Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 19:43   #361
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Mój spacer jak zwykle zakończył się lodami, muszę iść na odwyk bo ostatnio codziennie jem nie mogę się powstrzymać.
papeteria to wychodzi na to, że ja muszę spać na stojąco bo na lewym boku nie potrafię bo mnie serce później boli(ciśnie), może spróbuję z poduszką między nogami
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:44   #362
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Wiecie na co mam ochotę......na karkówkę z grilla, taką dobrze wypieczoną i w specjalnej przyprawie do karkówki i z sosem czosnkowym albo ziemniaczki z ogniska z masełkiem albo z solą, dobrze że już sezon się zaczyna
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:47   #363
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
To wkleje kilka moich zdobyczy z tej super przeceny
Boskie!! A sukieneczka w kropeczki mnie zauroczyła
Stary 2010-04-29, 19:47   #364
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że w sobote tez pogoda dopisze bo idziemy na kolejne wesele. Tym razem na miejscu. Wysyp wesel nam sie trafił.
...uważaj jak będziesz siadała, sprawdzaj czy masz pod pupą krzesło
Stary 2010-04-29, 19:48   #365
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki! Ale sie dzis wygrzałam w pracy. Piękny dzionek!
Wcinam kanapki z serem i pomidorkiem. Kupiłam sobie taki malinowy, sa o niebo lepsze.
pomidory malinowe.... uwielbiam..........

Cytat:
ten przedostatni komplet boski

lazurowa widze ze jest ci trudniej z kazdym dniem...

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:58
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:49   #366
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no to i ja sie melduje w nowej czesci

od wczoraj mnie nie bylo a tu 13 stron... nie nadrobie niestety.

farminko czytalam o twojej uczelni. to jakas paranoja. to mialas ze szpitala na te zajecia przepustke wziac czy co mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana

siedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc

no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
Zgrabny brzuszek I te nogi, i pupa i nogi...

Cytat:
to trzymam kciuki, zeby bylo po Waszej mysli i wreszcie w domku. Nie ma to jak u siebie

anuszka a mi ta druga bluza bardziej bardziej sie nawet podoba

Mieli u mnie w Carter's letnia przecene juz i to od razu 60-70% Takze moja niunia ma kolejne zdobycze. Oj bede ja stroic haha
Zazdroszczę Cartersa pod bokiem. Mają takie śliczniaste rzeczy niektóre (śliczny ten zestaw ze słonikiem)

lazurowa wiem, że łatwo powiedzieć, ale nie smutaj się już

Ja nadal u rodziców Opycham się słodyczami jak głupia A już za tydzień spotkanie z wagą położnej

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:55
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:49   #367
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Ty juz tyle tego masz, że szok, rekord pobijasz czy kupujesz też od razu dla mojej córci? Nie krępuj się, już możesz zacząć wysyłać
Stary 2010-04-29, 19:53   #368
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Alguien - śliczne te twoje zakupy, ja tez mam kilka sukienek, chcialam dzis cos kupic, ale nic nie wpadlo mi w oko
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:55   #369
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
...uważaj jak będziesz siadała, sprawdzaj czy masz pod pupą krzesło
Złośliwiec Mąż to mi pewnie już do końca życia krzesła nie odsunie

Dziewczyny czy bolą Was pachwiny? Ja jak troszke dłużej posiedzę, to normalnie nie mogę chodzić.
Stary 2010-04-29, 20:00   #370
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Do posmiania sie,chociaż niektóre pomysły takie,że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
http://dzieci.pl/chgid,12127094,titl...at_dzieci.html
he he, miałam lalkę z siusiakiem lalka miała na imię Marek
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Znów będę marudzić... Ale ja już tak dłużej nie umiem. Nie wytrzymam w tym domu, z tymi ludźmi. Nikt mnie nie rozumie. Każde moje słowo jest komentowane, że mam nie buczeć, nie marudzić.
Co ja mam robić? Gdzie mam pójść? Do domu samotnej matki czy pod most?
Dwie godziny już beczę i nie umiem przestać.
oj bidulko, najgorsze, że nie wiem jak Cię pocieszyć

Cytat:
śliczne ubranka

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
papeteria to wychodzi na to, że ja muszę spać na stojąco bo na lewym boku nie potrafię bo mnie serce później boli(ciśnie), może spróbuję z poduszką między nogami
ja też tak mam z tym sercem nie codziennie ale się zdarza.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:08   #371
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Oj, jestem dziś padnięta! Byłam jeszcze raz na zakupach, kupiłam dzidzi 2 pajace, 2 rampersiki, parę pieluch tetrowych, chusteczki do pupci A dla siebie witaminki, bo mam do jutra i tusz do rzęs I kupę mięcha i kiełbasy na grilla, pół wypłaty poszło... Ale cóż

lazurowa uwierz mi, ja wiem jak Ty się czujesz, mój stary był TAKI SAM, a nawet jeszcze gorszy, bo chlał do tego wszystkiego i palił niezliczone ilości papierochów, zostawiał zapalone np. na pralce, na papierze toaletowym, na parapecie i zostawały takie wypalone ślady!Zostawiał wszędzie swoje ubrania robocze całe brudne, ładował się w gumowcach do pokoju, też wszędzie pełno śrub i nieprzydatnych dupereli,po prostu szkoda słów! Buczał całą noc telewizorem na całą parę, bo był przygłuchy, a tylko ktoś spróbował mu zwrócić uwagę to mówił, że bachory i baby (chodziło o moją mamę) nie mają prawa się udzielać... Także wiem co czujesz i wiem jak to ciężko, bardzo bardzo Ci współczuję

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Prześliczne!!

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

ja też tak mam z tym sercem nie codziennie ale się zdarza.
Co do serca to mi tak czasem dziwnie szybko wali bez powodu, jak na kacu

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
he he, miałam lalkę z siusiakiem lalka miała na imię Marek
Ja miałam identyczną lalkę z pitolkiem jak na tym zdjęciu
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:11   #372
bassienkaw
Zakorzenienie

Lazurowa nie zazdroszczę sytuacji z tym co się dzieje u Ciebie w domu, tym jaki jest tata i reszta domowników... łatwo nie jest, w dodatku dochodzą inne problemy osobiste, i cała twoja sytuacja. Schody, schody, schody, ciągle pod górkę, ale mam nadzieję, że przyjdzie moment kiedy los się do Ciebie uśmiechnie, odwróci całkowicie i będzie z górki, z górki, z górki! Tego ci życzę!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:15   #373
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
lazurowa uwierz mi, ja wiem jak Ty się czujesz, mój stary był TAKI SAM, a nawet jeszcze gorszy, bo chlał do tego wszystkiego i palił niezliczone ilości papierochów, zostawiał zapalone np. na pralce, na papierze toaletowym, na parapecie i zostawały takie wypalone ślady!Zostawiał wszędzie swoje ubrania robocze całe brudne, ładował się w gumowcach do pokoju, też wszędzie pełno śrub i nieprzydatnych dupereli,po prostu szkoda słów! Buczał całą noc telewizorem na całą parę, bo był przygłuchy, a tylko ktoś spróbował mu zwrócić uwagę to mówił, że bachory i baby (chodziło o moją mamę) nie mają prawa się udzielać... Także wiem co czujesz i wiem jak to ciężko, bardzo bardzo Ci współczuję
Ehhh... to też miałaś nieciekawie.
Nie napisałam wszystkiego tak wprost jak Ty ale to tylko dlatego, że się niektórych rzeczy bardzo wstydzę. Na przykład tego, że ojciec pije. Wprawdzie pije tylko w domu, tylko piwo. Ale pije jakieś świństwo pod tytułem SuperPiwosz. Jak kończy jedną butelkę to od razu otwiera drugą. Nie wiem ile teraz wypija, nie liczę. Jak kiedyś policzyłam to było 8 pustych butelek. Nie chodzę do sklepu, w którym to kupuje, bo mi wstyd, bo wiedzą, że to mój ojciec.
Poza tym drażni mnie też kwestia higieny, ale nie chcę o tym pisać, bo spaliłabym się ze wstydu. Powiem tylko tyle, że ja obok taty nie usiądę na tej samej kanapie, zawsze gdzieś dalej na fotelu.
Możecie powiedzieć, że jestem okrutna, bo przecież nie wyrzucił mnie z domu, nie bije i nigdy nas nie bił. Ale ja z tym człowiekiem nie umiem żyć pod jednym dachem.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Lazurowa nie zazdroszczę sytuacji z tym co się dzieje u Ciebie w domu, tym jaki jest tata i reszta domowników... łatwo nie jest, w dodatku dochodzą inne problemy osobiste, i cała twoja sytuacja. Schody, schody, schody, ciągle pod górkę, ale mam nadzieję, że przyjdzie moment kiedy los się do Ciebie uśmiechnie, odwróci całkowicie i będzie z górki, z górki, z górki! Tego ci życzę!
Basiu dziękuję.
Chciałabym żeby kiedyś było z górki... ale na razie cały czas pod górę i na dodatek wiatr w oczy.
Stary 2010-04-29, 20:31   #374
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ehhh... to też miałaś nieciekawie.
Nie napisałam wszystkiego tak wprost jak Ty ale to tylko dlatego, że się niektórych rzeczy bardzo wstydzę. Na przykład tego, że ojciec pije. Wprawdzie pije tylko w domu, tylko piwo. Ale pije jakieś świństwo pod tytułem SuperPiwosz. Jak kończy jedną butelkę to od razu otwiera drugą. Nie wiem ile teraz wypija, nie liczę. Jak kiedyś policzyłam to było 8 pustych butelek. Nie chodzę do sklepu, w którym to kupuje, bo mi wstyd, bo wiedzą, że to mój ojciec.
Poza tym drażni mnie też kwestia higieny, ale nie chcę o tym pisać, bo spaliłabym się ze wstydu. Powiem tylko tyle, że ja obok taty nie usiądę na tej samej kanapie, zawsze gdzieś dalej na fotelu.
Możecie powiedzieć, że jestem okrutna, bo przecież nie wyrzucił mnie z domu, nie bije i nigdy nas nie bił. Ale ja z tym człowiekiem nie umiem żyć pod jednym dachem.
Ja też się kiedyś tego bardzo wstydziłam, w sumie do tej pory nie jest to temat do chwalenia się, ale przed Wami łatwiej jest mi się otworzyć, wyrzucić to z siebie. Poza tym jak on już nie żyje to tez jest inaczej.
Mój ojciec mył się chyba raz w tygodniu, nie używał antyperspirantów, bo mówił, że to dla świrów, łeb miał nieraz taki tłusty jakby mu ktoś olejem wysmarował (może stąd mój uraz do tłustych włosów, po prostu nienawidzę, w gimnazjum myłam włosy 2 razy dziennie, teraz ograniczam się do jednego razu), szczoteczki do zębów chyba nigdy nie miał...Nie pił nigdy sam i nie chodził pod sklep, chlał w pracy (super praca, co?PKP), dlatego nikt ie podejrzewał, że jest jaki jest, bo każdemu sąsiadowi pomagał i był miły. Mogłabym wymieniać i wymieniac, ale wiem, że nie każdą z Was to interesuje. Zycie z nim pod jednym dachem było po prostu straszne.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

A i jeszcze jedno- nie jesteś okrutna, to całkiem normalne zachowanie z Twojej strony, w pelni je rozumiem.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Będę jutro dziewczynki, nie piszczcie za dużo
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:33   #375
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja też się kiedyś tego bardzo wstydziłam, w sumie do tej pory nie jest to temat do chwalenia się, ale przed Wami łatwiej jest mi się otworzyć, wyrzucić to z siebie. Poza tym jak on już nie żyje to tez jest inaczej.
Mój ojciec mył się chyba raz w tygodniu, nie używał antyperspirantów, bo mówił, że to dla świrów, łeb miał nieraz taki tłusty jakby mu ktoś olejem wysmarował (może stąd mój uraz do tłustych włosów, po prostu nienawidzę, w gimnazjum myłam włosy 2 razy dziennie, teraz ograniczam się do jednego razu), szczoteczki do zębów chyba nigdy nie miał...Nie pił nigdy sam i nie chodził pod sklep, chlał w pracy (super praca, co?PKP), dlatego nikt ie podejrzewał, że jest jaki jest, bo każdemu sąsiadowi pomagał i był miły. Mogłabym wymieniać i wymieniac, ale wiem, że nie każdą z Was to interesuje. Zycie z nim pod jednym dachem było po prostu straszne.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

A i jeszcze jedno- nie jesteś okrutna, to całkiem normalne zachowanie z Twojej strony, w pelni je rozumiem.
Anuszka- dziękuję Ci za to co piszesz. Takie otwarcie się nie jest łatwe. Na pewno łatwiej jest to wszystko napisać niż powiedzieć komuś w cztery oczy. Chociaż pisząc o mojej rodzinie nie raz już płakałam.
Jest mi z tym wszystkim ciężko i źle ale większość z Was mnie rozumie. I dziękuję Wam za to i za wszystkie słowa pocieszenia. Dobrze, że jest to forum- może dzięki temu nie zwariuję.
Stary 2010-04-29, 20:34   #376
bassienkaw
Zakorzenienie

Ja jestem, zaglądam, ale piszę... w sumie nawet nieźle mi idzie. Mam nadzieję, że oderwanie się na zrobienie kolacji nie zaburzy tego fajnego rytmu, gdzie w miarę łatwo przychodzi pisanie...
Lazurowa wierzę, że i do Ciebie się los uśmiechnie,s erio serio

Anuszka, miłego wieczoru...

Ps. Ma ktoś ochotę na tosty?

Stary 2010-04-29, 20:36   #377
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Anuszka- do jutra

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ja jestem, zaglądam, ale piszę... w sumie nawet nieźle mi idzie. Mam nadzieję, że oderwanie się na zrobienie kolacji nie zaburzy tego fajnego rytmu, gdzie w miarę łatwo przychodzi pisanie...
Lazurowa wierzę, że i do Ciebie się los uśmiechnie,s erio serio

Anuszka, miłego wieczoru...

Ps. Ma ktoś ochotę na tosty?
Smacznej kolacyjki Basiu. Ja w nerwach i stresie odrzucam każde możliwe jedzenie.
Stary 2010-04-29, 20:39   #378
karolcia228
Zakorzenienie

A moze gruszke??
My wlasnie troszke poszpachlowalismy dziurki w pokoju, a jutro malowanie
Kupiłam sobie dzis fajne lakierki do paznokci

Stary 2010-04-29, 20:45   #379
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Cartersa pod bokiem. Mają takie śliczniaste rzeczy niektóre (śliczny ten zestaw ze słonikiem)
Carters to jedna z moich ulubionych marek tutaj. Po pierwsze ciuszki sa przesliczne, po drugie dobre gatunkowo, a po trzecie cena jest na normalna kieszen.

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ty juz tyle tego masz, że szok, rekord pobijasz czy kupujesz też od razu dla mojej córci? Nie krępuj się, już możesz zacząć wysyłać
Kochana zaloze sie, ze czesc dziewczyn ma tu wiecej ciuszkow ode mnie Ja wcale az tak duzo nie mam, a kupowalam od razu tez wieksze.

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Alguien - śliczne te twoje zakupy, ja tez mam kilka sukienek, chcialam dzis cos kupic, ale nic nie wpadlo mi w oko
Ja sie zdecydowalam, bo az buzia sie sama usmiecha na takie cuda, no a ceny za cale takie zestawy byly na poziomie $5-$7 !! Grzechem byloby nie kupic
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:49   #380
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
zabrałam się za prasowanie pieluszek... Zostało jeszcze 28

Siala - to chyba ty jesteś fanką prasowania?? Wzięłabyś trochę ode mnie
Tak, ja i prasowanie
W życiu uprasowałam raz jedną koszulkę mężowi i była jeszcze bardziej chyba wygnieciona niż przed prasowaniem xD

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
mam świetną deskę a żelazko jeszcze lepsze a prasować nie cierpie

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

a do kogo podobny do mamusi ?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

misiulka, marta, anoxa,bajka ,roztrzepaniec
siala brzuch wrzucałam niedawno, ale może jutro obfoce
koniecznie zdaj relacje z oględzin wózkowych....
lilka hehe no ładnie z tym potworem mnie ta pępowina troche przeraża że dziecko się nią tak bawi etc....troche strach
jeżeli kupiłaś termometr babyono to podobno jest super
bajka śliczny brzuś i niunia
Wrzucaj foty wrzucaj
Zwiedziłam całą Częstochowę i obejrzałam miliardy wózków.. zdecydowałam się na Bebetto Vulcano - cena 1200zł z fotelikiem i wszystkim, sprzedawcy mówili, ż ejest bardzo podobny i porównywalny do Jedo Fyn 4 ale tańszy. Znacie Vulcano? Macie jakies opinie na jego temat?
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no to i ja sie melduje w nowej czesci

od wczoraj mnie nie bylo a tu 13 stron... nie nadrobie niestety.

farminko czytalam o twojej uczelni. to jakas paranoja. to mialas ze szpitala na te zajecia przepustke wziac czy co mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana

siedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc

no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
Świetnie wyglądasz! I chyba tylko brzuszek ci wysadza bo po niczym innym nie widać
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...

Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza.
Wg. włosy masz super, ja bym nic nie zmieniała.
Cytat:
Wczoraj kupilam koszule do szpitala (niby nie potrzebuje, ale wole w swojej jednak, bo te szpitalne maja piekne rozciecie z tylu ) i stanik do karmienia. I taki jak dokladnie chcialam czyli usztywniany, bo ja miekkich nie nosze Takze chyba jestem gotowa do szpitala. Co nie znaczy, ze jeszcze sie wybieram haha
Jaki ten stanik? Allegrowy czy w jakimś sklepie? Ja kupiłam z odpinanymi cyckami do karmienia ale jest miękki - całe 12zł dałam w sklepie za niego
Ale zainteresował mnie ten usztywniany, masz może jakiś namiar na niego i cenowo jak stoi?

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:55   #381
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A moze gruszke??
My wlasnie troszke poszpachlowalismy dziurki w pokoju, a jutro malowanie
Kupiłam sobie dzis fajne lakierki do paznokci
Oj to współczuje, ja dopiero co skończyłąm remont. Ale fajnie sobie tak odświeżyć mieszkanko. Zawsze można cos pozmieniać, dokupić.
Ja mam manie kupowania lakierów, chociaż muszę paznokcie doprowadzić do porządku, bo mi sie rozdwajają.

Cytat:

Ja sie zdecydowalam, bo az buzia sie sama usmiecha na takie cuda, no a ceny za cale takie zestawy byly na poziomie $5-$7 !! Grzechem byloby nie kupic
No grzech, grzech
Stary 2010-04-29, 21:02   #382
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ah i miałam napisać, że już drugi dzień mam w lewej ręce takie drętwienie... dwa ostatnie palce jakby całe w "mrówkach" i czasem nogi mam takie własnie :/

A co do spania, nie ma opcji nawet poleżenia na plecach, kręgosłup boli tak, że ani pół minuty nie wyleżę na plecach. Nie wiem jak urodzę skoro wymuszona jest taka pozycja.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:04   #383
kashha
Zadomowienie

Dziewczyny w końcu Was nadrobiłam....
I od czego tu zacząć...
Problemy lokalowe staramy się rozwiązać jakoś wspólnie z rodzicami M i moją mamą, w grę wchodzi wynajęcie lub kupienie mieszkania... wynajęcie jest prostsze, zakup ma więcej plusów, ale jest też bardziej skomplikowany ze względu na moje obecne układy z M.
Powiem tak, że jego propozycja dla mnie jest w chwili obecnej nie do przyjęcia, fajnie że tak pomyślał, ale... nie wiem co na to jego dziewczyna, czy to aktualne jeszcze... samą mnie to zastanawia, bo momentami mi się wydaje, że ona albo jest baaaaaaaaardzo wyrozumiała jeśli chodzi o jego sytuację, albo jej poprostu nie ma... nie wiem...
Maćkowi na pewne rzeczy pomału otwierają się oczy, już teraz nie ma problemu z tym żeby pogłaskać mnie po brzuchu... nawet nie pyta czy może, poprostu kładzie rękę na brzuchu. Wczoraj kiedy odprowadzał mnie do domu schylił się i pocałował w brzuch... hmmm
Jutro idziemy na badanie glukoza... i po zwolnienie lekarskie...
Po weekendzie zakupy, bo w końcu trzeba zacząć torbę pakować i jeszcze jedno... rodzice M chcą zorganizować wakacje przed moim rozwiązaniem gdzieś w górach, żebym wyjechała, odpoczęła, nie siedziała w mieście... i chyba tyle...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:09   #384
bassienkaw
Zakorzenienie

aaa właśnie ja jutro też idę na badania... morfologia, mocz i obciążenie glukozą...

poza tym otwieram właśnie karmi... miałam otworzyć po jednym podrozdziale, ale wkońcu napisałam dwa i otwieram po dwóch na dzisiaj został mi jeszcze co najmniej jeden i chciałabym zaczać chociaż ostatni z drugiego rozdziału...
Planuje do powrotu Łucji, czyli do jutrzejszego popołudnia mieć zakończone dwa całe rozdziały

Stary 2010-04-29, 21:21   #385
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny ja tylko na chwile jutro was bede nadrabiala a wiec dzidzia zdrowa nadal jest synkiem i po tych zdjeciach mysle ze nic sie nie zmieni piekne jajuszka bylo widac niestety fotki buzki nie mam bo maly wcisnal glowke w miejsce gdzie prawie plynow nie bylo i za chiny zdjecie nie chcialo wyjsc jedynie raczki poogladalismy i inne czesci ciala a buzke chowal godzine na tym usg siedzialam i umowilam sie z pania doktor ze nastepnym razem bedzemy probowac bo synek jest malym uparciuchem i jak sie probowalam przewracac an boki zeby sie pokazal to sie jeszcze bardziej chowac no i wazne to jest to ze nasz klocus ma juz 1600gram pani doktor mowi ze w normie i ulozyl sie glowka w dol
jutro was bede nadrabiala a narazie dobranoc
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:27   #386
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tylko na chwile jutro was bede nadrabiala a wiec dzidzia zdrowa nadal jest synkiem i po tych zdjeciach mysle ze nic sie nie zmieni piekne jajuszka bylo widac niestety fotki buzki nie mam bo maly wcisnal glowke w miejsce gdzie prawie plynow nie bylo i za chiny zdjecie nie chcialo wyjsc jedynie raczki poogladalismy i inne czesci ciala a buzke chowal godzine na tym usg siedzialam i umowilam sie z pania doktor ze nastepnym razem bedzemy probowac bo synek jest malym uparciuchem i jak sie probowalam przewracac an boki zeby sie pokazal to sie jeszcze bardziej chowac no i wazne to jest to ze nasz klocus ma juz 1600gram pani doktor mowi ze w normie i ulozyl sie glowka w dol
Super, że wszystko ok i że synek zdrowy
Dobrej nocki. Odpocznij, bo pewnie miałaś dużo wrażeń.
Stary 2010-04-29, 21:30   #387
bassienkaw
Zakorzenienie

Anoxa super, ze wsyzstko dobrze, że facet pozostaje facecikiem, a to, że przekorny jest to nieraz i tak się zdarza. Ja chodząc w ciąży z Łucją nie mogłam dowiedzieć się co tam pod serduszkiem noszę, bo dziecko nasze tak się wykręcało cały czas, że nie było widac... krzyżowało nogi i wogole... dopiero jakos po 25 czy 26 tygodniu pierwszy raz udało się zajrzec między nogi

Stary 2010-04-29, 21:41   #388
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to współczuje, ja dopiero co skończyłąm remont. Ale fajnie sobie tak odświeżyć mieszkanko. Zawsze można cos pozmieniać, dokupić.
Ja mam manie kupowania lakierów, chociaż muszę paznokcie doprowadzić do porządku, bo mi sie rozdwajają.

No grzech, grzech
A niebedzie tak zle, mamy nie duza sypialnie wiec zajmie nam to jedno popoludnie, bo to tylko pomalowanie, a uzywamy farb dulux wiec pojdzie sprawnie
Ja przez 6 lat nosilam tipsy, ale teraz posciagalam, a w ciazy mam super paznokcie wiec nosze krotkie i odrastaja sobie: ) nie sa nawet zniszczone
I lubie dbac o paznokietki, kupilam sobie czerwony, fioletowy i taki brazowy cieslity lakierek, bede sobie zmieniac
Paznokcie to moja mala opsesja

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
Super, że wszystko oki To do juterka

A u mnie jest tak cieplo, ze szok...duszno i wogole jakos...
Zjadlam sobie marchewke z jabkiem, mala zaczela kopac

Stary 2010-04-29, 21:49   #389
itakasia
Zakorzenienie

pisarki
Zuzia

bardzi sie ciesze ze wychodzisz
papeteria
super fotka
anuszka
pieknie wygladaszsliczna z ciebie kobieta
anoxa
wow, to rzeczywiscie sporo wazy. i super ze zdrowy
Alguien
piekne zakupy
Idealne
bardzo ladne wloski
kasha
trzymam kciuki za poprawne stosunki
lazurowa
bardzo mi przykro, domyslam sie jak ci ciezko, nie wiem jakbym to wytrzymala
Stary 2010-04-29, 21:51   #390
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Wg. włosy masz super, ja bym nic nie zmieniała.

Ale zainteresował mnie ten usztywniany, masz może jakiś namiar na niego i cenowo jak stoi?
Dzieki
hmm usztywniany stanik do karmienia.. tez chce! idzie taki w sklepach normalnych dostac?
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości