 10, bo będę dzwonić w sprawie mieszkanka
Cytat:
dziękuję dziewczynki, niestety nie udało się oferta była świetna, mieszkanko poszło w sumie "do ręki" Ehhhh
oj, szkoda, a tak mocno kciuki ściskałam
znajdziecie coś lepszego
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Współczuję
Ale jak to dał Ci do zrozumienia, że one będą zawsze ważniejsze Nie wyobrażam sobie tego... U nas w sumie jest na odwrót, to mi TŻ zarzuca, ze moja rodzina jest ważniejsza od niego. Ja tak nie uważam, no ale co mam zrobić.
(...)
to było coś w stylu:
tż "ty też jesteś ważna"
ja "ale one ważniejsze..."
tż "no wiesz, one były ze mną całe życie"
ja "ale ja BĘDĘ z tobą całe życie"
tż <cisza>

a to wszystko przez to, że one mu cały czas wypominają, jak wiele on im zawdzięcza, ile one dla niego zrobiły i że to właśnie im ma dozgonnie służyć w wyrazie wdzięczności. paranoja ;/
a tak wogóle to cześć, jestem niewyspana ale bojowo nastawiona w sprawie wiadomej i obmyślam plan działania

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-04-29 o 12:26
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:29   #2143
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas się zastanawiam czy wogóle mieć welon
ja ostatnio też się nad tym zastanawiam
tylko czym wtedy rzucać? moja kumpela rzucała wiązanką i jej się rozwaliła przez to
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:33   #2144
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
tylko czym wtedy rzucać? moja kumpela rzucała wiązanką i jej się rozwaliła przez to
Ja właśnie dlatego, żeby nie rzucać bukietem, kupiłam sobie weleon, ale przy okazji z welonem ładne zdj. możne zrobić, ale rzucać można jeszcze podwiązką
Stary 2010-04-29, 12:34   #2145
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
mozesz rzucać podwiązką ja tak chyba zrobię, nawet jeśli będę mieć welon

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-29, 12:42   #2146
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie dlatego, żeby nie rzucać bukietem, kupiłam sobie weleon, ale przy okazji z welonem ładne zdj. możne zrobić, ale rzucać można jeszcze podwiązką
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
mozesz rzucać podwiązką ja tak chyba zrobię, nawet jeśli będę mieć welon
kumpela też tak chciała ale ktoś jej powiedział że podwiązka symbolizuje wierność męża i zrezygnowała z rzucania podwiązką
Stary 2010-04-29, 12:44   #2147
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
kumpela też tak chciała ale ktoś jej powiedział że podwiązka symbolizuje wierność męża i zrezygnowała z rzucania podwiązką
dobrze wiedzieć to czym ja w takim razie rzucę?? może butem

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-29, 12:44   #2148
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dziewczyny - wiecie może jak z trwałością piwonii/peonii??? Wymyśliłam sobie bykiet z takich kwaitów, a moja rodzicielka łopatą mi kładzie do głowy że płatki zaczną lecieć po godzinie
Stary 2010-04-29, 12:46   #2149
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze wiedzieć to czym ja w takim razie rzucę?? może butem
nie zazdroszczę łapającym

a tu jest o podwiązce: http://www.slubneiweselne.com.pl/pag...bnej-podwiazki jakby komuś zależało na przesądach
Stary 2010-04-29, 12:52   #2150
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny - wiecie może jak z trwałością piwonii/peonii??? Wymyśliłam sobie bykiet z takich kwaitów, a moja rodzicielka łopatą mi kładzie do głowy że płatki zaczną lecieć po godzinie
wiesz co, mam piwonie w ogrodzie, ale nie wiem jak to jest z ich trwałością "po ścięciu"
Cytat:
nie zazdroszczę łapającym

a tu jest o podwiązce: http://www.slubneiweselne.com.pl/pag...bnej-podwiazki jakby komuś zależało na przesądach
ja też nie zazdroszczę

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-29, 13:00   #2151
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co, mam piwonie w ogrodzie, ale nie wiem jak to jest z ich trwałością "po ścięciu"
No właśnie - to typowy kwiat ogrodowy
Już się ucieszyłam, że można je sprowadzić w lipcu , a tu okazuje sie, że mogą być nietrwałe
Stary 2010-04-29, 13:23   #2152
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie - to typowy kwiat ogrodowy
Już się ucieszyłam, że można je sprowadzić w lipcu , a tu okazuje sie, że mogą być nietrwałe
najlepiej zapytaj w kwiaciarni

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-29, 13:26   #2153
201701300931
Konto usunięte

Nadrobiłam, ale nie chce mi się cytować

Co do kursu tańca - my poszliśmy i żałujemy. Obydwoje i tak nie umiemy tańczyć i się nie nauczymy, układ raczej odpada, więc się pobujamy w kółko. A jeszcze te tańce mamy o barbarzyńskiej porze i musimy się pół dnia przekonywać, że jak już zapłaciliśmy, to pójdziemy...

Co do samotnych osób na weselu - u nas będą dwie samotne, z wyboru. Nie wnikam dlaczego osoba towarzysząca nie przyjdzie - ich sprawa...

A ze ślubnych spraw dzisiaj:
- odebrałam podziękowania dla gości (migdały w woreczkach z organzy z bilecikiem)
- kupiłam pas do pończoch, pończochy i majteczki

I teraz jem drugie śniadanie, a potem do nauki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:27   #2154
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
najlepiej zapytaj w kwiaciarni
No chyba sie dzisiaj wybiorę dopytać
Stary 2010-04-29, 13:37   #2155
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

to było coś w stylu:
tż "ty też jesteś ważna"
ja "ale one ważniejsze..."
tż "no wiesz, one były ze mną całe życie"
ja "ale ja BĘDĘ z tobą całe życie"
tż <cisza>

a to wszystko przez to, że one mu cały czas wypominają, jak wiele on im zawdzięcza, ile one dla niego zrobiły i że to właśnie im ma dozgonnie służyć w wyrazie wdzięczności. paranoja ;/
a tak wogóle to cześć, jestem niewyspana ale bojowo nastawiona w sprawie wiadomej i obmyślam plan działania
Nie wiem co powiedzieć Wyobrażam sobie, jak było Ci przykro. Nie rozumiem takiego zachowania...Przecież dziecko się rodzi i wychowuje tak na prawdę dla kogoś, dla drugiej osoby z która to "dziecko" zechce się związać i żyć. Twój TŻ nie jest ich własnością, wygląda to tak, jakby się nie potrafiły pogodzić z tym, że on w pewnym sensie odchodzi. Ja będąc na Twoim miejscu pewnie z TŻ bym rozmawiała, tłumaczyła jak się poczuła, jakie mam zdanie itd. Życzę Ci wytrwałości, cierpliwości bo chyba będziesz musiała trochę nad nim popracować. Przypuszczam, że on często czuje się między młotem a kowadłem. A to Wy powinniście być najważniejsi...
Stary 2010-04-29, 13:45   #2156
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co powiedzieć Wyobrażam sobie, jak było Ci przykro. Nie rozumiem takiego zachowania...Przecież dziecko się rodzi i wychowuje tak na prawdę dla kogoś, dla drugiej osoby z która to "dziecko" zechce się związać i żyć. Twój TŻ nie jest ich własnością, wygląda to tak, jakby się nie potrafiły pogodzić z tym, że on w pewnym sensie odchodzi. Ja będąc na Twoim miejscu pewnie z TŻ bym rozmawiała, tłumaczyła jak się poczuła, jakie mam zdanie itd. Życzę Ci wytrwałości, cierpliwości bo chyba będziesz musiała trochę nad nim popracować. Przypuszczam, że on często czuje się między młotem a kowadłem. A to Wy powinniście być najważniejsi...
5 lat jesteśmy razem, zawsze mnie tam traktowali jak członka rodziny i wogóle, a im bliżej ślubu tym większe problemy robią. więc chyba zazdrosne są. zresztą, można sobie wyobrazić jak się mama tż zachowuje, jak jej jedna córka-ta właśnie zazdrosna siostra tż, ma 36 lat i siedzi cały czas z mamą, nie ma ani męża, ani nawet żadnych koleżanek,nic! tylko praca i dom i mama i tata! bo oni bez niej przecież nie przeżyją! i z tża chcą zrobić to samo. druga jego siostra założyła swoją własną rodzinę, to wiecie jak ją podsumowali? że się na wszystkich wypięła, bo zamieszkała jakieś 8 km od mamusi....:mdleje:

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-04-29, 13:56   #2157
Martoolka87
Zakorzenienie

Helołszyn

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, my też chcieliśmy "your love is the greatest gift", ale się okazało, że to nie jest walc angielski.
I pewnie będzie Shrek, chyba, ze jeszcze coś innego znajdę ....

Mariiasia, rozumiem Cię
Mam czasem wrażenie, że dla mojego TZta najważniejsi są rodzice, ale staram się mu tłumaczyć po ostatnich akcjach, że tak być nie może ....
My nie będziemy się walcować tylko normalnie bujać więc nam to obojętne czy to będzie walec czy inny taniec

A co do sytuacji Mariiasi, to miałam podobnie, ze dla TŻta rodzice byli ważniejsi ode mnie, ale po zaręczynach i po tym jak zamieszkaliśmy razem to się zmieniło na szczęście

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Nie instaluję jej, bo jak zainstaluję to zniknę w wirtualnej otchłani

Cytat:
Dzień dobry, dziś słonecznie i pięknie
i 100 dni do ślubu
a do cywilnego 63
wspaniale!
eh...tak mi się nie chce pracować.
U mnie tez dziś studnióweczka

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
wczoraj się tak rozpisałam na praca ze zostało mi do napisania 2 pod punkty w ostatni rozdziale ciesze się strasznie

u mnie za fryzurę próbną płaci się uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15
za pisanie pracy
A cena za fryzurę wręcz śmieszna Za tyle to w niektórych salonach rozczeszą tylko włosy grzebieniem Ale to jest właśnie plus mieszkania w mniejszym mieście (chociaż u mnie aż tak dobrze z tymi cenami nie jest, ale źle też nie )

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nom.
moj tz 1go pracuje, a potem nie wiem, pewnei w domku posiedzimy
A mój TŻ 3go pracuje. No ale a to od piątku ma już wolne. Planujemy porozwozić zaproszenia.

Cytat:
witam w czwartek, trzymajcie kciuki po 10, bo będę dzwonić w sprawie mieszkanka
Już chyba za późno ale trzymam

Cytat:
I tu moja prośba, podpowiedzcie jakie piosenki by się nadawały? Wprawdzie już szukałam, ale im więcej propozycji tym lepiej
Jest wątek o piosenkach na pierwszy taniec. Tam jakoś od strony 5 do 15 (orientcyjnie) przewija się co chwilę temat "co się nadaje na walca" i widziałam gdzieś tam dość długą listę piosenek

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Ale mam zaakceptowany temat przynajmniej i metody badawcze. I teraz musze stworzyc jeszcze jedną ankiete do akceptacji przez nią i mam już pisać najgorsze pierwsze 2 rodziały...bleh. I muszę szukać badanych
A co chcesz badać? Może my się nadamy do przemaglowania?

Cytat:
dziękuję dziewczynki, niestety nie udało się oferta była świetna, mieszkanko poszło w sumie "do ręki" Ehhhh
No to się spóźniłam z kciukami. Przykro mi
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:01   #2158
madmuazelle
BAN stały

marta za 100 dni do slubu.
Ja też nie zainstalowałam.Najpierw wam podałam,potem chciałam zagrac a trzeba ją ściągnąć,niewiedziałam.
Stary 2010-04-29, 14:05   #2159
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
5 lat jesteśmy razem, zawsze mnie tam traktowali jak członka rodziny i wogóle, a im bliżej ślubu tym większe problemy robią. więc chyba zazdrosne są. zresztą, można sobie wyobrazić jak się mama tż zachowuje, jak jej jedna córka-ta właśnie zazdrosna siostra tż, ma 36 lat i siedzi cały czas z mamą, nie ma ani męża, ani nawet żadnych koleżanek,nic! tylko praca i dom i mama i tata! bo oni bez niej przecież nie przeżyją! i z tża chcą zrobić to samo. druga jego siostra założyła swoją własną rodzinę, to wiecie jak ją podsumowali? że się na wszystkich wypięła, bo zamieszkała jakieś 8 km od mamusi....:mdleje:
powiem tylko tyle bądź twarda dziewczyno i nigdy sie nie daj

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
za pisanie pracy
A cena za fryzurę wręcz śmieszna Za tyle to w niektórych salonach rozczeszą tylko włosy grzebieniem Ale to jest właśnie plus mieszkania w mniejszym mieście (chociaż u mnie aż tak dobrze z tymi cenami nie jest, ale źle też nie )
dziekuje za uznanie na temat pracy

a co do fryzury to ci powiem mieszkam w dosc duzym miescie gdzie ceny sa na poziomie ok 70-100 zl za fryzure ale natknelam sie na taka fajna babke ze powiedziala ze ona wie ze przygotowania slubne bardzi duzo kosztuje i probne robi za 15 zl ale jak przyjdzie do mnie do domu w dzien slubu to juz bierze 70 zl ...
takze moge probne fryzury robic jakie mi sie podobaja bo te 15 zl to tyle co kot naplakal

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:10   #2160
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
te teściowe to inny gatunek normalnie jest każda ma coś z myślicie, że my też kiedyś takie będziemy??
Możliwe, że tak. Bo jak sobie wyobraziłam ostatni, że będę synusiowi pampersy zmieniać, nosek wydmuchiwać, opatrywać zdarte kolana, a potem przyjdzie jakaś laska i mi go zabierze, to też jej pewnie nie będę lubić
Ale to kwestia nastawienia. Jak matka od początku sobie uświadomi, że syna wychowuje dla innej kobiety tak naprawdę,a nie dla siebie, to chyba jej łatwiej się później z tym pogodzić

Cytat:
Kantadeskami można rzucać
Moja stała ostatnio w wazonie 2 tygodnie, chociaż ani razu jej wody nie wymieniłam Ale trochę jej się zaczął kolorek zmieniać, więc TŻ stwierdził, że przed wyrzuceniem ją przetestuje. Bił mnie po tyłku ta kantadeską, a ona nic. No to zaczął nią walić o futrynę , kolor jej się zmienił - trochę zasiniała i zbrązowiała, ale kształt wciąż bez zmian. W końcu po około 30 uderzeniach o futrynę łepek odleciał, ale wciąż się nie odkształcił

Cytat:
Oj też mi się wydaje, że one się szybko posypią

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
marta za 100 dni do slubu.
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
takze moge probne fryzury robic jakie mi sie podobaja bo te 15 zl to tyle co kot naplakal
Oj też bym tak chciała zrobiłabym sobie wtedy co najmniej 2 próbne wersje - 1 z loczków i 1 z prostych włosów

Załatwiła sobie dziś praktyki w szkole Okazało się, że nie uznają mi praktyk ze studiów dziennych (90 h) i zamiast dorobić 60 h tylko, muszę wyrobić całe 150 w ramach studiów podyplomowych, żeby mieć kwalifikacje pedagogiczne
Byłam dziś w pierwszej klasie podstawówki. Dzieciaki są genialne Czytałam im lekturę "Jak Wojtek został strażakiem"
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości