![]() |
#631 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
'Chcesz ze mnie kpić?! Nie poczuje NIC . Jak nie powiedziałeś tego w ryj, to nie powiedziałeś NIC...! ' ' Noo pokaż na co Cię stać... !? Uderz mnie w twarz...!Wyzwij od szmat...!Ja i tak kotku... Wybuchnę Ci śmiechem w twarz !!! haaaaaa... ' ' Kocham patrzeć jak podziwiasz mnie z zazdrością ! Kocham patrzeć jak mierzysz mnie wzrokiem ! Kocham patrzeć jak męczysz się aby mi dorównać ! ' ' Zanim puścisz famę na całe miasto, zanim zgubi ciebie ślepa zazdrość, zanim powiesz na mój temat tanie kłamstwo, przejdź się w moich butach i poczuj sam to! ' Może coś się przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko to mi się przypomniało ![]() ' .ucałować blask słońca, śmiać się bez końca. ' ' zabawnie tak oddychać przez różową słomkę ' ' Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. ' ` a Ty zaczaruj mnie ,a Ty mi zawróć w gŁowie! ' ;** ' Pozwol kazdemu dniu stac się tym najpiękniejszym .. ' 'I nawet niebo wydaje się byc tak niedaleko' ![]() ' I’m so lucky lucky.. ' ![]() ‘Szczęśliwa i już promienieje.. szczęśliwa i wciąż się śmieje’ ![]() Bo Ktoś Sprawia, że ten uśmiech się pojawia.... ![]() ' Nie wiem co pije, ale jeśli to miłość to proszę mi dolać .. ‘ ![]() Siódme niebo to przy Tobie zwykła chmurka ![]() ' Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. ' Może coś Ci się spodoba ![]()
![]() |
![]() |
#632 |
Przyczajenie
|
dziękuję baaaardzo!
![]() a macie może coś jeszcze o Aniołach ? jako wspaniali przyjaciele. i jakieś podpisy do zdjęcia z przyjaciółmi. mogą być teksty piosenek , wszystko ca macie! moje perełki. <3
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę wszystko co macie smutnego.pesymistycznego .wasze nie wasza, stare czy nowe . proszę.
![]()
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przyjaciele są jak anioły, podniosą Cię kiedy upadniesz Każdy z nas rodzi się z jednym skrzydłem, jeśli chcemy polecieć, musimy bardzo mocno się objąć więcej nie pamiętam i nie chce mi się szukać ![]() Coś o tym, że moja mama nazwała mnie egoistką, bo chciałam żeby mi kupiła lustrzankę, a ja bym jej po 18 (w lipcu) oddała. Coś ogólnie, że jest mi źle. Totalny dołek, chce mi się tylko ryczeć ![]()
![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu.' ' bywają dni, w których uśmiechem musisz zakrywać łzy.. ' '...Jak na deszczu zła cały ten świat nie znaczy nic, a nic...' ' Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować ' ' Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.' ‘Cicho jakby cały świat zgasił światło poszedł spać.’ „Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.” ' Z rozmazanym tuszem, czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała, że życie jest piękne...' ' [...] lecz to nie miało znaczenia. Trzeba zakasać rękawy, zacisnąć zęby i twardo dążyć do wyznaczonego celu. Życie nie jest lekkie ani sprawiedliwe. '
![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
Mogła bym prosić o opisy że nie jestem nikomu potrzebna , że nie jestem u nikogo najwazniejsza , że życie jest mi obojetne takie niedosłowne ii takie noo orginalne jakby
![]() Bardzo proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczynki proszę o życzeni urodzinowe..
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia, szczęścia pomarańczy niech ci (imię faceta, bądź nauczyciela
![]() Przyszedł mi tylko taki do głowy ![]()
![]() |
#639 |
Raczkowanie
|
Kochane!
A macie pomysł na opis,że już jutro rozpoczynam dłuuuuugi weekend majowy i że czuję że będzie za***i.cie? ![]() + jakieś imprezowe. Dziękuję panienkom,za ostatnią odpowiedź. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w stylu, że u mnie impreza i można wpadać ![]()
![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
dziewczynki... mam taką sprawę. niedługo będzie 18msc odkąd zerwałam z moim chłopakiem. ciągle tego żałuje. ale miałam kilka przykrych sytuacji z nim... powyzywał mnie i w ogóle. ale ja wiem, że nieważne co zrobi zawsze będzie mógł do mnie wrócić... coś o tym że bardzo żałuje i że choć minęło tyle czasu to chciałabym spróbować jeszcze raz. wtedy nie rozumiałam, że mam coś tak cennego i o to nie dbałam. poznałam go na imprezie więc może być coś w rodzaju: "jedna impreza a tak wiele zmieniła w moim życiu''
albo "kocham cie. kocham cie najbardziej na świecie. i wiem, że nie ważne co zrobisz zawsze będziesz mógł do mnie wrócić. kocham cie.'' mam nadzieję, że coś wymyślicie. i dziękuje wszystkim, które mi pomogły w poprzedniej sprawie. ![]() ![]() boskie jesteście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Poprostu żyć nie umierać.. Nie śmierć jest bolesna, chociaż jestem gotowa by to znieść . Obojętność...Cudowne uczucie. Chciałabym być dla kogoś najważniejszą, tą jedyną. Zero orginalności... totalny brak weny chyba mi ta ciepło mózg zabrało. ![]() Cytat:
A to zabieram...Czuj się okradziona. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() potrzebuję opisu! jak zwykle ![]() prośba ![]() więc. dziś nareszcie powiedziałam takiemu jednemu ze mi sie podoba ![]() i ciesze się ze on o tym wie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
a taki że jestem megaa wk*******?
![]() |
#645 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nareszcie to zrobiłam. Nareszcie się odważyłam. Lżej mi na sercu kiedy o tym wiesz. Tak, przemyśl to sobie. Tak, tak, ja też się ciesze . I to cudowne uczucie, że ty wiesz . Dobrze że jesteś tego świadom, teraz mogę powiedzieć, że uczyniłam ten pierwszy krok, do naszego związku. A tak cała szczęśliwa. Podobasz mi się... Idę krzyczeć na dwór ,,życie jest piękne", a co najlepsze bez odrobiny sarkazmu . kochana gratuluje odwagi, też bym chciała umieć tak wyznać. A co do opisów to nie wiem, ale może coś się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Kaarooolinaax3
Anonim12 Dziękuje Słoneczka ! <3 więcej proszę ;* ogolnie takich optymistycznych ![]()
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że się nie udzielam, tylko tak od razu z prośbą moje drogie ;*
Potrzebuję opisy o tym, że mam dzisiaj imieniny i robię z przyjaciółkami małą imprezkę i że mam zamiar się super bawić, taki wiecie ''babski wieczór'' ;D Bardzo proszęęęęę ;* ![]()
![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
Kasiaa8:
Imieninowo... Z nimi. Piwo jest warte od 3zł, a kufer 35zł impreza z przyjaciółmi powyżej 100zł, a wrażenia bezcenne Bądz na poziomie i trzymaj się w pionie! - baluujemy Babski wieczorek. ploteczki te sprawy.. Imieninuję. ![]() czarnuuula: Do końca ręka w rękę. Aż do nieba bram. I życie takie jakieś piękniejsze. Wszystko się układa, a życie nabiera piękniejszych barw.
![]() |
#649 |
Rozeznanie
|
Kochane
![]() Potrzebuję opisów takich żeby on do mnie napisał. Takich żeby wręcz nie mógł się powstrzymać . I żeby nie było on chce zemną pisać tylko się wstydzi napisać pierwszy, wiem to bo sam mi powiedział. Tłumaczy się tym że podobno ja mogę nie mieć czasu żeby z nim pisać. No i takie też by się przydały ze z nim to mogę zawsze pisać. ;* Kochane na wasze prośby postaram się odpowiedzieć później. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
BAN stały
|
cos o tym ze ladnie sobie dam dzisiaj w palnik i nic mnie nie bedzie obchodzic%%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt mnie nie widzi.. ;(
![]() |
![]() |
#652 | |
Raczkowanie
|
oo dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Dziękuję, fantastyczny ![]()
![]() |
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
A macie coś w stylu :
` A na weekend majowy życzę wszystkim jak najgorszej pogody. ` ;DD
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
kochane moje!
![]() coś o tym, że bez niego jest źle? chodzi o przyjaciela jakby co. ^^ i kolejny miesiąc będzie daleko stąd... i że cholernie za nim tęsknię. baardzo ważne. ![]() z góry dziękuję słoneczka. ![]()
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Look Into my eyes and tell me what are u see . A może wpadniesz do mnie.....policzymy gwiazdy ? ![]() Czy zaufasz takiej mnie ? -A gdy zamknę oczy, to nie znikniesz? Co tak na prawdę myślisz kiedy na mnie patrzysz ? Jesteś aż tak kochany jak mi się wydaje? A jak Ci dam buziaka to pójdziesz ze mną na koniec świata ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Tak bardzo brakuje mi Ciebie . Nie mam komu się zwierzyć.Nie mam komu zaufać.
...''I look upon to see the stars.. I miss you.. by my side.. ..'' ( Patrzę i widzę gwiazdy, tęsknię za Tobą bądź obok mnie....) niby jest wszystko ok . śmieje . uśmiecha się . a jak zostaje sama siada cichutko w kącie i płacze . płacze tęsknotą za przyjacielem . hmm takie tęskniące... nie moje .... ![]() ![]()
![]() |
#659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
'być tak radośnie niedorosłą. Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć ! Posiadam, 100% Szczęścia.. ; * Zaklepane! Nareszcie przyszło: moje szczęście! Pozytywnie nastawiona, i tak już zostanie, wbrew wszystkiemu Pozytywnego coś... : )) Optymizmu nigdy za wiele! : D Znowu wszystko we mnie tańczy pozytywnie! do odwołania optymistycznie i radośnie! oczy wypełnione czystą radością... we włosy wplatam radości i z wiatrem boso tańczę... Szczęście to ta chwila, co trwa z premedytacją jestem szczęśliwa! biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany jestem tak pełna optymizmu, że ani krzty więcej nie zmieszczę Szczęsciem i radością zapowietrzona... Dni, co tak intensywnie pachną uśmiechem a serce usmiechem po brzegi wypełnione i więcej radości nie upchnę w sobie... nie zmieści się i tyle ![]() ta co z radością uśmiecha się do obcych ludzi na ulicy... trochę optymizmu, szczypta nadziei, garść usmiechu... ot cała ja ![]() bo mnie na uśmiech zawsze stać ![]() Wszystko z wizazu ![]() ![]() Edytowane przez Anonim12 Czas edycji: 2010-04-30 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
witajcie!
i ja mam prośbę;-) chodzi o opisy wiosenno-optymistyczne. ![]() ![]() Dzięki z góry! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.