Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 07:23   #2251
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cześć wszystkie PM-KI I żonki chciałam życzyć wam miłego dnia a przede wszystkim bardzo miłego weekendu majowego pozdrowionka ps. Do 7 sierpnia już tylko dwucyfrowa liczba 99 dni

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:59   #2252
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
a ja stwierdziłam że na youtubie nie ma filmów z pierwszym tańcem BEZ niespodzianki. Ludzie się naoglądali amerykańców i teraz kopiują baaaardzo nieudolnie te ich "niespodzianki"
Zgadzam się Zrobiło się to zbyt sztuczne, wymuszane, kiedyś kiedyś, jak zaczęły się pojawiać takie pierwsze pomysły to mi sie to nawet podobało. Teraz już nie
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Asiulek, ja się dowiedziałam w ramach tego kursu, na który chodzimy, że mojemu TZtowi marzy się żeby zatańczyć ze mną walca wiedeńskiego do "Nocy i Dni" i bardzo chciałby się nauczyć
Nie podejrzewałam go o takie chęci, bo on do tańca jest raczj nastawiony negatywnie i bardzo nie chciał chodzić na kurs .....

A teraz zaczyna mu się podobać, i mi jeszcze o tym wiedeńskim mówi ....

Więc też mu chyba niespodziankę zrobię i zapiszę nas na kurs walca, o ile taki znajdę ....
Widzisz, to TŻ złapał bakcyla Myślę, że taka niespodzianka by mu się spodobała. My dopiero zaczniemy chodzić na kurs, ale już teraz wiem, co TŻ się podoba, dlatego właśnie taki pomysł na prezent mi przyszedł do głowy

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj w dwóch kwiaciarniach i jestem mega niezadowolona. Jedna - najbardziej znana i renomowana - chyba im ta renoma mózg przesłoniła bo takiego traktowania klienta to chyba nigdzie nie widziałam
Totalne olanie - zero propozycji, tylko "Proszę przyjść, powiedzieć co Pani chce i do jakiej kwoty to my powiemy czy to zrobimy". Na prośbę o katalogi ze zdjęciami dostałam dwa albumy, w których
a) w pierwszym były zdjęcia 4 dekoracji kościoła porobione z kilkudziesięciu ujęć i 5 dekoracji samochodu
b) drugi okazał się być albumem z wieńcami pogrzebowymi
Panie podczas prób rozmowy z nimi były pochłoniete rozmową ze sobą lub wcinaniem kebaba. Coś czuję że wybiorę się tam raz jeszcze i umówię się na rozmowę z właścicielką
W drugiej natomiast Pani oświadczyła mi, że z filoletowych kwiatów to występują tylko irysy i eustomy
Jutro ruszam na dalszy podbój kwiaciarni
Przypomniała mi się moja wizyta w jednej z bardziej cenionych kwiaciarni Babki mnie potraktowały olewająco. Nigdy już moja noga tam nie postanie I nie wiedziały jakie kwiaty fioletowe będą dostępne powiedziały, że trzeba farbować....Natomiast w innej kwiaciarni kobieta mnie zapewniła, że nie będzie problemu z fioletowymi kwiatami, bo jest i eustoma i frezja i miniaturowe goździki i coś na pewno da się wymyśleć i zrobić. I w sumie się cieszę, bo moja mama zna właścicielkę tej kwiaciarni i tydzień temu akurat ją spotkałyśmy i rozmawiałyśmy właśnie o tym, iż chcę u nich zamówić bukiet, pytała z jakich kwiatów, do jakiej sukni, kazała przyjśc końcem lipca, także jestem spokojna. A Ty szukaj kogoś bardziej kompetentnego, bo widać, że niektórym się po prostu nie chce wysilić choć minimalnie, renomę już mają, więc po co się starać...

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

a u mnie zapalila sie iskierka nadziei, otóż, dziś wracalam z pracy i tżcik mnie zgarnąl i pojechaliśmy jeszcze o jego siostre ( ) i ona na wejściu do niego z haslem: "nie wiem czy macie czas, czy nie ale ja chcę podjechać do sklepu tam i tam" . na co tż do niej: "nigdzie nie jadę, bo nam się spieszy" chociaż wcale nam się nie spieszylo a ja w myślach podfrunęlam do góry
No widzisz Musisz rozmawiać z TŻ, uświadamiać mu co czujesz, jak to wyglada itd. On może czasem sobie nawet nie zdawać sprawy, że robi Ci przykrość, albo że jego mama/siostra sprawiają Ci przykrość swoim zachowaniem. Ty będziesz jego żoną, więc musisz tak robić, abyś była mimo wszystko najważniejsza dla niego. Ja może nie mam identycznej sytuacji do Ciebie, ale moja teściowa absorbuje bardzo mojego TŻta swoimi sprawami, denerwuje mnie to często. nie będę się wdawać w szczegóły, już to zresztą robiłam tutaj Chciałam tylko napisać, że obrałam taktykę taką, że rozmawiam dużo z TŻtem, tłumacze mu, zwracam uwagę na pewne kwestie, ale robię to tak, aby nie myślał, że jestem wrogo nastawiona do jego mamy, staram się, aby był zadowolony, żeby dobrze mu się ze mną mieszkało (stwierdzam, że odkąd mieszkamy razem jest dużo lepiej) i już widzę, że inaczej on się zachowuje

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-04-30 o 08:01
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:08   #2253
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

.
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2010-04-30 o 08:09
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:16   #2254
Ellin_ak
Rozeznanie

Dzień dobry!
wczoraj poszło kolejne zaproszenie. Przepraszam, że nie pisałam wczoraj nic, ale wróciliśmy późno do domu i padłam jak zabita.
Co do magisterki, to chyba mi się nie nadacie na badanych bo praca jest o ratownikach medycznych. Chyba, że znacie jakiś Muszę zebrać sporą grupę polskich i jeszcze zagranicznych. Z tym będzie trudniej. Mam nadzieję że mi się uda.
Co do welonu to ja marzyłam zawsze od małego o takim na twarzy choć przez moment i mam zamiar spełnić to marzenie Oczywiście to tak naprawdę chwila, do podejścia do ołtarza, ale mimo wszystko. Znalazłam kilka pięknych zdjęć. Moja krawcowa jak usłyszała o tym pomyśle stwierdziła, że do mojej sukienki i mnie jako osoby będzie to niesamowicie pasować! Poparła mnie i już się nie mogę doczekać przymiarki. Pokażę Wam oczywiście jak już będę go miała.
Załącznik 3069619 Załącznik 3069620

Załącznik 3069621 Załącznik 3069622

A że welon mam w cenie sukni- tym bardziej nie rezygnuje. Z tyłu będzie równo z trenem, a z przodu jeszcze nie wiem dokładnie- zobaczę jak będzie pasowało do sukni. I później się go odwinie do tyłu. Będzie z takiej delikatnej mgiełki, bez takich dużych oczek, będzie więc widać moje uśmiechnięte oczy

Pięknie dziś, słoneczko- szkoda że ma padać.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:21   #2255
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość

Przypomniała mi się moja wizyta w jednej z bardziej cenionych kwiaciarni Babki mnie potraktowały olewająco. Nigdy już moja noga tam nie postanie I nie wiedziały jakie kwiaty fioletowe będą dostępne powiedziały, że trzeba farbować....Natomiast w innej kwiaciarni kobieta mnie zapewniła, że nie będzie problemu z fioletowymi kwiatami, bo jest i eustoma i frezja i miniaturowe goździki i coś na pewno da się wymyśleć i zrobić. I w sumie się cieszę, bo moja mama zna właścicielkę tej kwiaciarni i tydzień temu akurat ją spotkałyśmy i rozmawiałyśmy właśnie o tym, iż chcę u nich zamówić bukiet, pytała z jakich kwiatów, do jakiej sukni, kazała przyjśc końcem lipca, także jestem spokojna. A Ty szukaj kogoś bardziej kompetentnego, bo widać, że niektórym się po prostu nie chce wysilić choć minimalnie, renomę już mają, więc po co się starać...

