|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
a jeszcze wczoraj miałam nadzieję,że będzie tak jak kiedyś...
a 9 lat za nami,nasze drogi rozejda się,a za murami przyszłosc ma a w murach tych wspomnienie i jedna mała łza Jestem tu ostatni raz,jestem tu i zegnam was ! Ty zawsze potrafisz zniszczyc to moje długo oczekiwane szczescie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Raczkowanie
|
papergirl- boooskie
![]() ![]() ________________________ O nie, znowu zgubiłam moje serce... Chyba zapodziało się gdzieś w okolicach Warszawy... Obecnie znam tylko jednego mieszkanca stolicy... To obok jego kamienicy leży moje serce... A on nie chce go zabrać na górę... -Zapomniałam jak mam na imię... Może Karolina albo Monika. Nie to chyba nie tak przypomnij mi jak się nazywam. -Nie wiem jak masz na imię wiem, że dla mnie zawsze będziesz skarbem! Za dziesięć sekund nastąpi autodestrukcja... Dziesięć... Dziewięć... Osiem... Siedem... Sześć... Pięć... Cztery... Trzy... Dwa... Jeden... Buuum!!! Moje serce eksplodowało!!! przez Ciebie... Tyle osób na gg pisze... a ja czekam tylko i wyłącznie na wiadomość od Ciebie... niestety pewnie nie doczekam się... Szła ulicą... Łzy w oczach... Nie widziała nawet dokąd idzie... tak po prostu, przed siebie... Przed oczami wciąż miała jego obraz z tą laską... Obściskujących się pod jej domem... To był szczyt wszystkiego... Po raz kolejny wybuchła niekontrolowanym płaczem... Nadjechała ciężarówki... Pisk opon... I tak nastąpił koniec... A to wszystko przez to, że istnieją takie padalce... czyli płeć męska... Faceci są z Marsa a kobiety z Wenus... I dlaczego tak było na początku, że mieszkaliśmy oddzielnie? bo razem nie dało się, żyć... Więc niech oni wracają tam z powrotem... _____________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Raczkowanie
|
ciutblizej , Extremalna, otojest - pożyczyłam trochę
![]() kamisha - najlepszego;** Żyj szczęśliwie, kochaj wiecznie. Brzydkich chłopców niekoniecznie. Ładnych chłopców kochaj zawsze, bo to jest najciekawsze! <33 ![]() Żeby poczuł to co ja..
On = cały mój świat Przyszedł, zawrócił w głowie, poszedł - Kocham Cię - Przestań. Przecież dzisiaj nie jest Prima Aprilis. - 22:22 - Pomyślałaś o mnie? - Ja ciągle o Tobie myślę ![]() - Co byś zrobił gdybyś wygrał milion złotych? - Wyjechałbym z Tobą na drugi koniec świata. Za piękne by było prawdziwe.. - My chyba nie pasujemy do siebie.. Może lepiej będzie jak zostaniemy przyjaciółmi? - Przyjaciółmi? Takie bajki to dzieciom opowiadaj. Powiedz mi po prostu, że masz mnie w du..pie Miłość = nieprzespane noce, krótkie szczęście, łzy Nieosiągalna.. Nie potrzebuje fałszywego "I love you". Zrozum to.. Nie chcę więcej Ciebie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zadomowienie
|
W głębi duszy zdajemy sobie sprawę z własnej głupoty, a poświęcamy zbyt wiele czasu albo na ukrywanie tego, albo na udowadnianie, głównie sobie, że tak nie jest.
czujesz to prawda. Szkoda, że na pół gwizdka. Miejscowa kretynka odrzekła z ochotą: albowiem Cię kocham, tutejszy idioto W proporcjach doskonałych Połykam cię Smakujesz mi jak nikt. Wiem tylko że jest mi zimno, że się zgubiłam i że życie znów stało się trudne. i nie mów mi, że niebo jest granicą, skoro są ślady stóp na księżycu. martwię się każdą sekundą, minutą, godziną, kiedy nie dajesz znaku życia. tak, to się nazywa obsesja.
#3186 |
Zakorzenienie
|
`trochę głupio mówić ' kocham Cię '
kiedy wiesz że nie usłyszysz ' ja Ciebie też '` `poproszę lekarstwo na nieodwzajemnioną miłość ..` `czujesz to samo, co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. oni kradną i poniżają się , by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak .. a ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość.` `gdy skreślałam Twoje imię, ołówek pękł na pół.` dreams _x33 , _ZaagubiOna_ - o jejku ! dziękuję precelki < 3 ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-30 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Rozeznanie
|
spoko, nie musisz oddawać <3
_____________ love never hurts, never YOU DO ![]() /miłość nigdy nie rani, nigdy ty to robisz/
![]() |
#3188 |
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały, które dostrzegłam swym bystrym okiem od razu taki miód oblewa serduszko, a serduszko mięknie jak jakiś pierniczek xdd <3
![]() otojest - ależ mi nie chodziło, ze Ty zaczarowałaś tylko dziś. Czarujesz non stop, ale czasem po prostu niektóra tematyka opisów nie jest dla mnie odpowiednia, do mojego stanu emocjonalnego wiesz o co chodzi prawda ? Wszystkie tu cuda przecież tworzą ; )) Swym pisaniem chciałeś doprowadzić mnie do zazdrości ? Bardzo śmieszne, ale niestety Ci wyszło. Cicho, głucho i bezchmurne od jakiegoś czasu tak wygląda moje serce. Więc dobrze wyciągnę tą swoją głupią szarą walizkę wrzucę do niej długopis, kartkę no i kilka papierosów. Zacznę rysować na kartkach stopy i będę oznaczać jak daleko bez Ciebie zaszłam. Poszukuję idioty by poszedł za mną na koniec świata, nosił moje bagaże, słuchał moich narzekań i naprawiał wypadające z futryn drzwi, którymi tak często trzaskam, któryś chętny ? Jeszcze jedna za to że było pięknie, no teraz ta kukiełka wygląda całkiem, całkiem tak jakoś podobnie do Ciebie ... Zacznę zaznaczać na ścianie kropkami kiedy miałam zły humor, może w ciągu miesiąca będę miała wymarzony pokój w kropki ? _________________________ _ Perfekcyjnie potrafisz mnie doprowadzić do stanu nienormalności |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
BAN stały
|
a ciszę tulącą ją do snu przerywało łkanie serca.
i pomyśleć, że te drobinki tlenu w moim świecie pochodzą z ust faceta przesiąkniętego wyjątkowością. każde Twoje spojrzenie ma wpływ na bicie jej serca. niestety negatywny. najprawdziwszy scenariusz mojego życia to taki, w którym brakuje głównego bohatera. liczyłam na transplantację serca, ale gdy zobaczyłam listę oczekujących doszłam do wniosku, że jednak nie oddam Ci mojego. ![]() lumpeks tanich marzeń. emanować miłością. szczęście mierzone w hektolitrach alkoholu. znokautować serce, które kiedyś było jak własne. to, że będę miała 49pkt. z egzaminu gimnazjalnego z matmy jest bardziej prawdopodobne, niż to, że ten czekoladowoorzechowooki pan mnie pokocha. <3 dziobaski, agrr wróciła już na stałe. dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję, za wszystkie wyróżnienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zadomowienie
|
_ZaagubiOna_ - yeaah, pierwsza pochwała od Ciebie Talencie, niezmiernie mi miło ;**
*
jeśli kiedyś zatęsknisz - napisz. chętnie się z Ciebie pośmieję. myślisz że cierpienie z Twojego powodu czyni Cię prawdziwym mężczyzną? mijając mnie na szkolnym korytarzu po raz tysięczny po prostu pocałował mnie w policzek. dał znak, że samo mijanie mu nie wystarczy. podołam, wypiję tyle ile trzeba, aby choć na kilka godzin o Tobie zapomnieć. pokochał nawet fakt, że jestem kompletnie nierozgarnięta, mam ogromny bałagan w torebce i nigdy nie mogę na czas znaleźć i odebrać telefonu. <3 z Tobą pójdę dalej niż buzz astral strażnik kosmosu ;d im więcej ludzi jest przeciw mnie, tym bardziej mam to gdzieś. - jest środek nocy, co Ty tu robisz? - musisz mi wybaczyć.. - co zrobiłeś? - musisz mi wybaczyć, ale to koniec. - dlaczego robisz dla mnie tak wiele? - bo Cię kocham, do cholery. kiedy tańczę na środku parkietu, wielu mężczyzn nie może oderwać ode mnie oczu. mnie to nie obchodzi, wyczekuję tylko Twojego spojrzenia. tylko ono ma znaczenie. ![]() nie mów, że jestem dla Ciebie zbyt dobra. jak już masz zamiar zakończyć związek, zrób to jak mężczyzna. i powiedz ku*** prawdę. majówka, jupi ![]() gdy milczymy, tak wspaniale się rozumiemy. *
#3191 |
Raczkowanie
|
.
Zabawne że dzwonisz do mnie w ten wieczór . W ten wieczór gdy marzyłam o Tobie. .
![]() |
#3192 |
Raczkowanie
|
Mój debiut tutaj. Miło mi, Daria jestem. Tylko jeden: 'Z czego Ty się tak ciągle cieszysz? Ja się nie cieszę, ja mam taki zgryz!' Otojest - specjalistka od ang. opisów, respekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Raczkowanie
|
otojest - wracam już skarbie . ![]() zapłaczmy razem, trzymając się w objęciach. bo to takie niewiarygodne gdy traci się ukochanych ludzi. zawsze dawałeś mi rady, teraz przestałeś. zmieniłam się przez Twoje odejście.
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-04-30 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_ o kurczę, pochwała od Ciebie. padłam i wstać nie umiem
![]() ![]() Znów ten cholerny uśmiech.
Oczy błyszczą, gdy jestem szczęśliwa. To dziwne, jak iny jest świat podczas deszczu. Cichy. Spokojny. Zupełnie, jakby całą cywilizację zmyły jego krople. Życie jest lepsze od śmierci. Jest mniej nudne i mam tu świeże brzoskwinie. Ocalić planetę? Ja nawet nie wiem, jak mam siebie ocalić, a oni mi tu o planecie!
#3195 |
Raczkowanie
|
i staniemy się snem.
to nie nonsens to marzenia.
#3196 |
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss - nie dziękuję
![]() odrzucona propozycja nie do odrzucenia... ' można milczeć i milczeniem kogoś ranić. mam nadzieję, że to o co walczę ma sens... Popełnil zbrodnię, on morderca; zabija czlowieka... ...we mnie. a Ty znowu zaczynasz bawić się w miłość.
#3197 |
Raczkowanie
|
![]()
Kamyczku milion lat i spełnienia marzeń ![]() ☺
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2010-04-30 o 20:15 Powód: Głupia Marta zapomniała o urodzinach ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Raczkowanie
|
- z nami koniec. - haha. - czemu się śmiejesz? - nie jesteś wart moich łez. gdzie jesteś teraz? tam chcę się teraz przenieść. nie pozwól teraz by było mi źle. ![]() poważnie, nie miej mi za złe, że się czasem z tobą drażnię. wierze w przeznaczenia zapisane na kapslach od Tymbarka. ![]()
#3200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() witaj, miło mi, dziękuję, ja też Daria ![]() _______________ i'm getting drunk 2night,
real drunk /upijam się dziś, naprawdę upijam/ sometimes i think, sometimes i don't /czasami myślę, czasami nie/ every atom of me missed him /każdy mój atom tęsknił za nim/
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
Skarbyy dziękuję wam za życzenia i tutaj, i na zapoznawczym , na profilu, na pw, na NK i na fejsie dziękuję bardzoo! ![]() ![]() ![]() niech wszystkie wasze życzenia mi się spełnią kocham was wszysktie razem i każdą z osobną <3 ps. przepraszam,że was nie wymienie ale wy wiecie ![]() ![]() -- Chcę być tam gdzie Ty, tam gdzie niebo lekko dotyka wody...<3 meeega leń "mimo świata który kocha i rani Nas dzień w dzień." tak zwyczajnie mijamy się na deptaku. szukajmy wspólnych chwil. tak, od dziś jesteś moich skarbem. Jesteś tysiącem barw. nie lubię gdy wyjeżdżasz.. i tęsknie przez następne 2 tygodnie... dziś już nie mam wątpliwości, warto było na Ciebie czekać. Pozbawię Cię złudzeń, a Ty mi powiesz czy bolało. chwile dwie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
BAN stały
|
.... trwając w tym bezsennsownym seniesie . tak beztrosko patrzyli sobie w oczy . nie myśle już o Tobie jak o osobie na której mi nieziemsko zależy i wcale nie siedze teraz na parapecie z kubkiem kakao i nie marze o tym bys tędy zaraz przeszedł . bo Ty przeciez juz nic dla mnie nie znaczysz, więc niby czemu mialabym to robic ? spojrzała prosto w oczy i odeszla . nie bylo w nich juz w nich tej iskry . paradoksalne sytuacje zmieszane z fikcją . tworzą niezłą bajkę . bajkę o nas . tracimy to coś co kiedys utkwiło w nas . ups ... urzeczywistniając swoje marzenia zapomniałam o Twoim istnieniu . wybaczysz ? ... .....
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-30 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
<3
Malinowa Girl - a proszę Cię bardzo. ![]() Margaretta_1 - ej, miło. dziękuje. ; * ale niektóre granice są zbyt niebezpieczne, aby je przekraczać nic nie ginie, nic nie jest zapomniane dusza moja wlecze jedno skrzydło po ziemi nic, nie musisz mówić nic ...
![]() |
#3204 |
Raczkowanie
|
Jedna z sentymentalnych idiotek.
Obietnice, pocałunki, wszystkie chwile razem. Wspomnienia ? __ latin , istny_paradoks, poprostuAsiss, BananowaBrazylijka, otojest, kamisha, agrr, limitowanaa, _mandarynka, dreams_x33, ruda wiewióra, suve, kinderka13, CaMa, tooghether93, dresowa, _ZaagubiOna - na zawsze ![]() ![]() ![]()
#3205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ? ![]() Od Ciebie ? ![]() yyy... ja serio umrę ? ![]() ![]() Dzięki moja kredko <3 ;** ![]() Mój pierniczku, misiu, skarbie , kotku, itdd..>! Okradam ten opsii ! ;D;D;D; ![]() Judi1991- Och ! Ach ! Barbiii ty moja ! <3** No ubustwiam! W pokoju siedze sama… Mam nadzieję tylko że nie wejdzie tu mama… Siedze w samotności… Tylko smutek w mym sercu gości.. Nie mam ochoty szukać morału… Nie chcę już ciągnąć tego banału… Mówiłeś że na zawsze Ja głupia uwierzyłam… Nie wierzę że tak naiwna byłam! Dziś jest ten dzień Ale tylko ja o tym wiem Pro mnie pozostanie smutku cień… Chcę położyć się w mogiłe… Ale najpierw wspominam miłe chwile… Gdy przy mnie byłeś… Gdy przytuliłeś… I w pewnym Momocie…\ Nic nie słyszę…w uszach mam ciszę… Przed oczami ciemno… Moje Zycie poszło na daremno,.. Mogę się Jeszce wrócić… Ale nie mam zamiaru…nie będę szukać morału… Mowie żegnajcie///I … Tylko o mnie pamiętajcie! Misabella, Misiabella Debilu, nie rań bo Cię zapchnę z foteela ! Wgryzam się w lizaka w kształcie serca, który co kawałek wydaje się jeszczse twardszy i bardziej kruuchy ! ; // Cziki bał, Czki bał, znaczy KOCHAM CIĘ ! <3 ;** _______________ Plastikowa Barbie ? - Nie, ja tylko o siebie dbam, zeby nigdy nie wyglądać jak ty ! ... Mówiłeś, że jesteś dla mnie za ,, cool'' - Zmieniłam styl. Mówiłeś, że jestem kujonką, - Zgłupiałam. Mówiłeś, ze chcesz blondynkę, przefarbowałam włosy. - Mówiłeś, że chcesz chudą, -Schudłam. A teraz co mi powiesz ? Jakie bezsensowne argumenty jeszcze rzucisz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_- miło mi to czytać od mojej perełki ![]() ![]() latin- gwarantuję, to mi się nie znudzi. ![]() ![]() without_demur- nie kradnij . ![]() ![]() Paralogiczna- ostatnio często Cię zachwycam. ![]() ![]() ![]() Cukiiereczek- .. i na wieczność, Skarbie! ![]() BananowaBrazylijka, padłaś moją ofiarą dzisiejszego wieczoru, też Cię kocham i w ogóle. ![]() ![]() ___ Nie chcę żyć samotnie,
nie chcę umrzeć gdzie indziej, niż Ty. .. a dziś już nawet nie potrafię zamknąć oczu bez Twojej pomocy. Mijamy się i każdy centymetr chodnika nagle pachnie Twoim ciepłem. Jesteś tylko moją bujną wyobraźnią. Nie istniejesz. Przytul mnie tak, jak przytulasz ją i powiedz, że tęsknisz, gdy dzielą nas puste godziny, zamknij oczy i mów do mnie. Chcę być nią przez moment.
#3207 |
Zadomowienie
|
czas, w którym serce wygrywa z rozumem
jesteś niewątpliwie handlarzem złudzeń zacznij w końcu spełniać swoje obietnice awansowałeś. ze zwykłego dupka stałeś się zawodowym łamaczem mojego serca.
#3208 |
Przyczajenie
|
ojej!
![]() ![]() a teraz dorzucę tu coś ze swojego worka... ![]() że cię znam, że cię mam, że niby jest dobrze...
szczęście... a ponoć to jedno z podstawowych praw człowieka. jesteś moim 'kimś', natomiast ja, jestem twoim niezdobytym marzeniem. teorię z Ciebie zdałam na pięć. jestem tylko fizycznie. moje 'ja' psychicznie odmawia dziś posłuszeństwa. śmiejemy się, płaczemy, wyzwalamy emocje, giniemy. świat tańczy ze mną pogo, w niewyobrażalnie szybkim tempie... mam swój mały Eden. w raju przebywam codziennie.
![]() |
#3209 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() miło ![]() ____ a teraz pomaluj mój świat, na kolor Twoich oczu. mawiają, że prawdziwa, wzajemna miłość nie istnieje. mają rację. nie kłóć się ze mną, dobrze wiem, że ją kochasz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.