Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 15:20   #2491
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

baja ładna ta sukienka, tylko dobierz kolorowe dodatki i bedzie ok a ja z rozmiarowka, wszystko OK? moze tez sobie ta cos zamowie
Stary 2010-04-29, 15:20   #2492
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
domi7ks Pola to już duży klopsik a jak się zachowywała podczas szczepienia?? nie płakała?
wiesz w porowaniu do innych dzieciaczkow w jej wieku to gigantem nie jest ale podwoila wage urodzeniowa (juz w 4tym mies) a powionno sie do 6ego
a dzis ja trzymala na kolanach, tz machal grzechotka, pieleginarka w tym czasie zaszczepila a Polusia nawet nei zauwazyla

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:25   #2493
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
O M. napiszę w K.

Ja też jestem uzależniona od czekolady, ciastka wafelki mogą leżeć, czekoladę mogę pochłonąć całą, tak jak pudełko ptasiego mleczka - takie moje uzależnienia.

A ja właśnie dałam sobie wycisk fizyczny, cała jestem mokra, idę zaraz się wykompiusiać, wypeelingować i sobie paznokcie na czerwono walnę
Tak trzymaj

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
szczerze? utłukła bym za biała lub ecru

mowie ze bym utłukła bo sama byłam w takiej sytuacji

na naszym weselu "dziewczyna"męza kuzyna przyszla z długiej sukni "Ślubnej" w kolorze ecru chyba swojej ślubnej bo ona rozwodka....
jak ja zobaczyłam to miałam łzy w oczach
na szczescie ta suknia przedpotopowa jakas taka super tandetna.... (patrz. foto)

az sie przyjaciółki pytały co to za......

a no i oczywiscie moja zdolna świadkowa zazyczyła sobei biały bukiet
ale jej to wybiałm z głoty tak ze do dzis sie do mnie nei odzywa
łooooobosze...ale się wystawiła....na pośmiewisko

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
O MATKO!!!!! Jaka szkarada!!!!!!!

Kochane, ja się będę zbierać pomału z pracy, odezwę się dopiero w czwartek, po powrocie z nad morza, bo pewnie wcześniej nie będę miała dostępu do neta. Już się boje tego nadrabiania, które mnie czeka, pół dnia w pracy będę miała z głowy

Kochane udanego weekendu, odpocznijcie, wybawcie się, miejscie dobry czas, Rybulka, poczekaj na mnie z porodem!

Jadę się wakacjować! Do czwartku!
Miłych wakacji

Baja, sukienka śliczna, ale ja bym koniecznie ubrała jakieś inne bolerko, do tego czerwone dodatki i będzie git

Ja przeglądam włanie sukienki letnie na allegro, te są fajne, na pewno tżowi by się spodobały
http://moda.allegro.pl/item100642446...atis_0162.html
http://moda.allegro.pl/item102065569...kolt_0177.html

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:32   #2494
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja naleze do tych osob ktore nie maja z tym problemu

no byc moze sa podobni, a Twoj spod jakiego jest znaku?

...
mój jest spod znaku raka - on bardziej spokojny i domownik , a ja jestem lwica- bardziej żywiołowa i spontaniczna

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
nie czepiaj się słówek

mykam bo zaraz bedzie TŻ

Miłego popołudnia
smacznego obiadku
i romantycznego wieczorku z mężulkami

BZYK!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla ciebie tez miłego popołudniu i wieczorku z meżem, do jutra

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dzięki za pocieszenie

200 tys
to fajna cena za ten metraż i jeszcze wyremontowane z agd

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
O M. napiszę w K.

Ja też jestem uzależniona od czekolady, ciastka wafelki mogą leżeć, czekoladę mogę pochłonąć całą, tak jak pudełko ptasiego mleczka - takie moje uzależnienia.

A ja właśnie dałam sobie wycisk fizyczny, cała jestem mokra, idę zaraz się wykompiusiać, wypeelingować i sobie paznokcie na czerwono walnę
fajnie, z edalej ćwiczysz, a jak tam dieta? jakie rezultaty?

Cytat:
Agatek ale on i bez tego jest o mnie zazdrosny, czesto mi prawi komplementy, mowi, ze kocha, razem tez wychodzimy... ale po prostu czesto ma napady takiego zachowaniu o ktorym Wam napisałam... moze taka juz jego natura moze potzrebuje czasem wyrwac sie z tego domu... sama nie wiem. Caly czas sobie tłumacze, ze to przez to, że mieszkamy z moimi rodzicami, mnie tez to przytłacza. Z moim ojcem ciezko jest sie dogadac i nie tylko ja mam ten problem, moj TZ rowniez i sam tez mi mowił, ze to przez to czesto ucieka "do siebie"Ale mnie to po prostu irytuje, nie znosze jego humorów, gdy jest takim "mrukiem" wlacza mi sie taka czerwona lampeczka, bo wtedy TZ przypomina mi mojego i swojego ojca(a to nic dobrego). Wkurza mnie to, że jest dobrze jak tylko ona ma na to ochote... ech nie wiem jak to wytłumaczyc Nie moge sie doczekac az zamieszkamy w swoim domeczku i jezeli nadal tak bedzie to zaczne sie martwic na poważnie, bo ja tego nie wytrzymam.
to, że mieszkacie z rodzicami na pewno ma wpływ, bo u nas jest tak samo, spiecia z rodzicami wywołują u nas spiecia, ale jak pujdziecie na swoje pewnie będzie inaczej

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mówicie o tych swoich Mężach to i ja się wypowiem ja należę do tych szczęściach, u których miłość kwitnie....
Tżcik o mnie dba, choćby to, że codziennie robi mi kanapusie do pracy... i jedzie mnie zawieźć, odprowadza, a jakby tego było mało to jeszcze mi z rana rozpala ogień, co bym nie marzła (bo my tu w punkcie nie mamy centralnego, tylko piecyk)
W ogóle ostatnio pali ten ogień, przyszedł pierwszy klient... a mój tż już po woli się zbierał, dał buziaka i miał jechać do swojej pracy.
No i potem jak ten pan (klient) wychodził powiedział do mnie tak: "Kocha..." a ja tak myślę o co dziadkowi chodzi i tak się patrzę i zajarzyłam... Mój Mężulek
gratulacje i oklaski dla mężusia, bardzo dobrze, że o ciebie dba

Cytat:
O MATKO!!!!! Jaka szkarada!!!!!!!

Kochane, ja się będę zbierać pomału z pracy, odezwę się dopiero w czwartek, po powrocie z nad morza, bo pewnie wcześniej nie będę miała dostępu do neta. Już się boje tego nadrabiania, które mnie czeka, pół dnia w pracy będę miała z głowy

Kochane udanego weekendu, odpocznijcie, wybawcie się, miejscie dobry czas, Rybulka, poczekaj na mnie z porodem!

Jadę się wakacjować! Do czwartku!
baw sie dobrze, udanego stosunkowo urlopu

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
My juz po szczepieniu. Polusia wazy 5750g, lekarka powiedziala, ze podwoila wage urodzeniowa wiec idealnie No i jedziemy caly czas na piersi, dopiero po 5tym miesiacu slocziki

Laseczki tym co glosuja bardzo dziekuje a pozostale laski zachecam

Tyle nabazgralyscie, ze nie wiem kiedy nadrobie...
dobrze, że Polusia tak ładnie rośnie i jest wszystko w pożądku

ja jeszcze 1,5 godz pracy i do domku

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:33   #2495
monarika
Wtajemniczenie

O kurcze dziewczyny ale się objadłam
Zrobiłam zupkę szczawiową z kiełbaską i jajkiem, a na drugie ziemniaczki i sosik pycha

Madzialenka ale ta kwota za staż to jest chyba kwota brutto, nie? Bo wiem, że u nas za staż dostaje się coś koło 780 zł

A tak w ogóle to ja też się staram o staż i normalnie denerwuje mnie ten mój UP aż miło Poszłam tam w połowie marca i pytam o możliwość odbycia gdzieś stażu, a oni do mnie, że sama mam sobie poszukać bo oni ofert nie mają no to ja do dyrektora, bo tak w ogóle to chciałam odbyć sobie staż w tym urzędzie pracy właśnie. Zaczął mnie wypytywać dlaczego u nich, jaką uczelnię skończyłam, no jak mu powiedziałam, że AE i pisałam pracę o rekrutacji i selekcji pracowników i miałam praktyki w biurze pośrednictwa pracy to zrobił taaakie oczy, powiedział, że szkoda, że się wcześniej nie zgłosiłam, bo oni tu przeważnie stażystów po licencjacie mają i że by mnie przyjął z pocałowaniem ręki, bo oni stażystów zawsze biorą od stycznia do czerwca i od czerwca do grudnia ale powiedział, że zobaczy co da się zrobić. A ten nasz urząd pracy to mieści się w takim ciasnym budynku, że masakra. W takich małych kliteczkach siedzi po 6-7 osób i właśnie powiedział, że nie za bardzo ma gdzie mnie posadzić ale żebym przyszłą za 2 tygodnie to zobaczymy (bo akurat na urlop miał iść od następnego dnia). Przychodzę za te 2 tygodnie a on do mnie, że niestety nic mu się nie udało zrobić i żebym poszukała sobie gdzie indziej albo żebym przyszła w czerwcu No i sobie znalazłam w banku. Ale zanim mi powypełniali te papierzyska, zanim w ogóle znalazłam placówkę gdzie nie ma jeszcze za dużo stażystów to minęły kolejne 2 tygodnie no ale nareszcie złożyłam te papiery. Facet powiedział mi że do 30 dni będzie decyzja. Podanie złożyłam 17 marca a dzisiaj już jest prawie koniec kwietnia i dalej nie ma decyzji a w ogóle teraz się okazało, że kilku znajomym przysłali decyzje odmowne, bo kasa im się skończyła normalnie jak to usłyszałam to mną zatelepało kuzyn złożył wniosek jakieś 2 tygodnie przede mną i już jest na stażu normalnie jakby mnie ten cały dyrektor nie przetrzymał to już dawno bym chodziła na ten staż pocieszam się tylko tym, że jeszcze decyzji nie ma więc może jednak pójdę w końcu na ten staż

Ufff to se pogadałam
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:35   #2496
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

otóż to!! jestem taka sama.... ja to bym mogła być obrażona dwa następne dni... on zawsze przychodzi i przeprasza może dlatego, że ja mam zawsze racje
Agatek mogę i tydzień się nie odzywać
Jakbym o swoim czytała
A co do racji, ja przeważnie ja mam

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Wy dziewczyny chyba oszalałyście!!! jednej czekolady nie zjecie?!!!! takiej jeszcze z nadzieniem trussssssskaffkowym??? jedna to za mało!!!
dwoma to już się nasycę dawno nie jadałam czekolady
Agatek, ja nie przepadam za czekoladą, a już truskawkową to w ogóle

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:44   #2497
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Agatek mogę i tydzień się nie odzywać
Jakbym o swoim czytała
A co do racji, ja przeważnie ja mam

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Agatek, ja nie przepadam za czekoladą, a już truskawkową to w ogóle
:piwko: ja też mam, nie przeważnie, tylko zawsze co do spostrzeżeń w związku, związkach i w ogóle w naszej miłości w niczym innym bo sorry jak mam z nim gadać o śrubkach to nie wiem która lepsza i się nie udzielam albo jak to zrobić aby było dobrze wtedy mój wielmożny małżonek idzie dumny jak paw, że może mi coś pokazać i nauczyć

dobra idę się zdrzemnąć

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 15:47   #2498
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze? utłukła bym za biała lub ecru

mowie ze bym utłukła bo sama byłam w takiej sytuacji

na naszym weselu "dziewczyna"męza kuzyna przyszla z długiej sukni "Ślubnej" w kolorze ecru chyba swojej ślubnej bo ona rozwodka....
na szczescie ta suknia przedpotopowa jakas taka super tandetna.... (patrz. foto)

Stary 2010-04-29, 15:47   #2499
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja ładna ta sukienka, tylko dobierz kolorowe dodatki i bedzie ok a ja z rozmiarowka, wszystko OK? moze tez sobie ta cos zamowie
dzięki sukienka prawie idealna, pod pachami muszę wszyć trochę, bo odstaje, ale reszta ok

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Baja, sukienka śliczna, ale ja bym koniecznie ubrała jakieś inne bolerko, do tego czerwone dodatki i będzie git
dzięki, mam nadzieję, ze znajdę jakieś fajne, żywe dodatki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:57   #2500
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
szybko poszło!! super!!! bardzo się cieszę zaczyna wszystko wychodzić po Twojej myśli
też bym chciała aby u nas zaczęło się tak układać...
dzięki.

Zobaczysz u ciebie też będzie dobrze trzymam kciuki

a w pracy dalej cie tak kontrolują??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:02   #2501
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mój jest spod znaku raka - on bardziej spokojny i domownik , a ja jestem lwica- bardziej żywiołowa i spontaniczna

to, że mieszkacie z rodzicami na pewno ma wpływ, bo u nas jest tak samo, spiecia z rodzicami wywołują u nas spiecia, ale jak pujdziecie na swoje pewnie będzie inaczej

:
to tak jak ja- tez lwica a moj mezus wodnik- ja tez bardziej zywiołowa i spontaniczna

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
O kurcze dziewczyny ale się objadłam
Zrobiłam zupkę szczawiową z kiełbaską i jajkiem, a na drugie ziemniaczki i sosik pycha
Ufff to se pogadałam
moja mama dzis taka zupe zrobila, ale ja nie lubie

trzymam kciuki za staż, oby w koncu sie udało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 16:43   #2502
kliwia
Zakorzenienie

agatek z moich wyliczen 6 tydzien wychodzi

monarika lojesu co za dyrektor ciapa co nei umie we wlasnej placowce nic zalatwci, figurant jakis

ja ide jutro do urzedu sie zarejestrowac jako bezrobotna.
u nas najpierw trzeba zadzownic i sie umoic. i sie pani mnie pyta czy 1 czy kolejna rejestracja, ja mpowie ze kolejna, to ona mi na to, to prosze przyniesc kopie i oryginaly dokuemntow ktore ulegly zmianie, jakies siwadectwa pracy o ile byly etc.
Sie dowiedzialam ze nie wiem, zlwaszcza ze niie pamietam co oni tam maja
I bede szla z wszytskim co mam, poleze najpierw do mojego starego miejsca pracy skserowac sobie dowod, bo tylko tego nie mam kserowki. bo PUP biedny nic nie kseruje sobie jak im to potrzebne to powinni sobie ode mnei skserowac a nie ja im mam jeszcze ksero zanosic, idioci.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 17:02   #2503
martucha84
Zakorzenienie

Bajaaaaaa ja tylko na sekunde...
Misja pt "kolorowe piosenki" zakonczona sukcesem obierz maile
Stary 2010-04-29, 17:17   #2504
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej

pochwalę się wam, że dziś podpisujemy papiery z bankiem, bo dostaiśmy kredyt na mieszkanie
niedługo się wprowadzamy
gratuluje kochana

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Czesc

Bedziecie ciociami
a Ty mamusia
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Noo i super wstał jaśnie hrabia.
Ja ryczę , zanoszę się niemalże ... ale co go to obchodzi nawet się nie zapytał co mi jest, może mnie coś boli.
Jaśnie Pan obrażony na cały świat... Teraz powinnam paść do jego stóp i przepraszać, że żyje!!!
wspolczuje

Cytat:

U nas wszystko tez wygląda nieciekawie. mieszkamy u moich rodzicow, gdzie TZ twierdzi, ze mu sie nudzi i rano gdy ja jeszcze spie jedzie tam do domu tam gdzie tesc mieszka. i ja sie budze w pustym lozku, siedze na necie tak jak teraz, a TZ czasem się do mnie na gadu odzywa. fajnie, co? ja do niego tez nie chce jechac, bo mam swoje powody, a poza tym on tam tylko gra na kompie. i tak sie mijamy. tYm bardziej, ze ja teraz jestem chora siedze w domu on ma wolne, moglibysmy chociaz pogadac, bo na to zawsze brakuje czasu.
Wczoraj jak chcialam z nim pogadac, bo przyjechal ok. 18 to nie mial czasu na rozmowe bo:
- jadl obiad
-ogladał TV
-pozniej poszedl grac na kompie
-ogladalismy Kasie i Tomka
-Poszedl spac
I tak wygląda nasze malzenstwo, ale moj TZ nie wiedzi w tym nic złego, wiec ja tez przestała m sie przejm owac.
dzis od rana to samo... juz go nie ma, pisze na gg o ktorej ma przyjechac?
odpisalam mu, ze jak nie chce to nie musi. Nawet z checia sobie od niego odpoczne( bo tylko ciagle naburmuszony, nic mu sie nie podoba) bo miedzy nami ciezka atmosfera si zrobiła i lepiej nam sie gada na gg niz na zywo.

Szczerze nie mam zamiaru juz czegos naprawiac, probowac, zabiegac... ile można. ale uprzedziłam go, ze w pewnym momencie miarka sie przebierze i bedzie za pozno na przeprosiny... zobaczymy czy cos sie zmieni, bo na razie poprawy nie widac.
o kurcze to faktycznie nie za ciekawie
przeciez mozecie razem sie gdzies wybrac do kina czy cos ...
a nie na GG gadac jak byscie byli para a nie malzenstwem

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

dziewczyny mój TZ dostał ofertę pracy. dzownił włąsnie do mnie co ja o tym sądzę i powiedziałąm, aby brał i zaczyna od 4 maja normalnie pełen etat. Będzie kierowcą. Pamietacie jak pomagał swojemu Tacie przy dostawie towaru?? To teraz tez to bedzie robił. wiec ze 2-3 razy w tyg bedzie jechał po Towar (pewnie wawa, Lublin) a tak to na miejscu, bedzie przywioził towar z hurtowni od nas z miasta do sklepu (mają dwa sklepy) + bedzie zawioził drzewka czy sprzęt ogrodniczy do klientów
jejku jestem w szoku Dobrze, ze te 2 razy pojechał z tesciem po towar
szok, ze tak szybko mu sie udało we wtorek podpisze umowę.
super
widzisz wszystko sie jakos ulozy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Doradźcie w kwestii ubioru Kupiłam sobie sukienkę na wesele w lipcu, zamawiałam przez allegro. Dziś przyszła, jest śliczna, ale kolor okazał się duzo jaśniejszy niż myślałam, miała być ecru a jest prawie biała.
Oto ona http://moda.allegro.pl/item101316761..._i_klamra.html
dorzucam też fotki na mnie, słabe bo słabe, ale są. Jak widzicie kolor biały, no nie śnieżna biel ale jednak
Jakie wybrałybyście dodatki, chcę ją ożywić, bo głupio mi że jest taka jasna, nie chciałabym wyglądać jak PM. Może turkus, albo róż pastelowy, co mówicie?
kurcze jak dla mnie za jasna ...
osoba towarzyszaca mojego brata miala bardzo podobna sukienke i jak ja zobaczylam to myslalam ze zabije

Cytat:

o Booooze porazka
nie ma lustra w domu czy co?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja zaraz kończe pracę i zabieram męża na lody, albo gofry...
aaaaaaaaaaaaaaaaa gofryyyyyyyyyyyyyyyyyy
wezzzz kobieto nie rob mi smaka

agus87 - wpisz sobie na google moze wyskocza Ci jakies fajne stroje?
Nie wiem moze jakies jaskrawe getry o tego koszulka z jakim napisem .. duze kolczyki plastikowe , opaske na wlosy?!

Dziewczyny ja wczoraj bylam na zakupach .. skladalismy sie ze znajomymi na ciuszki dla coreczki kolezanki ( w sobote konczy roczek ) Booooze jaki sloooodkie rzeczy kupilam

Spotkala mnie tez mila sytuacja w pracy ...zawsze jak usypiam mala ( ma 9 miesiecy ) to spiewam jej " Aaaa kotki dwa szarobure obydwa" no i ostatnio bylam w lazience a ta 3 latka siedziala w kuchni i slysze jak spiewa " Aaaa kotki dwa siarobure obydwa" normalnie szczena mi opadla ze tak szybko zlapala polski hehe i smieje sie do jego taty ze jak bedzie w jakim dziwnym jezyku spiewac to ze po polsku

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-04-29 o 17:19
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 17:58   #2505
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

o kurcze to faktycznie nie za ciekawie
przeciez mozecie razem sie gdzies wybrac do kina czy cos ...
a nie na GG gadac jak byscie byli para a nie malzenstwem

Spotkala mnie tez mila sytuacja w pracy ...zawsze jak usypiam mala ( ma 9 miesiecy ) to spiewam jej " Aaaa kotki dwa szarobure obydwa" no i ostatnio bylam w lazience a ta 3 latka siedziala w kuchni i slysze jak spiewa " Aaaa kotki dwa siarobure obydwa" normalnie szczena mi opadla ze tak szybko zlapala polski hehe i smieje sie do jego taty ze jak bedzie w jakim dziwnym jezyku spiewac to ze po polsku
zabciu ale my razem wychodzimy tylko, ze ja teraz nie moge bo chora leze w domu i wychodzic mi nie wolno.
A z TZ juz wszystko sobie wyjaśnilismy, oj rozmowa była dłuuugaaa ale mam nadzieje, ze sie cos zmieni. Postanowiliśmy, ze dzis jednak od siebie "odpoczniemy" bo maz i tak musi zostac w tamtym domu, bo od rana przywoza strop a nasz murarz bedzie dopiero od 8.
Wiec postanowilismy, ze od jutra zaczynamy od nowa
Ja chyba tez troszke przesadziłam, oboje musimy bardziej sie postarac i bedzie dobrze

PS. nie tylko mezus dzis siedzila na kompie jak go podejrzewałam, troche sie napracował na budowie- az mi głupio

A piosenka fajnie musiała brzmiec

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-04-29 o 18:03
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 17:58   #2506
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Bajaaaaaa ja tylko na sekunde...
Misja pt "kolorowe piosenki" zakonczona sukcesem obierz maile
dzięki : cmok:
Stary 2010-04-29, 18:06   #2507
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabciu ale my razem wychodzimy tylko, ze ja teraz nie moge bo chora leze w domu i wychodzic mi nie wolno.
A z TZ juz wszystko sobie wyjaśnilismy, oj rozmowa była dłuuugaaa ale mam nadzieje, ze sie cos zmieni. Postanowiliśmy, ze dzis jednak od siebie "odpoczniemy" bo maz i tak musi zostac w tamtym domu, bo od rana przywoza strop a nasz murarz bedzie dopiero od 8.
Wiec postanowilismy, ze od jutra zaczynamy od nowa
Ja chyba tez troszke przesadziłam, oboje musimy bardziej sie postarac i bedzie dobrze

A piosenka fajnie musiała brzmiec
o to super ze wszystko sobie wyjazniliscie
najwazniejsza w zwiazku jest szczera rozmowa
w takim razie trzymam kciuki zeby wszystko bylo miedzy Wami juz ok

A piosenka sloooodko brzmiala .. tylko najlepsze jest to ze jak ja poprosilam zeby mi zaspiewala jeszcze raz to sie zawstydzila i mowil ze ona nie spiewala

Wrzucam zdjeca ciuszkow slooodkie co?
no i zabawka

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-09-14 o 03:46
Stary 2010-04-29, 18:09   #2508
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny które mieszkaja w UK spotkałyście sie z sukienkami firmy ASOS? bo upatrzyłam sobie jedną na all i chciałbym sie dowiedzieć czy warte są swojej ceny i jak z rozmiarówką, czy 8 jest adekwatna do polskiej 36?

India,cieszę się że porozmawialiście i wyjaśniliscie problemy, trzymam żeby teraz było już wszystko dobrze!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:12   #2509
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

A piosenka sloooodko brzmiala .. tylko najlepsze jest to ze jak ja poprosilam zeby mi zaspiewala jeszcze raz to sie zawstydzila i mowil ze ona nie spiewala

no i zabawka
ale pieknnneeee
tez takie chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 18:15   #2510
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:

no i zabawka
Sukieneczki cudniaste
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:19   #2511
india83
Zakorzenienie

Cytat:

no i zabawka
ale piekne!!!!!!!!!!
Stary 2010-04-29, 18:23   #2512
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no tak a to trzeba wejść poszukać a jei tak na łapu capu po łebkach
o tak

baja_86 sukienka jest jasna.. ale do kolon, upewnij sie jaka bedzie miala mloda bo jak krotka... to nawet dodatki nie pomoga.. a jak dluga to ok.. tylko dodatki serio musza byc ostre... czerwien chabry cos naparwde ostrego zeby przycmic biel.. napewno nie pastele tylko zebys nieprzesadzila i nie wygladala jak choinka jak kolczyki to nie korale, ale branzoletka juz tak das zrade jak cos to sluzymy pomoca

Ana*** moj maz tez jest boski

Cytat:
TRAGEDIAAAA i sukienka osoby twowarzyszacej i swiadkowa z bukietem...

Cytat:
pieknej pogody i udanej zabawy zycze

Cytat:
Ufff to se pogadałam
tragedia ten kierownik... masz takie doswiadczenie i wyksztalcenie ze sam powinien cie prosic zebys sie zatrudnila a nie moze staz... buu.. mam nadzieje ze cos zlapiesz po stazu
takiego typowo w zawodzie

Cytat:
dzięki : cmok:
prosze
Stary 2010-04-29, 18:27   #2513
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ale pieknnneeee
tez takie chce
dziekuje to pisz do ciotki niech wysyla
myslalam o tym zeby otowrzyc sklep na allegro z ciuszkami bo naprawde sa tanie w PL napewno by nie kupil

Cytat:
Sukieneczki cudniaste
dziekuje
ta zolta jest sloodka nie?
malutka ma ciemna karnacje i ciemne wloski wiec bedzie wygladac slicznie w nich

Cytat:
ale piekne!!!!!!!!!!
dziekuje
az chce sie dziecka nie?

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-04-29, 18:27   #2514
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
bardzo masz fajne podejście, widać, ze z ciebie optymistka, i tak trzymać uśmiech jest najważniejszy
no ba bo ja fajna jestem, hahahahahah

Cytat:
Doradźcie w kwestii ubioru
popatrzylam na ta sukienke i ja bym do niej widziala DUZEEEEEE długie wiszace kolczyki w ostrym kolorze i branzoletke... buty i torebke... mam nadzieje ze sie uda przycmic biel.. a mozesz cos wybrac i nam sie w tym poakzac...?
Stary 2010-04-29, 18:35   #2515
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ten komentarz jest zbedny
to jest impreza, disco
człowiek tam idzie sie troche rozluznic
to, ze ty sluchasz jakies wscieklej muzyki a sory dla mnie to jest kicz a nie muzyka, dla mnie metal to jest chlam
wiec nie wypowiadaj sie na temat kiczowatych imprez, w ogole zastanawiam sie co ty tu robic, Twoja obecnosc nie tylko wkurza, ale irytuje

pytanie dotyczylo czegos innego a nie "isc czy nie isc"
pojde
pytałaś o ubranie, więc odpowiedziałam o ubraniu
To, że na modę lat 80-tych mówi się, że była kiczowata, to nie mój wymysł, tylko można tak przeczytać na różnych portalach modowych, plotkowych itp.
Czytaj ze zrozumieniem, zanim na kogoś wyjedziesz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-29 o 18:41
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:49   #2516
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja_86 sukienka jest jasna.. ale do kolon, upewnij sie jaka bedzie miala mloda bo jak krotka... to nawet dodatki nie pomoga.. a jak dluga to ok.. tylko dodatki serio musza byc ostre... czerwien chabry cos naparwde ostrego zeby przycmic biel.. napewno nie pastele tylko zebys nieprzesadzila i nie wygladala jak choinka jak kolczyki to nie korale, ale branzoletka juz tak das zrade jak cos to sluzymy pomoca
Cytat:
popatrzylam na ta sukienke i ja bym do niej widziala DUZEEEEEE długie wiszace kolczyki w ostrym kolorze i branzoletke... buty i torebke... mam nadzieje ze sie uda przycmic biel.. a mozesz cos wybrac i nam sie w tym poakzac...?
Raz jeszcze dokładnie przyjrzałam się sukience, jest w kolorze ecru, jasnym, ale jednak to ecru. PM będzie miała długą śnieżnobiałą suknię.
Przyłożyłam do sukienki ciuchy w kolorze czerwonym, turkusowym, ostrym różu i takim granatowo-chabrowym. Na moje oko najbardziej pasuje do niej ten róż i chaber, więc dodatki będę szukać w takich kolorach.
Na pewno kupię buty i torebkę, z biżu to chcę coś na szyję i bransoletkę, bo kolczyków ze względu na moje włosy nie widać za bardzo, no chyba, że będą jakieś duże, to wtedy zrezygnuje z naszyjnika.
Po drugim przyjrzeniu się nie mam już obaw o nietakt zw. z tą sukienką. Nie przypomina w żadnym stopniu pięknej sukni ślubnej, a dodatki skutecznie zatuszują kolor. Co innego gdybym ubrała jasne buty i delikatną biżuterię. No ale nie zamierzam, więc będzie ok.
Powiem wam, ze ja na weselu zupełnie nie zwracałam uwagi na ubiór gości, dopiero potem na zdjęciach i filmie widziałam kto był jak ubrany. Było kilka osób w jasnym, kremowych sukienkach, ale nie rzucały się w oczy. To ja byłam gwiazdą
Stary 2010-04-29, 18:52   #2517
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
az chce sie dziecka nie?
hmm... zabciu bez przesady

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Raz jeszcze dokładnie przyjrzałam się sukience, jest w kolorze ecru, jasnym, ale jednak to ecru. PM będzie miała długą śnieżnobiałą suknię.
Przyłożyłam do sukienki ciuchy w kolorze czerwonym, turkusowym, ostrym różu i takim granatowo-chabrowym. Na moje oko najbardziej pasuje do niej ten róż i chaber, więc dodatki będę szukać w takich kolorach.
Na pewno kupię buty i torebkę, z biżu to chcę coś na szyję i bransoletkę, bo kolczyków ze względu na moje włosy nie widać za bardzo, no chyba, że będą jakieś duże, to wtedy zrezygnuje z naszyjnika.
Po drugim przyjrzeniu się nie mam już obaw o nietakt zw. z tą sukienką. Nie przypomina w żadnym stopniu pięknej sukni ślubnej, a dodatki skutecznie zatuszują kolor. Co innego gdybym ubrała jasne buty i delikatną biżuterię. No ale nie zamierzam, więc będzie ok.
Powiem wam, ze ja na weselu zupełnie nie zwracałam uwagi na ubiór gości, dopiero potem na zdjęciach i filmie widziałam kto był jak ubrany. Było kilka osób w jasnym, kremowych sukienkach, ale nie rzucały się w oczy. To ja byłam gwiazdą
bedzie ok baja ponawiam pytanie, a jak z rozmiarowka? bo pare rzeczy mi sie tam spodobalo
Stary 2010-04-29, 18:55   #2518
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:55   #2519
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... zabciu bez przesady

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

bedzie ok baja ponawiam pytanie, a jak z rozmiarowka? bo pare rzeczy mi sie tam spodobalo
napisałam, ze ok, na mnie leży prawie idealnie, musze tylko pod pachami ciut wszyć, bo odstaje delikatnie, ale jak bym miała trochę większy biust to nie musiałbym tego robić
Stary 2010-04-29, 18:56   #2520
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
tak tylko ze wiesz niektore panny mlode maja prosta skromna sukienke wiec wiesz.. ale skoro na twoje oko jest ok to sie ciesze
aaa ja patrzylam czy jakas nie ma bialej.. serio moze to glupio brzmi ale ja mialam sukienke ecru i nie chcialam zeby ktos inny mial biala zeby wygladal slubnie.. ja rozumiem ze mlodej sie nie przycmi no ale... nie wsyztkie sie lubia wyrozniac i blszyczec
ale skoro sprawdzialas i wszystko jest ok to dobrze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości