|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
Cytat:
straszliwie mi się podobają tylko mam dylemat jak myślicie czy będą się nadawać na szczupła stopę?? no i cena 45 zł podana przez Olencję to netto czy brutto??? sorrki, ale ja początkująca
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
Zlituje się ktoś i zrobi zamówienie na te buciki? ![]() |
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka a mam jeszcze pytanie o gladiatorki czarne bo widzę, że kiepsko coś z nimi idzie
do kiedy czekasz na skompletowanie zamówienia?
Edytowane przez Iwa_iw Czas edycji: 2010-04-30 o 18:56 |
|
|
|
#2135 | |
|
Rozeznanie
|
Jak nie będzie chętnej żeby zamknąć zamówienie wtedy zamówię
![]() Wczoraj kupiłam w prima modzie balerinki i trochę się spłukałam ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Mam w podobnym stylu sandałki z Aldo. Ślicznie wyglądają na stopie ale wcale jej nie trzymają i ciężko się w nich chodzi
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to potrzebowałam balerinek czarnych na gwałt , nie kupowałam innych i musiałam w stresie i nerwach kombinować. Pisałam do niej na gg wcześniej - przecież odpisanie czegokolwiek to nie jest problem tylko minuta. |
|
|
|
|
#2138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Enko rozumiem pretensje na prawde, ale czasem sa sytuacje, ktorych nie mozemy przewidziec
Mortish lece do usa... w sumie to nie wiem po co kupuje teraz jak tam na kupuje drugie tyle
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
work&travel? jaki stan? co będziesz robiła? ![]() ja chciałam wyjechać w tym roku, ostatnia szansa była. ale się nie udało |
|
|
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
Ja moje kupiłam w zeszłym roku na przecenie za 79zł. Były brązowe ze srebrnym paskiem tym głównym i chyba turkusowe, te moje nie mają wstążki. Chodzi mi przede wszystkim o układ pasków i o to że przynajmniej moje słabo trzymają stopę ale może dlatego, że mam dosyć wąską, a u ciebie będzie całkowicie inaczej
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
bierzmy szare!
![]() albo te szare
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2010-04-30 o 19:15 |
|
|
|
#2144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprocz tego ze my uczestniczki mamy obowiazki, powinnismy tez miec prawa! i oprocz praw organizatorki powinny tez miec obowiazki! nawet mam juz jeden na mysli, ale bez popracia siedze cicho
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny, moja sprzedaz na allegro ruszyła, wiec kasa bedzie i WRÓCIŁAM
Póki co nic ciekawego w tej dostawie, na chama bym cos znalazła, ale nie jestem powalona. Poczekam na Wasze propozycje. Widzę, że parę zamówien już zostało otwartych, ale nic dla mnie...
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie calkiem podobaja te sandalki
![]() http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=52&pos=29
|
|
#2148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- moje drogie Panie, wysłałam dzisiaj WSZYSTKIE PACZKI ![]() lecą do Was już wszystkie londyńskie skarpety, nudowe koturny, sandałki z kwiatem i cała reszta, która czekała na ostatnią dostawę ![]() trafiłam na pocztę z tyloma paczkami akurat dzisiaj, kiedy wszyscy wysyłali PIT-y... chyba nie muszę komentować ![]() dziś lub jutro uzupełnię mój wątek o ostatnie rozliczenia i mogą się pojawić małe niedopłaty lub nadpłaty, tak więc proszę zaglądać |
|||
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinn, zapisałam się u Ciebie na żabociki ecru na rozmiar 39. Czy mogłabyś mnie przepisać na 40? Edytowałam post na głónym (kiedy się zgłaszałam myślałam, że 40 są już zajęte i wzięłam od biedy 39 a teraz widzę, że 40 jeszcze wolna
).Edit: Widzę, że już zmieniłaś Dziekuję
Edytowane przez soulie Czas edycji: 2010-04-30 o 19:45 |
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli my nie wpłacamy w czasie to jesteśmy na czarnej liście. Jeżeli olejemy pw organizatorki to też kłopoty, ale jak ja piszę i odpowiedzi nie dostanę , albo czekam na buty miesiąc to jest ok. Nie chce żeby to była kłótnia i nie chce być skazana na potępienie , chciałabym tylko wyrazić swoje zdanie. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
w swoich watkach organizatorki w wiekszosci maja reguly np. prosze o wplate niezwlocznie po "zakupie".
warto gdyby mialy tez tam wpisane jakies swoje obowiazki np. wysylam buty w przeciagu 3-5 dni od kiedy kurier je do mnie przywiezie super by tez bylo gdyby organizatorki sprawdzaly buty przed ich wyslaniem, bo osttanio mialam sytuacje ze buty przyszly uswintuszone, prawda jest taka ze Bebunio zachowala sie super profesjonalnie i pozwolila mi na zwrot do sigmy, ale na podwojnej wysylce stracilam. czuje ze zaraz zostane zlinczowana, ale mam czasem uczucie ze my uczestniczki to takie robaki jestesmy, a organizatorki to boginie i o uczestniczce mozna cos zlego powiedziec, a organizatorce juz nic zarzucic nie mozna..... jak uczestniczka nabroi bo jest na czarnej liscie, organizatorce niz nie mozna zrobic, zadnych konsekwencji, sankcji. takie moje uczucia, nikogo nie chce obrazac ani wdawac sie w klotnie. bardzo dziekuje organizatorkom za poswiecenie czasu, znoszenia fochow uczestniczek i kawalka swietnej roboty, niestety pomimo to czuje sie czasem zle traktowana.
Edytowane przez path87 Czas edycji: 2010-04-30 o 19:38 |
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
a te Wam się nie podobają? szare?
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka, super, że znalazłaś pierścionek
Ja zgubiłam niedawno kolczyka z diamencikiem od TŻ i strasznie rozpaczam TŻ jeszcze nic nie wie, pewnie nie będzie zły, ale może być mu przykro. A jak mi jest przykro, to już nie wspomnę ;( Do wszystkiego mi pasowały te kolczyki, takie cudne byly |
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się nie znajdzie to będziesz bardziej ostrożna następnym razem
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
moich kilka typów z dzisiejszej dostawy
![]() niebieskie albo szare? ![]() Załącznik 3070666 czarne albo beżowe ![]() Załącznik 3070668 beżowe chyba...Załącznik 3070669 |
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam z roweru a tu nowa dostawa
padam ale juz ogladam
Prive www.mialook.pl Work www.imagedesire.pl ![]() My Fashion Videos: www.youtube.com/user/mialookpl ![]() Edytowane przez Hypnotic Poison Czas edycji: 2010-04-30 o 20:16 |
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie trochę mnie to rozbawiło co napisałaś ![]() to nie jest allegro przecież. dziewczyny robią to dobrowolnie i w wolnych chwilach. ja jakoś nie wyobrażam sobie, żeby musiały rzucać wszystkie swoje obowiązki, żeby wyrobić się z wysyłką w ciągu 3-5 dni, bo wizażanki 'tak chcą'. |
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
3x38 brakuje z tych sandałków
Załącznik 3070686podobają mi się te modele -beż? Załącznik 3070687 -różowy! Załącznik 3070688ale w pierwszej kolejności myślę nad tymi czanrymi, przydałyby mi się takie Załącznik 3070689
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.