Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-01, 00:39   #4711
Rybiorek
Zakorzenienie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
Jak to? w lavendzie nago jest moje zdjęcie
A z imprezy serduszkowej w ogóle nie było zdjęć

Nie mam nic do koloru butow,nawet ten kontrast mnie nie razi.
Typ buta mi się nie podoba.Jesteś bardzo szczupła,a wtedy to chyba szczególnie i but z takim ostrym czubkiem Ci nie pasuje.Oczywiście wg mnie.
aaaaa... to o to biega, no fakt, tylko te jedne mam takie, ale nie bylo nic do wyboru, ja te buty najpierw odrzucilam ale potem z braku laku stwierdzilam ze choc kolorystycznie beda pasowac, juz mialam serdecznie dosc szukania

co do szczuplosci, to generalnie odkad jestem z malzonkiem to mam stala wage - co najwyzej wahania 2kg, przed okresem to potrafie w ciagu kilku godzin nabrac 3kg ale tak na codzien to raczej oscyluje kolo 52, a sukienka byla rozmiar 36, taki jaki nosze od lat
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2010-05-01 o 00:43
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 00:42   #4712
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
aaaaa... to o to biega, no fakt, tylko te jedne mam takie, ale nie bylo nic do wyboru, ja te buty najpierw odrzucilam ale potem z braku laku stwierdzilam ze choc kolorystycznie beda pasowac, juz mialam serdecznie dosc szukania
Rozumiem.
Ja czasami sobie coś wymyślę w głowie co bym chciała,a potem wydaje mi się że dostanę to w sklepie...o święta naiwności...
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 00:47   #4713
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem.
Ja czasami sobie coś wymyślę w głowie co bym chciała,a potem wydaje mi się że dostanę to w sklepie...o święta naiwności...
no wlasnie, niestety ja mam to czesto, bardzo lubie miec wszystko pod kolor, uwielbiam stroje monochromatyczne, generalnie malzonek probuje mnie rozruszac, bo kiedys ubieralam sie w stylu takim raczej tylko eleganckim, nawet na codzien, nie nosilam np. dzinsow, tylko spodnie materialowe i malzonek sporo sie natrudzil zebym wreszcie sobie kupila, teraz mam z 6 par, w tym jedne skiny, nosze je dla niego, bo jak ide gdzies sama to mam nastepne luzne
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-05-01, 00:51   #4714
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie, niestety ja mam to czesto, bardzo lubie miec wszystko pod kolor, uwielbiam stroje monochromatyczne, generalnie malzonek probuje mnie rozruszac, bo kiedys ubieralam sie w stylu takim raczej tylko eleganckim, nawet na codzien, nie nosilam np. dzinsow, tylko spodnie materialowe i malzonek sporo sie natrudzil zebym wreszcie sobie kupila, teraz mam z 6 par, w tym jedne skiny, nosze je dla niego, bo jak ide gdzies sama to mam nastepne luzne
Faceci mają różne upodobania
Co jeden to co innego...
W sumie na ryby nie będziesz chodziła w garsonkach.

A i zgodnie z umową jest nowy miesiąc jest nowy album
Stary 2010-05-01, 00:54   #4715
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci mają różne upodobania
Co jeden to co innego...
W sumie na ryby nie będziesz chodziła w garsonkach.

A i zgodnie z umową jest nowy miesiąc jest nowy album
no taki mial argument

ale jak mnie pierwszy raz zabral na ryby w Polsce to wizal mnie nad swoj stawik, gdzie wszystko ladnie jest uporzadkowanie, sa stanowiska dla wedkarzy, bylo lato wiec wystapilam jak laleczka, ale przewidzial to, zabral dla mnie czyste krzeselko i ustawil z dala od brzegu i jego zanet jak widac czegos sie nauczylam i teraz chodze na ryby ubrana jak na ryby

no to lece to albumu
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-05-01, 00:58   #4716
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
no taki mial argument

ale jak mnie pierwszy raz zabral na ryby w Polsce to wizal mnie nad swoj stawik, gdzie wszystko ladnie jest uporzadkowanie, sa stanowiska dla wedkarzy, bylo lato wiec wystapilam jak laleczka, ale przewidzial to, zabral dla mnie czyste krzeselko i ustawil z dala od brzegu i jego zanet jak widac czegos sie nauczylam i teraz chodze na ryby ubrana jak na ryby

no to lece to albumu
Bo na taką w szpilkach co łowi ryby to ludzie mogą patrzeć jak na wariatkę

ale w sumie baby to zawsze chcą dobrze wyglądać niezależnie od okoliczności...
Stary 2010-05-01, 01:04   #4717
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Bo na taką w szpilkach co łowi ryby to ludzie mogą patrzeć jak na wariatkę

ale w sumie baby to zawsze chcą dobrze wyglądać niezależnie od okoliczności...
prawda, ale dla mojego jestem najpiekniejsza jak nie mam makijazu, luzne wlosy, dzinsy i kolorowy tshirt, i latam bez stanika mowi mi ze wtedy to jestem taka 'jego', ale czasami lubi jak sie wystroje, idzie wtedy obok dumny jak paw

widzialam b i powalajacy ogrom tej wody, ale czemu Ciebie tak malo na zdjeciach?

w ogole to juz sie spakowalas? ja bede zaraz zmykac, jutro rano musze wstac wczesnie () bo idziemy po nowa wedke
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-05-01, 01:08   #4718
msk3
BAN stały

Cytat:
Jak to? w lavendzie nago jest moje zdjęcie
A z imprezy serduszkowej w ogóle nie było zdjęć

Nie mam nic do koloru butow,nawet ten kontrast mnie nie razi.
Typ buta mi się nie podoba.Jesteś bardzo szczupła,a wtedy to chyba szczególnie i but z takim ostrym czubkiem Ci nie pasuje.Oczywiście wg mnie.
Tak,tak.Ja również wysoka i szczupła i ciężko dopasować buty.Noszę płaskie i zaokrąglone.W zasadzie wszystkie baleriny.
Jednym nie mogłam się oprzeć-czarne,płaskie,delikatne i z...czubem.
Jednak wg mnie aż tak bardzo nie wydłużają stopy i śmiało śmigam w nich do spódnicy.Jedne z niewielu,które pasują do wszystkiego.
Tylko odcisk mi zrobiły niedobre

Rybiorek-niemal każdy facet zachwyca się pięknem kobiecego ciała.Czy to szczupłe czy pulchniejsze,to nieistotne.
Każde jest niepowtarzalne i piękne o ile zadbane(mam na myśli czystość).
A propos czystości-mam mi opowiadala jak młode,wypachnione,z tipsami,w ekstra ciuchach przychodzą do lekarza,na zdjęcie RTG,na izbę przyjęć-no nie mogłam uwierzyć.
Lekarze wołają kolegów,żeby popatrzyli.
Takie wypindrzone kobitki mają brudne stopy,paznokcie u nóg(a u rąk biel tipsów),a jak się nachyliła to wielokrotnie czuła smród z ...
no... a do tego brudne,zaprane i zszarzałe majty i biustonosze.
masakryja totalna!
msk3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 01:09   #4719
Rybiorek
Zakorzenienie

no to dobranoc dziewczyny, do juterka, moze jutro zaladuje fotki z francji i monako bez obawy pole bylam tam w kwietniu wiec nie nosilam bikini

papatki

edit: jeszcze doczytalam msk bo mi sie na wymioty zbiera jak cos takiego czytam, boze porzygalabym sie tam na te tispy, ja tez mialam na slub zrobione zelowe paznokie ale ja to chyba ze sto razy dziennie myje lapki i mam caly zestwa do manicure ze soba, pilniczkiem zaraz czyscilam jak mydlo zostalo
teraz znow latam z opilowanymi do rozowego wiec nie ma gdzie mydlo wlazic ale zestawik manicure i tak nosze

dobra spadam bo robie juz literowki, do juterka dziewczyny

pole baw sie dobrze w kopengadze i liczymy na fotki

PS. a mozesz z brazylii dostawic wiecej z Toba
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2010-05-01 o 01:14
Stary 2010-05-01, 01:14   #4720
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
prawda, ale dla mojego jestem najpiekniejsza jak nie mam makijazu, luzne wlosy, dzinsy i kolorowy tshirt, i latam bez stanika mowi mi ze wtedy to jestem taka 'jego', ale czasami lubi jak sie wystroje, idzie wtedy obok dumny jak paw

widzialam b i powalajacy ogrom tej wody, ale czemu Ciebie tak malo na zdjeciach?

