|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty kobietek
Cytat:
Edytowane przez peggy_blue Czas edycji: 2010-04-15 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio siedzimy w szkole na przerwie i taka oto rozmowa wywiązała się miedzy chłopakiem z mojej klasy X, a jedną z dziewczyn z przeciwnej J.
X: A po co w ogóle dziewczyny noszą majtki, jak im nic nie zwisa? J: Matko, jaki ty głupi jesteś! No naprawdę, nic tam nie mamy... ![]() X: No, a co tam niby macie? ![]() J: Czarną dziurę, wiesz! Po chwili ciszy wszyscy już leżeli ze śmiechu |
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Dziś moja mama doprowadziła mnie do tego,że przez pół godz brzuch mnie bolał ze śmiechu.
Wróciła z zakupami,więc spytałam się w jakim sklepie była. Usłyszałam,że w "Granierze". Ja zdziwiona,zastanawiam się,gdzie owy sklep się znajduje,a że nic mi do głowy nie przychodziło to jeszcze raz spytałam o nazwę sklepu. Mama nie wytrzymała i pokazała mi siatkę ze sklepu w którym była z napisem "carrefour". Eh,no cóż każdemu się może zdarzyć
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Od wtorku leżałam zmożona chorobą, ledwo co zyłam
Do mojego pokoju zagląda siostra S: Żyjesz? Ja: eeee S: umierasz? Ja: eeeheeee S: To testament spisz. Ja: aahaaa S: Co dostane? Ja: (ostatkiem sił) paczkę chipsów, co trzymam za łózkiem
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
Moja koleżanka parę lat temu na jednej z lekcji miała wymienić rodzaje dań na zimno:
-.... hostessa... Nauczycielka "jaka hostessa???" a koleżanka: - no przecież w reklamie kobita mówiła do męża "znowu masz plamę po tej hostessie". Kolezanka była na śmierć przekonana, że ta hostessa to jakieś żarełko
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
TŻ wraca z łazienki.
- musisz mieć tak nastawionego junkersa? dla mnie ta woda jest za gorąca! - no, dla mnie też. Ale ja tak lubię... Tylko się w czoło popukał
|
|
#997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale czy na zimno... tego nie wiem
|
|
|
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Na wakacjach w zeszłym roku pojechaliśmy z kolegami na festiwal rockowy i idziemy ze sklepu, kolega już lekko wstawiony, krzywo chodzi, cały czas się potyka i wpada na mnie, w końcu nie wytrzymuje i drę się: Konrad!!! Nie wchodź we mnie!!!! - koledzy w śmiech, a ja dopiero po 15 sek. zorientowałam się jak to zabrzmiało
Wysyłam listy w butelkach. Tyle było dni do utraty sił Do utraty tchu tyle było chwil Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic Jedno warto znać, jedno tylko wiedz, że Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Liceum im. Boleslawa ogolnoksztalcacego
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Aby mieć usprawiedliwioną nieobecność na ćwiczeniach, trzeba u nas było dać zwolnienie lekarskie i wtedy wykładowca pisał obok nazwiska tak zwanego 'ptaszka'
więc ja przyniosłam takie zwolnienie, ale koleś powiedział, że nie zaliczy mi tego i ja wtedy na całą salę do niego krzyczę: - no niech profesor postawi tego ptaszka! wtedy to już nie tylko cała grupa, ale i on sam się zaczał strasznie śmiać, a do tego przylgnęła do mnie ksywa 'ptaszek', której nawet ten wykładowca używał
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1002 |
|
catch me if I fall.
|
Moja rozmowa z kolezanka:
Ona: Ej, slyszalas o tym dziecku ktore napilo sie kreta w sklepie? Ja: Napilo sie kreta?! Myslalam, ze on jest w takich granulkach Ona: No tez, ale jest tez taki do picia ![]() Ja: chodzilo oczywiscie o płynny
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do piciadzięki za poprawienie humoru od rana
|
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propo autobusu. nie wiem czy to śmieszne ale....pamietam cos takiego. Jade sobie autobusem. nagle wsiadla jakas babeczka z mężem. mąz usiadl a ona poszla kupic 2 bilety do kierowcy. jak wrocila zapytala meza konspiracyjnym tonem (ktory slyszalo pol autobusu) - A te bilety kupione u kierowcy to też sie kasuje.?
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Chociaż zależy jakie kierowca autobusu wydaje bilety Jeśli paragoniki to sytuacja jest zabawna, bo jak skasować taki paragoin Jeśli zwykłe bilety, tylko że kupione u kierowcy, to też jest śmiesznie, bo niby czemu miałoby się ich nie kasować ![]() Ja pamiętam jak weszłam pierwszy raz do autobusu kursującego po powiedzmy małym miasteczku. Czułam się pewnie jako ja - jeżdżąca regularnie autobusami w moim mieście studenckim (dość dużym) myślałam, że nic mnie nie zdziwi, a tu kasowniki na karty
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
wątek rewelacyjny
pomyslałam, że mogę dodac cos od siebie... ja obierając marchewkę nożem: M., czemu my nie mamy skorbaczki do marchewek? M.: bo nie używamy marchewek.... w metrze w godzinach szczytu. M.: co Ty robisz? ja: smaruję kąciki, bo mi popękały. M. (wcale nie uciszając głosu): to po co tyle brałaś do buzi...?
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
to był zwykły, miejski autobus w dośc dużym mieście
i bilety były normalne, takie jakie sie w kiosku sprzedaje
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
rozmowa z moim TŻ
-wiesz kto to klakier? ( mial na mysli osobę wynajęta do oklaskiwania aktora lub widowiska) - ja taka dumna z siebie ,pewnym glosem odpowiadam "oczywiscie !! kot gargamela! " dodam ze jego mina byla bezcenna
Edytowane przez mosiaq Czas edycji: 2010-04-29 o 13:25 |
|
|
|
|
#1014 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Przyczajenie
|
Moj tata na mnie i na siostre ma ustawiony taki fajny dzwonek: "Tatusiu to ja, musze ci cos szybko powiedziec odbierz!" Takim fajnym piskliwym glosikiem. I siedzi aktualnie u klientów i dzwoni moja siostra.
Tata- Przepraszam ale cora dzwoni, a miala dzisiaj testy gimnazjalne to oddzwonie jej jak jej poszlo. Dzwoni. Siora odbiera. Tata- Jak ci coreczko poszlo? Siora- "Kur** nie pytej, jak uzbieralam 10 punktów to max" ![]() Biedny nie zdazyl wyciszyc telefonu ![]() Mina klientów bezcenna ![]()
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstyd by mi było przed klientami, że córka się tak do mnie odzywa. |
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może trochę sziewczyna przegięła, ale bez przesady, takie wpadki się zdarzają wyluzujcie
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2010-04-30 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Między byciem wulgarnym a byciem sztywnym to jest jednak duża różnica, ale masz rację, że nie ma co tego rozstrzygać w tym temacie.
|
|
#1020 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
to kur** nie odnosilo sie do niego tylko do sytuacji pewnie. U mnie np mam klnie (ostra babka z temperamentem
to i poklnie) ja tez. I ani ja ani ona podczas gdy damy upust emocjom i przeklniemy nie odbieramy tego osobiscie, ze brak szacunku itd.Choc rozumiem oburzenie pań, nie wszyscy sa przyzwyczajeni.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

do picia