no to rzeczywiście Cie tam olaly w tej kwiaciarnii.. dlatego nie lubie chodzic do takich sklepów ,bo czasem nawet nie odpowiadaja na dzien dobry w takich markowych sklepach Ja juz mam na oku kwiaciarnie i to sprawdzona bardzo fajne tam rzeczy robie, a jak zdobia prezenty super. 2 tyg.wczesniej sie musze tam udac

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
wczoraj poszło kolejne zaproszenie. Przepraszam, że nie pisałam wczoraj nic, ale wróciliśmy późno do domu i padłam jak zabita.
Co do magisterki, to chyba mi się nie nadacie na badanych bo praca jest o ratownikach medycznych. Chyba, że znacie jakiś Muszę zebrać sporą grupę polskich i jeszcze zagranicznych. Z tym będzie trudniej. Mam nadzieję że mi się uda.
Co do welonu to ja marzyłam zawsze od małego o takim na twarzy choć przez moment i mam zamiar spełnić to marzenie Oczywiście to tak naprawdę chwila, do podejścia do ołtarza, ale mimo wszystko. Znalazłam kilka pięknych zdjęć. Moja krawcowa jak usłyszała o tym pomyśle stwierdziła, że do mojej sukienki i mnie jako osoby będzie to niesamowicie pasować! Poparła mnie i już się nie mogę doczekać przymiarki. Pokażę Wam oczywiście jak już będę go miała.
Załącznik 3069619 Załącznik 3069620

Załącznik 3069621 Załącznik 3069622

A że welon mam w cenie sukni- tym bardziej nie rezygnuje. Z tyłu będzie równo z trenem, a z przodu jeszcze nie wiem dokładnie- zobaczę jak będzie pasowało do sukni. I później się go odwinie do tyłu. Będzie z takiej delikatnej mgiełki, bez takich dużych oczek, będzie więc widać moje uśmiechnięte oczy

Pięknie dziś, słoneczko- szkoda że ma padać.
no rzeczywscie fajnie to wyglada, ale ja bym tak nie chciala.Wazne, ze do Ciebie to bedzie pasowac to sie liczy
Stary 2010-04-30, 08:27   #2256
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
no rzeczywscie fajnie to wyglada, ale ja bym tak nie chciala.Wazne, ze do Ciebie to bedzie pasowac to sie liczy
dokładnie mam zamiar w tym dniu pospełniac kilka marzeń
Stary 2010-04-30, 08:47   #2257
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
no to rzeczywiście Cie tam olaly w tej kwiaciarnii.. dlatego nie lubie chodzic do takich sklepów ,bo czasem nawet nie odpowiadaja na dzien dobry w takich markowych sklepach Ja juz mam na oku kwiaciarnie i to sprawdzona bardzo fajne tam rzeczy robie, a jak zdobia prezenty super. 2 tyg.wczesniej sie musze tam udac
Ja już opisywałam tamtą sytuację szczegółowo, teraz to tak ogólnie opisałam. W każdym razie te babsztyle stały do mnie tyłem jak pytałam je o bukiet Nie raczyły się nawet odwrócić. W ogóle przez chwilę stałam tam, bo sobie rozmawiały i miały mnie w d....Dopiero jak powiedziałam "przepraszam...." to łaskawie jedna głowę obróciła. Zero szacunku. Co do markowych sklepów, w jednym z nich w moim mieście panienki nie dość że mają olewający stosunek do klienta, to z góry zakładają, że każdy kto wchodzi ma jeden zamiar: kradzież. Mnie bardzo to irytuje jak czuję oddech na plecach... Poza tym jawnie komentują ubrania jakie się ma na sobie, krytykując i wybuchając śmiechem.
Stary 2010-04-30, 08:48   #2258
ultraradiola
Wtajemniczenie

mi się to nie podoba dziwnie bym patrzała na PM jak bym była na takim ślubie - ale to tylko moje zdanie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:58   #2259
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już opisywałam tamtą sytuację szczegółowo, teraz to tak ogólnie opisałam. W każdym razie te babsztyle stały do mnie tyłem jak pytałam je o bukiet Nie raczyły się nawet odwrócić. W ogóle przez chwilę stałam tam, bo sobie rozmawiały i miały mnie w d....Dopiero jak powiedziałam "przepraszam...." to łaskawie jedna głowę obróciła. Zero szacunku. Co do markowych sklepów, w jednym z nich w moim mieście panienki nie dość że mają olewający stosunek do klienta, to z góry zakładają, że każdy kto wchodzi ma jeden zamiar: kradzież. Mnie bardzo to irytuje jak czuję oddech na plecach... Poza tym jawnie komentują ubrania jakie się ma na sobie, krytykując i wybuchając śmiechem.
hahah oddech na plecach bywa różnie, albo z gory zakladaja ,ze ktos nie ma kasy i sie nim nie zajmuja

wklejam moje buty . nothing special ,bo byly kupowane w zwyklym sklepie, ale nie sa tez zle
Stary 2010-04-30, 09:06   #2260
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
o rajciu co za oszołomy. ja juz bym tam nie poszła. Na trafiłam na fajna kwiaciarnię, pani od razu powiedziała jaki bukiet by do mojej figury pasował, jakie kwiatki do storzcyka by pasowały, katalogi chciała pokazywac i wyliczyłą mi ile wszytsko będzie kosztowałao i zapisała ta kwote w notesie.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 09:22   #2261
Ellin_ak
Rozeznanie

dziewczyneczko butki bardzo ładne. Zupełnie inne niż moje, ale mają sporo uroku.
Słuchajcie, ktoś ostatnio mi powiedział o fryzurze na ślub z warkoczem. Poszperałam trochę w necie i oto co znalazłam. co myślicie? jestem na etapie poszukiwania fryzury dla siebie. Włosy mam grube, za ramiona więc całkiem długie, ale twarz mam owalną, podłużną i zależy mi na poszerzeniu jej.
Załącznik 3069680 Załącznik 3069681

Załącznik 3069682

a tu pozostałe które rozważam na poważnie:

Załącznik 3069683 Załącznik 3069684

Załącznik 3069685 Załącznik 3069686

Załącznik 3069687 Załącznik 3069688

co myślicie?
Stary 2010-04-30, 09:29   #2262
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
[.....]
Dziwicie się że goście nie powiadamiają was o tym czy przyjdą na ślub czy nie.
Chyba znam odpowiedź. Niestety podejrzewam, że nie czytają dokładnie naszych starannie wybieranych wypieszczonych zaproszeń!
hmmm to raczej ignorancja, a nie niedoczytanie
Ja się dziś bardzo cieszę, bo mój Chrzestny, jako jeden z pierwszych właśnie potwierdził przybycie
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Hello laseczki! Nadrobiłam was trochę ale wpadłam na chwilę przywitać się. A potem zdam relację co dziś załatwiliśmy w sprawie ślubu. A dokładniej zakupów ślubnych narka...
ale już Wam maluśko zostało
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Chyba mnie nawet nikt nie zauważył że tu byłam
No ale napiszę; zamówiliśmy dziś obrączki odbiór mamy ok. 12-13 maja (załącznik)
W końcu kupiliśmy garnitur, koszulę no i resztę oprócz butów ale to i tak dużo bo TŻ tyle pracuje, że nie mamy kiedy załatwiać tych wszystkich spraw razem...

Gospelko to co to za pończoszki były? że takie mocne?
za załatwione sprawy

Kulkaaga ojjj moja droga te "Panie" z kwiaciarni popamiętały by moją wizytę. W takich przypadkach dostaję przeogromnego "ryja" i wywalam wszystko co o nich myślę, nie omieszkając podkreślić, ze zrobię im odpowiednią anty-reklamę!
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
HejPrzyszłam zobaczyc suwaczek
Ze ślubnych spraw - mamy cukiernię - ciasta na wesele, paczki dla gosci i tortW niedziele idziemy na kurs tańca. Tż dzis dzwonił do hotelu i za jakies dwa tygodnie tam podjedziemy, bo jeszcze tylko 51 dni
Z nieślubnych spraw tż juz mieszka w naszym mieszkanku i już zrobiliśmy pierwsza parapetówkęJeszcze ze 4 parapetowki przed nami, jakos musimy pomiescić znajomych
Zaproszenia wszystkie rozdane - tzn. babcia pojutrze i gotowe
Protokół spisany, zapowiedzi in progress No i czas zapieprza i ani się obejrzymy i będzie czerwiecJuz powoli łapie mnie stresik
a to ciacho to normalnie żal by było dotknąć czy zjeść
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkie PM-KI I żonki chciałam życzyć wam miłego dnia a przede wszystkim bardzo miłego weekendu majowego pozdrowionka ps. Do 7 sierpnia już tylko dwucyfrowa liczba 99 dni
woooooow a tyle człowiek czekał, a tu Wy już mniej niż 100, a nasza sierpniówek z 21 już za 2 tygodnie
Nooo teraz to już z górki
Cytat:
hahah oddech na plecach bywa różnie, albo z gory zakladaja ,ze ktos nie ma kasy i sie nim nie zajmuja

wklejam moje buty . nothing special ,bo byly kupowane w zwyklym sklepie, ale nie sa tez zle
bardzo fajne
Stary 2010-04-30, 09:33   #2263
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyneczko butki bardzo ładne. Zupełnie inne niż moje, ale mają sporo uroku.
Słuchajcie, ktoś ostatnio mi powiedział o fryzurze na ślub z warkoczem. Poszperałam trochę w necie i oto co znalazłam. co myślicie? jestem na etapie poszukiwania fryzury dla siebie. Włosy mam grube, za ramiona więc całkiem długie, ale twarz mam owalną, podłużną i zależy mi na poszerzeniu jej.

co myślicie?
Najbardziej ze wszystkich podoba mi się ta fryzurka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1272612023

a ja mam dylemat, zachciało mi się kupić bikini, który najbardziej Wam się podoba? jest pierwszy typ: sliwkowy i zielony, i drugi typ: czarny z różowym.
Pomożcie mi wybrać

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-04-30 o 09:34
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 09:48   #2264
83mika
Raczkowanie

Cytat:
małego o takim na twarzy choć przez moment i mam zamiar spełnić to marzenie Oczywiście to tak naprawdę chwila, do podejścia do ołtarza, ale mimo wszystko. Znalazłam kilka pięknych zdjęć. Moja krawcowa jak usłyszała o tym pomyśle stwierdziła, że do mojej sukienki i mnie jako osoby będzie to niesamowicie pasować! Poparła mnie i już się nie mogę doczekać przymiarki. Pokażę Wam oczywiście jak już będę go miała.
Ja mam welon już w domciuNa początku TŻcik nie chciał welonu ale Pani w salonie wsadziła mi na glowe i chyba mu się spodobało, potem za argumenty posłużyly wlaśnie ładne zdj. A co do welonu to mielismy śmieszną historie ost. Wracamy od rodzicow, przejeżdzamy przez most nad rzeką a tam cos furka, TŻ mysląc pewnie że to jakaś fierana czy reklamowka, wiadomo jak to sie śmieci czepiają mów: O masz swoj welon ... Podjeżdzamy bliżej a tam para Mloda na moście miala sesję forograficzną he he, całkie przypadkiem trafil he he

Cytat:
Co do kwiaciarni to mi się super udało trafić. Jak narazie mamy kontakt e'mailowy, ale pani kwiaciarka odp. na wszystkie moje pyt i watpliwości, jesteśmy umówione na dokladne omowienie bukietu, ale w zasadzie już teraz oddalabym moj bukiet w jej ręceChociaż na samym początku też miałam kontakt z taką "markową" kwiaciarnią jak Ty. Byłam zapytac o wycenę bukietu i dekoracji kościoła, niedość, że Pani nie znała sie na kwiatach to do tej pory nie wywiązała sie z wyceny, dobrze że trafiłam do tej 2.
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 09:51   #2265
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 3069680 Załącznik 3069681

Załącznik 3069682

Załącznik 3069683 Załącznik 3069684

Załącznik 3069685 Załącznik 3069686

Załącznik 3069687 Załącznik 3069688

co myślicie?
te wszystkie , które rozwazasz na powaznie sa b.ładne i wszystkie mi sie podobaja tamte poprzednie nie podobaja mi sie za bardzo
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Najbardziej ze wszystkich podoba mi się ta fryzurka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1272612023

a ja mam dylemat, zachciało mi się kupić bikini, który najbardziej Wam się podoba? jest pierwszy typ: sliwkowy i zielony, i drugi typ: czarny z różowym.
Pomożcie mi wybrać
ten ostatni czyli czarny z różowym jest super
Stary 2010-04-30, 09:54   #2266
chilanes
Zakorzenienie

Remmi ostatnie w kropki jest super
Stary 2010-04-30, 09:57   #2267
Aaś
Zakorzenienie

Remii kropki
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 10:16   #2268
agator74
Rozeznanie

Remii czarny z rozowym super. Ale fajna pogoda i zaraz weekend.
A w niedziele spotkanie moich rodzicow z tesciami
jakos mam taki dobry humor, tzcik taki fajny i tak go kocham

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 10:32   #2269
83mika
Raczkowanie

No ciekawa jestem weekendu. Narazie nie mam nowych bąbli, może jakos ciepo sie ubiore schowam pod kapeluszem i pojedziemy chociaż do rodzicow, może chociaż oni nie będą sie ze mnie śmiali
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 10:36   #2270
Remmi
Rozeznanie

Oka, zamawiam ten czarny z różowym

Aa jeśli chodzi o pierwszy typ to jaki kolor byście wybrały? Śliwkowy czy zielony??

Właśnie dostałam zaproszenie na ślub i wesele mojej koleżanki i kolegi ze studiów byli na naszym ślubie, ale na wesele nie zapraszaliśmy, bo robiliśmy na 60 osób przyjęcie, więc ich nie brałam pod uwagę.
No i mam dylemat, chętnie bym pojechała, ale mam szkołę w tym czasie i nie mogę opuszczać już zajęć
Stary 2010-04-30, 10:52   #2271
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty szukaj kogoś bardziej kompetentnego, bo widać, że niektórym się po prostu nie chce wysilić choć minimalnie, renomę już mają, więc po co się starać...
Mam już na oku inną kwiaciarnie - jestem tam umówiona dzisiaj na 17. Właścicielka jest przemiła, zwykle kupuję u niej niesamowite bukiety na różne rodzinne uroczystości

Cytat:

Kulkaaga ojjj moja droga te "Panie" z kwiaciarni popamiętały by moją wizytę. W takich przypadkach dostaję przeogromnego "ryja" i wywalam wszystko co o nich myślę, nie omieszkając podkreślić, ze zrobię im odpowiednią anty-reklamę!
Chil - mnie po prostu wmurowało w ziemię, bo nigdy nie spodziewałabym się takiego traktowania
A ponieważ "obsługiwały" mnie pracownice, to uznałam, że nie warto strzępić sobie języka. Teraz zamierzam umówić się z właścicielką tej "renomowanej" kwiaciarni, ale tylko po to aby uświadomić jej, że straciła potencjalną klientkę (i to nie taką która chciała zostawić tam 30 zł )

Cytat:

Pomożcie mi wybrać
Czarny z różowym
Na mnie takie modele ze spodenkami wyglądają koszmarnie

Cytat:
Wszystkie mi się podobają - tak, wiem bardzo pomogłam

Cytat:
Oka, zamawiam ten czarny z różowym

Aa jeśli chodzi o pierwszy typ to jaki kolor byście wybrały? Śliwkowy czy zielony??
Zielony

Ahhh - jak to fajnie mieć dzień urlopu
Robię z siebie zaraz człowieka, i ruszam z wynikami do lekarza, później na pazury i do fryzjera.

No i byłam wczoraj dowiedzieć się o makijaż - dziewczyna bardo sympatyczna, a ceny mnie zaskoczyły pozytywnie: 35 zł za próbny i 50 za ślubny. Pracują na Kryolanie, więc naprawdę super
Stary 2010-04-30, 10:54   #2272
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
o rajciu co za oszołomy. ja juz bym tam nie poszła. Na trafiłam na fajna kwiaciarnię, pani od razu powiedziała jaki bukiet by do mojej figury pasował, jakie kwiatki do storzcyka by pasowały, katalogi chciała pokazywac i wyliczyłą mi ile wszytsko będzie kosztowałao i zapisała ta kwote w notesie.
NO to miałaś szczęście Powinno się dbać o klienta. klient nasz paaaannn
Cytat:

Pomożcie mi wybrać
Ostatni
Stary 2010-04-30, 10:57   #2273
Aaś
Zakorzenienie

ja chcę już po południe................. tak piękna pogoda a oczywiście jutro jak wyjeżdżam na to wesele i działkę to ma być chłodniej i padać
Stary 2010-04-30, 11:05   #2274
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chcę już po południe................. tak piękna pogoda a oczywiście jutro jak wyjeżdżam na to wesele i działkę to ma być chłodniej i padać
Może akurat pogoda nie będzie taka zła...Ja mam nadzieję, że jednak padać nie będzie, bo u nas jak co roku są zawody balonowe, różne ciekawsze i nudniejsze atrakcje, ale to już tradycja, żeby w weekend majowy wybrać się na lotnisko, spotkać ze znajomymi tyle tylko, że w przypadku deszczowej pogody jest po prostu beznadziejnie
Stary 2010-04-30, 11:13   #2275
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
[.....]
Chil - mnie po prostu wmurowało w ziemię, bo nigdy nie spodziewałabym się takiego traktowania
A ponieważ "obsługiwały" mnie pracownice, to uznałam, że nie warto strzępić sobie języka. Teraz zamierzam umówić się z właścicielką tej "renomowanej" kwiaciarni, ale tylko po to aby uświadomić jej, że straciła potencjalną klientkę (i to nie taką która chciała zostawić tam 30 zł )
[.....]
no i bardzo dobrze! niech wiedzą jakich buraków zatrudniają
a najlepsze jest to, ze jak człowiek bedzie miło traktowany, to przecież wróci ponownie w tos amo miejsce, czyli stracili dużo, bo nie tylko zarobek na Twoim ślubie, ale potencjalne zakupy w ich sklepie w przyszłosci też
buraki i tyle!
Stary 2010-04-30, 11:16   #2276
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Może akurat pogoda nie będzie taka zła...Ja mam nadzieję, że jednak padać nie będzie, bo u nas jak co roku są zawody balonowe, różne ciekawsze i nudniejsze atrakcje, ale to już tradycja, żeby w weekend majowy wybrać się na lotnisko, spotkać ze znajomymi tyle tylko, że w przypadku deszczowej pogody jest po prostu beznadziejnie
ooo... ja co roku widzę relację z tych pokazów w tv i zawsze mam chęć pojechać tylko daleeeeekooo to
Stary 2010-04-30, 11:28   #2277
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
no i bardzo dobrze! niech wiedzą jakich buraków zatrudniają
a najlepsze jest to, ze jak człowiek bedzie miło traktowany, to przecież wróci ponownie w tos amo miejsce, czyli stracili dużo, bo nie tylko zarobek na Twoim ślubie, ale potencjalne zakupy w ich sklepie w przyszłosci też
buraki i tyle!
Dokładnie

Padło ostatnio pytanie o księgę gości, więc pokazuję naszą. Zdecydowaliśmy się na taką personalizowaną, po ślubie mamy zamiar zrobić z niej taki rozbudowany album ślubny. Jest miejsce na zdjęcie ślubne naszych rodziców, zdjęcia z naszych narodzin, poznania, zaręczyn, aż do wesela
Księga jest bindowana, można wyciągać kartki (chcemy część wyjąć na czas wesela żeby się nie poniszczyły)
Stary 2010-04-30, 11:32   #2278
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo... ja co roku widzę relację z tych pokazów w tv i zawsze mam chęć pojechać tylko daleeeeekooo to
a może jednak skusicie się z TŻtem kiedyś Weźcie znajomych, przyjedźcie na weekend, w pobliżu nie brak fajnych miejsc gdzie można się zakotwiczyć, a nawet można noclegi zamówić w Bieszczadach i jadąc tam wstąpić do nas na balony
Stary 2010-04-30, 11:41   #2279
chilanes
Zakorzenienie

Kulkaaga barzdo fajnie się zapowiada :d Zgapię tekst o chwyceniu pióra do ręki
Stary 2010-04-30, 11:43   #2280
ultraradiola
Wtajemniczenie

czy wam dzisiejszy dzień tez się tak strasznie ciągnie
dopiero 12

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości