|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
Ale mam dzisiaj dzień.
Pogoda piękna , na dworze lato normalnie a ja mam nastrój lepiej nie mówić
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że nie moja bajka ![]() Cytat:
A ja oczywiście wklejam, co znalazłam: http://wyborcza.pl/1,75478,7821881,I...go_pilota.html No i po tej wypowiedzi pilota pan Bielan powinien sobie napisac na koszulce:" kłamca!" grrr. Nie znoszękretaczy, kłamców i ... Wiem Brewus, że nie lubisz gazety ![]() Zaraz zmykam
|
|
|
#4593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no bo leje nadal i nie mówi że chce siusiu a z tą herbatą to prawda i kawą zresztą też, co nie przeszkadza mi ciut jednak dosładzać
|
|||
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówi, bo może się wstyda? ![]() Herbata z cukrem, fuj
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka
widze ze temat cie interesuje wiec wklejam dla ciebie http://wiadomosci.wp.pl/kat,119674,t...l?ticaid=1a11c i juz czekam na to cudo, wyslij priva z info ja nie slodze herbaty ale te owocowe to chyba same w sobie sa slodkie ![]() Maddalena co za humorek?
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, no 3 i 8/12
oj tam zaraz fuj
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
Bo cukier z jajkami bardzo podnosi cholesterol. Apropo Smoleńska, to przed chwilką widziałam zapowiedź wywiadu (w czwartek będzie ale nie wiem jaki program bo skakałam po programach), że rodzinę, która przyleciała w sprawie identyfikacji zwłok przepytywali o takie rzeczy po co leciał, czy ona leciała z nim , kiedy ostatni raz go widziała ...
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypadek autokaru: każdy się zna skacze Adam Małysz wszyscy wiedzą, czy telemark był czy nie itd. uwielbiam teoretyków ![]() Nie sądzę żebysmy dowiedzieli się prawdy, zresztą jesli oni 30 sekund przed rozbiciem się wiedzieli, że się rozbija i nic nie zrobili to wydaje się to, co najmniej dziwne. Jak tylko Itakasiu będzie na sklepie to od razu ślę ![]() Ja owocówki to kupuję liściaste jeśli już ![]() Matko, co to za szyfr? Oj to duża i jeszcze w pieluszke siku robi? ![]() No może być ble, jak nie fuj ale jak troszkę słodzisz to po co w ogóle? Dobra zmykam Ślicznotki!
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko a możesz mi Twój adres na Pw przysłać ?
Mnie osłabiają te newsy coraz to innych specjalistów i twórców teorii spiskowych
|
|
#4601 |
|
sophisticated
|
Iwonko tak się składa, ze wszyscy o tej sprawie mówią prawdę, może ściślej półprawdy
i nikt nie wykazuje dobrej woli żeby usłyszeć adwersarza, tylko koniecznie udowodnić swoje racje, jak zwykle zresztą dlatego ja się upieram zawsze przy kilku źródłach i sama je sobie składam do kupy, też jestem pewnie jednym z tych specjalistów w których bogate jest państwo chociaż swojej wersji przyczyn katastrofy nie produkuję ![]() nie mam stosunku emocjonalnego do gazety, uważam tylko że jest stronnicza córkę Wassermana też widziałam, tak BTW piękna babka
|
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja kupiłam sukienkę Tylko że czarna jest... No ale jest i nie muszę już szukać... To co się nałaziłam to moje... Cytat:
Nie sądzę że poznamy kiedykolwiek prawdę ...
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz piszę
![]() Cytat:
![]() Brewko nie jestes jednym z tych specjalistów, bo nie zabierasz głosu publicznie, wypowiadając się jako ekspert mój znajomy kiedyś się wypowiadał w tv, jako ekspert d/s lotnictwa, a on tylko pisze o lotnictwie do gazety ![]() Pokażcie córkę Wassermana! ![]() Cytat:
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy któraś zna jakiegoś specjalistę logopedii specjalizujący się w alalii ?
http://www.logopedia.pl/index.php?op...=266&Itemid=37 Sprawa dotyczy czterolatki...
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
logopedy żadnego nie znam
|
|
|
#4606 |
|
sophisticated
|
Iwuś kazałaś mu chodzić w koszulce z napisem
a on właściwie nie skłamał, stąd moje dywagacjecórkę Wassermana widziałam w tv, nie wiem czy bywa w necie ![]() dzień dobry ![]() u mnie znowu dość parszywie i zimnawo, a jak Czarnobyl zadymił to była taka fajna ciepła wiosna... ![]() ![]() Agawko nie mogę ci niestety pomóc |
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie rano było koło zera ale teraz słońce obłędne i ma być cieplutko
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() u mnie też szaro i ponuro wiosnę "czarnobylską" pamietam doskonale miałam nowe koleżanki i całe dnie spędzałam na podwórku lubię oglądać program powietrzne katastrofy i choćby z tego powodu wiem że ustalenie przyczyny katastrofy wymaga czasu, dlatego spokojnie sobie czekam .....i w żadne spiskowe teorie nie wierzę .... |
|
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
U mnie od rana 15 stopni i piękne słońce
![]() Mój nastrój niestety nie odzwierciedla pogody ,ale to już inna bajka. Tz i ja to już przeszłość.Wyprowadził się wczoraj , mamy dziś się spotkać żeby jeszcze porozmawiać ale wątpię że to cokolwiek zmieni ![]() Buziaki dziewczynki
|
|
#4610 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() Maddaleno trzymaj się, trudny czas
|
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
a jak trener ![]() No kicha z zamowieniami jest ![]() obcieli prace w soboty i zwolnienia sie szykuja
|
|
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
U mnie szaro, ale 22 stopnie ![]() Cytat:
![]() A to ja nie widziałam córki Wassermana, ale ona prawnikiem chyba jest, jak tata? Ja z Czernobyla pamiętam stanie w kolejce do wagi i picie czegos tam, a miałam chyba tyle lat, że pamietam, że fajnie było, bo szłyśmy sobie z mama do przychodni (ja mieszkam na obrzeżach, więc wtedy szłyśmy z 20 minut do najbliższej z mamą) i sobie skakałam, po drodze spotykałam koleżanki z bloków i ze szkoły ot moje wspomnienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki Cytat:
|
|
|
#4614 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
Cała awantura miała miejsce na ziemi, co potwierdza wywiad z pilotem. Mój wniosek: wszyscy mówią trochę prawdę ![]() IMO to jest klasyczna już kampania wyborcza, coś zainsynuować, może się przylepi, a że nie ma póki co żadnych dowodów, to się będziemy tym przejmować później, albo i nie. a tak a propos przyczyn, to mnie dręczą najbardziej te niejasności z godziną katastrofy, bo jak była rzeczywiście wcześniej, to przecież wcześniej próbował lądować ruski IŁ... |
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=670091 "Żołnierz ten przyniósł wstyd Państwu Polskiemu oraz jego Siłom Zbrojnym. Wykazał się tchórzostwem, gdy tego samego dnia w Tbilisi lądował samolot prezydenta Francji. Przyniósł wstyd Państwu Polskiemu w oczach innych głów państw znajdujących się wówczas na pokładzie i doprowadził do drwiących z Polski artykułów w prasie zagranicznej" - pisał Karski. No i zenujace zapytanie poselskie posla Gosiewskiego jest dla mnie kolejnym dobiciem. W poselskim zapytaniu nr 2496 z 23 września 2008 r. Gosiewski pisze do szefa MON: "Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów?". No i odznaczenie pilota. Za co? za to, że spelnial swoje obowiazki? no bo jesli tak to widac, ze sytuacja byla chora. Dlatego w swietle powyzszego twierdzenie, ze Bielan nie klamie jest dla mnie falszywe. Łże jak z nut ![]() I od razu może napiszę, politycznie piszę, że nie podobała mi się nigdy polityka PiSu ani Jarosław, który teraz całą tę tragedie podciaga pod swoją formację, okropne to jest. Nie było go w TV jakis czas i fajnie było, teraz znowu zaczna sie te oczywiste oczywistosci, że białe jest czarne, i "arcyzbrodnie" wszystkich co nie mysla jak on. oczywiscie że każdej opcji można coś zarzucic, wazny jest styl. Zarzuty wcale nie płyna tylko pod adresem PiSu, jest tez masa zarzutów wobec partii rządzącej. Ja w obliczu takiej tragedii raczej wycofalabym sie z zycia publicznego a tu prosze - matka chora, brat nie zyje a Jarosław startuje w wyborach. Do tego jednak trzeba miec specyficzny typ osobowosci i Jarosław chyba taki ma?
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-04-29 o 13:59 |
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się wydawało, że Jarosław nie powinien startować, ale ktoś z osób starszych ode mnie (chyba nawet nie sympatyk tej partii) zadał mi pytanie, czy jakby któreś z moich bliskich zginęło to czy ja bym nie zrobiła nic aby dokończyć ich przedsięwzięcia (chodziło o firmę, pracę, ale w sumie zblizone rzeczy) i to dało mi do myślenia, że faktycznie jest coś co sprawia, że chcemy dokończyć rozpoczęte sprawy po kimś, kto już nie ma szans. Co wcale nie oznacza, że mi się podoba że on startuje, bo nadal mam mieszane uczucia czy powinien ...
Iwonko, czy Ty masz na co dzień coś wspólnego z polityką? Pytam, bo wyciągasz różne artykuły polityczne z umotywowaniem, całą historią i logiką myślenia (choć przeważnie inną od mojej ale logiczną ) jakbyś się tym interesowała nie tylko "po godzinach". I proszę, nie traktuj tego pytania złośliwie, to tylko babska ciekawość
|
|
#4617 |
|
sophisticated
|
Iwonko kompletnie nie rozumiem jaki ma związek twój post z tym co napisałam
przecież ja nie twierdzę, że Kaczyński nie żądał od pilota zmiany planu lotu. Mało tego IMO Bielan też tego nie twierdzi. Mówi, że Kaczyński nie właził do kabiny pilotów w trakcie lotu, co jest zgodne z prawdą wg tego co mówił pilot. Przecież ja nie mówię, że incydent gruziński nie miał miejsca, mówię tylko że łączenie go ze Smoleńskiem w takim sensie że przed lądowaniem polazł i kazał pilotowi lądować jest absurdalne i biorąc pod uwagę, fakt że nie ma ku temu przesłanek zważywszy na miejsce katastrofy, dodatkowo odrażające.co do oceny postępowania polityków to nie zamierzam tu o tym dyskutować, przepraszam ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ..... Rzabbko ale to taka poważna całkiem sytuacja czy ploty szeptane na razie? byłoby marnie, mam nadziejęże przetrwacie |
|
|
|
|
#4618 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Xal, a co niby Jarosław miałby kończyc po Lechu ?
![]() Edit: Mnie nie dziwi, ze kandyduje, ale taki sposób prowadzenia kampanii jest dla mnie Mogliby jakoś subtelniej grać na uczuciach http://wyborcza.pl/1,75478,7826359,Z...Jaroslawa.htmlRzabbciu to trzymamy kciuki mocno ![]() A jak tam u Was ze zdrowiem ?
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2010-04-29 o 17:13 |
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Jego pomysł na politykę.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

ale on naprawdę jest spoko gość
to że napisałam, że miał jechać z nami do Łodzi to tylko miało zilustrować, że nie jest zmanierowany i (nie wiem jak to napisać) że nie boi się wyzwań.. a może lepiej tak... że można z nim załatwić naprawdę przyziemne sprawy... i nie pisałam tego w kontekście jakiś targetów
, że nie moja bajka

po co leciał, czy ona leciała z nim 

logopedy żadnego nie znam
ale teraz słońce obłędne i ma być cieplutko 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)