|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
[QUOTE=INA1;18928386]A co sądzicie o pieczywie z biedronki? Ja uważam, ze jest całkiem niezły
Uwielbiam te bułeczki z ziarnami na górze i chlebek graham "polskie zboża" chyba pisze na opakowaniu- mniamm:0 pieczywo jak dla mnie tragiczne |
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem na weekendzie w domu i testuje nowe produkty, o których mówilyście (miejscowa B. jest nieźle zaopatrzona). I tak: pizza z nadzieniem bolońskim wcale mi nie smakowała, dziwią mnie Wasze zachwyty. Byłam bardzo zawiedziona. Podobnie orzeszki w skorupce - bez porównania gorsze niż Nic Nac's. Chipsy Pancho tortilla też bez rewelacji. A już zwłaszcza nie lubie chipsów Top Chips, które są hitem na wątku. Nieraz próbowałam różnych smaków, limitowanek i zwykłych - po zjedzeniu kilku robi mi się niedobrze, są okropne. Jedynie te w tubach o smaku slonecznych pomidorków były w porządku. |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do parabenów to zobacz, na jakim miejscu listy składników się znajdują. Im dalej, tym mniej. Wyżej -więcej. |
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pojawiły się u mnie chipsy o smaku kiełbaskowym ale po wszystkich negatywnych opiniach wziełam ostatecznie kebabowe
Szukałam w lodówkach brokułów mrożonych ale nie było, w ogóle zadnych takich warzyw nie było. Wydawało mi się, że Biedronka ma w ofercie brokuły i szpinak czy nie
|
|
|
|
#4716 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do brokułów i szpinaku z mrożonek to ma to Biedronka w ofercie ale w sezonie jesienno - zimowym , na wiosne - lato znikają.To cos podobnie jak np. z kawami mrozonymi, zimą nie bylo , teraz juz sie pojawily. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-04-30 o 19:27 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja szpinak i brokuł mrożony jest tylko w zimie
na wiosnę go wycofują.
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Też ostatnio nie widziałam mrożonego szpinaku - ale na warzywach był świeży - boski
.
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś po orzeszki w cieście, niestety pozostała po nich tylko cena
Kupiłam tę kawę mrożoną co zachwalacie, ale jeszcze nie piłam Jadłam też rożka orzechowego, ale był już tak roztopiony i miękki, że zero przyjemności w jedzeniu... co nie zmienia faktu, że jak na rożka za 0,99 dobry i małokaloryczny
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
My dzisiaj z Mężem byliśmy na zakupach w biedronce. Kolejki masakryczne :/
Nie było już tego "szybkiego " makaronu, oliwy czosnkowej i z bazylią, gorących kubków czosnkowych itd. Zakupy i tak zrobione, ale tylko pesto (zielone), oliwa cytrynowa i standardy: orzeszki, nabiał (jogurty), owoce ( w tym melon ), ręczniki papierowe, pstrąg (mniam, krewetki (pyszne po prostu, świeżutkie, no palce lizać ) itd.Co do pieczywa... uwielbiam te bułki posypywane ziarnami, są boskie ![]() W tych zwykłych warzywach na patelnie niestety jest cebula, fuj. Aaaaaaaaa uwielbiam szampana biedronkowego Piłam te z górnej półki za kilkadziesiąt złotych... i biedronkowy w smaku zdecydowanie wygrywa ![]() Aha z czym Wy te pesto jecie? macie jakieś fajne przepisy? Bo planuję zrobić po prostu z makaronem... Aha kupiłam dzisiaj po raz pierwszy suszone pomidory i taki mam plan na jutro na obiad: ugotować makaron, potem na patelnię z suszonymi pomidorami, mozarella z bazylią i grzybami mun.. Hmmm ciekawe co z tego wyjdzie :P Edytowane przez inuska84 Czas edycji: 2010-04-30 o 19:40 |
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm.. ja się zaraz wybieram na małe zakupy - ciekawe o której wrócę
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam soku pomidorowego Tomi
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze na koncu skladu to najmniej wazne ale to mi sie 1 rzucilo w oczy. Nie jestem jeszcze mistrzem jesli chodzi o czytanie skladow -dopiero to zaczynam na chemii-jeszcze duzo nauki przede mna ![]()
|
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Ja jak kupuję sok pomidorowy to patrzę z czego wyprodukowany jest, bo jest jednak spora różnica. Nigdy nie kupuję tego z przecieru. |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4726 |
|
Przyczajenie
|
Zakupy w Biedronce to saaama przyjemność
|
|
#4727 |
|
Przyczajenie
|
Sok warzywny też mi nie podchodzi. Dzisiaj kupiłem dip pachos o smaku serowym do nachosów. Moja ocena: Nie powala! W dodatku 3,50 za słoiczek to przesada. No, ale jak się nie spróbuje to się nie wie. Dzisiaj spore zakupy. Mama wyjeżdża na wakacje, więc trzeba było zrobić zapasy. Kupiła 3 x opakowanie michaszków firmy Mieszko - moim zdaniem dobre i w dodatku ładnie zapakowane. w sam raz na prezent.
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pisał, że niby bols 0,7 w promocji za 21 zł
albo źle przeczytałam albo ktoś się pomylił - zapłaciłam 27 zł
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z wielką chęcią chciałąm na śniadanie zjeść rybke w sosie pomidorowy i poraz pierwszy wywaliłąm ja do kosza, były takie malutkie kuleczki jakby jakieś granulki tyci tycijak spróbowałam to mi źle w ustach było fujj wyplułąm wyrzuciłam <moze nie potrzebnie?> .. nigdy tego nei było a dziś w dwóch konserwach, możliwe ze to ikra była czy coś??
a dziś stałam 25 minut w kolejce, rozumiem ze jest weekend całkiem długi ale takich zakupów i narzekania klientów< głównie facetów> mnie zirytował. czemu to kobiety nie narzekają tak jak mają postać troche?? ach słaba płeć... ja to codziennie kupuje litr mleka z Mlekowity ,jetsem mleczna ![]() co do pieczywa :wydaje mi sie że to kwestia przyzwyczajenia. Patrze ze zniknał chleb razowy z rodzynkami. jest jeszcze jeden razowy"polskie zboża" to strasznie sie kruszy i w smaku taki kwaskowaty jest jakby. no i moje drinki IZZY niebieski najlepszy dla mnie nieodłączny towarzysz wyjsc na domówki i iinne tego typu )
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja obeszłam 3 razy wszystkie lodówki dookoła i mówię "on musi gdzieś tu być". Tylko powiedziałam to na głos i jakaś babeczka się dziwnie spojrzała |
||
|
|
|
#4732 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chyba się skuszę na tą za 40... Cytat:
jestem pewna, mogę zrobić zdjęcia, jak znajdę paragon to i pokażę... moi rodzice byli w szoku, wszyscy byli w szoku ![]() wątpię w to, żeby była to kilkudniowa promocja ale było na 100%. Cytat:
![]() Cytat:
![]() albo po prostu miałaś pecha ... Cytat:
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wertuję tego wątku codziennie (czyli conieco mi umyka
) ale wiem że czasem pisałyście coś o bon cremie - i się zastanawiałam co to jest![]() i dzis poszłam do biedronki, wziełam coś do koszyka, na czym było napisane że pomarańcza i czekolada (te połączenie na mnie działa ), dla tezeta z bananem, a dopiwero w domu się spojrzałam na wieczko - bon creme
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-30 o 21:42 |
|
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
witam.
czy macie może zdjęcie z ulotki albo wasze ofot takich sandalów damskich jakie byly i sa w biedronce w ulotce zeszlotygodniowej towarow przemyslowych ze strony? z gory dzieki! |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj kokosowo- migdałowego ![]() te z czekoladą są dość drogie patrząc na gramaturę |
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
patusia - u siebie widziałam tylko te dwa
a są u was kiełbasy wiejskie? te pakowane pojedyncze co pisze na nich że bez konserwantów itd? bo u mnie ich już nie widzę... |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma ktoś fotke tych nowych BonCreme? Bo jakoś nie mogę ich znaleźc i nie wiem - może źle szukam?
|
|
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jadłam biedronkowe serowe Nachosy z sosem biedronkowym serowym - podgrzane w mikrofali - mmm Polecam, zresztą cena w porównaniu np. do dipów Chio niska
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
A ja zakupiłam dziś kaszki mleczny start o nowym smaku - toffi
![]() Jeszcze nie przetestowane, ale mam nadzieję że będą pyszne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

czy nie
na wiosnę go wycofują.

.
....

Kupiłam tę kawę mrożoną co zachwalacie, ale jeszcze nie piłam

Bo jakoś nie mogę ich znaleźc i nie wiem - może źle szukam?