|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
natomiast takiego zachowania jak Twoje nie praktykuję tzn. nie wiem, jak to ująć, żeby nie zabrzmiało jak atak - broń Boże! po prostu moim zdaniem spotykaniem sam na sam dajesz mu nadzieję, on to tak odbiera, i wiesz o tym. miałam parę razy takie sytuacje i już nigdy do nich nie dopuszczę. to miłe mieć kumpla, który się w Tobie podkochuje, a nawet który po prostu na Ciebie leci. ale niemiłe jest łamanie komuś serca. powtarzam: nie ma przyjaźni damsko-męskiej (poza rodziną i związkiem, w którym być musi). Dla mnie to nie jest fair. |
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Chciałam mu to dać 3 maja ale Tż przyjedzie pewnie jutro lub w sobotę i nie wytrzymam i dam mu wcześniej
![]() Ciekawe co powiem na to , czy usiądzie i będzie czytał .... |
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołku cudowny prezent bardzo sie postarałaś
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zrobić pyszną kolację ale nie wiem co zrobić .
myślałam nad tym http://kuchniaolicruz.bloog.pl/id,30...wka,index.html ale z tego co wiem to pewnie drogie są śliwki i morele suszone ? Może możecie mi jakiś ciekawy przepis podsunąć do szynki lub schabu .Myślałam do tego zrobić frytki lub pieczone ziemniaki . I jeszcze na jakąś pyszną surówke przepis by mi się przydał
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Naj
![]() my mamy w sklepie taka farbe z firmy chi ktora rozjasnia sama do 8 tonow :P i moja kolezanka z ciemnego brazu..rozjasniajac raz na 15 min zeby nie zniszczyc wlosow..pozniej nalozyla ta farbe i byla blond bez wielkiego uszczerbku dla wlosow hehe wiec jakby co to wiesz...pomozemy wrocic do blondu szybko hehe
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja mam aktualnie 3 kolegów, którzy się we mnie kochają. Wszyscy są fajni. Ja ich lubię, oni mnie, mamy wyjaśnioną sytuację między nami i to czy chcą się ze mną spotykać czy nie pozostawiłam do ich wyboru.
Wydaje mi się, że nie ma sensu niespotykanie się, zrywanie kontaktu itdl tylko dlatego, że facet się we mnie kocha. Przyjaźń.... według mnie nawet między osobnikami tej samej płci nie istnieje takie zjawisko, więc nie ma sensu mówić o przyjaźni damsko- męskiej w tym wypadku. Rozmawiałam kiedyś z Adrianem i stwierdził, że mimo wszystko woli się ze mną spotykać, rozmawiać itd bo to po prostu lubi, bez względu na to czy będzie z tego coś więcej czy nie. Jego wybór. A że ja nie praktykuję uciekania przed kimś tylko dlatego, że się we mnie podkochuje.... no cóż, jeśli będzie miał nadzieje to trudno- będzie je miał na własne życzenie. [jakbym się miała nie spotykać z chłopakami którzy się we mnie podkochują to praktycznie cały czas siedziałabym w domu i z nikim nie rozmawiała]
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też, pewnie to coś bardzoo intymnego
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, zaznaczone strzałką rządzi
![]() candy, a drogie to to? bo jak się farbnę na rudo (a zrobię to ), to jak mi się znudzi, chętnie skorzystam ja nie cierpię jak mi rudy się robi taki pomarańczowy jak tło buttona "Wyślij odpowiedź" (przy zwykłym layoucie) na Wizażu
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, no jest fajny. Wcześniej go uważałam za udupa, ale jak się rozkręci to jest całkiem ok
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Taaaa a takie są zawsze najciekawsze ![]() Candy, a jak mam niefarbowane włosy to to coś też mi je rozjaśni? Bo ja bym chciała tak gdzies o ton rozjaśnić swoją czuprynę
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak
![]() W ogóle nie wytrzymałam i pocieniowałam sobie dziś sama włosy trochę i od razy mi ulżyło i się bardziej sobie podobam ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Może też zaznaczyć tu to na czerwono to ?Wtedy na pewno ten punkt zauważy
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
anioku, swietne
![]() a ty obraczke nosisz? i to jeszcze na lewej rece??? (na lewej nosza wdowy)
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie miałam zamiaru Cię atakować, absolutnie. naprawdę. po prostu myślałam, że on czy tam reszta nie mają świadomości, że Ty wiesz. ja po tym, jak się dowiadywałam czy też rozumiałam, że facet coś tam do mnie ma, a ja nic, to mu mówiłam wprost, że jeśli chce się ze mną widywać, to bez komplementów - ma mnie traktować jak kumpla, a kumplowi by nie powiedział chyba: "uwielbiam być przy Tobie". reszta to kwestia charakteru. mnie było po prostu niezręcznie widywać się sam na sam z kolesiem, o którym wiem, że coś tenges. po prostu czułam się źle, bałam się, że takie spotkanie może odebrać inaczej, mimo że mówię mu wprost, jak jest. i w większym gronie chętnie się zawsze spotykałam. z dwoma dalej się widuję i tak jak mówię - jeśli oboje uważacie, że sprawa jest jasna i Wam z tym dobrze, to super najważniejsze by nie było niezręcznie
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..ta farba rozjasnia do 8 tonow takze Olu...chyba za mocne by bylo jednak
bo kiedy by tu to zmyc zeby uzyskac jeden ton jasniejsze wlosy co prawda sa rozne kolory tej farby wiec moze by sie jakis odcien dobralo ![]() Naj..rozjasniacz taki porzadny zeby nie popalil z alfaparf 'u to..10 zl za saszetke..ale starczy ona spokojnie na cala glowe do tego trzeba wode kupic wiec albo mala 120 ml..za 3,50 az albo 1 l za 10 zl ( pozniej do farby ta woda idzie tez bo wymieszac trzeba a sama farba kosztuje cos ok 33 zl a nazywa sie Chi infra
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
Cytat:
![]() byś pokazała zdjecie w nowej fryzurce a nie
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Lubie ją , zawsze się nią bawię noooo. Ale jak będzie pierścionek zaręczynowy to się jej pozbędę daje słowo
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale ci najlepsi kumple (przeca napisałam że jest ich w sumie 3 z czego jeden to Adi- a 3 to jeszcze nie "wszyscy"
)Jeden w Leżajsku, którego uwielbiam i jeden tutaj, w Lublinie, który mi płaci za taksówki, żebym do niego przyjechała, daje pół łóżka, zebym nie musiała w nocy wracać do domu itd. No niestety ale ci najlepsi się we mnie kochają i o tych właśnie mówię. Bo ze wszystkimi innymi spotykam się przez nich/dzięki nim.
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że każdy nosi tak jak lubi. Mówi się, że zaręczynowy pierścionek powinien być na sercecznym palcu- ja wolałabym na środkowym nosić i jeśli kiedyś takowy dostanę to będzie na środkowym. A obrączka- moja mama nosi ślubną obrączkę na lewej ręce i wdową absolutnie nie jest.
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olu no i znowu - kwestia charakteru (absolutnie nie wartościuję, czy to dobrze, czy źle, po prostu inaczej): ja nie wyobrażam sobie spać w łóżku z kimś, o kim wiem, że się we mnie kocha. źle bym się z tym czuła. jeśli Ty uważasz,że jest OK - on też, to tym bardziej super ja zrezygnowałam z "intensywnych" znajomości na rzecz po prostu kolegowania grupowego, trochę tego żałuję. ale taki mam charakter ![]() no i teraz to już w ogóle będąc w związku na piwo chodzę tylko w grupie. Często samych facetów, ale jednak grupowo. właśnie dlatego, że uważam, że spotykanie się sam na sam wiąze się z wysyłaniem sygnału, najczęściej niechcący, że chcę czegoś więcej niż koleżeństwa. nie chciałabym, by luby umawiał się z koleżanką jakąkolwiek, bo obawiam się nie o to, że mnie zdradzi, ale że ona może coś pomyśleć, poczuć itp. nie chciałabym po prostu być w takiej sytuacji (a raz byłam, mając lat 15 - moze to tak na mnie wpłynęło )
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-29 o 22:49 |
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
nie bój sie
sprawdź ![]() zawsze to inaczej mogłabyś pokazać Nam
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
madziu, sprawdziłam - promotorka nie odpisała
cóż, odczytam w poniedziałek ![]() a teraz idę myć gary i pakować się na łykend może jutro zajrzę, ale jakby co, to udanego długiego łykendu! na jeden dzień przynajmniej jedna zaręczona ma być!
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece do wyrka
![]() dobraaanoc kobietki
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, a Ty musiałaś iść jakoś do oprawienia tego w książeczkę ? Śliczne
ale bardzo intrygują mnie zakryte pozycje ![]() Candy, wow, wyglądasz super; ekstrawagancko i wyróżniasz się
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak sie bałaś![]() również udanego weekendu ![]() też byś mogła wrócić obdarzona czymś baw sie dobrze z Ukochanym![]() Dobranoc ![]() Ilsa za dużo chciałabyś wiedzieć
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ja mam ten komfort że jestem teraz samotną kobietą
i nie musze chodzić grupowo na spotkania. Owszem, jak byłam z M, chodziłam tylko grupowo i jednak ograniczyłam spotkania z kolegami a już tymbardziej nocowanie u nich.Teraz sobie mogę. Robię tylko to, na co oni mi pozwalają i na odwrót ![]() Ale tak jak mówisz, to jest kwestia charakteru. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- tak jakbyś Ty nie chciała
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez to żartobliwie napisałam,bo jak słusznie zauważyłaś, sama bym chciała wiedzieć co tam bylo napisane
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie jest wszystko pięknie .Więc oprawę sama zrobiłam . I nawet wygląda . W sumie z daleka wygląda jak indeks ![]() Ale Wy ciekawskie jesteście no
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-04-29 o 23:21 |
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Ha Ilsa pobiłam Cię na facebooku w mahjongu
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

tzn. nie wiem, jak to ująć, żeby nie zabrzmiało jak atak - broń Boże! po prostu moim zdaniem spotykaniem sam na sam dajesz mu nadzieję, on to tak odbiera, i wiesz o tym. 

bardzo sie postarałaś
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i to jeszcze na lewej rece??? (na lewej nosza wdowy)

13.03.2008