|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
świetny wynik, jestem miszczunio. dla mnie to czarna magia z polaka tyle mieć klucz - nie raz slyszalam, że praca super, ale nie kluczowa ![]() Cytat:
znakomity bym rzekła :pCytat:
![]() a z tym ustnym to weź olej to tylko ustny, który się nigdzie nie liczy, a i tak kiepskiego wyniku nie będziesz miała.Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurna, ja z tym sikaniem myślałam, ze dam radę, dlatego nie szłam do lekarza, ale teraz jak myślę o tym (dziś znowu pęcharz mnie "bolał" ) to nie wiem jak to będzie ![]() z dziewczynami się dziś bulwesrowałyśmy na to, bo kurna, są takie sytuacje życiowe, że masz potrzebe iść do toalety, że się źle poczujesz i co? na to masz mieć zaświadczenie lekarskie? niech któraś ma bolesną obfitą miesiączkę? co wtedy? albo biegunkę ktoś? albo cokolwiek takiego a mi nie picie nic nie daje, mi się po prostu często chce siku i już. a Tobie daje to coś? praktykowałaś już ?Cytat:
łaaa.a ja nienawidzę polarów mam ciary od razu - jak niektorzy przy rozrywaniu waty, piszczeniu tablicy ![]() Cytat:
![]() bryyyyyyyyy ![]() przez to przeziębienie jestem taka zmęczona raptem poszlam do szkoly i na mc flurry i padam.i leze nic nie robię
|
|||||||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Bry.
Moje chłopaki pojechali na wycieczkę rowerową, a mnie zostawili z Sonią. wiedzą, że jej nie zostawię, bo szkoda psiaka (strasznie wyje, jak ktoś wyjdzie z domu, a co dopiero, gdyby została sama.. zastalibyśmy tu istny meksyk), a ja tylko czekam aż wrócą, bo chcę wyjść. ![]() Nie wiem, czy pojadę w końcu na to ognisko, bo nie bardzo mam transport. Tak to jest, jak się ma chłopaka bez samochodu. ![]() Jednak nie płakałam. Ale ta akademia była taka wesoła, uśmiałam się. Sentymentalna część kl. II potrwała może z 15 min. Najlepsze było to, że dyrektorka dostała od ośrodka w Częstochowie (tego, w którym nocowali ludzie od nas), że bardzo dziękuje za takie kulturalne zachowanie młodzieży, serdecznie gratuluje dyrektorce i całej kadrze pedagogicznej za tak wspaniałe przygotowanie młodzieży do pielgrzymki, wyróżniające się spośród zachowania uczniów z innych szkół. Od 12:00 do 15:00 na nogach, niemalże cały czas w tłumie. Strasznie słabo mi było. Powinnam się niepokoić? Miałam zawroty głowy, brakowało mi powietrza momentami.. Ogólnie mówiąc fajnie było, sympatycznie. Wakacje..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-30 o 17:32 |
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
MiAŁAM cioś napisać ale nie widzieeee lite zbyrnio
WROCILAM ze szkoły,,, po drodz zecheczajac karczmę, i nie widzzzzzzzie liter. ****a, poi co ja tu cokolrwirk pisze. zabierzcire mi tego laptoap ide na druga ipmrewza pa ;******** |
|
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To widzę, że na drugiej imprezie będzie równie fajnie ![]() Ja też wróciłam i zaraz na urodziny do babci ![]() pa ;*
|
|
#3726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Halo? Pamięta mnie ktoś jeszcze?
![]() [Martyna, nie założyłaś się ze mną, więc żałuj. ]Cytat:
Co jest dokładnie zanotowane i informacja idzie razem z arkuszami. Dyrektorka nam to dokładnie tłumaczyła. Wszystkie informacje idą do cke czy tam oke. Egzaminatorzy analizują czy po powrocie z łazienki wiedzy czy nie przybyło [chociaż nie wiem w jaki sposób mieliby to sprawdzić. ]Cytat:
Jeśli się powtórzy to powinnaś się niepokoić. ![]() Cytat:
Cytat:
--------- przeczytam trochę spamu.
|
|
|
#3729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak więcej piję, to więcej sikam. Raczej na tej zasadzie ![]() Podobno w tym roku już takie zaświadczenia lekarskie nic nie dają.... Cytat:
![]() Po takim czasie to normalne. Ja po pół godziny stania jestem Cytat:
![]() My po oficjalnym części w szkole i spotkaniu w klasie, poszliśmy z wychowawcą na obiad, 22 osoby razem cały czas ubolewa nad tą moją religią... bo było, że najlepsza średnia 5,19 dwie osoby, a tak miałabym sama najlepszą 5,25 i się wkurza, że tamtej dziewczyny 6 to właśnie religia, wf i TI a te nagrody... pani dyrektor to się co roku coś myli, że mamy same humany i mat-geo w tej szkole Dostałam Wielki Atlas Historyczny i Historię Świata A o 20 do baru 3 raz dzisiaj jadę do P. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-30 o 18:20 |
|||||
|
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ona się strasznie stresuje, a to dla niej samej niedobrze a z tym złym samopoczuciem, to jako jednorazowe zdarzenie to bym się nie przejmowała, zwaliłabym to na pogodę, zmęczenie, stres. ale jak się powtórzy to zrób badania Cytat:
?u nas dyrektorka mówiła, że nie wolno ![]() oczywiście nie chce mi się w to wierzyć, pewnie mówiła tak, żeby nikt nie próbował... ![]() też jestem ciekawa jak to sprawdzą
|
||
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
;*88*88
Cytat:
nie nwiem o czy,m piszesz kochana, ale rozzumene Cie, mnie neiue nnei prosil na srodke dzis, a to chamy, tyylo v0 po dswiedxectoe. cos t a kolezaqnk a nie dzwoni po nnieo posiedizj de siepnbie tu jeszce. a wy dziwoje bawcie sie dobrze, zakonczenie to jest w konczu. ja ***ie. nbie czytajnie tego, co je pisze. jutro bebde alebo dire z tego sniala alebo bede zalować ze jakies glupoty po pijreku na kompie pisali m |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, lowe Cie.
ale o dziwo - wszystko rozumiem
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no, wiem o co Ci chodzi ![]() tylko tak sobie myślę, że jak ja np. rano nie wypiję całej herbaty, to i tak chce mi się sikać w tym samym momencie mniej więcej, co wtedy, gdy wypijam całą ![]() oczywiście gdy siedze i piję coś, tak jak Ty mówisz, a to herbatka a to coś, to jasne, że jeszcze częściej idę. ale i bez tego jest często. jak to nie dają? ![]() u nas normalnie przypominała, żeby przynosić... ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- karolina, lowe, nie żałuj jutro |
|
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Karolina kurdę, nie wiem jak Ty to robisz, choćby nie wiem co mi było, pisałam przynajmniej w połowie wyraźniej haha
A ja nie piję nic przed maturą, bo to mądrego wniosku doszłam z koleżankami - nie psujemy sobie mózgu ps. Karolina obyś sobie nie zepsuła xd
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepsze, że np po nagrodę i świadectwo trzeba było iść osobno. Żeby wszystko nie było czasem za szybko ![]() Będę, będę. Tylko jeszcze muszę wymyślić, jak się tam dostać Masz wprawę ![]() Cytat:
będę trzymać |
||
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wesoły Romek, mam na [gdzieś tam
![]() --------- Nie dam rady tyle spamu nadrobić. ![]() Widzę, że dużo nowych osób przybyło. Witam serdecznie.
|
|
#3738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale chyba nie odejdziesz stąd znowu tak nagle?
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3740 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dżem dobry, kochany Żbiku ! Ja już się o ciebie martwiłam, no ale Martyna mnie uspokoiła. Cytat:
Nas w ogóle nie uświadamiali. ![]() Cytat:
Noo, ja to się wybawię, nie ma co. Mam zryty humor, płakać mi się chce. A ty się Karolina wybaw tam. __________ Nie chce mi się uczyć.
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=martus9191;18921414]Dobry wieczUr ;*
Opowiadaj później ;D A co tu opowiadać wyglądem i zachowaniem wogóle nie pasuje do swoich rówieśników, byliśmy na pizzy i fajnie się z nim gadało. Po prostu uwielbiam jego uśmich |
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, nic z tego, deszcz się rozpadał.
ale za tydzień robimy domówkę albo do klubu idziemy.Karolina.. Wróciłam od tżta, tego mi było trzeba (jakkolwiek to brzmi ), biorę się za streszczenia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak robicie te mapki myśli? Słyszałam właśnie, że to skuteczny sposób.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
IDIOTKA, IDIOTKA, IDIOTKA
ogłaszam wszem i wobec : jestem zje.bana na maksa porażka.
|
#3747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czemu ? Co się stało ? Dzień dobry ;**
|
|
#3748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejusiu. Martyna co się stało
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Umieram na ból brzucha, ale jednocześnie skaczę z radości [w przenośni, oczywiście], że dostałam o. dziś, a nie we wtorek bądź później. To tego, miłego dnia. Rozwiązuję sobie testy z bio, a potem czytam streszczenia do wtorku.
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej;*
Właśnie Martyna co jest? Jea wczoraj pożegnałam się z moja klasą, poszłam z nimi na piwo i tyle mnie widzieli. Fak ich, będę tęsknic za paroma osobami a reszta niech spada ;] Wychowawca aż nie mógł wysiedziec z radosci że się z nami żegna, zakończenie w klasie trwało całe 20 minut Nie wiem co mi się ostatnio dzieje, ale strasznie boli mnie głowa wieczorem ;( Pewnie przez kawę, narazie ją odstawilam, zobaczymy jak dzisiaj będzie. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Ja miałam to samo tydzień temu;D Więc wypada mi na ustny polski ;( Mam nadzieję że nie będzie to wyglądało tak jak w tym miesiacu bo tam nawet nie podejdę... Yhh.. Zrobiłam drugie zdjęcia bo tamte mi się nie podobały i do tablo dam już nowe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

świetny wynik, jestem miszczunio. dla mnie to czarna magia z polaka tyle mieć

znakomity bym rzekła :p
to tylko ustny, który się nigdzie nie liczy, a i tak kiepskiego wyniku nie będziesz miała.
) to nie wiem jak to będzie
a Tobie daje to coś? praktykowałaś już 

((

Co jest dokładnie zanotowane i informacja idzie razem z arkuszami. Dyrektorka nam to dokładnie tłumaczyła. Wszystkie informacje idą do cke czy tam oke. Egzaminatorzy analizują czy po powrocie z łazienki wiedzy czy nie przybyło [chociaż nie wiem w jaki sposób mieliby to sprawdzić. 
?

ale najlepsze, że np po nagrodę i świadectwo trzeba było iść osobno. Żeby wszystko nie było czasem za szybko