|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
A mnie się marzy duża flaszka Musc Ravageur
![]() Wątku działaj |
|
|
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja marzę aby poczta przyśpieszyła i jeszcze dziś dostarczyli mi mój Ambre Sultan
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z marzeń została mi tylko Stella EdP, ale ile kusidełek przeróżnych, tego nie zliczę Marzenie jeszcze mam, by wszystko bezpiecznie dotarło
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-04-29 o 21:15 |
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. DKNY Love From NY 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Boss Essence de Femme 7. Euphoria EDT 8. Perły 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. 212 On Ice 12. Salvatore Ferragamo Tuscan Soul |
|
|
|
|
#1355 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1.Musc Maori (za tydzień będzie już w moich łapkach )2. Cinamon bun - muszę jednak z niego zrezygnować, uczulił mnie, więc wielkiej buteleczki nie będzie ![]() 3.Flowerbomb edt 4. Euphoria blossom CK 5. Un jardin sur le Nil Hermes 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )7. Eternity CK 8. So Elixir YR 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku (w czerwcu rozbiórka 10. Young sexy lovely YSL 11. Flowerbomb extreme 12. Jungle Elephant Kenzo 13. Belle de Minuit 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno )15. Magnetic beat Escada 16. Poznać Fumidusa (chciaż kropelkę przygarnąć) 17. Angel violette - dzisiaj kliknęłam na Allegro używkę ![]() Lista długa(to tylko plany na ten rok), reszta jest w kajeciku ![]() Ale dużo udaje mi się realizować, wątek pomaga |
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
AA Pamplelune
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Konto usunięte
|
moja lista to:
Bois d'Encens Armani Prive - kupię za granicą (odkładam na czas po studiach) Cardinal Heeley Gaiac Micallef - zbyt nijaki Ambre Soie Armani Prive - zostanie w moich marzeniach - podróż za granicę i wtedy go zdobędę) Chergui Lutens - jakiś taki niemrawy na mnie Olivier Durbano Black Tourmaline - podobno nowa wersja jest bardziej babska ![]() Lalique Encre Noire Serge Lutens Rousse - to samo co chergui Micallef Night Aoud - to samo Parfums d'Empire Ambre Russe L'Artisan Parfumeur Safran Troublant - za słodki Penhaligon's Elixir - za słodki Satellite, Padparadscha Stara BC Chanel, Egoiste (klasyk) Armani, Attitude Extreme dużo próbek usuwam dodaję znaki zapytania w marzeniach I dużo w marzeniach zapachów zdecydowanych i męskich Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-05-02 o 21:59 |
|
|
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
Belle de Minuit
Ginestet Savignone Wątku dzi ałaj
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę o duzej flaszce Back to Black ale... nic z tego nie będzie ponieważ zapach jest skandalicznie nietrwały, za te pieniądze oczekuję czegoś więcej... tak więc marzę o zapachu podobnym ale trwałym
I jeszcze marzę o znalezieniu zapachu pomarańczy w perfumach, pomarańczy soczystej, z gorzką nutą, mocnej i trwałej pomarańczy...
Edytowane przez renia30 Czas edycji: 2010-05-02 o 16:58 |
|
|
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
Jest wiele zapachów które chętnie bym widziała w swojej kolekcji ale na dzień dzisiejszy tym jedynym o którym marzę jest Kenzo Jungle Tigre
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
1. Gaiac
2. 1270 Frapin I to na razie tyle. Kiedyś je rozbiorę. A teraz wątku
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. DKNY Love From NY 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Boss Essence de Femme 7. Euphoria EDT 8. Perły 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. 212 On Ice 12. Salvatore Ferragamo Tuscan Soul 13. Tommy Hilfiger Dreaming 14. Tommy Hilfiger Freedom for her 15. Tommy Hilfiger T girl 16. Tommy Hilfiger Tommy Girl 17. Tommy Hilfiger Tommy Girl 10 18. Tommy Hilfiger Tommy Girl Jeans 19. Tommy Hilfiger Tommy True Star 20. Tommy Hilfiger Tommy True Star Gold |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Dawno się tu nie wpisywałam
![]() Moje muszmiecie: - zapas Emporio Armani Night - zapas Betty Barclay n 2 - Escada Magnetism - Lacoste Pour Femme - Flowerbomb EDT
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek działa Dzisiaj upolowałam Etro Messe de Minuit Na liście zostaje : Holy Smoke Timbuktu ![]()
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista póki co niezmienna niestety:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekałam, czekałam - i się nie doczekałam ![]() Wąteczek coś się popsuł... ![]() Ale jeszcze raz ładnie proszę ![]() A gdyby z tym jakoś tak za trudno było, to chociaż Dirty English - Juicy Couture na otarcie łez
|
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
1. odlewka Coco Mademoiselle edp
2. Moschino I love love |
|
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
A tak wiosennie i na już teraz zaraz
.Miss Dior Cherie L'eau Euphoria Blossom Beyonce Heat. I jeszcze półtorej tygodnia do wypłaty
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obecnie mam jedno marzenie- kupić za rozsądną cenę flakonik perfum w olejku Nerval Moschus Wild Love
A może znacie jakiś podobny zapach do nich?
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Wygrać w konkursie na wizażu. Klikaniowym
|
|
|
#1374 |
|
never say no to panda
|
ostatnimi czasy pojawiło się tego trochę - część już nawet zdążyłam zapomnieć
(widać nie wychodzi mi brak muszmieciów)M. Storer - Winterstar (w ciemno, jedynie po opiniach wynalezionych w necie... chyba ziści się najszybciej )SmellBent - Elf-Fulfilling Prophecy (bo odnalazłam pierniczek jeszcze doskonalszy od Un Crime )
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale mówisz, że doskonalszy pierniczek od Un Crime Exotique? A gdzie to można nabyć i za ile ?---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Już znalazłam gdzie i za ile .
|
|
|
|
|
|
#1376 |
|
never say no to panda
|
na Lucky 8ml - 20$ (chyba skuszę się na jednopaczkowe zakupy majowe
) - http://www.luckyscent.com/shop/secti..._Prophecy.htmlgeneralnie mniej słodki od Un Crime i bardziej kojarzy mi się z takim piernikiem świątecznym, niż pierniczkiem toruńskim ![]() jest to to w postaci jakowegoś olejku - a trwałe jak cholera, więc nie wiem, czy powinnam brać 2 x 8ml, czy jedna 8ml fioleczka mi wystarczy
|
|
|
#1377 |
|
Konto usunięte
|
moja lista to:
Bois d'Encens Armani Prive - kupię za granicą (odkładam na czas po studiach) Cardinal Heeley Ambre Soie Armani Prive - zostanie w moich marzeniach - podróż za granicę i wtedy go zdobędę) Lalique Encre Noire Parfums d'Empire Ambre Russe Satellite, Padparadscha Stara BC Chanel, Egoiste (klasyk) Armani, Attitude Extreme Burberry London dla niego i Comme un Evidence Homme od YR dużo próbek usuwam dodaję znaki zapytania w marzeniach I dużo w marzeniach zapachów zdecydowanych i męskich |
|
|
|
|
#1378 |
|
BAN stały
|
Sensuous
Chergui Serge Noire I może jeszcze Dolce Vita. |
|
|
|
|
#1379 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Nasomatto - Absinth Frapin - 1270 a tak w ogóle, chciałabym zrobić kolejną rewolucję w swoich flachonach i pozbyć się przynajmniej połowy... a tak widzę, że nie mam serca się tej "przynajmniej połowy" pozbywać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

)
)

w wątku rozbiórkowym jestem zapisana na 40 ml z flaszką