|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy kosmetyczne Tutaj organizowane są wspólne zamówienia dotyczące kosmetyków mineralnych. |
| Pokaż wyniki sondy: Jakie watki powinny powstać na forum? | |||
| Dla każdej firmy |
|
116 | 69,05% |
| Dla każdej organizatorki |
|
31 | 18,45% |
| Dla każdej organizatorki oddzielny z daną firmą |
|
29 | 17,26% |
| Inne- napisz post jakie |
|
2 | 1,19% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 168. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytania odnośnie zamówień; zgłaszanie chęci udziału w zamówieniu
Olencjooo, dziekuje bardzo za wspolne zakupy, wlasnie odebralam przesyłke
|
|
|
|
#3992 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dobrze
![]() Wszystkie uczestniczki wyraziły zgodę na podzielenie pełnowymiarowych produktów Lily Lolo - więc czas się zabrać do rozbiorów ![]() Na chwilę obecną do rozparcelowania są: Róże 3g - 7 funtów: Candy Girl - chętne: ja, KawaMarcepanowa, Hexxana Doll Face - chętne: ja, KawaMarcepanowa Sugar n Spice - chętne: ja, Hexxana Rosebud - chętne: Hexxana Sweet Fig - chętne: Hexxana Ooh La La - chętne: ja, angel001 Clementine - chętne: ja Cherry Blossom - chętne: Kawa Marcepanowa Bronzery 8g - 12 funtów, rozświetlacze 6g - 12 funtów: Star Dust - chętne: ja Waikiki - chętne: ja, Hexxana, angel001 South Beach - chętne: angel001 Pudry 4,5g - 12 funtów: Flawless Matte - chętne: ja Flawless Silk - chętne: ja Podkłady 10g - 12 funtów: Cookie - chętne: angel001 Cool Caramel - chętne: angel001 Porcelain - chętne: ja Blonde - chętne: ja Korektory: Blondie Cover Up - chętne: ja Blush Away - chętne: ja PeepO - chętne: ja Mam nadzieję, że niczego nie przegapiłam Pojedyncze rzeczy - można zamawiać jako sample (jeden odcień - jeden sampel), ale wypisałam wszystko - może ktoś nabierze na coś ochoty ![]() Ja osobiście jestem bardzo podatna na kuszenie
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-05-01 o 11:40 |
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Olencjooo
Bardzo Ci dziękuje za przesyłkę, za próbeczki Dzieki wielkie.86Paulo - Tobie również Ależ mi się nastrój poprawił :P
Edytowane przez alioke Czas edycji: 2010-04-30 o 14:07 |
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Insane-wezmę jednak jeszcze Rosebud także dopisz mnie proszę do Hex
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
no co wy nikt nie chce snooze bar na pół
![]() on jest śliczny tylko przez LL nie zdąże zuzyc przed datą waznosci
|
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
Cathy dostałam dzisiaj paczuszke z EDM. Dziękuje kochana za te wszystkie gratisy, ale ich jest.
. Daj znać czy nie mam coś dopłacić do tej przesyłki.Pozdrawiam i moc uścisków śle.
Edytowane przez silje28 Czas edycji: 2010-04-30 o 16:41 |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zakręcona i zmieniam zdanie, więc propozycja niekatualna
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-30 o 17:14 |
|
|
|
#3998 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Dotarły Mazidła
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Patereczko- dostałam
dziękuję no i
|
|
|
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
Cathy, wybacz, że dopiero wczoraj zrobiłam przelew za blusche i Lure Beauty - mam nadzieje ze już go dostałać. Jakby co to już poszedł. (Sorki że tak późno, ale nie umiałam wejść na moje konto - w końcu wysłałam od rodziców). Mam nadzieje że kwota sie zgadza - jakby co to od razu ureguluję niedopłatę
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Aduś, tak jak przewidziałaś, paczucha do mnie dziś dotarła. Podkład idealny, róże są prześliczne. Summer Stroll
Ślicznie dziękuję za gratisy A także za wspólne zakupy, choć ja szykuję się na kolejne u Ciebie Masz już mnie dość?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-04-30 o 20:50 |
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Adusiadu bardzo dziękuję za kolejne zakupy i dodatkowe próbki,uwielbiam zakupy z Tobą tylko szkoda ze spotkania zawsze takie krótkie
Cathy zerkałam własnie w arkusz EGM 3 mi chyba wychodzi że mam nadpłatę 5,86 zł(przynajmniej tak mi sie wydaje) doślę ci jeszcze 4,20 to będzie nadpłaty 10.Dopłata 3,70 i zostanie 6,30 na wysyłkę 3 innych zamówień Silk Naturals,HN i Lumiere.Jak będziesz miała chwilę to poproszę o wysyłkę bo na EGM 3 jeszcze troszkę sobie poczekamy Dopłata dojdzie niestety po weekendzie.Trochę zamotałam ![]() Wysyłam adres na PW Dziękuje Współczuje ,strasznie cię gnebimy-ja chce to a ja tamto... |
|
|
|
#4006 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żartuję ![]() Taka uczestniczka jak Ty to marzenie przelewy na czas i kontakt wzorowy A z jakiego sklepu byś coś chciala? Wiesz, ze organizuję właśnie Silk Naturals? a oni mają takie ładne brzoskwiniowe róże może próbeczkę? ![]() Cieszę się, że zakupy Ci się podobają Pamiętam, ze podobał Ci się Movie Night to sypnęłam Ci czegoś w tym stylu ![]() Cytat:
![]() Charm lepszy niż chrome? Przepraszam, że zachachmęcilam Ci cień a jak Ambrosia? Uzywałaś?
|
||
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, znów kusisz
![]() A właśnie stypendium mi się pojawiło na koncie... Muszę się powstrzymywać Przejrzę ich ofertę i napiszę ![]() Islindil, co z tymi mazidłami?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
isilindi
co z pedzlami z lumiere i tym moim z edm, zostaly wyslane do Ciebie, czy zalatwilas to z cathy??]\\ jesli zalatwlas, to cathy ile mam za przesylke wplacac, tam jest 8set plus jeszcze jeden pedzel z lumiere i jeden z EDM, nie wychodzi drozej przesylka?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-04-30 o 22:56 |
|
|
|
#4009 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Moja część jest u mnie
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie doszlo...wlasnie sie dziwilam czemu nie odp, ok
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#4011 | ||||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj nie mam pojęcia, co czytam i o co chodzi Cytat:
Cytat:
Miłego testowania i dziękuję za niesamowicie sympatyczne zamówienie Zamówienie MAZIDŁA 1 - złożone. |
||||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Candy Girl Dziekuje ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- Przydaloby mi sie kilka pedzelkow ![]() Synthetic Deluxe Crease Brush 2,79$ Synthetic Shadow Brush 2,95$ Italian Badger Round Crease Brush 2,89$ Sable Blending Brush 2,90$ Takze jak cos to mozesz mnie wciagnac na liste
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
witam,
mam pytanie odnosnie coastal scents bo zamowienie bylo zlozone ok. miesiac temu czytalam pare stron wczesniej ze celny zatrzymal paczke. chcialam zapytac czy cos juz sie ruszylo i czy wiadomo co z naszym zamowieniem ?
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Isi, dostałam paczuszkę wczoraj. Dziękuję za zamówienie i próbkę.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-05-01 o 10:58 |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Czy byłaby chętna do wzięcia udziału w zakupach u Olencji i wzięcia ze mną na pół tych produktów z LUSH:
- szampon w kostce ULTIMATE SHINE na pół z alkaxy - szampon w kostce GODIVA na pół z kasiaen - odżywka w kostce JUNGLE na pół z zkarolcia - mydełko do twarzy FRESH FARMACY na pół z Miciel - mydło SEXY PEEL na pół z Annieee - mydło UP YOU GETS na pół z Annieee Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-01 o 20:28 |
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
Ja chetnie Jungla wezme na polowe
|
|
|
|
#4017 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() A może znajdę kogoś na pół The Blonde? Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2010-05-01 o 10:53 |
|
|
|
|
#4018 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Czy nadal są chętne na BU? Przykro mi że nie doszło...
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Insane - czy mogłabyś mnie skreślić z Rosebud i zapisać jako chętną do Cherry Blossom jeśli to nie kłopot? dziękuję
|
|
|
|
#4020 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
W tej chwili czekamy na wyliczenie VAT-u, jaki mamy zapłacić. Myślę, że celny już odesłał nam paczkę, tylko poczta coś szwankuje Jeżeli coś się zmieni- na pewno poinformuję Mnie również na tej paczce zależy, bo moich rzeczy tam było najwięcej - za 30$, więc też się niecierpliwię |
|
|
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy kosmetyczne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

??