|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
|
|
#1562 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
no wlaśnie muszę spełnić jeden warunek w sprawie klubu i wciąż nie mam czasu na to ....... ![]()
|
|
#1563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Codziennie pisal lub dzwonil.Nie uslyszalam ani razu,ze teskni Raz tylko mi napisal takiego "normalnego",czyli z czulymi slowkami,czy z zapewnieniem,ze mnie kocha smsa,pozostale to takie oficjalne z jakimis calusami.Jak cos pisze to pisze zebym sie nie martwila.Sama nie wiem co myslec o tym,ale do jutra juz niedaleko...Dzisiaj juz sie smialam,nawet humor mi wraca.Dziewczyny w pracy zauwazyly,ze juz jest lepiej ze mna <one nie wiedza dlaczego taka smutna bylam>.Zobaczymy co bedzie dalej.
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Olka to ja Cię na NK zaprosiłam ![]() I doszłam do wniosku, że muszę trochę poluzować z wizażem, bo koniec roku się zbliża, egzamin już niedługo, a ja przed kompem siedzę
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko sobie wyjaśnicie na spokojnie ![]() Cytat:
![]() ech i kolejna ![]() Gwizdaczku ale ja czytałam o co chodzi tyle,że napisałaś ,że sie zastanawiasz wiec czemu chcesz zostać?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:40 |
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, z moim uzależnieniem tak szybko się mnie nie pozbędziecie
Ale trochę muszę poluzować
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
nio masz szczescie
![]() ![]()
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę, bo inaczej będzie płacz i zgrzytanie zębów.
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz znowu uciekam do NS....
![]() była u mnie koleżanka, która dwa tygodnie temu brała ślub..... Matko - jaka ona szczęśliwa i promienna nic tylko się hajtać bo szczęście bije z kobiet |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
niedługo tego doświadczysz
![]()
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
http://grono.net/kochamtylkojego/topic/3212121/sl/10001-powodow-dla-ktorych-go-kocham/8/1/147707069/1/?
Powiem Ci , że jest masa takich stron wystarczy poszukać . Ale doszłam do wniosku , że i tak wszystko napisze sama za co Kocham . Mam już 200 jeszcze tylko 530
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
A zajęcia jednak były - wykładowca napisał, że wbrew zapowiedzią rektora miały normalnie miejsce :P
To znaczy że sobie wagarowałam :P Napisałam maila, czy może mnie nie być 2 razy :P i czekam na odp
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Pagka co do TŻta - na pewno dla niego to wielka szansa na rozwój i ładny wpis w cv
ja bym jednak na twoim miejscu też pojechała, może na wakacje pojedźcie i zobaczysz jak będzie? Bo tam jest z pracą teraz jeszcze ciężej niż u nas obecnie. No dla związku Erasmus to bardzo duże obciążenie. Ja byłam pół roku w Hiszpanii właśnie, to było zaraz po rozstaniu z Exem (właściwie czekałam na ten wyjazd żeby się rozstać i nie widzieć), podczas wyjazdu poznałam lepiej obecnego TŻta i godziny przegadane na skypie zrobiły swoje No i z jednej strony się cieszę że się poznaliśmy i w ogóle, a z drugiej spędzając po 5-6h dziennie na kompie nie wykorzystałam w pełni czasu tam. Więc ze skypem da się wytrzymać na obczyźnie, ale może być to po jakimś czasie uciążliwe dla Ciebie, a i on by nie wykorzystał dobrze tego czasu.Erasmus z reguły to jedna wielka impreza, także naprawdę duże zaufanie trzeba mieć do TŻta, ale myślę że je masz i mogłoby to utrwalić wasz związek. A z drugiej strony ja bym Ciebie z wszystkich sił zachęcała żebyś jednak pojechała, bo wg mnie 25 lat to taki ostatni gwizdek na taki wyjazd. A możecie naprawdę wspólnie spędzić niesamowity czas, zdobyć doświadczenie i wrócić z bagażem wspomnień Jeśli się boisz to tak jak mówię - pojedźcie już w wakacje, zobaczycie jak z pracą i wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Małgorzatku trzymam kciuki za rozmowę, będzie dobrze ![]() Gwizdak ja tyż na klubie nie znalazłam o co chodzi?
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no..... nie tak niedługo.... ![]() apropo... Zwies fajną mieliście wczoraj datę związku z TŻtem.... 1 year, 1 month, 1 week, 1 day
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ktore ELANCYL wygraly - jak on sie u was sprawdza? Widzicie efekty jakies? Bo ja juz 2 tyg uzywam (jeszcze na ok tydzien mi starczy) ale jakiejs szczegolnej zmiany to nie widze... a wy?
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Gwizdak już znalazłam
mam nadzieję że za parę dni wszystko się wyjaśni i będzie już tylko po twojej myśli
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie dnia czasami zdarza się sms, czy czat ale rzadko. Po ostatnich rozmowach, żeby częściej się odzywał zaczął pisać więcej smsów, ale i tak jest to kilka zdań. A potem jak przechodzimy do rozmowy na Skype często on chce robić kilka rzeczy na raz i rozmowa jest przykra, bo się w ogóle na mnie nie koncentruje i ciężko z nim tak rozmawiać. A moich próśb o zajęcie się w tym czasie mną i tylko mną nie uznaje albo bardzo rzadko.
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem, że to może być dla TŻta ciekawe doświadczenie i możliwość wpisania czegoś nowego do CV, dlatego ja mu Boże broń nie zabraniam tam jechać, tylko się zastanawiam co ze sobą zrobić... No i wszystko o czym piszesz jest logiczne, wiem, że mogłabym pojechać, ale z drugiej strony jak znajdę w niedługim czasie pracę, która będzie mi odpowiadać to nie zrezygnuję z niej po to by wyjechać do Las Palmas, najwyżej wezmę urlop i polecę do niego na kilka dni, bo dla mnie też to będzie okazja żeby zwiedzić miejsca, których jeszcze nie widziałam ![]() A co do zaufania, to ja mu ufam, ale myślę, że mimo wszystko będę się zastanawiać co on tam robi. Najwyżej wyląduję w psychiatryku z żółtymi papierami ![]() Arrakis ja mam Elancyl. Efektów jakichś spektakularnych nie ma, jest bardziej napięta skóra. Szczerze mówiąc to taki efekty można uzyskać przy pomocy kosmetyków 10razy tańszych
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-04-29 o 16:22 |
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
nom wiem, nawet printscreena - a dzisiaj mamy 111 dzień po wstępnych :P
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zleci szybko zobaczysz
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Nom wiem :P w zasadzie mogłam poczekać, ale nawet nie było gdzie i większy problem był - nie wzięłam komputera, więc wróciłam do domu ;P
EDIT: Widzę, że nie jest źle - może mnie nie być 2 razy, a tą nieobecność mam liczoną jako usprawiedliwioną - odpisał na maila ![]() Ale ich to trzeba się z 10 razy o jedną rzecz dopytywać ^^ Bo nie rozumieją, że coś co dla nich jest naturalne dla mnie może być inne
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-04-29 o 16:45 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonili do mnie w sprawie tego stażu
są wybrane dwie osoby w tym ja ![]() Czyli czeka mnie jeszcze jedna rozmowa i wybiorą osobę do pracy w firmie . Czyli mam 50% szansy na uzyskanie pracy ![]() Trzymajcie kciuki , żeby to mnie przyjęli
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() powodzenia a kiedy bedziesz wiedziec? jakas druga rozmowa bedzie czy jak?wies z- jakby sie wahali to powiedz, ze jestes wizazowym zazdrosnicowym emowsiurem - jak to nie zadzlala (a powinno) to mozesz zagrozic ze jak cie nie przyjma to naslesz na nich reszte zazdrosnicowych emowsiurow ![]() a tak powaznie - POWODZENIA!!! dasz rade
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku trzymam kciuki
![]() Zwies ale wiesz u nas to takie aż nie z tego świata było. Zaczęliśmy w jeden dzień, i nagle od wtedy po 5-6h dziennie dzień w dzień. Każde z nas miało swoje obowiązki, nierzadko TŻ sypiał wtedy nawet po 3-4h tylko, ale nie mogliśmy się nagadać po prostu (a jakie wyrzuty sumienia miałam!). I w sumie ja do teraz nie mogę się nagadać ![]() Pagka no to mądrze podchodzisz do tej sprawy Jak mówię - to taki ostatni gwizdek na wyjazd, więc jak byś nie miała pracy i co do stracenia to oczywiście jedź ![]() EDIT: mi same przez głowę przechodzą jeszcze wakacyjne praktyki w Hiszpanii, ale w sumie sama nie wiem. Może w przyszłym roku, chociaż mam nadzieję że będę miała co innego na głowie
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-04-29 o 16:46 |
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro muszę iść do urzędu pracy po skierowanie do tej firmy . I jak będę mieć skierowanie mam zadzwonić ponieważ chce aby właściciela żona była przy rozmowie ponieważ oni razem podejmują decyzję . Jak się nie dostanę to naśle na niego wszystkie emowsiurskie zazdrośnice
|
|
|
|
|
#1586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Emo ekipa szczecińska we własnej osobie przyjedzie skopać tyłek komu trzeba
|
|||
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Rain tak jak napisałam w klubie polecam kurację Tołpy
Naprawdę działa cuda
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w napisy na opakowaniach nie wierzę. Już raz się przejechałam na napisie "nietłukące"
![]() Cytat:
na moje szczęście z tym co mi się od czasu do czasu pokazuje na udach radzi sobie moja kochana Syrenka
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem czy drogie..samo to tak ale czasem są promocje. Tu na all się opłaca http://www.allegro.pl/item1001703435...um_balsam.html mniej więcej tyle za swoje też zapłaciłam (też w zestawie).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

jak z Tż sie układa?

Emo ekipa szczecińska we własnej osobie przyjedzie skopać tyłek komu trzeba