Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 21:43   #2551
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

jejku oglądałam z rodzicami jakis film i zasnęłam na kanapie mąz o 21 pojechał do swiadka i niedługo ma wrócic.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

super
widzisz wszystko sie jakos ulozy
mam nadzieję

a ubrana śliczne
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny zlozylam dzis papiery na podyplomowkePani powiedziala ze jestem prz.
gratulacje. a to nie było tam egzaminów??
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Uwaga wiadomość dnia podpisaliśmy umowę przedwstępną.
gratulacje
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Madzia - możesz się zapytać Tż o te kwiaty na mój taras, żeby żywopłot zrobić, taki do 1 m wysokości (muszą być w doniczkach) - taras jest na północny zachód. Aha i nie bukszpan ani tuja. Będę wdzięczna
oo zapomniałam się zapytac. Ale zapytam się napewno
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No ja mam nadzieję, że będzie ok
jak mam ranki to nie kontroluje mnie nikt, jestem wtedy sama z Marcinem i on kątem oka zerka i co chwile patrzy co robię i co mam do zrobienia. Dziś rano po 7 się pyta czy ceny wyłożone, a ja, że mam już zrobioną promocję a on zdziwiony "już??? wszystko????" a ja, że przyszłam na 5 i się wyrobiłam, i że zaraz idę przeceny spisać bo tam 2 palety także myślę, że jest zadowolony ze mnie
oo to widac zadowolony jest z Ciebie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:50   #2552
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
bedziesz moja klientka?

powaznie?
a ile bys dala za taka sukieneczke?

ciekawe czy by mi sie oplacalo
strippi gadaj, ze 2 zł, niech zabcia wystawia obkupimy sie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 00:32   #2553
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
hMM zabcia podaj cene i zobaczymy czy nam sie opłaca
Pamietaj ze u mnie tez sa ładne ciuszki wiec cena nie moze byc z kosmosu
ojj nie nie ja bylam pierwsza
to jak ile bys dala ??

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ubrana śliczne
dziekuje

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
strippi gadaj, ze 2 zł, niech zabcia wystawia obkupimy sie
oooo Ty cwaniaku
tak to sie bawic nie bedziemy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 03:23   #2554
*Agatek*
Zakorzenienie

zaaaabcia napisz za ile tam kupujesz takie ciuszki i ile wychodzi to na polskie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 03:27   #2555
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zaaaabcia napisz za ile tam kupujesz takie ciuszki i ile wychodzi to na polskie
Kobieto ja to Cie podziwiam .. ile Ty godzin spisz??

a po ile dolar teraz stoi w PL bo nawet nie wiem
wtedy Ci powiem ile kosztuja

no ale tak na oko to ile za sukienke bys dala albo spodnie?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 05:58   #2556
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj weekendzik zaczynam, dziś jest tu święto, wieczór urodzin królowej, ludzie na pomarańczowo ubrani - świętują, piją, bawią się. Jutro w całej Holandii pchli targ - każdy wystawia co ma niepotrzebnego i sprzedaje. Ruszam na łowy
udanych łowów

Cytat:
No ja mam nadzieję, że będzie ok
jak mam ranki to nie kontroluje mnie nikt, jestem wtedy sama z Marcinem i on kątem oka zerka i co chwile patrzy co robię i co mam do zrobienia. Dziś rano po 7 się pyta czy ceny wyłożone, a ja, że mam już zrobioną promocję a on zdziwiony "już??? wszystko????" a ja, że przyszłam na 5 i się wyrobiłam, i że zaraz idę przeceny spisać bo tam 2 palety także myślę, że jest zadowolony ze mnie
no patrz... szkoda tylko ze musisz byc godzine wczesniej... ale mam nadzieje ze jak juz odpuszcza i bedziesz miala normalne przeceny to na 6 zaczniesz przychodzic

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agatek nie mialam zadnych objawow do dzis, dzis mnie zaczal cycek bolec, w pozycji jak sie schylam, boli gniecie i ciagnie. No i jak lezalam tez mnie pobolewal, ale tak lekko jak nabrzmiala piers przygnieciona.
a ja sie tak zastanawiam ile w tych poczatkowych objawach ciazy jest prawdy a ile sily sugesti... tak jak pisalysmy juz w klubie.. wstarczy ze sie okres 2 dni spoznia to juz milion obiawow ciazy mozna znalesc.. i tak samo w ciazy.. jak sie zobaczy 2 krechy to odrazu ze to mnie strzyka ze tu mnie cyc boli a ze tu macica kluje...
ciekawe czy jakby taki eksperyment strzelic... jednym babkom dac tesc z 2 krechami a innym nie... (a wszytkie bylyby w ciazy albo co smieszne by w niej nie byly )i ile by juz widzialo objawy
bo sie zastanawiam czy to sila sugesti czy poprostu bardziej sie patrzy na swoje cialo i dostrzega kazde klucie...
ja przed ciaza moglam jesc non stop zelki, slodycze itd.. i w ciazy tez ale jak tylko mowialam ze chce m isie zelek to sie w domu smiali o masz zachcianke.. a naprawde i bez ciazy mam na nie ochote to samo z lodami z maka

wogole to moje dziecie sie rozregulowalo jak normalnie zasypiamy kolo 22-23 i wstajemy o 8..(przesypiamy cala noc) tak wczoraj o polnocy musialam isc zjesc krome, a dzis od 5:01 nie spie.. i juz 3 kromy za mna ale nie ma tego zlego pierwszy raz zrobilam mezowi sniadanie fajnie tak posiedziec rano.. ale.. wole jak idzie do pracy jak spie bo m isie teraz teskni a tak to nawet nie wiem jak mi buzi daje
ale za to mam dyskoteke w brzuchu

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-30 o 06:12
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 06:21   #2557
ania20m
Wtajemniczenie

eh ale mam dzisiaj humor bolą mnie plecy już trzeci miesiąc niby lekarz powiedział na początku że to korzonki ale wzięłam 2 opakowania jakichś tabletek i nic nie pomogło to dal mi skierowanie do ortopedy a tam taka kolejka że dopiero na 22 września jestem zapisana, a boleć nie przestaje i pojechałam jeszcze raz do lekarza i tym razem dal mi skierowanie na masaż , jonoforezę i magnetoterapie ale to od 5 maja dopiero.
A wczoraj TZ mi masował tak delikatnie i powiedział że napewno mi coś wyskoczyło i tzebaby jechać do wprawienia bo tam zauważył jakieś wypukłości maleńkie na kręgosłupie jak palcem jeździł. Ale boje sie tego wprawienia bo to przecież kręgoslup i jak mi coś popsuje jeszcze bardziej to nie wiem co ja mam teraz zrobić tz mówi żeby chociaż iść do tego co wprawia żeby zobaczył czy tam coś nie wyskoczyło ale ja sie boje

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-30, 07:05   #2558
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
oooo Ty cwaniaku
tak to sie bawic nie bedziemy
czy Ty aby chcesz na koleżankach zarobic?

Cytat:

50 centów

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja sie tak zastanawiam ile w tych poczatkowych objawach ciazy jest prawdy a ile sily sugesti... tak jak pisalysmy juz w klubie.. wstarczy ze sie okres 2 dni spoznia to juz milion obiawow ciazy mozna znalesc.. i tak samo w ciazy.. jak sie zobaczy 2 krechy to odrazu ze to mnie strzyka ze tu mnie cyc boli a ze tu macica kluje...
ciekawe czy jakby taki eksperyment strzelic... jednym babkom dac tesc z 2 krechami a innym nie... (a wszytkie bylyby w ciazy albo co smieszne by w niej nie byly )i ile by juz widzialo objawy
bo sie zastanawiam czy to sila sugesti czy poprostu bardziej sie patrzy na swoje cialo i dostrzega kazde klucie...
ja przed ciaza moglam jesc non stop zelki, slodycze itd.. i w ciazy tez ale jak tylko mowialam ze chce m isie zelek to sie w domu smiali o masz zachcianke.. a naprawde i bez ciazy mam na nie ochote to samo z lodami z maka
Masz racje i tez zauwazylam, ze jak sie pojawiaja dwie kreski to id razu mnostwo objawow Ja mialam faktycznie objawy dopiero za jakis tydzien (to juz bylo 2 tyg po spodiewanej @) i niedoszukiwalam sie, bo nic mi nie dolegalo
a co do zachcianek to one przychodza, ale w bardziej zaawansowanej ciazy

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
eh ale mam dzisiaj humor bolą mnie plecy już trzeci miesiąc niby lekarz powiedział na początku że to korzonki ale wzięłam 2 opakowania jakichś tabletek i nic nie pomogło to dal mi skierowanie do ortopedy a tam taka kolejka że dopiero na 22 września jestem zapisana, a boleć nie przestaje i pojechałam jeszcze raz do lekarza i tym razem dal mi skierowanie na masaż , jonoforezę i magnetoterapie ale to od 5 maja dopiero.
A wczoraj TZ mi masował tak delikatnie i powiedział że napewno mi coś wyskoczyło i tzebaby jechać do wprawienia bo tam zauważył jakieś wypukłości maleńkie na kręgosłupie jak palcem jeździł. Ale boje sie tego wprawienia bo to przecież kręgoslup i jak mi coś popsuje jeszcze bardziej to nie wiem co ja mam teraz zrobić tz mówi żeby chociaż iść do tego co wprawia żeby zobaczył czy tam coś nie wyskoczyło ale ja sie boje
ojej a moze Ty przewialas te plecy?bo jesli korzonki to tak jakby Cie przewialo

My wczoraj z Tz poszlismy spac o 2, nawet 2 lyki wina sie napilam ale potem zaczelam calowac na dobranoc Polusie tak, ze sie obudzila i musialam ja wziac na cyca a od 6.30 juz pobudka, bo Malutka wyspana

Stary 2010-04-30, 07:16   #2559
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:

ojej a moze Ty przewialas te plecy?bo jesli korzonki to tak jakby Cie przewialo
no nie wiem właśnie bo jakby przewiało to chyba po tabletkach powinno przejść tym bardziej ze 2 opakowania wzięłam

Stary 2010-04-30, 07:18   #2560
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
idz do lekarza jeszcze i powiedz jakis ortopeda albo cos...
bo nie wiem czy jest jakis specjalny od kregoslupa.. mam nadzieje ze masaze pomoga....

Cytat:
Masz racje i tez zauwazylam, ze jak sie pojawiaja dwie kreski to id razu mnostwo objawow Ja mialam faktycznie objawy dopiero za jakis tydzien (to juz bylo 2 tyg po spodiewanej @) i niedoszukiwalam sie, bo nic mi nie dolegalo
a co do zachcianek to one przychodza, ale w bardziej zaawansowanej ciazy
ja mialam pierwszy obiaw - wymioty - w 6 tyg, nawet nie weidzialam ze jestem.. i caly czas mowilam ze to przez zatoki i faktycznie od 6 tyg wymioty caly czas jedyny objaw;D ale takie pierwsze bole, to kolo 12 tyg jak macica zaczela rosnac i na jelita wchodzila i wzdecia sie pojawily a tak to nie... ale wzdecia przeszly kolo 14... tyle ze brzuch zaczal kuc... a zachcianek smakowych typowych nie mialam jeszcze.... owszem zjadlabym cos slodkiego, lody itd.. ale to nie jest nic ponad to co bylo przed ciaza wtedt tez sie obrzeralam slodyczami.. i nie moglam sie oprzec zeby sobie cos kupic.. a zwalic mi na dziecko jest prosciej aczkolwiek sama przed soba sie przyznaje ze to moje standrdowe zachcianki a nie ciazowe
aaa i jedna rzecz odrzucilo mnie od herbaty co uwielbialam kolo 12 tyg.. bo za miesem nigdy nie przepadalam wiec to odpada ale herbate pilam litrami a od 12 do 15 16 tyg nie moglam

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-30 o 07:19
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:24   #2561
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
idz do lekarza jeszcze i powiedz jakis ortopeda albo cos...
bo nie wiem czy jest jakis specjalny od kregoslupa.. mam nadzieje ze masaze pomoga....
a chcialam zeby moja lekarka rodzinna wypisala mi skierowanie na prześwietlenie, myślisz że chciala wypisać nie, powiedziala że jak mi nie bedzie lepiej po masażach to dopiero wtedy da skierowanie a do ortopedy na NFZ sie pól roku czeka chyba że pójde prywatnie

Stary 2010-04-30, 07:25   #2562
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

no na pewno trochę sugestii jest tak samo, jak czasem sobie ludzie różne choroby wmawiają i widzą u siebie wszelkie objawy tego czy innego
Stary 2010-04-30, 07:32   #2563
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a chcialam zeby moja lekarka rodzinna wypisala mi skierowanie na prześwietlenie, myślisz że chciala wypisać nie, powiedziala że jak mi nie bedzie lepiej po masażach to dopiero wtedy da skierowanie a do ortopedy na NFZ sie pól roku czeka chyba że pójde prywatnie
dlatego ja chodze zawsze prywatnie... sluzba zdrowia w polce jest chora.. no coz.. ale ja przez to nie mam zamiaru narazac wlasnego zdrowia.. ani teraz zdrowka dzidziusia.. .jak cos mi jest powaznego wole isc zaplacic i miec a nie czekac pol roku czy wiecej.. do tego czasu mozna sie przekrecic.. ale tak to jest zwykle szaraki maja pod gore.. a lekarz swojemu zawsze wypisze i wcisnie go gdzies... pamietam jakie u nas kolejki w szpitalu na badania.. a meza sasiadka pracuje w szpitalu w kadrach i mowilam ze jak jakies badania albo cos to zeby przyjsc i powiedziec bo zapisy to farsa.. sami koledzy kolecos i rodzina lekarz ma na cito... a tak.. czekaj po pol roku rok i dluzej...

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

no na pewno trochę sugestii jest tak samo, jak czasem sobie ludzie różne choroby wmawiają i widzą u siebie wszelkie objawy tego czy innego
ja pamietam w studium medyczynym jak bylam i mielismy choroby wieku dzieciecego.. polowa z nas u siebie je widziala.. a jak doszlo do pasozytow w stylu nie wiem swierzb, owsiki itd to wszytkie sie drapalysmy itd
Stary 2010-04-30, 07:41   #2564
kliwia
Zakorzenienie

marta mega bolacy cyc to nie jest autosugestia

hejo, obudzil mnie telefon taty, przywiezie mi pierogi i schabowe
Ja dzi smusze umyc lodowke bo zasmierdla troche jak nas nie bylo i lece dzis do PUPu sie zarejestrowac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:48   #2565
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marta mega bolacy cyc to nie jest autosugestia
ale chodzi mi o to czy jakby nie bylo 2 kresek tez bysmy gdybaly czy to objaw ciazy.. pewnie nie poprostu jak juz sie w niej jest to durniejemy i wsyztko dla nas jest teraz objawem.. mnie cyce przed ciaza tez bolaly.. i co i dupa jakos wtedy to nie byl jej objaw... my baby jestesmy swirniete.. albo panikujemy o kazda *******e bo nie kopie bo kopie bo zygam bo nie zygam.. bo mne kluje bo mnie nie kluje tak samo z tym.. mi tez sie wydawalo ze jakie to ja nie mam objawy a wogole to jaki ja nie mam wielki brzuch... ale teraz z perspektywy czasu gdy emocje mijaja to wiem ze to dupa byla a nie objawy ciazy.. bo jak pisala domiks one sa pozniej
zreszta na wsyztkich stronach poczytasz ze to co my babki czujemy to to nie objawy.. one przychodza pozniejnam sie tylko tak wydaje jak z objawami ciazy po spozniajacym sie okresie

a moj smiesznie maly brzuch ktory nijak na ciaze nie wskazywal.. no co ty wtedy dla mnie on byl ogromny jak mogl ktos pomyslec ze on jest maly hahahaha
no nic.. wariujemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-30, 07:49   #2566
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
ojj nie nie ja bylam pierwsza
to jak ile bys dala ??

To zależy jeszcze jakich firm te ciuszki

U mnie np w M&s mozna kupić spiochy 3 pary za 3 funty około 15 zł.
Takie sukieneczki powiedzmy Next 7 funtów około 35zł primark 4-5 funty.20-25 zł.
np za 10 funtów około 40 zł to juz mozna kupić ciuchy ale naprawde drogich firm.

Tak wiec ja za te sukieneczki dałabym około 20-25 zł tylko nie wiem ile kosztuje przesyłka z usa ale mysle ze z tym to tak do 35 zł góra.
Choć ja teraz nie wiem ile kosztuja ciuszki dla dzieci w Polsce bo cena napewno musi byc ciut nizsza zeby sie opłacało kupowac przez neta

Taka jest moja propozycja

Martucha co do moich objawów to fakt bolały mnie piersi bardzooo ale mnie zawsze przed okresem bolały wiec to mi nie dało do myslenia - teraz mi troszke podskoczyły
No ale miałam nudności i strasznie mi sie chciało jesc ( co godzine jadłam - jak nigdy) A co to zachcianek no to tez miałam takie nie typowe np na banany jadłam po kilka a teraz np nie moge bo ostatnio jak zjadłam to zwróciłam.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:58   #2567
ania20m
Wtajemniczenie

Teraz troche z innej beczki. wczoraj pierwszy raz w życiu zrobilam przelew przez internet i nie wiem czy to dobrze zrobilam bo to sie wyświetla w nierozliczonych transakcjach na rachunku i pisze blokada wlasna. czy coś teraz mam jeszcze kliknąć żeby ta blokada zniknela i sie rozliczylo??? nie mam o tym pojęcia a konto mam PKO

Stary 2010-04-30, 08:01   #2568
kliwia
Zakorzenienie

marta ja innych objawow nie mialam, a przed ciaza cycki az tak mnie nigdy nie bolaly A to ze sobie babki od razu na drugi dzien po starankach kwrecaja to inna sprawa

ania ja nie wiem jak w PKO to dziala. Nie masz instrukcji w internecie jak to obslugiwac? pomoc klienta konta czy cos takiego?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:04   #2569
martucha84
Zakorzenienie

hmm moze poczekaj bo moglas nalozyc blokade pieniezna tzn.. ze z pko nie wyszlo jeszcze bo tylko o okreslononych godzinach wychodzi i np rozlicza to dzis o 10 czy tam o innej.. i to znak dla ciebie ze te pieniadz sa zablokowane tzn juz nie mozesz z nich skorzystac mimo ze jeszcze sa na koncie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-30, 08:08   #2570
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Kobieto ja to Cie podziwiam .. ile Ty godzin spisz??

dolar ok. 2.90 choc to sie ciagle zmienia

Cytat:

D
haha... coz w tym jest na pewno ja w ciazy jeszcze nie byłam, a wiele razy miewałam różne objawy, ktore do ciazy mozna byłoby przypisać choc wiedziałam, ze w ciąży nie jestem objawy były podejrzane

Martus a chłopak rośnie dlatego domaga sie kanapek o róznych porach

Cytat:
Teraz troche z innej beczki. wczoraj pierwszy raz w życiu zrobilam przelew przez internet i nie wiem czy to dobrze zrobilam bo to sie wyświetla w nierozliczonych transakcjach na rachunku i pisze blokada wlasna. czy coś teraz mam jeszcze kliknąć żeby ta blokada zniknela i sie rozliczylo??? nie mam o tym pojęcia a konto mam PKO
hmm... nie wiem co to za blokada, ja korzystam z ING i Polbank i taklie komunitakty mi nie wyskakuja
Stary 2010-04-30, 08:16   #2571
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale chodzi mi o to czy jakby nie bylo 2 kresek tez bysmy gdybaly czy to objaw ciazy.. pewnie nie poprostu jak juz sie w niej jest to durniejemy i wsyztko dla nas jest teraz objawem.. mnie cyce przed ciaza tez bolaly.. i co i dupa jakos wtedy to nie byl jej objaw... my baby jestesmy swirniete.. albo panikujemy o kazda *******e bo nie kopie bo kopie bo zygam bo nie zygam.. bo mne kluje bo mnie nie kluje tak samo z tym.. mi tez sie wydawalo ze jakie to ja nie mam objawy a wogole to jaki ja nie mam wielki brzuch... ale teraz z perspektywy czasu gdy emocje mijaja to wiem ze to dupa byla a nie objawy ciazy.. bo jak pisala domiks one sa pozniej
pięknie to ujęłas

Ale dzisiaj cieplutko
nawet kwaitkowe perfumy wreszcie wyciągnęłam - a to już znak, ze wreszcie wiosnę poczułam
A wiecie, że ja byłam pewna, że długi majowy weekend jest za tydzień? Dziś się z tego obudziałm i nagle zdziwko, że to już
Stary 2010-04-30, 08:27   #2572
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiec ja za te sukieneczki dałabym około 20-25 zł tylko nie wiem ile kosztuje przesyłka z usa ale mysle ze z tym to tak do 35 zł góra.
Choć ja teraz nie wiem ile kosztuja ciuszki dla dzieci w Polsce bo cena napewno musi byc ciut nizsza zeby sie opłacało kupowac przez neta
weszlam na allegro.. i tak naprawde za 20 zl mozna kupic switne ciuszki zalezy jeszcze od ceny przesylki.. bo patrz

3 ciuszki nowe z metka 16 zl
http://allegro.pl/item1004492412_paj...kiem_r_62.html

nowa sukienka 18 zl (do 25)
http://allegro.pl/item1013994508_m_s...o_nowa_74.html

nowa sukienka 19 zl
http://allegro.pl/item1014993344_nam...4_kolorki.html

kolejna za 19
http://allegro.pl/item1018965850_zja...6_12_nowa.html

25 zl
http://allegro.pl/item1010503004_tin...r_74_6_9m.html

moj hit za 20
http://allegro.pl/item1010469211_koa...lato_r_74.html

wiec musza byc naprawde konkurencyjne ceny zeby sie oplacalo z zagranicy sprowadzac....

a ja ide poszukac jakis luzackich szerokich spodni i bluz z kapturem dla syna

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
haha... coz w tym jest na pewno ja w ciazy jeszcze nie byłam, a wiele razy miewałam różne objawy, ktore do ciazy mozna byłoby przypisać choc wiedziałam, ze w ciąży nie jestem objawy były podejrzane

Martus a chłopak rośnie dlatego domaga sie kanapek o róznych porach
hahaha rosnie i je a w tym napewno cos jest

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pięknie to ujęłas
ah no z wlasnego doswiadzenia to wiem jak sama durnotowalam i glupialam bo brzuch mi urosl.. jak patrze na fotki brzucha to az mi wstyd ze byslalam ze mi urosl hahahaha to samo z "objawami"
no tak bywa swirniete jestesmy i tyle...
taka autokrytyka mnie naszla
Stary 2010-04-30, 08:35   #2573
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie spotkałam tej firmy na rynku , ale moze tz dlatego ze maja bardzo drogie ubrania z tego co widze.
http://www.asos.com/Women/Knitwear/C...ize=20&sort=-1
Z tego co zauwazyłam maja dziwna rozmiarówke bo 6 , 6-8,8, itp czyli coś w stylu 36 potem miedzy 36 a 38 , pełny 38 potem miedzy 38 a 40
Pozatym maja tez ciuchy petite czyli małe cos na styl xs czyli czasami jak ktos ma 36 to musi kupic petite bo to pełne 38 jest duze.
W sumie ciezko mi powiedziec czy ten rozmiar co podałas jest taki.
dzieki chyba się nie zdecyduje bo sukienka jest dość droga, ok 250 zł, sprowadzana z UK i dlatego nie ma możliwości wymiany w razie czego.A podobaja mi sie te sukienki, własciwie bardziej ta pierwsza

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:46   #2574
martucha84
Zakorzenienie

to was zasypie jeszcze chlopiecymi ciuszkami a co

boski elegancik
http://allegro.pl/item1019121982_now..._68_6_m_c.html

http://allegro.pl/item1018782128_hur...a_w_krate.html

bluza z kapturem
http://allegro.pl/item1013199666_now...hlopczyka.html

na kozacko luzacko
http://allegro.pl/item1003841794_spo...c_rozm_68.html

http://allegro.pl/item1008735375_kom...ozmiar_68.html

http://allegro.pl/item1019249170_sli...czka_nowy.html

oo tak lubie.. lekkie spodnie i koszula
http://allegro.pl/item1011282292_g_n...k_68_blue.html

http://allegro.pl/item1012670460_avi...a_3_6_mcy.html

i moje hityyyy
bo kolorowe
http://allegro.pl/item1018819379_sn_...74_yellow.html

http://allegro.pl/item1018791034_sn_...68_74_red.html

http://allegro.pl/item1018784846_sn_..._74_beige.html

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dzieki chyba się nie zdecyduje bo sukienka jest dość droga, ok 250 zł, sprowadzana z UK i dlatego nie ma możliwości wymiany w razie czego.A podobaja mi sie te sukienki, własciwie bardziej ta pierwsza
ta trzecia wersja jest boska :
Stary 2010-04-30, 08:50   #2575
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:53   #2576
zielony_motylek
Rozeznanie

baja_86 bardzo ładna kiecka, ja w sumie miałabym mieszane uczucia co do jej ubrania, pamiętam, że przed ślubem myślałam o tym czy przypadkiem ktoś nie ubierze białej kiecki ale w dniu ślubu już nie miało to dla mnie takiego znaczenia bo wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że to ja jestem najważniejsza tego dnia (no i TŻ ) ale też nie było nikogo kto by miał kiecke która w jakimś stopniu przypominała by ślubną. Także wszystko zależy od PM bo jedne pewnie to oleją a inne się wściekną, jeśli uważasz że PM nie będzie miałą z tym problemu to bym ubrała

Kliwia gratuluje

Agatek moje zdjęcia ślubne mam na n-k

martucha chyba masz racje z tymi zachciankami itd. bo ja co prawda w ciąży nie jestem, ale że po ślubie to niektórzy w moich zwykłych zachciankach/ bólach itd. widzi te spowodowane ciążą...

Ehhh... ja dziś jeszcze na uczelnie musze jechać a potem odrazu do pracy... ahhh.. jak mnie drażni ta uczelnia
Stary 2010-04-30, 08:59   #2577
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-04-30, 09:02   #2578
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a już najbardziej chyba wariują te, które boją się wpadki
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Także wszystko zależy od PM bo jedne pewnie to oleją a inne się wściekną
póki ktoś nie ma identycznego ubrania jak jak, to mi to zwisa co inni mają nie wiem, skąd te kontrowersje
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja tez

A ostatnio słyszałam, że podobno savoir vivre mówi, że jeśli PM ma długa suknię, to wszystkie babki powinny założyć długie spódniece, a jesli PM ma krótką, to powinno się iść w krótkiej
Pierwsze słyszę
A to nie były zwykłe ploty ani potoczne przesądy, tylko mówiła to szefowa kuchni ze znanej restauracji, a ona się raczej na takich rzeczach zna...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-30 o 09:05
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 09:04   #2579
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
weszlam na allegro.. i tak naprawde za 20 zl mozna kupic switne ciuszki zalezy jeszcze od ceny przesylki.. bo patrz

3 ciuszki nowe z metka 16 zl
http://allegro.pl/item1004492412_paj...kiem_r_62.html

nowa sukienka 18 zl (do 25)
http://allegro.pl/item1013994508_m_s...o_nowa_74.html

nowa sukienka 19 zl
http://allegro.pl/item1014993344_nam...4_kolorki.html

kolejna za 19
http://allegro.pl/item1018965850_zja...6_12_nowa.html

25 zl
http://allegro.pl/item1010503004_tin...r_74_6_9m.html

moj hit za 20
http://allegro.pl/item1010469211_koa...lato_r_74.html

swietne sa

Stary 2010-04-30, 09:06   #2580
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości