|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() Ja też odzywka, olejki i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mirelka, tak to mój filtr, teraz coś czytam, ze niby nie chroni przed słońcem ![]() ![]() W ogóle to chyba sporo wiadomości mi się nie zacytowało ![]()
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm filtr filtrowi nie równy a znasz jakies w 100% stabilne filtry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta lirenka osobiscie nie zauważyłam, zeby nie chroniła...wczesniej jak tez miałam coś złuszczającego i nieużywałam filtra to pojawiło się pare takich plamek, pewnie od słonca, a teraz raczej nic ![]()
![]() |
#3574 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ja chyba też sobie kupię takie pasemka ![]() Cytat:
Z mojego doświadczenia - każdy filtr mi przeszkadza. Nawet jak marną 10 nałożę, to ni chu-chu się nie opalę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avenki, LRP, Iwostiny chyba też, na biochemii znajdziesz wątek, tam wiecej napisane. Dawno go czytałam, to już nie pamiętam. Pod minerały Avene dobre, bo się z kolorówką nie gryzą, więc minerały można nakładać ![]() Cytat:
![]() A jaki masz typ cery?
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane!! wieki mnie tu nie było, ale się za Wami stęskniłam
![]() ![]() ![]() Ah i widziałam ten kalkulatorek na porost włosisków. Powiedział mi że moje upragnione 30 cm urośnie mi za około 2,5 roku ![]() ![]() Finlorko nie zdążyłam przejrzeć wielu stron wstecz i nie wiem co chcesz osiągnąć , ale widzę że będziesz się aspirynką traktować. Ja uwielbiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||||||
Zakorzenienie
|
Uszanowanie !
Cytat:
Cytat:
![]() Taki absorbujący ![]() Muszę Wam powiedzieć, ja : fanka i propagatorka olei - zauważyłam od pewnego czasu, że osławiony "kokos" zaczął źle działać na moje włosy {Boże, co za herezja !}. Pierwszy raz - pomyślałam : przypadek. Drugi - zastanowiło mnie to. Spróbowałam jeszcze parę razy i ... efekt ten sam. Po zmyciu oleju włosy jakby bardziej suche i napuszone, istna szopa. Nie wiem dlaczego, ale odstawiam definitywnie. Cytat:
Jest parę i z niższej i z wyższej półki. Zajrzyj na wątek o filtrach. ![]() Cytat:
Słyszałam {nie używałam}, że jest filtr rossmanowski, co się : "Sun Ozon" zwie. Tani i podobnież - ma stabilne filtry. Witamy i nie opuszczaj nas już nigdy więcej ! Cytat:
Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:06 ---------- To znowu ja . Musiałam przerwać, bo koty łajzuchy z nocnej eskapady wróciły i śniadania głosami doniosłymi domagały się. Cytat:
Nie alkoholiczka - odpowiedz; tylko koneserka ! ![]() Dawaj nam znać, jak coś fajnego wypatrzysz . Coś Ty - nie wygłupiaj się ! Przedwczoraj, bodajże, oglądałam w TV program o modelkach. Coś tam z Tarą Banks. I już wiem, dlaczego te modelki zawsze takie kłótliwe, naburmuszone, złe, bez uśmiechu na ustach. Odchudzają się i stale chodzą głodne - dlatego ! ![]() A jak ... Tylko trening rodzi mistrza ! ![]() Raz jeszcze - miłego i słonecznego dnia życzę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iwostin mam i jest tłusty avenka tez podobno tłusta.... myślę nad tymi emulsjami z filtrem o których mówiła Kasia, ale nie wiem czy to będzie tak samo chronic jak kremy i czy aż za lekkie nie będzie ![]() swoją droga tak sie zastanawiam czy tłusty filtr nawilza tak jak tłusty krem? ![]() Cytat:
a może kokos napusza Ci włosy poniewaz żeby go zmyc aplikujesz duzo szamponu na całe włosy... mi kokos robi to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- w ogole tez raz w życiu miałam pobieraną krew z placa i nigdy wiecej ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oglądałyście Avatara? Bo mi jeszcze godzinka do końca filmu została, swietny ![]()
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
krolowokiczu ja dzisiaj będę oglądała
![]() ![]() Mirelkaaa dziękuje za powitanie ![]() ![]() Heroldin jejku z tym kokosem... moje włosy też coś podejrzane po nim, ale nie odstawiam, bo właśnie chciałam im dobrze nim zrobić. Muszę sobie chyba przerwę zrobić. A maseczka aspirynowa nic mi nie robi strasznego. Jak zmyje mam różową twarz, ale posmaruje ją kremikiem tłustym i schodzi szybko i zostaje taka fajna bućka gładka ![]() ![]() Oj postaram się już tak nie uciekać na długo, w końcu lato idzie to będę siedzieć więcej w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak latem uzywasz filtrów bez kremów, a zimą filtry z kremami? czyli, ze kładziesz krem a na to filtr? ja na noc kładę czasami krem,a głównie to jakies oleje i silne nawilzacze ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zadomowienie
|
Mirelko nie nie nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
ok juz rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie pożyczyłam od kumpla i zaczełam wczoraj w nocy ogladać ale usnełam
![]() Ja już powinnam zacząć się kremami smarować, bo słoneczko mocno grzeje, a ja mam uczulenie na pierwsze słońce :P eh
#3584 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dodałam aktualne zdjęcia do albumu (bo te co kiedys wrzucałam starsze były i ponoc wyglądam inaczej, ludzie się zmieniają
![]() zdjęcia są śmieszne (robiłysmy je z dziewczynami dla zabawy (w łazience ![]() ![]() ![]() są kompletnie nie ustawiane tylko robione dla żartów ![]() muszę isc do fryzjera, bo przez resztki grzywki zasłaniają mi oczy ![]() ale się boję ![]() mimo, ze chodzę do dobrego fryzjera to tak mnie wystrzygą, ze porazka ![]() trochę głupio, ale chyba wezmę ze soba zdjęcie jak chce zeby mnie obcieli i tyle ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-29 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
czy można dołączyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
oOo...;] widze że ominełam etap mówienia o sobie kiedy pisałam pierwszy post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatni raz chyba jak szał na tą moją lalkę był ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To chyba tylko strupek zdrapujesz ![]() Cytat:
![]() Jak się zapatrujesz na TO COŚ, co się każe nazywać Miss J. Alexander ![]() Dobry jest też reality z Janice Dickinson, czy jaj się to tam pisze ![]() Cytat:
A teraz naszło mnie na takie ![]() http://cgi.ebay.pl/Sky-Blue-Hair-Pie...item4a9b5bde53 http://cgi.ebay.pl/NEW-LONG-BABY-BLU...item76be7f1639 http://cgi.ebay.pl/Baby-Blue-Long-Cu...item2a033e8eee Ale tak sobie myślę, że dużej kolorowej dopinki nie warto, bo wyglądać to będzie "ni przypiął ni wypiął", za to całą perukę kolorową jak najbardziej i chyba kupię tą z załącznika ![]() A tą próbkę Antheliosa próbowałaś może? Jak dla mnie bardzo fajny filtr ![]() Cytat:
No pewnie, napisz coś o Sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() probowałam ale niebradzo mi podpasował, dziwnie uczucie na skórze miałam gdy go nałozyłam i nie wiem czy trochę nie zaczerwieniał mi buźki ![]() a swoja drogą ta odzywka yes to carrots dla mnie sredniawa nie wygładza mi za bardzo włosów/ za lekka jest chyba więcej się na nią nie skusze, bo moze zła nie jest, ale niewarta swojej ceny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Leniuchuję dzisiaj {jakbym innego dnia nie leniuchowała
![]() Cytat:
Tylko, ze to było w ubiegłym roku. Obecnie mogło się coś zmienić. W ubiegłym roku np. do +50 Anthelios'a - LRP alkohol denat. dołożyli. A był to mój ulubiony filtr. Musisz próbować. Cytat:
Fajne fotki. Zalotnaś Dziewczyno ! Oj, zalotna ! Cytat:
![]() ![]() ![]() No pewnie ! A zwierza w domu masz ?! Cytat:
ho, ho ![]() Zakonotowałam !!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Może spróbuj maskę z tej serii. Ta to "ciężka" jak c.h.o.l.e.r.a. ! ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Strupków to nie ma zbyt dużych, bo igła cieniuchna . Ale opuszki palców w lewej dłoni pokłute i boląąąące. A lewą w prawą trochę trudno. Często po bokach kłuję, bo środek obolały. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uciekam, bo zaczynają się "moje" seriale. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czytałam ze nietłusta, ale u mnie była straszna ![]() ![]() ![]() ![]() No i sprawdziłam i już po dacie, bo kupowałam i otwierałam prawie 2 lata temu, to już się raczej nie nadaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie wiem co sie ze mną dzieje ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ale to jak tego iwsotina nieszczęsnego wykonczę ![]() nie wiem czy sie kuszę na maske po wykonczeniu całej odzywki ![]() dzisiaj znowu nie poszłam do szkoły ![]() ![]() miałam się uczyc na jutrzejszy sprawdzian a mam jeszcze tyle do zrobienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mmm..ale bym zjadła coś dobrego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
#3596 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak chcesz, to mogę Ci tej maski trochę podesłać, bo zostało mi, a teraz już nie potrzeba za bardzo... na te krótkie kikutki to nawet nie ma gdzie kłaść, teraz spraye będę testować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj niestety, psychicznie nadal nie dorosłam ![]() ![]() ![]() Jakie? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cześć Aga ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że po mojej twarzy w ogóle nie widać, że przytyłam 15kg, dopiero jak się mnie zobaczy w całości to widać, że trochę mnie przybyło ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W biedronce jest w takiej biało niebieskiej tubce, zresztą to jedyny żel micelarny więc raczej nie da się z niczym innym pomylić. Cytat:
Otóż to ![]() Nie ma sprawy, sama będę częściej do biedronki zaglądać ![]() Cytat:
![]() Ale ten film trzeba obejrzeć w kinie w 3D, na kompie na pewno nie ma takiego efektu. Asia, co Ty za herezje prawisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ja już mówiłam - nie umiem się odchudzać, zbyt jestem podatna na pokusy w postaci np chipsów kekabowych albo ciasteczek maślanych ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
|
Cytat:
![]() Ale jak czytam, że można przenosić osobowość, ale nie potrafią facetowi nóg naprawić, to ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam w biedronu i znowu nie ma żelu... ostateczne zakupy jutro, bo została mi tylko jedna jeszcze miejscówka, a ja nie znajdę to trudno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie odnośnie tej aspirynki - kupiłam wczoraj jogurt i dzisiaj będę się maziać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.