|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
teraz wybaczyłabym Ci wszystko .
pokochałeś mnie gdy byłam niedostępna `pomimo Twoich niedoskonałości ` [ wybaczcie . zdołowana i brak weny po wczorajszym egzaminie .]
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() chciałam szukać daleko, a wystarczyło spojrzeć za siebie. ♥ nie chciał mnie zranić, wyszło jak zawsze. nie dzwoń, nie pisz, ale wciąż kochaj. nie wiem, czym mam tłumaczyć swoje postępowanie. czy to, że Cię kocham jest wstarczającym wytłumaczeniem?
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Miłość nie jest uzależnieniem.Miłość daje człowiekowi coś więcej .
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. robię co umiem, mam co lubię - mam miłość z nim. chcę czegoś więcej, niż możesz zmieścić w bani. mama mi mówiła, że to wszystko kiedyś minie. życie to są piękne, ale tylko chwile. - śpisz? - nie. - czemu? - bo nie chcę wkraczać do świata marzeń. - jak to? - w nim za pięknie jest.
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
latarnie robią z nocy dzień, ustawione w rzędzie, w równych odstępach jak samochody w korkach, jak My a między nami mur i wspomnienia.
w oczach trzymam prawdę, tylko spójrz! Kiedy nadzieja gubi włosy, a myśli płyną marnym statkiem. czasem w nocy znikam bo lubię się bać swojego oddechu. keeendy , rudawiewiora , otojest , _mandarynka , panna_miodowa , myCh , beautiful _ lie , ciiri , CookieCrisp , dreams_x33 , dresowa , Guziki xD , kamisha , latin , Little Ballerina , marikab , Mrs Unfabulous , xxgroszek07xx , together93 , TwojaKokaina , hoe , martiska , _ZaagubiOna_ , agrr , dontgivemenames , uwielbiaj - wy wiecie < 3 Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-29 o 15:21 |
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ZeliNa_;18910372]po zaciętej walce z radioaktywnymi biedronkami, które jedzą mszyce
i innymi paranormalnymi cząsteczkami beta na minutę taaak....radioaktywne biedronki były straszne..;D Bywają w życiu momenty , kiedy to wszystko zaczyna Cię nudzic i staje się obojętne. `i znowu zaczęło boleć mnie to wszystko. Twoje słowa, gesty, nawet Twoje i moje myśli! już nie potrafię tego znieść, kolejny raz po prostu nie dam rady. Tamten dzień rozdzielił nas na zawsze.. Tamten dzień oszukał moją wyobraźnię.. Jeden ruch, rozdzielił nas na wieki.. Jeden gest, był niepotrzebny nie zaprzeczysz..
|
#3037 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję za wszystkie pochwały, pereeeły moje słodkie
A co jeśli.. jeśli już nigdy nie będzie jak kiedyś? Jeśli znów staniesz się tym zakłamanym dupkiem, który w głowie ma tylko browce,sex i narkotyki? Dlaczego jesteś taki dwulicowy? Dlaczego? Ej skarbie, wyglądasz dziś super. Kocham patrzeć na twą pupę. Nie gap się na mnie z wyrzutem, ja tylko kocham patrzeć na twą pupę. Ja i Ty , i nic więcej, to pewne <3 Dajesz mi swoją dusze i serce. Żyjemy swoim tempem.. <3 Bejbe, chodź na hotel . ; * Znów chcę twoich ust, w pokoju z łazienką, na korytarzu.. <3 jest zimno, brak tu ogrzewania, ale przecież ja tu jestem od grzania . Chłopaku, ja mam rap.
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
a jeśli straciłam coś przedwcześnie spisując nas na straty ? i boję się , że jutro może być o kilka drgnięć serca za późno .. przepadam za dniami , gdy buzia cieszy mi się sama mimo strasznej burzy i kropelek deszczu z nieba kapiących na mój nos , a jedyne wyjaśnienie tego stanu to , że po prostu tak mam . zamknij oczy i zapomnij , minęło coś co dziś jest już nieważne . nie raz przeszłość klepała mnie po ramieniu , wywołując w oczach strach . pamiętam każdy krok , gdy zbliżałeś się do mnie , nawet ten najmniejszy . mogę wypisać wszystkie wady i defekty jego osoby po czym na samym końcu napisać , że go kocham . a zmęczona dusza ma ochotę na chwilę zapomnienia .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-04-29 o 15:39 |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa - dziękuję.
i przyznam się, że zachwycasz mnie coraz częściej. <3_________________________ __ 'tak naprawdę, to zależy ode mnie, czy będę się ścigać, czy spokojnie odetchnę. 'czuję nienawiść, której nie chcę i nie rozumiem. 'jesteś dla mnie kimś, ale jednocześnie nikim. jesteś dla mnie czymś, ale jesteś też niczym. nienawidzę Cię, lecz bardziej Ciebie kocham. nie wybaczę, ale dziękuję, że nauczyłeś kochać. 'człowiekowi przy Tobie powinno być weselej, ale ze mną jest inaczej - smucisz mnie strasznie.. 'wciąż nie mam antidotum, by uśmierzyć coś, co boli.. 'brak mi sił. 'dotyk szczęścia. 'wiedzieć, że to życie, a nie historie z bajek. mieć pewność, że to nie sen, że kochamy się nawzajem. że najważniejsze jest to, co jest między Nami. 'chciałabym, żebyś tęsknił za mną, gdy jesteśmy osobno.. 'wszystko jest dobre do czasu. nic poza tym. - faceci, to świnie. obiecują, ranią, zostawiają. - nieprawda. - to proszę. powiedz coś, co zmieni moje zdanie. przecież jesteś facetem. - po prostu trafiłaś na frajera. on nie zauważa tego, jaka jesteś wyjątkowa.. 'przy Tobie każdy dzień był zapomnieniem. wybrałeś kumpli. o mnie zapomnij. - co zrobił? - co? mówił, że jestem najważniejsza. że będzie przy mnie zawsze. w tych dobrych i złych chwilach. - no to chyba wspaniale..? - tak, za je bi ście. a przy pierwszej lepszej okazji przespał się z nią. nie każę Ci wybierać między mną a nimi. chcę, żebyś dostrzegł tylko to, co jest dla Ciebie ważniejsze. i, co możesz tak szybko stracić.
|
#3040 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten tam wyżej zabieram oh.ah. piękny ![]() Cytat:
'Leżę na podłodze pustego mieszkania i gapię sie w biały sufit. Mam włączoną muzykę, która zawsze sprawiała mi jakąś tam przyjemność w chwilach... No właśnie, myślę w jakich? To nie smutek, nie radość, nie żal za czymś, to, też nie najzwyklejszy dołek. Coś dziwnego po raz kolejny, coś czego nigdy w sobie nie potrafiłam zdefiniować.' Odwieczna niejasność sytuacji między kobietą a mężczyzną. Jestem fałszywą, histeryczną kpiną. Łza. Jedna, druga i dziewiętnasta. Potrzebuję dzisiaj alkoholu... Cały dzień przemyśleń... Dzisiaj jest lepiej, dzisiaj świeci słońce. Nie zostawiaj mnie, chociaż wyglądam jak dorosła. To tylko pozór, z zawodu jestem tchórzem. Kolejny papieros, łapię się za głowę, w której mam totalną pustkę. Zamknij się, milcz. ![]() ![]() ![]()
|
|
#3041 |
|
Przyczajenie
|
Se ti piace una persona.. Diglielo! Se vuoi fare una cosa.. Falla! Se vuoi una cosa.. Prenditela! Non aspettare.. Cogli L'attimo .!
(Jeśli podoba Ci się osoba .. Powiedz mu! Jeśli chcesz coś zrobić .. Zrób to! Jeśli chcesz coś .. Weź to! Nie czekaj .. Chwytaj dzień)
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne, co mogę teraz dla Ciebie zrobić to zgasić na Twym sercu fajkę.
A tylko spróbuj być nie mój.. I kłam, że nie ma po co żyć i nie okłamuj, że masz po co żyć. Wtopiona w Twój uśmiech szukam dawnej siebie. Płomień w nas płonie, nie strażak, nie deszcz go nie zgasi. Mam władzę nad jego gustem. Szuka innej pod kątem mnie. Chillout. Ktoś na pewno Cię kocha. Przy Tobie każdy jest ktosiem, lecz ja jestem niktoś. Stan ekstazy. Różowych drinków z palemką. Mentolowych papierosów. Spojrzeń w Twoje oczy. Szeptem zdziałasz wszystko. Szeptem będę Twoja. I na zawsze i na wieczność. Twoja. Amen. Nielegalne myśli, nielegalne słowa. Ich coraz więcej. Przepraszam, że zawsze WSZYSTKO wymyślam na szybk'ensa. ( mianowicie wchodząc na wizaż )
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-04-29 o 16:16 |
|
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
Żyła ciągłą tęsknotą, ale kochała
go jak nikogo innego.
chociaż dziela nas kilometry i te wszystkie nieprzespane noce tęsknota i czasem się kłócimy, ale ja nie umiem bez Ciebie życ. .wysłała mu pustego sms, by choc przez chwilę byc jego główną myślą . .a kiedy połknęła już 25 tabletkę i zapiła 25 łykiem wódki on zadzwonił i oznajmił jej, że chce spędzic z nią zycie. Jak sie bawic to sie bawic, drzwi wyj**** okna wstawic! Maj. Tak znów pamięc zawiedzie;p %% Majowo;D z nimii. zabawaa.;D
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
- ludzie ranią. zbyt często. zbyt mocno.
- naiwność jest jedną z moich mocnych stron, Ty wiesz.
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wstałam tylko po to, żeby znów iść spać.
Udaję, że jestem płytka, choć nie jestem. A wszystko, czym się martwię to seks. Śpiewam na chodniku, tańczę. Dla Ciebie. Pieniądze, narkotyki, przywileje. Znieczulają sprawiając, że stają się lepsze niż rzeczywisty świat. - Każdy facet Cię chce! - Mogę Ci wymienić jednego, który nie chce.
|
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
RozowaSkeyterka -
Toogether93 - zdrowiej nam szybko ![]() ___________________ Choć przez chwilę chciałabym poczuć, że jestem Ci potrzebna. 'Rozhisteryzowana upuściła palącego się papierosa na swoje ulubione rajstopy. wypaliła dziurę. jak na złość, układała się w kształt serca.' - Śpisz ? - TAK !! - no chyba jednak mnie okłamujesz bo odpisujesz... - Lunatykuje. Kolejna seria pomyłek. - Podobno człowiek gdy jest pijany mówi wszystko to co myśli...ciekawe czy to prawda. Kochasz mnie?- y tak tak...pewnie, że tak. Całym serce, zawsze i na zawsze.! - Idziemy na drinka? - no dobra...z nami koniec. Rozpętałeś burze uczuć. - Cześć kochanie ![]() - Kochanie ? - no przecież mówiłeś mi wczoraj, że mnie kochasz. - no mówiłem...ale chyba w Twoim śnie.
|
#3047 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za wszelkiego typu pochwały Słoneczka moje <3
Wiesz co jest najczęstszą wadą u mężczyzn ?
To, że gdy oni nas okłamują, lub mówią brutalną prawdę ona nie może doprowadzić nas do łez, ataku furii, lecz gdy my powiemy im w delikatny sposób, że nie odpowiada Nam ich zachowani Oni od razu krzyczą i mówią, że jak zwykle wyolbrzymiamy sprawę . To zadziwiające jak jedna sprawa może wywołać tyle drwiących uśmieszków. Nigdy, naprawdę nigdy nie przestanie mnie zastanawiać jedno. To, że gdy dziewczyna zdradzi wyrabia sobie miano puszczalskiej, lecz gdy facet zrobi to samo pojawiają się słowa " no cóż jest tylko mężczyzną ". Ostatnio zaczynam znikać, tak po prostu przestaje istnieć. ah, te marzenia. Zawsze będę mi sie kojarzyć z błękitnym niebem z małymi obłoczkami i zapachem świeżo skoszonej trawy. -Ludzie oszalała, no straciła rozum, postradała wszystkie zmysły (...) - Nie, nie babciu w dzisiejszych czasach to się mówi, ze się zakochała I stanę na paluszkach by dosięgnąć ten zakurzony karton z napisem "szczęście" . _________________________ ___________ Róże i słał jej róże porankami i wieczorami przed snem. |
|
|
|
#3048 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Przyczajenie
|
bo życie jest najtrudniejszą drogą jaką kiedykolwiek szłam '
Boże daj mi siłę abym mogła przetrwać wieczność' I do końca pozostanę sobą .!' patrząc w gwiazdy przypominam sobie siebie wtuloną w Twoje ramiona'
|
|
#3050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
+ kradnę bezczelnie. ![]() Kotek Z okazji, że to mój 300 post muszę Wam napisać że Was kocham
* 'Łapać wolność, chwytać oddech.' 'Nie chce więcej się pojawić o złym czasie i w złym miejscu.' 'Mam to szczęście, że mnie wspiera zaufanych ludzi krąg.' 'Tylko w objęciach mogą oddychać swobodnie.'
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
limitowanaa - ![]() Toogether93 - Pozdrawiam Cię, iż ty mnie pozdrowiłaś. <3. Idź z Bogiem dziecko. ![]() Guziki xD - nareszcie jesteś! tęęskniłam ________________ a z okazji mojego 400 postu chciałabym wymienić moje diamenciki najukochańsze. . iż dawno tego nie robiłam lista będzie długa.Wiedzcie że okradam Was zawsze i wszędzie dziołchy. poprostu : I love YOU. <3. : - NieidealnaJa , Toogether93 , Guziki xD , seventh heaven , patrysiowa_ , blondii69 , czii , Martusssia , RozowaSkeyterka , beautiful_lie , One For All , otojest , lucyferowa ( ) , keeendy , agrr , limitowanaa , TwojaKokaina , happyend , Mrs Unfabulous , caroline060 , Primadonna , impresion , _mandarynka , ciiri , inquring , Issuee ( ) , cornels , CookieCrisp , grise , latin , Paralogiczna , CukrowaPanna , sharmila , Istotka z bajki , daciaaaaaa , Elizabet0909 , Kinderka13 , nie dotykaj , myCh , kamisha , xxxLOLKAxxx , 12stonka , istny_paradoks , IhateU ( oddajcie ) , dontlookdown , PoprostuAssis , nastychick , chcialam byc , bajkowa , dresowa , _panna_migotka_ , cobainowa , me9so9horny , uwielbiaj , boundlessly , nensie , marikab , kaMa2704 , abunee , snowball , MamCieGdzies , panna_miodowa , cukiiereczek , JednaNaMilion , Czarny_Aniolek , misjaaaa , muszka23101 , caroline2324 , nydee , Kofeina w Redbullach.no to by było na tyle. Przepraszam dziewczyny że taka długa lista, ale co zrobić jak Was wszystkie kocham. <3. _________ zakochałam się w Twoich czekoladowych oczach. Kocham ich głębię i tajemniczość. To takie banalne, ale cóż, miłość nie wybiera. najfajniejsza, najlepsza, najładniejsza i w ogóle naj.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-29 o 17:26 |
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
dobija mnie świadomość, że oddychamy tym samym tlenem..
bo to kolejny wieczór z kubkiem gorącej czekolady w ręku i marzeniami w głowie.. kupiłam receptę na przyszłość brak pomysłu na jutro moim życiem rządzi nadzieja..
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33
i nie mów, że 'nie chcę o tym gadać'. bo niebo to jeszcze nie koniec.
|
|
#3054 |
|
Raczkowanie
|
a mnie nikt nie zauważa.;[
.ale spójrz czasem wysoko w niebo i otrzyj z twarzy resztki łez. .kocham deszcz bo on idealnie
pasuje do moich łez.;[ .Jeśli kochasz to mnie pocałuj! tak namiętnie i czule. .I tylko Tobie oddam moje marzenia.! .razem zaszli tak daleko, a on jednym gestem zniszczył wszystko co budowali przez tyle lat. .królik baks ciagle najarany, a księżniczka ma sztuczny warkocz! Struś pędziwiatr zawsze był na dopingu. [to jego sekret szybkiego tępa.]
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za dobre słowa ;*
________ wymaluj mi na twarzy miłość nieczułość można zmylić tym, że głaszcze się ją fałszywym słowem Twój cień wchodzi mi do łóżka, szepce do ucha, głaszcze moje nagie uda twoje niebieskie oczy kuszą miłością przyjemny dreszcz, rude włosy delikatnie opadające na nagie ramiona nie pozwól mi się bać, w ciemnym kącie, ubrana tylko w swoją bladą skórę, podczas burzy za oknem, chcę się czuć bezpieczna przy Tobie pieprzone wieczory, dlaczego nie współpracują z samotnymi ludźmi ?
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-04-29 o 17:50 |
|
|
|
#3056 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam również ! <3
wiemy <3 lav u too <3 __________ roses are red
pickles are green i like your legs and what's in between /róże są czerwone pikle są zielone kocham twoje nogi i to, co jest pomiędzy nimi/ just shy, not antisocial (you can talk to me) /po prostu nieśmiała, nie aspołeczna, możesz ze mną rozmawiać/
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-04-29 o 17:51 |
|
|
|
#3057 |
|
Przyczajenie
|
jooł. ;D jestem tu nowa, ale śledzę już Was od I części. taak, przyznam się, że Was podkradam. Regulamin czytałam jako coś i ofc się dostosuję. ^^ ;d zdolniachą /tak jak Wy/ nie jestem, ale się postaraaam jakoś. ;D
_________________________ _____________ 'wypijmy za to , co miało być a nie ma. przecież to były tylko marzenia .. bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą. i trzymać się za ręce .. i ruchać się w łazience. ;D _______________ stupidvirtuallove. |
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
paradoksalne są chwile z Tobą,
gdy ufam Ci za bardzo i za mocno. czas nigdy nie zawraca. pachniesz wiosną ; * uwielbiam Twój słomkowy kolor skóry, kiedy mrużysz oczy i się uśmiechasz. te fobie są dziś codziennością. gdy mówisz 'kochanie' piszczy mi w uszach, a nogi robią się jak z waty. krótkie momenty, niezapisane scenariusze, chwilowy błogostan i cisza po. |
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
mÓjj skarbekk
![]() ![]() _________________________ ___________ Różnica charakterów. Inny wymiar miłości. Bądź moim tigerem. Dodawaj mi energi. To już koiec nas ? Nie . To taka mała przerwa na reklamy w naszym związku. -Kochasz mnie? - Skarbie jesteś taka cudowna, że nawet jakbym szedł przy tobie nago to i tak wszyscy zwracali uwagę na cb. ( Inspiracja Rozmowami w Toku.)
|
#3060 |
|
Przyczajenie
|
` Nie prosiłam się na świat, nikt mnie nie pokochał, zawsze podejmowałam błędne decyzje - teraz pozwolę życiu decydować za mnie.. ' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

i przyznam się, że zachwycasz mnie coraz częściej. <3

) , keeendy , agrr , limitowanaa , TwojaKokaina , happyend , Mrs Unfabulous , caroline060 , Primadonna , impresion , _mandarynka , ciiri , inquring , Issuee (
) , dontlookdown , PoprostuAssis , nastychick , chcialam byc , bajkowa , dresowa , _panna_migotka_ , cobainowa , me9so9horny , uwielbiaj , boundlessly , nensie , marikab , kaMa2704 , abunee , snowball , MamCieGdzies , panna_miodowa , cukiiereczek , JednaNaMilion , Czarny_Aniolek , misjaaaa , muszka23101 , caroline2324 , nydee , Kofeina w Redbullach.