w ogole to juz sie spakowalas? ja bede zaraz zmykac, jutro rano musze wstac wczesnie () bo idziemy po nowa wedke
Faktycznie prawdziwy facet-we wzroku wyczytasz-moja,moja,moja

Bo to było wiele godzin drogi i podziwiania z otwartą gębą tej przyrody,poza tym szkoda aparatu bo woda tam pryskała i trzeba go było ciągle chować i wyjmować,a to bardzo duży aparat...więc sobie odpuściłam

to biegaj spać,ja się nie pakuję,będę jutro negocjować żebyśmy jechali za 2 tygodnie...
Stary 2010-05-01, 01:30   #4721
msk3
BAN stały

Lavendka-jestem pod ogromnym wrażeniem!!!Piękne widoki.Cudne
Aż mi ciary przechodzą.Brak mi słów.
Muszę ochłonąć.Nigdy nie widziałam takich pięknych wodospadów(choć często ściągam sobie na pulpit).Twoje zdjęcia mnie powaliły.Coś czuję,że dziś będę miała piękne sny.
A Ty jesteś zjawiskowa!
Zwierzątko fajowe(ale w domu bym go nie chciała).
Fryzura genialna!!!
Ludziki-matko co za mróweczki przy tym molochu.
Aj...brak mi słów!!!!!!

Jeśli chodzi o ubieranie się,to jeszcze nie zaprojektowali ciuchów dla Mileny.Zawsze coś nie tak.

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
no to dobranoc dziewczyny, do juterka, moze jutro zaladuje fotki z francji i monako bez obawy pole bylam tam w kwietniu wiec nie nosilam bikini

papatki

edit: jeszcze doczytalam msk bo mi sie na wymioty zbiera jak cos takiego czytam, boze porzygalabym sie tam na te tispy, ja tez mialam na slub zrobione zelowe paznokie ale ja to chyba ze sto razy dziennie myje lapki i mam caly zestwa do manicure ze soba, pilniczkiem zaraz czyscilam jak mydlo zostalo
teraz znow latam z opilowanymi do rozowego wiec nie ma gdzie mydlo wlazic ale zestawik manicure i tak nosze

dobra spadam bo robie juz literowki, do juterka dziewczyny

pole baw sie dobrze w kopengadze i liczymy na fotki

PS. a mozesz z brazylii dostawic wiecej z Toba

No taka prawda,żywcem z izby przyjęć.
Nie cierpię brudnych nóg i zapachu...oj nie.A przy okresie to bym z wanną chodziła najchętniej.A kończy się to tak,że 2 razy wyprałam telefon,kilkanaście razy pieniądze i raz papierosa elektronicznego.
Szybciorem do mycia i ciuchy do pralki i zbankrutować idzie przy @.
9Ale dałam temat.Ja to zawsze na coś ble,ble wpadnę,ale żeby nie było-godziny nocne)
Takie skromnie dziewczyny są pachnące a te pindy takie ble

A co sądzicie o silikonowych piersiach ,pośladkach i ustach?
Stary 2010-05-01, 01:45   #4722
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez msk3 Pokaż wiadomość
Muszę ochłonąć.Nigdy nie widziałam takich pięknych wodospadów(choć często ściągam sobie na pulpit).Twoje zdjęcia mnie powaliły.Coś czuję,że dziś będę miała piękne sny.
A Ty jesteś zjawiskowa!
Fryzura genialna!!!
Aj...brak mi słów!!!!!!

Jeśli chodzi o ubieranie się,to jeszcze nie zaprojektowali ciuchów dla Mileny.Zawsze coś nie tak.
To chyba przyrodniczo moje największe odkrycie, te wodospady.Iguazu największe wodospady na świecie.Sama widziałaś te ludziki

A jest jeden taki "Gardziel diabła",którego wody spadają w 80m przepaść...miejsce gdzie wielu ludzi decyduje się popełnić samobójstwo.
W tym miejscu unosi się tyle kropli wody,że człowiek po chwili cały mokry,a grzmot wody taki,że trzeba krzyczeć do drugiej osoby

Ona zdaje się*sama musi sobie zacząć projektować

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
A Ty jesteś zjawiskowa!
Fryzura genialna!!!
Aj...brak mi słów!!!!!!

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

No taka prawda,żywcem z izby przyjęć.
Nie cierpię brudnych nóg i zapachu...oj nie.A przy okresie to bym z wanną chodziła najchętniej.A kończy się to tak,że 2 razy wyprałam telefon,kilkanaście razy pieniądze i raz papierosa elektronicznego.
Szybciorem do mycia i ciuchy do pralki i zbankrutować idzie przy @.
9Ale dałam temat.Ja to zawsze na coś ble,ble wpadnę,ale żeby nie było-godziny nocne)
Takie skromnie dziewczyny są pachnące a te pindy takie ble

Ja się myję

A te silikony to tak Ci przyszły w związku z Brazylią???
Tam jest bardzo dużo kobiet zoperowanych.
Bardzo często biusty,bo one nie mają dużych.
Za to mają duże kuperki,ale nawet mimo tego wszczepiają sobie implanty.
Tam jest najważniejszy tyłek.Odstający kuperek na którym można postawić szklankę
Nie powiem to calkiem calkiem jest,a dla faceta to już w ogóle
A Ty się Emeska szykujesz do jakiegoś silikonowania?

Edytowane przez polelavendove
Czas edycji: 2010-05-01 o 01:36
Stary 2010-05-01, 02:02   #4723
msk3
BAN stały

Cytat:
To chyba przyrodniczo moje największe odkrycie, te wodospady.Iguazu największe wodospady na świecie.Sama widziałaś te ludziki

A jest jeden taki "Gardziel diabła",którego wody spadają w 80m przepaść...miejsce gdzie wielu ludzi decyduje się popełnić samobójstwo.
W tym miejscu unosi się tyle kropli wody,że człowiek po chwili cały mokry,a grzmot wody taki,że trzeba krzyczeć do drugiej osoby

Ona zdaje się*sama musi sobie zacząć projektować

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Ja się myję

A te silikony to tak Ci przyszły w związku z Brazylią???
Tam jest bardzo dużo kobiet zoperowanych.
Bardzo często biusty,bo one nie mają dużych.
Za to mają duże kuperki,ale nawet mimo tego wszczepiają sobie implanty.
Tam jest najważniejszy tyłek.Odstający kuperek na którym można postawić szklankę
Nie powiem to calkiem calkiem jest,a dla faceta to już w ogóle
A Ty się Emeska szykujesz do jakiegoś silikonowania?

Oj widziałam tych mini ludków.
Mówisz 80 m.?Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić.
Znakomite miejsce dla chcących zakończysz szybko życie.

Niech ona lepiej nie projektuje bo ...oj cieno to widzę

A w jakim innym związku co?
No pewnie,że z Brazylią.
Tak,oglądałam program o brazylijskich pośladach.Mają boskie ale niektóre przeginają z implantami.
Przecież ja mam płaskodupie

Małe piersi mają swoje zalety.Nie wspomnę o kręgosłupie,doborze biustonosza,mniejsza ilośc potu pod i na starość nie trzeba się podtykać
Ja bym sobie tak ujędrniła i poniosła biust a te pośladki mmm...marzenie.(jednak nie zdecyduję się na to).
Natura to natura,Żadnych silikonów!Nigdzie!

Eloe-co ortopeda powiedział o rączce?
Jak się ma?Gips skrócony?

Dobranoc Lavendko

Edytowane przez msk3
Czas edycji: 2010-05-01 o 02:26
Stary 2010-05-01, 09:27   #4724
janiaw
Rozeznanie

Pole obejrzałam fotki. Cudna ta Brazylia. Kiedyś moje i TŻ marzenie, a zwłaszcza Rio. Ja nas się natrętniaki "życzliwi" pytali: a kiedy będziecie mieć wreszcie dziecko? Co nie możecie mieć?- To odpowiadalismy- Jak wrócimy z Rio A wtedy za jednym zamachem zwiedzaliscie Brazylię i Argentynę tak? Ta Argentyna tez mi z Twoich fotek utkwiła w pamięci, ma taki klimat dekadencki.

Dobra ide do Chorwacji Poisonki na na slub do Rybiorka

Rybiorku- kiecka cudna kolor no i wogóle, faktycznie butki za długi szpic, ale taka moda była to wszystkie tak biegały Śliczny bukiecik. Fajnie Ci było w tych rudych, ale w blond jesteś bardziej naturalna. TŻcik wpatrzony w Ciebie jak w obrazek no i vice versa.

Poisonek-jaaaakie słońce i jaaakie błękitne niebo, rozmarzyłam się Bardzo ładnie sie usmiechasz zwłaszcza na ostatnim zdjęciu. Mam nadzieję, ze własnie tak witasz konara w pracy- jesli nie to ćwicz przed lustrem

A wogóle baaaardzo wam słuzy dziewczynki nasze forum a przede wszystkim CG- włosy sa o 100% lepsze teraz niz na tych waszych starych fotkach przed CG. A wogóle to Wy takie wymiarowe jesteście no a tu dzis kiełbasy na mnie patrzą

A tak wogóle nr 2 to wstawac śpiochy i lenie po nocach buszują a teraz gdzie? POBUDKA!!!!!

Edytowane przez janiaw
Czas edycji: 2010-05-01 o 09:42
janiaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 11:03   #4725
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj widziałam tych mini ludków.
Mówisz 80 m.?Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić.
Znakomite miejsce dla chcących zakończysz szybko życie.

Niech ona lepiej nie projektuje bo ...oj cieno to widzę

A w jakim innym związku co?
No pewnie,że z Brazylią.
Tak,oglądałam program o brazylijskich pośladach.Mają boskie ale niektóre przeginają z implantami.
Przecież ja mam płaskodupie

Małe piersi mają swoje zalety.Nie wspomnę o kręgosłupie,doborze biustonosza,mniejsza ilośc potu pod i na starość nie trzeba się podtykać
Ja bym sobie tak ujędrniła i poniosła biust a te pośladki mmm...marzenie.(jednak nie zdecyduję się na to).
Natura to natura,Żadnych silikonów!Nigdzie!

Eloe-co ortopeda powiedział o rączce?
Jak się ma?Gips skrócony?

Dobranoc Lavendko
Zrobilaś piękną woltę od silikonu do gipsu
Więc może my już Eloe nie powinnyśmy szukać u ortopedy a u chirurga plastyka

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez janiaw Pokaż wiadomość
Pole obejrzałam fotki. Cudna ta Brazylia. Kiedyś moje i TŻ marzenie, a zwłaszcza Rio. Ja nas się natrętniaki "życzliwi" pytali: a kiedy będziecie mieć wreszcie dziecko? Co nie możecie mieć?- To odpowiadalismy- Jak wrócimy z Rio A wtedy za jednym zamachem zwiedzaliscie Brazylię i Argentynę tak? Ta Argentyna tez mi z Twoich fotek utkwiła w pamięci, ma taki klimat dekadencki.
Argentyna moja miłość Przez tango.Pojechałam tam pobierać lekcje i jeść wołowinę Masz rację Argentyna jest zupełnie nie z bajki południowoamerykańskiej.P rzez tych emigrantów to jest takie europejskie ,kulturalne,dostojne miejsce.Z artystycznym zacięciem.Chętnie bym wróciła
Ponieważ wodospady są na granicy Argentyna-Brazylia to mimo,że planu takiego nie mieliśmy...
Bo w Brazylii oprócz Rio nie ma co zwiedzać.Oczywiście pomijam amazońskie klimaty,ale to zupełnie inna wyprawa.
Więc spędziliśmy tam niecały tydzień.
Mnie mnie zauroczyła.Owszem parę punktów przyprawiło o szybsze bicie serca (Chrystus,Głowa Cukru,Copacabana,Ipanema{ znacie piosenkę Dziewczyna z Ipanemy?}).
Ale bez zachwytów.Samba mnie osobiście również nie kręci.
I jedyne miejsce,gdzie mnie okradli w hotelu.A to sieć hoteli,z której korzystam stale.
Pierdoły bo pierdoły czyli jakieś nowo pokupowane koszulki z walizki,ale jednak.
Chyba wstawię jeszcze zdjęcie z lotu ptaka,bo taka mi się podoba najbardziej...
Stary 2010-05-01, 12:02   #4726
fallen_apple
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane.

Tak późno poszłyście spać i już na nogach. Masakra. Ja się wczoraj położyłam spać i jakoś nie mogłam usnąć. Napisałam do swojego konara do którego piszę jak nie mogę spać i oczywiście mnie uśpił.
No i dopiero wstałam. Czyli 12 h dziś zaliczyłam. Mogę powiedzieć, że prawie jestem wyspana.

U mnie właśnie burza była. A u Was jak tam pogoda?

Lavendko zaraz lecę do Twojego albumu. A Ty nie pojechałaś? Nie jedziecie w ten weekend?

Ciekawe jak Agison. Czy już szuka jantarów w kopalni.
Stary 2010-05-01, 12:49   #4727
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fallen_apple Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane.

Tak późno poszłyście spać i już na nogach. Masakra. Ja się wczoraj położyłam spać i jakoś nie mogłam usnąć. Napisałam do swojego konara do którego piszę jak nie mogę spać i oczywiście mnie uśpił.
No i dopiero wstałam. Czyli 12 h dziś zaliczyłam. Mogę powiedzieć, że prawie jestem wyspana.

Lavendko zaraz lecę do Twojego albumu. A Ty nie pojechałaś? Nie jedziecie w ten weekend?

A cóż to za konar co działa usypiająco...

A u mnie piękne słoneczko

Chyba jednak poddam się*autorytetowi TŻ i jedziemy...
Przekonał mnie hasłem-nie chcesz zobaczyć kraju,w którym rozwijał się chory umysł Andersena?
Wie bestia czym mnie przekonać...ale powiedziałam,że na pewno nie z rana więc mi dał czas do obiadu...
Stary 2010-05-01, 13:20   #4728
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
A cóż to za konar co działa usypiająco...

A u mnie piękne słoneczko

Chyba jednak poddam się*autorytetowi TŻ i jedziemy...
Przekonał mnie hasłem-nie chcesz zobaczyć kraju,w którym rozwijał się chory umysł Andersena?
Wie bestia czym mnie przekonać...ale powiedziałam,że na pewno nie z rana więc mi dał czas do obiadu...
A taki 4 letni przyjaciel...

Oj wie czym Cię przekonać. Ja też bym się nie zastanawiała i jechała. Na pewno nie będziesz żałować.
Zrób zdjęcia obowiązkowo.
I bawcie się dobrze.

No i Brazylia i Ty = widok nieziemski.
Tylko ubolewam, że tak mało Cie na zdjęciach.
Stary 2010-05-01, 14:35   #4729
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Poisonek-jaaaakie słońce i jaaakie błękitne niebo, rozmarzyłam się Bardzo ładnie sie usmiechasz zwłaszcza na ostatnim zdjęciu. Mam nadzieję, ze własnie tak witasz konara w pracy- jesli nie to ćwicz przed lustrem
Dzięki Uśmiech na widok aparatu to dla mnie odruch wyćwiczony od dziecka (moja mama była kiedyś fotografką i pstrykała mi masę zdjęć). Ale konar też się czasem na niego załapie

Cytat:
Dzień dobry Kochane.

Też chyba spałam dziś 12 godzin, odespałam zeszły tydzień

U mnie cały dzień dziś pada
Cytat:
A taki 4 letni przyjaciel...
Czterolatka budzi po nocy, żeby jej kołysanki śpiewał To już chyba przegięcie...

Lavendka Brazylia piękna, te wodospady ale zgadzam się z dziewczynami, Ciebie tam stanowczo za mało

Rybiorek ślicznie wyglądaliście na ślubie u faktycznie jakbyście się umówili w sprawie kolorystyki strojów Piękną miałaś sukienkę kocham fiolet
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 19:51   #4730
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ide do Chorwacji Poisonki na na slub do Rybiorka

Rybiorku- kiecka cudna kolor no i wogóle, faktycznie butki za długi szpic, ale taka moda była to wszystkie tak biegały Śliczny bukiecik. Fajnie Ci było w tych rudych, ale w blond jesteś bardziej naturalna. TŻcik wpatrzony w Ciebie jak w obrazek no i vice versa.
Dziekuje , bukiecit sama zrobilam, napjpierw zamowilam w kwiaciarni z kremowych roz, taki mini mial byc i jak odebralam wieczorem dzien przed slubem to mi sie plakac chcialo jak zobaczylam taaaaaaaaakie badziewie ze i na pogrzeb sie nie nadawalo, polecialam do supermarketu na wieczor i tam byly bukiety roznych takich ogrodowych, ja mialam rece ze swiezymi tipsami ale co mi tam, przyszly malzonek wraca o 22 z pracy a ja na srodku pokoju robie sobie wiazanke slubna, dobralam kolory kwiatow do sukienki i dodatkow

wpatrzony nadal, osmy rok i nic sie nie zmienilo miedzy nami

bylismy dzisiaj w miescie na zakupach i malzonek kupil sobie nowa wedke i nowy kolowrotek shimmano (plus smierdzaca zanete, znaczy hit na karpie i nie tylko, w srodku zmielone malze i kalamarnice bleee jak po powachalam w sklepie to mi sie chcialo ), a wspominalam ze w zeszlym roku postanowilismy ze bede sie uczyc lowic od tego sezonu? teraz nie moge choc mazlonek juz zaczyna sezon ale po 15 czerwca jak napisze egzaminy to co weekend bedziemy jezdzic lowic i bede sie uczyc a na wakacje prawodpodobnie pojedziemy do Hiszpanii nad rzeke Ebro gdzie mozna zlowic 15-kilowe karpie i 90-kilowe sumy, i jeszcze sie dowiedzialam ze malzonek moze tam byc 3-5 dni, a na reszte urlopu mozemy pojechac do wloch albo wyskoczyc na tenerife na weekend zeby isc do siam parku, ale ta reszta zalezy ode mnie jak zaoszczedze wiecej kasy

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość

Rybiorek ślicznie wyglądaliście na ślubie u faktycznie jakbyście się umówili w sprawie kolorystyki strojów Piękną miałaś sukienkę kocham fiolet
ja tez lubie ale wlasnie taki soczysty, a ten jest fajny bo do wlosow blond tez pasuje moze wystapie w tej sukni na slubie corki naszego kolegi w sierpniu, tylko z innymi dodatkami, moze tym razem znajde fioletowe butki
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-05-01, 20:10   #4731
agison
Zakorzenienie

Cytat:
ja sądzę że są ohydne
naprawdę, silikonowe cycki to dla mnie coś okropnego, cala reszta zreszta tez ... nie zrobiłabym sobie nigdy i za żadne pieniądze
wolałabym być plaska jak deska, ale naturalna ...
Cytat:
Dzień dobry Kochane.
już szukałam
kopalnia okazała się wielkim lejem w ziemi dopsz ze TZ mnie uprzedził że tk może być, bo bym się rozczarowała ... może jutro Wam fotkę wrzucę bo fajne widoczki były
ogólnie fajnie ... ale Janów Tarów nie znalazłam, ani jednego

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 20:18   #4732
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
już szukałam
kopalnia okazała się wielkim lejem w ziemi dopsz ze TZ mnie uprzedził że tk może być, bo bym się rozczarowała ... może jutro Wam fotkę wrzucę bo fajne widoczki były
ogólnie fajnie ... ale Janów Tarów nie znalazłam, ani jednego
No wrzuć, wrzuć.

Jan Tar chyba się przed Tobą ukrył. Może nie chciał być aplikowany jako czopek.
Stary 2010-05-01, 21:17   #4733
polelavendove
Wtajemniczenie

Sobie nigdzie nie pojechałam.
I to wcale nie dlatego,że tak postanowiliśmy...
Właściwie to zbieraliśmy się*do wyjścia,kiedy zadzwoniła moja przyjaciółka,że popsowało im się auto...jakieś 3 km od naszego mieszkania...
I czy nie zabierzemy jej i 2 malutkich dzieciaczków do siebie zanim się na tej drodze nie rozwiedzie z mężem...
No to zabrałam ją do nas,a TŻ grzebał w samochodzie z jej mężem...
i tak mi minęło święto pracy.W sumie było miło i sympatycznie,a do tego dobry uczynek spełniłam

Agison,żeby jantara znaleźć trzeba się do niego zadkiem obrócić

Naprawdę taki masz wstręt do silikonów?Ja się ciągle zastanawiam...
Stary 2010-05-01, 21:34   #4734
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie to zbieraliśmy się*do wyjścia,kiedy zadzwoniła moja przyjaciółka,że popsowało im się auto...jakieś 3 km od naszego mieszkania...
I czy nie zabierzemy jej i 2 malutkich dzieciaczków do siebie zanim się na tej drodze nie rozwiedzie z mężem...
i tak mi minęło święto pracy.W sumie było miło i sympatycznie,a do tego dobry uczynek spełniłam
O tak się właśnie zastanawiałam co porabiasz i gdzie jesteś a Ty zostałaś.
I wyszło na Twoje jakby nie było.
Pojedziecie pewnie innym razem.
To goście już pośmigali, że na neta siadłaś?
Stary 2010-05-01, 21:39   #4735
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam dziwne wrażenie, że zupełnie nie żałujesz nagłej zmiany planów
Najważniejsze, że było miło, sympatycznie, a i przyjaciółce pomogłaś

A ja sobie zrobiłam dziś dzień lenistwa Zupełnie nic nie mi się nie chciała, z domu w ogole nie wychodziłam Ufarbowałam tylko włosy na "głęboki kasztan". Naszło mnie coś na czerwone refleksy
Stary 2010-05-01, 21:47   #4736
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ufarbowałam tylko włosy na "głęboki kasztan". Naszło mnie coś na czerwone refleksy
Poka.
Stary 2010-05-01, 21:53   #4737
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Poka.
Nie mogę złapać koloru przy sztucznym świetle, flesz ciągle przekłamuje. Jutro przy dziennym spróbuję zrobić
Chociaż kolor włosów dużo się nie zmienił, tylko połysk mają inny
Stary 2010-05-01, 22:19   #4738
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
O tak się właśnie zastanawiałam co porabiasz i gdzie jesteś a Ty zostałaś.
I wyszło na Twoje jakby nie było.
Pojedziecie pewnie innym razem.
To goście już pośmigali, że na neta siadłaś?
Obiad dałam to już nie było po co siedzieć
A faktycznie dzieciaczki małe,więc ciężko długo z takimi w gościach siedzieć...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Mam dziwne wrażenie, że zupełnie nie żałujesz nagłej zmiany planów
Najważniejsze, że było miło, sympatycznie, a i przyjaciółce pomogłaś

A ja sobie zrobiłam dziś dzień lenistwa Zupełnie nic nie mi się nie chciała, z domu w ogole nie wychodziłam Ufarbowałam tylko włosy na "głęboki kasztan". Naszło mnie coś na czerwone refleksy
Nawet TŻ powiedział,że jak prawdziwa wiedźma zadziałałam innymi metodami...
Nie zaprzeczę,że nie płakałam...

Ej a mnie sie wydaje,że to zupełnie inny kolor niż Twój
Stary 2010-05-01, 22:39   #4739
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
ja sądzę że są ohydne
naprawdę, silikonowe cycki to dla mnie coś okropnego, cala reszta zreszta tez ... nie zrobiłabym sobie nigdy i za żadne pieniądze
wolałabym być plaska jak deska, ale naturalna ...
A ja mysle ze wszystko jest dla ludzi, moze mysle tak bo mam w rodzinie przypadki ciezkiej choroby (nowotwor) i gdyby nie chirurgia plastyczna to stan psychiczny moich bliskich pozostawialby wiele do zyczenia

jezeli ktos tego bardzo chce i naprawde chce to zrobic dla siebie to uwazam ze jest to ok, rzecz jasna nie popieram operacji 'hurtowych' czy takich rok w rok bo czlowiek robi sie sztuczny (jak np znani aktorzy i piosenkarze) ale jedna operacja, taka 'operacja zycia' po przemysleniu za i przeciw moze naprawde odmienic ludzikie zycie na wielki plus

tak ze nie neguje operacji plastycznych, ale z miarem, po przemysleniu i co najwazniejsze - u doroslych, dzieci nie powinny ich miec (chyba ze po wypadku jest to konieczne), czytalam ze w Brazylii rodzice kupuja np. corkom na 15 urodziny powiekszanie piersi, to jest faktycznie glupie bo w tym wieku dziecko (nawet jesli to juz nastolatka z wybujala wyobraznia) nadal sie rozwija

to sie popisalam....
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2010-05-01, 22:59   #4740
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
tak ze nie neguje operacji plastycznych, ale z miarem, po przemysleniu i co najwazniejsze - u doroslych, dzieci nie powinny ich miec (chyba ze po wypadku jest to konieczne), czytalam ze w Brazylii rodzice kupuja np. corkom na 15 urodziny powiekszanie piersi, to jest faktycznie glupie bo w tym wieku dziecko (nawet jesli to juz nastolatka z wybujala wyobraznia) nadal sie rozwija
Ja kiedyś oglądałam program o Wenezueli. I tam dziewczyny przerabiają się już od wczesnych lat. Wszystko po to żeby walczyć o tytuł miss bo wiadomo, że kasa z tego jest. Ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Najpierw trzeba przecież wyłożyć $ na operacje. Pożyczki biorą czy jak. No a później ten tytuł miss to czy znowu tyle $ przynosi to nie wiem.
A może mi się coś pomieszało. Dawno to oglądałam.

Nudzi mi się dziś niesamowicie.

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości